FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
K Quizzes, Trivia and Puzzles
K Quizzes, Trivia

Movies H-K: 'K' Trivia

Movies H-K: 'K' Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K

Fun Trivia
32 quizzes and 345 trivia questions.
1.
  The Kite Runner editor best quiz   best quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Released in 2007 and based on the bestselling book of the same name by Khaled Hosseini, "The Kite Runner" told the story of one man's journey towards redemption for a terrible betrayal he committed when he was a boy. Warning: Contains spoilers.
Average, 15 Qns, jmorrow, Apr 29 09
Average
jmorrow editor
1745 plays
2.
  Kingsman: The Secret Service    
Multiple Choice
 10 Qns
'Kingsman: The Secret Service' (2014) was an action-comedy film about a spy called Eggsy.
Average, 10 Qns, AcrylicInk, Oct 21 19
Average
AcrylicInk gold member
Oct 21 19
565 plays
3.
  Kingdom of Heaven   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A blacksmith in the 12th century finds himself fighting in the Crusades in Jerusalem. Orlando Bloom, Liam Neeson and Martin Csokas star in this movie from 2005.
Average, 10 Qns, Polaris101, Nov 09 05
Average
Polaris101 gold member
1063 plays
4.
  'Kes' - a Classic British Film   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the film 'Kes'. I remember watching 'Kes' when I was younger and being very touched by it. I hope you've seen the film and enjoy my quiz. SPOILER ALERT, for players who have not seen the film.
Average, 10 Qns, martin_cube, Mar 18 12
Average
martin_cube gold member
222 plays
5.
  King of Thieves   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"King of Thieves", inspired by real events, was the story of a group of retired crooks attempting their final job.
Average, 10 Qns, AcrylicInk, Sep 23 18
Average
AcrylicInk gold member
Sep 23 18
227 plays
6.
  Key Largo    
Multiple Choice
 10 Qns
"Key Largo", from 1948, starred Humphrey Bogart and Lauren Bacall in their fourth, and final, film together. Also starring in the movie were Claire Trevor, Lionel Barrymore, and Edward G. Robinson. Questions are about characters and events in the movie.
Average, 10 Qns, Bexze, Dec 16 05
Average
Bexze
549 plays
7.
  Kiss Kiss Bang Bang    
Multiple Choice
 10 Qns
Robert Downey Jr. and Val Kilmer star in this film-noir style comedy, about murder mysteries and the like in Los Angeles. The movie premiered at the Toronto Film Festival in 2005. Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Jun 29 06
Average
kyleisalive editor
345 plays
8.
  The Killing of a Sacred Deer   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Yorgos Lanthimos' 2017 psychological horror film tells of a curse that befalls a family when a father is forced to pay in blood for his past negligence. Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Mar 12 18
Average
kyleisalive editor
Mar 12 18
94 plays
9.
  The Kingdom    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the 2007 action movie starring Jamie Foxx.
Average, 10 Qns, deepakmr, Aug 24 09
Average
deepakmr
244 plays
10.
  "The King of Kong": A Fistful of Trivia!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The King of Kong: A Fistful of Quarters" is a great documentary, following teacher Steve Wiebe's quest to beat the "Donkey Kong" world record. Come find out how he fares against larger-than-life competitive gamers!
Average, 10 Qns, Eebs, Jun 17 09
Average
Eebs
181 plays
trivia question Quick Question
Who was the person assigned to kill Charlie and Louis?

From Quiz "Kangaroo Jack"




