FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cruel Intentions  Quizzes, Trivia and Puzzles
Cruel Intentions  Quizzes, Trivia

Cruel Intentions Trivia

Cruel Intentions Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
9 Cruel Intentions quizzes and 145 Cruel Intentions trivia questions.
1.
  'Cruel Intentions' Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 25 Qns
Here's some multiple choice questions from one of my favorite movies. WARNING: There's a spoiler at the end of this quiz!
Average, 25 Qns, Huggles123, Oct 21 03
Average
Huggles123
15090 plays
2.
  Average Cruel Intentions Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the movie "Cruel Intentions", starring Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, and Reese Witherspoon.
Average, 10 Qns, yoreeder230, Jul 08 04
Average
yoreeder230
10218 plays
3.
  My Favourite Flicks - "Cruel Intentions"   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Ten questions about the 1999 movie starring Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar and Reese Witherspoon.
Easier, 10 Qns, guitargoddess, Nov 11 12
Easier
guitargoddess gold member
389 plays
4.
  Tough 'Cruel Intentions' Quiz - Part 1    
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz about 'Cruel Intentions' can be played by anyone but only the TRUE fans will do well in it. This quiz is in two parts and both parts go chronologically through the film and all questions are multiple choice. Please have a go at both parts!
Tough, 25 Qns, i_luv_james_marsters, Jul 24 02
Tough
i_luv_james_marsters
6362 plays
5.
  'Cruel Intentions' Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
For the mildly obsessed.
Tough, 20 Qns, MellieWellie, Jul 23 03
Tough
MellieWellie
5045 plays
6.
  Test yourself! Cruel Intentions Quiz    
Multiple Choice
 15 Qns
Enjoy the quiz and good luck!
Difficult, 15 Qns, i_love_james_marsters, Feb 03 17
Difficult
i_love_james_marsters
5350 plays
7.
  The Best "Cruel Intentions" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz dedicated to the best movie, "Cruel Intentions."
Tough, 10 Qns, honnibeez, Jun 06 03
Tough
honnibeez
3959 plays
8.
  The Ultimate "Cruel Intentions" Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
What's your intention?
Difficult, 20 Qns, mookygirl17, Dec 14 04
Difficult
mookygirl17
3404 plays
9.
  Cruel Intentions 2    
Multiple Choice
 10 Qns
I can't believe there isn't already a quiz about this prequel to the first 'Cruel Intentions' movie! So here's a quiz about the second movie: 'Cruel Intentions 2'.
Tough, 10 Qns, Court99, May 13 02
Tough
Court99
2002 plays
trivia question Quick Question
What language did Mai-Lei speak?

From Quiz "'Cruel Intentions' Multiple Choice Quiz"





Cruel Intentions Trivia Questions

2. What song is playing in the opening scene of "Cruel Intentions"?

From Quiz The Ultimate "Cruel Intentions" Quiz

Answer: "Every Me Every You" by Placebo

All these songs were featured in the movie and are available on the soundtrack.

3. What is the name of the girl Sebastian meets at the beginning of the movie?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: Clorissa

4. What does Sebastian hate?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: Charity Work

Annette made him laugh just after this bit by making funny faces!

5. During the opening credits, what do we see in the background?

From Quiz Tough 'Cruel Intentions' Quiz - Part 1

Answer: Graveyard

6. What is Mrs Caldwell's first name?

From Quiz 'Cruel Intentions' Quiz

Answer: Bunny

This is only mentioned in the end credits.

7. What was Dr. Greenbaum's (Sebastian's therapist) daughter's name?

From Quiz 'Cruel Intentions' Multiple Choice Quiz

Answer: Marci

'Who's this?' 'That's my daughter Marci.'

8. What is Katherine's mother's name?

From Quiz Cruel Intentions 2

Answer: Tiffany

She isn't seen in the first movie, remember, this movie is about what happened before the first one.

9. What made Sebastian want to target Annette in the first place?

From Quiz My Favourite Flicks - "Cruel Intentions"

Answer: She was the daughter of the school's new headmaster.

Annette Hargrove's father had been hired on as the new headmaster at the school that Sebastian and Kathryn attended, Manchester Prep. Sebastian thought it would do wonders for his reputation to bed the headmaster's daughter before school even started. In addition, Annette had published a story about her virginity and her pledge to wait to have sex. Sebastian was pleased to have an additional challenge to overcome, as he was growing tired of easily getting girls to sleep with him.

10. What color are the flowers on Annette's desk at Mrs. Rosemond's house?

From Quiz The Best "Cruel Intentions" Quiz

Answer: white

You can see the flowers when she is getting ready for the pool.

11. What is Cecile's father's name?

From Quiz The Ultimate "Cruel Intentions" Quiz

Answer: Beau Caldwell

His name was only mentioned in one portion of the movie.

