FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Heartbreakers Quizzes, Trivia and Puzzles
Heartbreakers Quizzes, Trivia

Heartbreakers Trivia

Heartbreakers Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K

Fun Trivia
4 Heartbreakers quizzes and 70 Heartbreakers trivia questions.
1.
  Heartbreakers Quiz Challenge    
Multiple Choice
 25 Qns
Here's a quiz about the funny movie 'Heartbreakers'. Have fun!
Average, 25 Qns, gumnutgirl16, Apr 18 07
Average
gumnutgirl16
2995 plays
2.
  10 Questions on Heartbreakers    
Multiple Choice
 10 Qns
Questions about an awesome movie.
Average, 10 Qns, mandyaeqtx, Jan 06 09
Average
mandyaeqtx
667 plays
3.
  Questions on Heartbreakers    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is on the fun flick "Heartbreakers" starring Jennifer Love Hewitt and Jason Lee. Have fun and keep smilin'!
Average, 15 Qns, fluffy_mcducky, Jun 21 14
Average
fluffy_mcducky
3185 plays
4.
  The Ultimate Heartbreakers Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
A funny movie starring Sigourney Weaver and Jennifer Love Hewitt as a mother-daughter con team.
Average, 20 Qns, jan718, Aug 04 06
Average
jan718
1229 plays
trivia question Quick Question
What does Dean say he does for a living?

From Quiz "Heartbreakers"





Heartbreakers Trivia Questions

1. Which actress plays Page Connors?

From Quiz
Heartbreakers

Answer: Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt plays Page Connors. Jennifer Love Hewitt also stars in "I Know What You Did Last Summer", and in the hit show "Ghost Whisperer". Page Connors is the daughter of Max Connors. She feels she is ready to con men on her own. She decides to con Jack Withrowe. Jason Lee plays Jack Withrowe.

2. When Page and Max are looking for Paige's wedding dress, how many times does Max say she has been married?

From Quiz Heartbreakers

Answer: 13

Max is played by Sigourney Weaver.

3. What name does Page NOT use for herself?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Janelle

Wendy was used when she was conning Dean. Jane was used when she was conning Jack, and Allison was used when she was conning Tensy.

4. How long did it take for Angela to get Dean to marry her?

From Quiz Heartbreakers

Answer: 4 months

Angela had originally said three months, but Paige corrected her with four months.

5. What is the plot of this film?

From Quiz Heartbreakers

Answer: A mother and daughter con men for money

They con men into marrying them so they can get their money. It explains this throughout the movie. The first person they con is Dean Cumanno. They then start to con Willam Tensy.

6. When does Page first meet Jack?

From Quiz Heartbreakers

Answer: In his bar

Page doesn't like Jack when she first meets him.

7. What name does Max NOT use for herself?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Maddie

Angela was used when she was conning Dean, Olga was used when she was conning Tensy, and Betty was used when she was conning Jack.

8. Who was Dean's Best Man?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Leo

Dean called him Leo and told him to beat it when Leo wanted to dance with the bride.

9. What does Dean Cumanno do for a living?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Chop Cars

Dean illegally chops cars for a living. You see this near the beginning of the movie. You see this in the movie after what is supposed to be Max and Dean's honeymoon.

10. Which person is Jennifer Love Hewitt not listed as playing in the credits?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Alison the maid

I don't really understand why Alison is not in the credits as Jennifer Love Hewitt does have quite a few lines as that person.

11. What is Page and Max's last name?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Conners

That was obviously deliberate, but it's still funny.

12. What did Angela do on her and Dean's wedding night?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Pretended to fall asleep.

13. Why does Max Connors not marry Willam Tensy?

From Quiz Heartbreakers

Answer: He dies.

Soon after William proposes, he dies. You see him fall and hit his head on the sculpture. This is when Max and Page try to move his body to the car.

