FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cant Hardly Wait  Quizzes, Trivia and Puzzles
Cant Hardly Wait  Quizzes, Trivia

Can't Hardly Wait Trivia

Can't Hardly Wait Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
6 quizzes and 60 trivia questions.
1.
  'Can't Hardly Wait' Bits    
Multiple Choice
 10 Qns
Ever seen this movie with the lovely Jennifer Love Hewitt and some other actors? See if you remember anything about it.
Average, 10 Qns, gluestick, Jul 05 02
Average
gluestick
7406 plays
2.
  It's up to You to Make it Happen    
Multiple Choice
 10 Qns
I loved this movie, so here is a general quiz on the movie, "Can't Hardly Wait".
Average, 10 Qns, feebsta, Aug 03 04
Average
feebsta
3031 plays
3.
  'Can't Hardly Wait' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
If you like this movie and have seen it as many times as I have, this should be pretty easy. Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, fishy1333, Apr 18 05
Average
fishy1333
5398 plays
4.
  Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a quiz on a very funny movie. I tried to make the questions a tad on the tough side just to see if you were paying attention. Good luck and have fun!
Average, 10 Qns, sprinkles, May 23 07
Average
sprinkles
4387 plays
5.
  Can't Hardly Wait Quotes    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a great (and very quotable) movie! See if you can match the quote with the speaker. Have fun!
Average, 10 Qns, DanniGirl32998, May 18 04
Average
DanniGirl32998
4716 plays
6.
  Can't Hardly Wait    
Multiple Choice
 10 Qns
There are a lot of uncredited people in this movie! I hope you like this quiz and learn some things about it!
Tough, 10 Qns, sarah926, Mar 21 06
Tough
sarah926
4263 plays
trivia question Quick Question
Jennifer Love Hewitt's character in this movie is called:

From Quiz "'Can't Hardly Wait' Bits"





Can't Hardly Wait Trivia Questions

1. How much did the tassel cost at graduation?

From Quiz
Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge

Answer: $5

Denise said the whole corsage and yearbook thing after this.

2. Jennifer Love Hewitt's character in this movie is called:

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Bits

Answer: Amanda Beckett

'AMANDEERRR!'

3. Peter Facinelli (Mike Dexter) is married to who in real life?

From Quiz Can't Hardly Wait

Answer: Jennie Garth

They have the cutest little girl, Luca Bella. She is so beautiful!

4. According to Kenny, how many girls at UCLA are sexually active?

From Quiz It's up to You to Make it Happen

Answer: 92%

When we see Kenny in the convenience store at the beginning of the movie, he is flicking through a 'Playboy' magazine and tells his friends this delightful fact.

5. Where was Kenny going to go to college?

From Quiz Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge

Answer: UCLA

Remember he was reading that 92 percent thing about the females.

6. The song playing in the car which Preston takes as a sign is by:

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Bits

Answer: Barry Manilow

'To celebrate Barry Manilow's birthday, we'll be playing the song 'Mandy' every hour'

7. 'Yeah, and then I can press it in between my yearbook with my prom corsage.' Who said this?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Quiz

Answer: Denise

'You want to keep your tassle? For five dollars, you can keep your tassle.'

8. What is the name of the girl that hosts the party?

From Quiz Can't Hardly Wait

Answer: Molly

I got all this information from us.imdb.com. It is a very cool site.

9. What does Kenny wear on his head for most of the movie?

From Quiz It's up to You to Make it Happen

Answer: Goggles

He has an interesting take on style, wearing big, yellow goggles, with baggy pants and huge shoes. All of which Denise comments on, after they are trapped in the bathroom together.

10. What grade did Preston and Denise go out in?

From Quiz Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge

Answer: Eighth

She was nasty for that whole week.

11. What time in the morning is it that Preston calls the radio station?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Bits

Answer: 2am

'You're the one calling Barry Manilow from a phone booth at 2am!'

12. Whose quote is this: 'A true friend stabs you in the front'?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Quiz

Answer: Denise

Denise's quote is by Oscar Wilde.

13. 'Don't look back! You should never look back!'

From Quiz Can't Hardly Wait Quotes

Answer: Denise

'Dude, I actually graduated!' BANG! 'Unless you're that guy.'

14. Melissa Joan Hart plays the yearbook girl, an uncredited role, what was her name?

From Quiz Can't Hardly Wait

Answer: Vicki

15. What is the name of the band who are supposed to play at the party?

From Quiz It's up to You to Make it Happen

Answer: Love Burger

Throughout the movie we see this band go through many stages. This is only their first gig, yet they break up before they have even started to play, and then they get back together at the end, but before they can really start playing, the party is broken up by the cops.

16. How are Ron and Amanda related?

From Quiz Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge

Answer: Second cousins

'You're not going to tell my parents, are you?!'

17. The angel stripper also appears in a TV show called..

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Bits

Answer: Dharma and Greg

Jenna Elfman does a good job as the disgruntled 'dancer'.

18. Name the two bands that have TWO songs in this movie.

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Quiz

Answer: Eve 6 and Smashmouth

Eve 6: 'The Open Road Song' and 'Inside Out'. Smashmouth: 'Can't Get Enough of You Baby' and 'Walking on the Sun'.

19. 'That's what I'm sayin'!'

From Quiz Can't Hardly Wait Quotes

Answer: Mike

Mike Dexter's a god! Mike Dexter's a role model!

20. In what grade did Preston and Denise go out?

From Quiz It's up to You to Make it Happen

Answer: Eighth grade

They only went out for a week.

21. When William was setting up the replica of the house at the beginning, what kind of dolls were used to represent his friends?

From Quiz Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge

Answer: KISS & KISS dolls

22. What celebrity did the angel stripper dream of meeting?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Bits

Answer: Scott Baio

'Fate only gets you so far.'

23. What one activity was Kenny in?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Quiz

Answer: JV Basketball

He only played in one game.

24. 'I know this song! I know this song!'

From Quiz Can't Hardly Wait Quotes

Answer: William

The guy he tutored in math used to make him listen to it. :)

25. Brecken Meyer was in the film as another uncredited role, who was he?

From Quiz Can't Hardly Wait

Answer: Lead singer

26. How many earrings does Kenny wear in his left ear?

From Quiz It's up to You to Make it Happen

Answer: 2

For those of us who take in absolutely everything that this movie has to offer.

27. Where does Mike Dexter end up working?

From Quiz Test Your 'Can't Hardly Wait' Knowledge

Answer: Car Wash

'Until some pictures surfaced....'

28. What Guns'n'Roses song is sung in the movie?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Bits

Answer: 'Paradise City'

'The guy I tutored in math made me listen to this!'

29. What month was it when Amanda started going to Huntington?

From Quiz 'Can't Hardly Wait' Quiz

Answer: October

It was October freshman year...

This is category 1186
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.