FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
CrazyBeautiful Quizzes, Trivia and Puzzles
CrazyBeautiful Quizzes, Trivia

Crazy/Beautiful Trivia

Crazy/Beautiful Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
2 Crazy/Beautiful quizzes and 30 Crazy/Beautiful trivia questions.
1.
  Crazy Beautiful    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about my favorite movie 'Crazy Beautiful'. If you like the movie as much as I do this quiz shouldn't be that hard. Have fun!
Average, 15 Qns, immaculate, Sep 22 11
Average
immaculate
3307 plays
2.
  Crazy/Beautiful    
Multiple Choice
 15 Qns
For all you Jay Hernandez lovers!
Average, 15 Qns, janelle129, Apr 03 05
Average
janelle129
2752 plays
trivia question Quick Question
What does Nicole think her dad thinks of her?

From Quiz "Crazy Beautiful"





Crazy/Beautiful Trivia Questions

2. What is Nicole's best friend's name?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Maddy

Maddy is played by Taryn Manning and went on to play in a movie with Britney Spears, 'Crossroads.'

3. What happended to Nicole's mom?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: She killed herself

She tells Carlos her mom left, but later her dad tells Carlos the truth that Nicole found her body.

4. What does Nicole first say she was doing community service for?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Robbed a Seven-Eleven

She says this to Carlos's friend when she is picking up trash on the beach.

5. "And that ____, I love that _____."

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: dimple

Carlos tells Nicole this on the beach. She replies "I grew it myself".

6. What is Nicole's sister's name?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: Morgan

Nicole's stepmom says her name repeatedly during the movie.

7. What does Carlos want to be?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Pilot

He has never been in a plane until Nicole surprises him by taking him to fly one.

8. How many tacos do the three order at the street dance?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: six

Carlos tells the vendor six tacos.

9. What is Nicole's last name?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Oakley

10. Nicole and Carlos' second kiss happened where?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: Darkroom

Carlos finds Nicole developing pics and they start kissing. The first kiss was in the alley.

11. What do Nicole and Carlos get pulled over for?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: expired tags

12. What is Nicole's dad's name?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: Tom

He tells Carlos his name when they first meet.

13. What is Carlos' last name?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Nunez

Pilot Nunez.

14. The "incident" with Nicole's mother happened when Nicole was how old?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: 12

Nicole's dad tells him she killed herself when Nicole was 12.

15. What is Nicole's little sister named?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Morgan

'Major crisis. Morgan's got a rash.'

16. "I'm using _____, he would be so proud."

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: a condom

Nicole says this when they are on the bed and Carlos sees Nicole's dad outside.

17. How old is Nicole?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: 17

The movie start out by Nicole saying 'I remember most of seventeen.'

18. What does the Carlos picture that Nicole always carries say underneath it?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: Pilot Nunez

At the end of the movie you see the picture and the phrase underneath it.

19. What is the name of the high school?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Pacific

20. What are the school's colors?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Blue and White

'We did not wear our blue.' - Nicole 'I forgot to wear anything.' - Maddy

21. What does Nicole's mom ask the maid if the baby had some of?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: Dairy

The maid replies "no dairy" and Nicole rolls her eyes.

22. What is the name of Nicole's maid?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Rosa

I thought it was funny when Nicole walked out to get a condom in her underwear and Rosa didn't even look up or respond to what she was wearing.

23. What state was Nicole going to be sent to at the end of the movie?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: Utah

24. Nicole's stepmom says "I just want your sister to have an older sister she can look up to." How does Nicole respond?

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: So do I

She says this at the end of the movie when she talks with her dad.

25. Where are Nicole and Carlos the first time they kiss?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: An alley

They are in the alley because Maddy has to use the bathroom.

26. Mattie says, "What's with the stepmonster today?" Nicole says "Major crisis, the baby has _______."

From Quiz Crazy/Beautiful

Answer: a rash

They say this when Mattie picks up Nicole to go to school at the beginning of the movie.

27. What does Nicole think her dad thinks of her?

From Quiz Crazy Beautiful

Answer: She's not worth loving

'Why do you hate me so much? How can you tell the one person in the world that I love, that I care about so much, how can you tell him to stay away from me? Do you think the only thing I'll do to anyone is screw them up? Do you think that I'm not worth loving? What Nicole says to her dad when the cops bring her home.

This is category 13298
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.