FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Beaches Quizzes, Trivia and Puzzles
Beaches Quizzes, Trivia

Beaches Trivia

Beaches Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
3 Beaches quizzes and 35 Beaches trivia questions.
1.
  "Beaches" Characters   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about the movie, "Beaches", starring Bette Midler and Barbara Hershey. Enjoy!
Average, 15 Qns, PhoebeGrl21, Mar 21 06
Average
PhoebeGrl21
10997 plays
2.
  Beaches    
Multiple Choice
 10 Qns
A wonderful 80s drama/comedy starring Bette Midler and Barbara Hershey.
Average, 10 Qns, angelscasas, Sep 20 17
Average
angelscasas
Sep 20 17
8745 plays
3.
  'Beaches' General Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Probably one of Bette Midler's most well-known films that has developed quite a following. Test your knowledge on various portions of the film.
Average, 10 Qns, MisterE76, Sep 17 11
Average
MisterE76
9131 plays
trivia question Quick Question
What mode of transportation did she use to get back to her friend?

From Quiz "Beaches"





Beaches Trivia Questions

1. *Note* Due to a lot of misreading, please read the answers carefully before choosing. What was the name of the character Bette Midler played?

From Quiz
Beaches

Answer: Cecilia 'CC' Carol Bloom

Some of Bette's movies are: "Hocus Pocus", "That Old Feeling", "The First Wives Club" and one more recently, "Drowning Mona". Bette's character, CC Bloom, was strong, outspoken, and independant. She bullied everyone in her spoiled brat way, including her mother, Leona.

2. What was the first name of Bette Midler's character?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Cecilia

C.C. Bloom was the name of her character. The "C.C." stood for Cecilia Carol.

3. What is the concert arena that CC Bloom leaves at the beginning of the film?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Hollywood Bowl

Out of all the great Hollywood locales to perform a concert, the Hollywood Bowl was the location for this particular show.

4. Who did Barbara Hershey play?

From Quiz Beaches

Answer: Hillary Whitney

Barbara's most recent work is a made for tv movie called "Hunger Point" that aired on Lifetime. Her character, Hillary Whitney was prissy, nearly the exact opposite of her best friend CC. She was the most supportive out of the two and supported CC throughout her career and life.

5. What was the maiden name of Barbara Hershey's character?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Whitney

The character's maiden name was Hillary Whitney, but then she got married to Michael Essex.

6. What did Barbara Hershey have injected into her lips to make them fuller for this film?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Collagen

7. Who was Hillary's aunt that gave C.C. $5.00 to "keep her honest"?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Aunt Vesta

When Hillary dies, Aunt Vesta wants custody of young Victoria, but C.C. gets to keep her because it's written in Hillary's will.

8. CC's childhood nemesis, also a performer in the children's show, had an interesting talent. What was it?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Walking on her hands

9. Who directed the movie?

From Quiz Beaches

Answer: Garry Marshall

Some of Garry Marshall's famous movies he directed are "Pretty Woman", "Runaway Bride", "Frankie and Johnny" and "The Princess Diaries".

10. What early nineties TV sitcom did the girl who played young C.C. star in?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Blossom

Mayim Bialik, star of the early 90's show, "Blossom", played young C.C.

11. The beach house where CC went with Hillary and Victoria was also featured in what movie?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: The Laker Girls

A little known film where some of the girls trying out for the cheer squad stayed.

12. What is the name of the alcoholic beverage that C.C. asks for twice in the movie?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Stinger

They only mentioned this twice. First, when Hillary and C.C. met as adults at the nightclub in New York, and second, when Hillary goes back to see C.C. at the Pink Flamingo Nightclub.

13. What was Victoria's cat's name?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Pouncer

14. What was the name of Bette's mother in the movie?

From Quiz Beaches

Answer: Leona Bloom

Leona was a big stage mom. CC bossed her mother around until 21 when her mother moved to Florida. Leona tells CC after she leaves John that she loves her but just couldn't pay any more attention to her.

15. What does Hillary say when she sees Michael having the affair with the blonde woman in the kitchen?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: "That's my robe."

Michael and Hillary celebrate an anniversary at the beach house, then Michael has to leave early "for a work meeting." Hillary didn't know that he was having an affair. When she saw them at their home, she was so shocked that that's all she could mumble.

16. Who did Victoria go to live with when her mother died?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: CC Bloom

Victoria's main concern about the move was whether or not she could take Pouncer with her.

17. What did Barbara's character do when she found her husband cheating?

From Quiz Beaches

Answer: She went back to her best friend

CC and Hillary had stopped talking after Hillary's visit to New York. Hillary found out CC was performing in San Fransisco and went to the club to try to amend their friendship. That's when CC and the movie watchers find out Hillary is expecting and CC moves to Hillary's house to help out with the coming baby.

18. What did C.C. tell Hillary to do with the baby?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Name it after her

Hillary had a baby girl, Victoria Cecilia Essex. When C.C. found out Hillary was pregnant, she begged her to name the baby after her if she had a girl.

19. What song did Cecilia Bloom sing as a child for the man who was looking for a child actor for his movie?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Glory of Love

'Wind Beneath My Wings' was the big hit for Bette coming out of this movie, but Hillary loved her 'Glory of Love' number that she performed.

20. Bette's character moved back to New York before her best friend had the baby, why did she?

From Quiz Beaches

Answer: Her ex-husband asked her back for an acting job

After CC got a part at her ex-husbands theater, her career took off once again, this time with singing.

21. What kind of doctor was Hillary's doctor that was planning on marrying C.C.?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: gynecologist

C.C. just ran out on him one day for an audition.

22. Where did Leona move to when she left New York?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Miami

23. At the beginning of the movie Bette's character left her concert before it started. Why?

From Quiz Beaches

Answer: Her best friend was dying

She left when she got word of Hillary being near death at the hospital and left before the concert. The concert did get rained out that night anyhow.

24. What was the name of Victoria's cat?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Pouncer

"Pouncer, Pouncer the wonder cat..."

25. What is the last line of the movie?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: 'We're friends aren't we?"

As the lights were turned out at the Hollywood Bowl, this haunting reiteration of something said during CC and Hillary's childhood is heard.

26. What mode of transportation did she use to get back to her friend?

From Quiz Beaches

Answer: A rental car

There were no planes flying to San Fransisco at the time due to fog so her impatience and need to get there got her to drive all night there by rental car. That's how the movie starts, her memories while driving takes us back through their whole history together. I always cry at the end every time.

27. What was the name of C.C.'s mother?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Leona

C.C. calls her mother "Ma" once and "Leona" for the rest of the movie.

28. What does Hillary go to school to study?

From Quiz 'Beaches' General Trivia

Answer: Law

Hillary became a lawyer for the ACLU.

29. What was the name of the woman who sent John a Birthday Bunny-gram that was delivered and sung to him by C.C.?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Barbara

C.C. said her name once, very quickly. "Love from your bunny girl Barbara."

30. What was the name of the theater that John worked at and C.C. performed in?

From Quiz "Beaches" Characters

Answer: Falcon Theater

This is the place where C.C. stars in that freaky play with the fire. John is a big director at the Falcon Theater, and the group of regular actors there is called the Falcon Players.

This is category 10249
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.