12. What magazine was Annette's article found in?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: Seventeen

The cover of the magazine had Jennifer Love Hewitt on it.

13. What is Cecile holding when she meets Kathryn to tell her about Sebastain 'taking advantage of her'?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: Can of Diet Coke

'It was like an explosion... but a good one.' Cecile is so funny at times!

14. When we see Sebastian in the psychiatrist's office there are two plants on her desk. What colours are they?

From Quiz Tough 'Cruel Intentions' Quiz - Part 1

Answer: Pink and White

I think it's so funny when she finds out about Sebastian and her daughter!

15. Complete this quote: 'Since it's such a beautiful day, why spend it...'

From Quiz 'Cruel Intentions' Quiz

Answer: in the city

Sebastian says this to Annette during Cecile's visit to meet his Aunt Helen on the island.

16. What college was Dr. Greenbaum's daughter going to go to?

From Quiz 'Cruel Intentions' Multiple Choice Quiz

Answer: Princeton

'She's attending Princeton next year.'

17. The plot of film was based upon a bet that Sebastian and his step-sister made about whether or not he'd manage to get Annette to sleep with him. What was Kathryn to get if Sebastian failed?

From Quiz My Favourite Flicks - "Cruel Intentions"

Answer: His car

If she won, Kathryn wanted Sebastian's car, a 1956 Jaguar XK140 convertible. Sebastian was reluctant to accept these terms, as he adored his car, but he was unable to pass up the deal when he heard what Kathryn would give him if he won the bet - herself. Kathryn said that she knew he'd wanted her since the day their parents got married and that it drove him crazy that she was the one girl he couldn't have, so she said Sebastian could sleep with her if he won the bet.

18. How many pictures does Sebastian take of Cecile when her shirt is unzipped?

From Quiz The Best "Cruel Intentions" Quiz

Answer: 4

19. Where does Sebastian's memorial service take place?

From Quiz The Ultimate "Cruel Intentions" Quiz

Answer: Rosemond Chapel

The name of the chapel is shown when Kathryn walks outside during the service. Rosemond also happens to be the last name of Sebastian's Aunt Helen.

20. Sean Patrick Thomas played Cecile's music teacher. What was his character's name?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: Ronald

21. What pendant is on the necklace that Annette is wearing when she is reading and then she and Sebastian kiss for the first time?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: A Star

'Oh look, she's crying! Little baby's upset by the big bad book.' Kathryn has some classic lines in this film!

22. What is the name of Sebastian's psychiatrist?

From Quiz Tough 'Cruel Intentions' Quiz - Part 1

Answer: Dr Regina Greenbaum

'Bill For Book $!' She charges him for the "free" autographed copy which Sebastian then throws away.

23. What is Annette's backpacking (former) boyfriend's name?

From Quiz 'Cruel Intentions' Quiz

Answer: Trevor

"She has a boyfriend named Trevor. Going out for a year... Trevor understands."

24. What is the name of the actress that played Kathryn?

From Quiz 'Cruel Intentions' Multiple Choice Quiz

Answer: Sarah Michelle Gellar & Gellar

She also starred with Ryan Phillippe in 'I Know What You Did Last Summer'.

25. When Sherry finds the new phone in Danielle's bag, what does the note on it say?

From Quiz Cruel Intentions 2

Answer: Answer Me

Sebastian gets Danielle the phone as a surprise.

26. The vengeful Kathryn set her sights on Cecile Caldwell because Kathryn was dumped by a guy for Cecile. What was that guy's name?

From Quiz My Favourite Flicks - "Cruel Intentions"

Answer: Court Reynolds

Cecile, played by Selma Blair, was to be starting at Manchester Prep in the fall and her mother had arranged for Kathryn to take Cecile under her wing to help her get off to a good start. Little did Mrs. Caldwell know, Kathryn had it out for Cecile because Court Reynolds dumped Katherine and pursued Cecile. Kathryn turned to Sebastian for help and asked him to seduce Cecile to ruin her reputation. Sebastian initially refused, saying that Cecile was too easy of a target, but later agreed to do it.

27. When Sebastian and Kathryn are telling Ronald how Cecile feels about him in the letter. There is a picture of a country behind them. What country is it?

From Quiz The Best "Cruel Intentions" Quiz

Answer: Italy

You can see the picture when the camera is focused on Sebastian and Kathryn.

28. What color is Sebastian's robe in the pool scene?

From Quiz The Ultimate "Cruel Intentions" Quiz

Answer: Yellow

When Annette and Sebastian are in the pool, look closly and you will see a X on the floor, telling the actors where to stand.

29. What school did the characters attend?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: Manchester

30. Where does Sebastian tell Annette that he might go for the end of the summer?

From Quiz Cruel Intentions

Answer: South of France

This bit is so sad as he refuses her, but the scene at the train station makes up for this!

This is category 1188
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.