FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Rookie of the Year Quizzes, Trivia and Puzzles
Rookie of the Year Quizzes, Trivia

Rookie of the Year Trivia

Rookie of the Year Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T

Fun Trivia
2 quizzes and 30 trivia questions.
1.
  Rookie of the Year    
Multiple Choice
 20 Qns
Have you ever sat down to watch this movie with your kids? This was made with help from my 2 little guys. Thanks you two. Love mom.
Average, 20 Qns, sonstoo2, Jan 24 13
Average
sonstoo2
5235 plays
2.
  Have You Seen 'Rookie of the Year'?    
Multiple Choice
 10 Qns
I was watching TV the other day and this movie came on. I loved this movie when I was little! Enjoy.
Average, 10 Qns, JessTheBest, Dec 22 12
Average
JessTheBest
2458 plays
trivia question Quick Question
Who does the team beat for the pennant?

From Quiz "Rookie of the Year"





Rookie of the Year Trivia Questions

2. How did Henry end up playing major league baseball?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Arm injury

He broke his arm running to catch a ball at school and tripped over another one. His tendons were too tight.

3. How much does a manager of a baseball player get?

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: 10%

The owner of the Cubs told Jack that he would receive 10% of Henry's salary.

4. Where was the opening scene?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: baseball game

At the Cubs season opener.

5. Henry had two best friends. His one friend was named George. What was the name of his other friend?

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: Clark

Clark was the one that stopped the fight that George and Henry had. They got into a fight because Henry was late to their meeting.

6. What does the Dr. say when Henry accidently hits him in the nose?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Funky butt loving

I've never quite heard that anywhere else.

7. What number did Brickma wear?

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: 43

He was stuck between two doors in the hotel. I thought that was the funniest part.

8. For the parents out there. Who played Chet Steadman?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Gary Busey

9. What soda sponsored Henry?

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: Pepsi

Henry took off in the middle of filming the commercial.

10. What was Chet Steadman's nickname?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Rocket

11. What did John Candy's character say the attendance was in the beginning of the season? About ____ people.

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: 300

No one would go to the Cubs game until Henry started to play.

12. Who does Henry end up playing for?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: The Chicago Cubs

13. What does Uncle Bob pull out of the Cracker Jack Box that gets him so excited?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: A decoder ring

14. What was the first team Henry pitched to?

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: New York Mets

The first player to face him hit a home run and the second hitter was hit by a pitch.

15. Which commercial is Henry making in the movie?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Pepsi

You got the right one baby. Uh-hunh, Uh-hunh...diet pepsi. Ray Charles is singing in the background.

16. What is Henry's mothers pitch called?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: The Floater

17. What other famous movie starred Thomas Ian Nicholas?

From Quiz Have You Seen 'Rookie of the Year'?

Answer: American Pie

I also watched the "American Pie" movies. He was great in these movies as well.

18. When Henry first went to the stadium for his first day of 'work', they knocked on the doors and the guard depicted which movie?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: The Wizard of Oz

'Who goes there'...'That's a horse of a different color, come on in.'

19. What number jersey did Henry wear?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: 1

20. What are the three friends making in the movie?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: A boat

21. One of the cutest parts of the movie. What advice does Steadman give Henry on the mound during the second game?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Use the have-to

Remember...'What the heck was he talking about'...'The Have-to, what the heck was I talking about?'

22. When Henry makes it to first base, what does he NOT say to the other pitcher to irritate him?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Youuuu stink

23. What drink does Henry make for his mother and Steadman in the back of the limo?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Club soda

He learned to make it on the road. For those of you younguns that don't know, Lavern, on Lavern and Shirley drank the milk and pepsi.

24. Who did Henry get traded to?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: New York Yankees

25. What misfortune does not happen to the pitching coach, played by Daniel Stern, in the movie?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Locks himself in the airplane

26. Who does the team beat for the pennant?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: New York Mets

27. Another piece of advice that Steadman gives to Henry. He said, 'Don't ever take this game too seriously, because one day your gift will be _________ ?'

From Quiz Rookie of the Year

Answer: gone

Good piece of advice for life itself.

28. How does Henry get the last out during the penant?

From Quiz Rookie of the Year

Answer: Underhand pitch

the dare and hidden ball trick were the first 2 outs. The change up was his first strike. The Floater was what got him out. Which by the way is illegal in Major League Baseball.

This is category 5532
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.