14. What kind of wedding dress does Page tell Max she wants when she is marrying Jack?

From Quiz Heartbreakers

Answer: an off-the-shoulder

Page tells Max this when they are at the bridal shop. Max says she doesn't think Page should wear an off-the-shoulder dress but changes her mind when she sees Page in it.

15. What kind of car does Dean give Max?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Mercedes

The silver convertible she takes from him in the divorce settlement along with $300,000.

16. Where were Dean and Angela supposed to go on their honeymoon?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Barbados

He tells her he is going to go by his office since they have time before their flight to Barbados leaves.

17. Who does Page Connors marry?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Jack Withrowe

She ends up being pushed to marry him by her mom and Dean Cumanno, so she can divorce him and take his money. You find out Max actually drugs Jack so Page will think that he cheats on her.

18. How many men does Page marry during the film?

From Quiz Heartbreakers

Answer: One

She only marries Jack.

19. How many hours were Dean and Max married?

From Quiz Heartbreakers

Answer: 17

Max: '17 hours we have been married, 17 hours! You've just lost the best thing you've ever had!'

20. What kind of business does Dean own?

From Quiz Heartbreakers

Answer: chop shop

You see the inside when Dean goes to the office the morning after his and Angela's wedding.

21. Why does Max push Page into marrying Jack Withrowe?

From Quiz Heartbreakers

Answer: So she can pay back Dean

Dean finds out that Max and Page conned him so he threatens to say that Max actually killed William Tensy if she doesn't give him his money. Max decides to push Page to marry Jack so Page can divorce Jack and get a hefty divorce settlement, so they can pay back Dean. Dean ends up not taking the money because he finds out that Max drugged Jack to get the money.

22. How much is Tensy willing to pay for the statue titled "Form in Repose"?

From Quiz Heartbreakers

Answer: $200,000

Max checks Tensy's book of auction items in which he has written a price for the statue. He doesn't end up purchasing the statue at the auction because it is sold to Max during his coughing fit.

23. Who plays Max's lawyer?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Carrie Fisher & Fisher

Carrie also starred in 'Star Wars'.

24. What name does Paige use when she is working for Dean?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Wendy

Olga is the name Angela uses when they are trying to con Tensy, Jane is the name Paige uses when she is with Jack and Allison is the name she uses when she applies for the job as Tensy's housekeeper.

25. Who says "No more conning! No more! If you're gonna be my wife, you're gonna live a respectable life, chopping cars!"?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Dean Cumanno

This is an ironic thing to say since chopping cars isn't exactly a decent way to make a living. Dean says this to Max when they talk about getting back together, near the end of the movie. Dean and Max do end up getting back together.

26. When Jack asks Page to marry him, Max and Dean enter the bar posing as her second cousins. What does Dean tell Jack his name is?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Vinny Staggliano

Dean is played by Ray Liotta.

27. How long did it take Max to get Dean to marry her?

From Quiz Heartbreakers

Answer: 4 months

She used to be able to do it in three months, but then she breaks her record and gets Tensy to marry her in one month.

28. What is the name of the woman who teaches Angela the con business?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Barbara

Gloria was the name Barbara used when she pretended to be with the I.R.S.

29. Who says "Oh yeah... she's a delicate flower"?

From Quiz Heartbreakers

Answer: Linda

This is when Jack and Page first meet. Jack says that he thinks Page is just scared because she's on her own. Then, when she hits the cigarrette machine to get a free pack, Linda sarcastically says "Oh yeah... she's a delicate flower" to Jack. Page soon realizes he is rich and decides to con him. Sarah Silverman, who is also a comedian, plays Linda.

30. What does Page reply to Max when she says that they should find another hotel because the one they have found is too expensive?

From Quiz Heartbreakers

Answer: "I am home!"

MAX: "So, what's the best way to get a room?" PAGE: "I was thinking the Charlton Triangle." MAX: "Okay, but where are we going to find a trumpet and a talking parrot?"

This is category 9605
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.