11.
  Keep Watching   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In this 2017 limited release horror film, a family home is invaded, and little do they know, they're being watched for one long night of terror. Good luck!
Tough, 10 Qns, kyleisalive, Apr 03 18
Tough
kyleisalive editor
Apr 03 18
88 plays
12.
  The King of Comedy   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a 1983 comedy/drama directed by Martin Scorsese, starring Robert De Niro and Jerry Lewis.
Average, 10 Qns, christopherm, Aug 10 07
Average
christopherm gold member
310 plays
13.
  Knight and Day    
Multiple Choice
 10 Qns
"Knight and Day" is a Tom Cruise, Cameron Diaz movie that asks the question, 'Is Roy Miller nuts, a traitor, or a super spy?' See how much you remember about the movie with this quiz.
Average, 10 Qns, tazman6619, Feb 06 11
Average
tazman6619 gold member
513 plays
14.
  "Kung Fu Hustle" Part 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the 2004 - 2005 martial arts, comedy movie "Kung Fu Hustle" - Chinese dubbing, English subtitles version. Hope you enjoy it as it is my second quiz on this movie. (Warning Contains Spoilers)
Average, 10 Qns, zonko, Sep 17 09
Average
zonko
193 plays
15.
  Killer Klowns From Outer Space    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the movie and production of the movie "Killer Klowns From Outer Space"!
Average, 10 Qns, black_death, May 30 07
Average
black_death
661 plays
16.
  Kung Fu Hustle   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the 2004 - 2005 martial arts, comedy movie "Kung Fu Hustle" - Chinese dubbing, English subtitles version. Hope you enjoy it. (Warning Contains Spoilers)
Tough, 10 Qns, zonko, May 25 09
Tough
zonko
388 plays
17.
  Kangaroo Jack    
Multiple Choice
 10 Qns
I just saw the movie and I loved it. I was a little sad though, to see that there aren't any "Kangaroo Jack" quizzes yet.
Average, 10 Qns, ddheilly, Dec 14 20
Average
ddheilly
Dec 14 20
615 plays
18.
  K-9    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the 1989 buddy comedy starring James Belushi and a whacky German Shephard dog named Jerry Lee. See what you know about this delightful little film.
Average, 10 Qns, Bruce007, Aug 07 06
Average
Bruce007
350 plays
19.
  Kiss the Girls    
Multiple Choice
 10 Qns
Ashley Judd shines in this movie thriller! Test your knowledge on how well you remember 'Kiss the Girls'.
Easier, 10 Qns, kismet17, Jul 30 04
Easier
kismet17
709 plays
20.
  The Kids Are All Right    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz tests players' knowledge of the film "The Kids Are All Right". Best of luck!
Average, 10 Qns, Triviaballer, Aug 18 19
Average
Triviaballer gold member
Aug 18 19
345 plays
21.
  Kedi (2016)    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the movie, "Kedi". The movie is the documentary film released in 2016 and directed by Ceyda Torun. It is a Termite Films Production. Any quotations are from the English translation (subtitles).
Average, 10 Qns, celvet, Jul 05 18
Average
celvet
Jul 05 18
74 plays
22.
  Kundun    
Multiple Choice
 10 Qns
Certainly one of the most visually and aurally stimulating movies ever made, 'Kundun' tells the story of the Dalai Lama as a youth in his native Tibet. Let us hope my quiz does this beautiful film justice.
Tough, 10 Qns, thejazzkickazz, May 12 05
Tough
thejazzkickazz gold member
204 plays
23.
  Kissed by the Spider Woman    
Multiple Choice
 10 Qns
"Kiss of the Spider Woman" is an Oscar-winning independent film from 1985, starring William Hurt and Raul Julia; it was later made into a Tony-winning musical. This quiz is about the film version. Enjoy!
Average, 10 Qns, Caseena, Mar 27 10
Average
Caseena
199 plays
24.
  Keeping Mum    
Multiple Choice
 10 Qns
Everyone has a dark side. Maggie Smith really shows her dark side in this comedy.
Average, 10 Qns, MissVoldy, Feb 17 08
Average
MissVoldy
253 plays
25.
  Kiss Me Deadly    
Multiple Choice
 20 Qns
From 1955 came this landmark film noir based on Mickey Spillane's Mike Hammer bestseller.
Tough, 20 Qns, tjoebigham, Sep 05 08
Tough
tjoebigham
166 plays
26.
  Kiss of the Dragon    
Multiple Choice
 20 Qns
Another guy movie I was dragged to. This one had pretty cool martial arts, but not much else. Not to mention, it was too gory and graphic for my tastes. Perhaps you enjoyed it...
Average, 20 Qns, TemptressToo, Oct 07 07
Average
TemptressToo
503 plays
27.
  Kronk's New Groove    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on "Kronk's New Groove", the fun sequel to "The Emperor's New Groove".
Average, 10 Qns, the_haydster, Jan 09 06
Average
the_haydster
337 plays
28.
  Funniest Movie Ever - 'The Kings Of Comedy'    
Multiple Choice
 5 Qns
A pretty easy quiz on the funniest move I have ever seen.
Average, 5 Qns, crystaltownsend, Aug 25 01
Average
crystaltownsend
492 plays
29.
  'Kuffs': Enjoy!    
Multiple Choice
 15 Qns
I saw this movie the first time when I was 11. It has always stuck with me. Enjoy!
Tough, 15 Qns, blairwitch, Jul 15 04
Tough
blairwitch
348 plays
30.
  Knockaround Guys    
Multiple Choice
 10 Qns
This is one of my favorite action movies. Check out the quiz.
Average, 10 Qns, combination, Mar 11 06
Average
combination
259 plays
31.
  A Kid in King Arthur's Court    
Multiple Choice
 10 Qns
If you've seen the movie, go ahead.
Average, 10 Qns, graciebarn256, Jun 16 04
Average
graciebarn256
378 plays
32.
  "Knights of The Round Table" (1953)    
Multiple Choice
 10 Qns
I can't believe there are no quizzes yet on this movie, it is one of my all-time favourites.
Difficult, 10 Qns, weeblandbob, Oct 27 04
Difficult
weeblandbob
266 plays

Movies H-K: 'K' Trivia Questions

1. In 'Kingsman: The Secret Service', what was Eggsy's connection with Kingsman before he began the training?

From Quiz
Kingsman: The Secret Service

Answer: His dad was a member of Kingsman.

Eggsy's full name was Gary Unwin. He didn't know it, but his dad was a member of Kingsman. Lee Unwin had been recruited by Harry Hart (code-named Galahad), but while he was still a probationary agent, Eggsy's dad had sacrificed himself in order to protect Harry. When Harry returned to London, he presented Lee's family with a medal and an emergency number. When Eggsy was arrested for stealing a car, he used the phone number to call for help.

2. Besides "Cat", in what language is "Kedi" filmed?

From Quiz Kedi (2016)

Answer: Turkish

Kedi is Turkish for "cat" and the film focuses on the fascinating relationships that form between many of the city residents and the "stray" cats that live within the city. It is an unusual relationship in that the cats are cared for and loved by the people living in the city, but are also respected and are not constrained in any way.

3. Steven is a doctor in which field?

From Quiz The Killing of a Sacred Deer

Answer: Cardiothoracic surgery

Steven is a well-respected doctor at a city hospital specializing in open-heart surgery. He, his wife, and his two children live in a beautiful house and, despite living a fairly mundane home life, seem to live well-off. That being said, Steven also seems to be meeting with a teenage boy named Martin on a semi-regular basis. The two meet at a local restaurant every once in a while and Steven even goes out of his way to give him an expensive, new watch. Eventually, Steven considers it a good idea for Martin to come by to meet the family over dinner.

4. "The Kids Are All Right" features a great leading cast. Which individual, who later played the role of Peeta Mellark in a different film, played the character Laser in "The Kids Are All Right"?

From Quiz The Kids Are All Right

Answer: Josh Hutcherson

In addition to his role in "The Kids Are All Right", Hutcherson has appeared in the films "Bridge to Terabithia", "Journey to the Center of the Earth", and "The Hunger Games" series. Hutcherson won his first Leading Young Actor award for the film "Zathura: A Space Adventure". In "The Kids Are All Right" Hutcherson's character Laser deals with the highs and lows of being a teenager, particularly one without a father figure. The cast of "The Kids Are All Right" also includes Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo, and Mia Wasikowska.

5. What does Roy buy in the airport to hide his contraband in?

From Quiz Knight and Day

Answer: A toy knight

Roy (Tom Cruise) buys a toy knight at the gift shop that comes apart so he can hide the Zephyr in it. He then takes the knight and purposely bumps into June (Cameron Diaz) so he can slip the knight into her carry-on bag to get it through security. Once through, he bumps into her again but makes it look like it is her fault. He retrieves the knight and June is none the wiser.

6. 'Kes' is based on a book - 'A Kestrel for a Knave' - written in 1968. Who was the author?

From Quiz 'Kes' - a Classic British Film

Answer: Barry Hines

'A Kestrel for a Knave' was Barry Hines' first book to be published and his best known. Barry Hines was born near Barnsley, Yorkshire and the book was based around that area of England. The book was released in 1968.

7. The film begins with Molina telling Valentin a movie. What is the time period and setting of the movie-within-a-movie?

From Quiz Kissed by the Spider Woman

Answer: World War II--France

The movie tells the story of a cabaret singer in Paris, who gets involved with the French Resistance during the war and falls in love with a Nazi officer. It subtly mirrors the plot of the actual film.

8. This resident of Pig Sty Alley is a master of the Hexagon Staff. He destroys four guns during the fight, to aid the other two residents and, between the three of them, they send the Axe Gang away. Who is this master?

From Quiz "Kung Fu Hustle" Part 2

Answer: Donut

Donut comes to aid of Coolie and Tailor during the fight with the Axe Gang. Upon seeing the Axe Gang reach into the trunk of a car, to pull out some Thompson machine guns, Donut picks up a staff and hurls it at the guns, sending them into a wall and they shatter. Donut then picks up another staff and joins the melee with Coolie and Tailor. Earlier on in the film Donut can be seen rolling dough in his shop with a huge rolling pin.

9. Amir, the protagonist of the story, was the son of Baba, a wealthy businessman living in Kabul, Afghanistan. Baba's servant, Ali, had a son, Hassan, who was Amir's best friend growing up. Who was the kite runner of the story?

From Quiz The Kite Runner

Answer: Hassan

Amir was a big fan of kite-fighting, a popular sport in Kabul where players would try to cut down their competitors' kites with an abrasive kite line in order to be the last person with their kite still flying in the air. The fallen kites could be kept by anyone who could capture them - a process known as "kite running". Hassan had quite the talent for running down fallen kites and was Amir's kite runner. He was also fiercely loyal to Amir, and would have eaten dirt if Amir told him to. ("If you asked, I would. But would you really ask me to do such a thing?") The two boys were virtually inseparable, despite being from different backgrounds - Amir was an affluent Pashtun, while Hassan was a Hazara servant boy.

10. In which country do the events of the movie take place?

From Quiz The Kingdom

Answer: Saudi Arabia

The film 'Kingdom' has Al-Qaeda sponsored terrorism as its main plot. The events of the movie are based in the Kingdom of Saudi Arabia. The Kingdom is depicted as facing a struggle to get rid of the Al-Qaeda terrorists, who rule the roost in many areas. Though Saudi Arabia is the venue for the events of the movie, the film was actually shot in Abu Dhabi. A majority of scenes in the movie were shot in Arizona and some scenes in Abu Dhabi in the United Arab Emirates.

11. After being laid off, Steve Wiebe seeks out the "Donkey Kong" world record and decides that he can beat it. In the beginning of the movie, what is the name of the man who holds the "Donkey Kong" world record?

From Quiz "The King of Kong": A Fistful of Trivia!

Answer: Billy Mitchell

Billy Mitchell was the first gamer to achieve a perfect "Pac-Man" score in 1999. This required that Billy get every energizer, dot, fruit and monster in the first 255 levels without losing a life before proceeding to the 256th and last board. Folk singer John Farley memorialized this effort in his song "Video Game Wizard," which is featured in the movie. Mitchell's 1982 "Donkey Kong" score of 874,300 was the score that bolstered Steve Wiebe to attempt the world record. Mark Alpiger, Brian Kuh and Todd Rogers are other competitive gamers who appear in the movie. Mark Alpiger is noted for his "Crystal Castles" prowess, Brian Kuh describes himself as a serious contender when it comes to "Donkey Kong," and Todd Rogers is shown playing "Ladybug" in the movie.

12. Rosemary Jones, or Rosie, was a cold, hard murderer. Who did she kill first?

From Quiz Keeping Mum

Answer: Her husband and his lover

She killed everyone and everything that crossed her. When she was young she killed her first victims - her husband and his lover. When she was caught, she admitted, that she killed them. 43 years later, she was let out and started killing again. First the dog, Clarence, from next door, who barked at all time, then Petey's bullies and then she killed Mr. Brown. Then fourth came Lance. By then Gloria and Holly confronted her about the killings, and she told them where some of the bodies were hidden. When two guys wanted to drain the lake, Gloria killed them, so they wouldn't find the bodies at the bottom of the lake.

13. What is the name of the character played by Robert De Niro?

From Quiz The King of Comedy

Answer: Rupert Pupkin

Rupert is a highly ambitious stand-up comedian whose main desire is to land a spot on a late-night talk show. Admittedly, this is not one of the more popular Scorsese-De Niro pairings, but it did garner high spots on several critics' lists.

14. The Klowns' spaceship looks like what?

From Quiz Killer Klowns From Outer Space

Answer: Big Top

Big Top is another name for the largest circus tents. Farmer Green is the first person to find the tent when it lands and he is also the first person to die. Mike and Debbie think it's a shooting star and go off to find it. At the end of the movie you get to see the ship in all its glory when it tries to take off.

15. What type of store was Harry robbing before he was discovered by his agent?

From Quiz Kiss Kiss Bang Bang

Answer: Toy store

In the beginning of the story, Harry, the narrator, told us how he arrived at a posh Hollywood party. It all started when he and a buddy were robbing a toy store. A UPS truck drove by and the alarm was set off, so they tried to escape out the back door. Harry managed to evade the cops, and a woman with a gun, in time to hide amongst a group of darkly-dressed men (like himself). He entered the building they were surrounding, and was handed a script for a crime drama. The casting agent hired him, and the cops had no idea that he was involved in the robbery.

16. In "Kronk's New Groove", Kronk has achieved what ranks in the restaurant?

From Quiz Kronk's New Groove

Answer: (only) chef and head delivery boy

Kronk is the only chef/cook in Mudka's Meat Hut, and delivers all the food to all the wonderful people of the Incan Empire. He enjoys both of his duties a lot. During "The Emperor's New Groove", Kronk receives the "chef" rank after the old chef gets fed up with all the questions about "custom orders". Sometime during the time period between "The Emperor's New Groove" and "Kronk's New Groove", he gets the "head delivery boy" rank.

17. Why did Godfrey go to France?

From Quiz Kingdom of Heaven

Answer: To find his son

Godfrey, the Baron of Ibelin, went to France to find his illegitimate son. The son, Balian, was a blacksmith who had just lost his wife and child. Godfrey wanted to share his wealth and fortune in Jerusalem with Balian, who wanted nothing to do with him. Later, the village priest told Balian that the village did not want him there since his wife committed suicide after the death of their child. After the priest taunted Balian about his wife being in hell, Balian killed the priest and left the village to find Godfrey.

18. According to the film, how is Sir Mordred related to Morgan Le Fay?

From Quiz "Knights of The Round Table" (1953)

Answer: He is her champion

He is her knight champion and lover, yet in most accounts of the tale he is her son.

19. Which actor played detective Alex Cross?

From Quiz Kiss the Girls

Answer: Morgan Freeman

James Patterson is the author of the book 'Kiss the Girls'. Cary Elwes is another detective in the movie. Denzel Washington is not in this film.

20. What is Louis's dog's name?

From Quiz Kangaroo Jack

Answer: Waffles

My dad and I loved that name so much that we decided we're going to name our dog Waffles.

21. When it showed Matty as a kid, what was the date?

From Quiz Knockaround Guys

Answer: November, 1987

It was shown at begining of the movie.

22. What is Calvin's sibling?

From Quiz A Kid in King Arthur's Court

Answer: younger sister

She asks for his room if he gets killed.

23. Who directed the film?

From Quiz Kiss Me Deadly

Answer: Robert Aldrich

An early effort from this native of Cranston, Rhode Island, it's become a cult film. Aldrich went on to helm 'The Dirty Dozen', 'Whatever Happened To Baby Jane?' and others.

24. Which Asian action star plays Liu Jiuan?

From Quiz Kiss of the Dragon

Answer: Jet Li

Good martial artist, needs to take acting lessons...

25. Which person did not appear on 'The Kings Of Comedy'?

From Quiz Funniest Movie Ever - 'The Kings Of Comedy'

Answer: Chris Tucker

The fourth person is Bernie Mac.

26. Who plays Kuffs' girlfriend, Maya?

From Quiz 'Kuffs': Enjoy!

Answer: Milla Jovovich

27. What kind of business was the Kingsman service disguised as?

From Quiz Kingsman: The Secret Service

Answer: Tailor shop

Harry explained that the secret service began during World War I when the British upper classes realised they had wealth but no surviving heirs to pass it on to. They set up a service that worked for good and existed outside any government. The organisation was named after the tailor shop that provided their outfits.

28. The film was awash with famous faces. Michael Caine starred as the gang's ringleader, Brian Reader. Which other notable actors starred in "King of Thieves"?

From Quiz King of Thieves

Answer: Jim Broadbent and Ray Winstone

Michael Caine led the team of elderly crooks, which was mostly made of men in their 60s and 70s. Jim Broadbent was cast against type, playing experienced vault robber, Terry Perkins. The other three central characters, Carl Wood, Danny Jones and John Kenny Collins, were played by Paul Whitehouse, Ray Winstone and Tom Courtenay. One member of the team - Basil - was considerably younger than the others. He was played by Charlie Cox.

29. "Kedi" focuses on the cats in order to tell their tales. How does the film do this?

From Quiz Kedi (2016)

Answer: The camera level is set so as to film from the cat's perspective.

A special rig was set up and used to follow the cats around the city. Even when people are involved with the cats, the perspective is still mostly from the cats' point of view. Thus, we get an intimate view of how these cats are living. In addition, the cats are not constrained to the frame of the picture and this helps to emphasize their freedom.

This is category 1322
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.