FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Sleepless in Seattle Quizzes, Trivia and Puzzles
Sleepless in Seattle Quizzes, Trivia

Sleepless in Seattle Trivia

Sleepless in Seattle Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T

Fun Trivia
This 1993 romantic comedy from Nora Ephron stars Tom Hanks and Meg Ryan.
3 quizzes and 40 trivia questions.
1.
  The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know the movie "Sleepless in Seattle"? Let's find out!
Average, 10 Qns, thepuppysong, May 12 04
Average
thepuppysong
3599 plays
2.
  Ultimate 'Sleepless In Seattle'    
Multiple Choice
 20 Qns
Is this a great movie or what? This quiz should fix all you 'Sleepless' fans. Enjoy!
Average, 20 Qns, sportcon, Jan 29 15
Average
sportcon
6756 plays
3.
  Sleepless In Seattle    
Multiple Choice
 10 Qns
'Sleepless In Seattle' is, I think, one of the best shows! Meg Ryan and Tom Hanks are so great together!
Average, 10 Qns, shopgirl_8, Aug 24 17
Average
shopgirl_8
Aug 24 17
3894 plays
trivia question Quick Question
What song is playing when Sam calls Victoria for a date?

From Quiz "Ultimate 'Sleepless In Seattle' "




Related Topics
  Hanks, Tom [Movies] (23 quizzes)

  Hanks, Tom [Celebrities] (5 quizzes)


Sleepless in Seattle Trivia Questions

1. What does Jessica's father think "NY" means?

From Quiz
The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: No Way

Jessica's father thinks "NY" Means No Way, but Sam reminds him that would be "NW".

2. What was Sam's deceased wife's name?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: Maggie

'Here's to us!' - Maggie

3. Who co-wrote the screenplay and directed the movie?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: Nora Ephron

4. How many extra weeks does Sam say the house is going to take?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: 12

When the client wants a bigger refrigerator Sam tell her it will be a 12 week set back.

5. What is Harold allergic to?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: bees

'Harold is allergic to every type of bee!' - Harold's wife

6. In what city does the film open?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: Chicago

7. What did Maggie used to say?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: Here's to us

When Sam is talking to his dead wife she ask's him what she used to say and he says "Here's to us, you used to say 'here's to us'."

8. Where does Annie stop for tea?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: Capitol Diner

Annie stops at Capitol Diner while listening to 'Sleepless In Seattle' on the radio. She orders 'tea with the bag out'.

9. For what newspaper does Annie work?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: Baltimore Sun

10. How old does Jessica tell the airlines Jonah is?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: 12

Jessica tell's the airlines that Jonah is 12 so they won't treat him like a baby.

11. What is Jonah's teddy bear's name?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: Howard

Howard is a cute bear of Jonah's.

12. How did Annie and Walter meet?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: switched sandwich takeout order

13. How often does it rain in seattle?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: Nine months out of the year

When Annie is talking, her brothre tells her it rains nine months out of the year in Seattle.

14. What is the cure for hiccups mentioned in the movie?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: Keep a spoonful of sugar in your mouth for 1 minute

I really don't know if this works, I haven't been brave enough to try it! :)

15. What is the 'doctor's' name who hosts the radio show that Jonah calls?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: Marcia Fieldstone

16. Which baseball team does Victoria have tickets for?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: The Seattle Mariners

When Jonah asks Victoria if she likes baseball she tells him she has tickets to a Seattle Mariners game and that they should go sometime.

17. What color is Annie's bathrobe?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: red

'I know! It was Miss Scarlet in the closet with the radio!' - Walter

18. How did Sam and Maggie meet?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: he helped her out of a car

19. What is the name of Jonah's babysitter?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: Clarise

20. Name the movie that Annie and Becky have watched a zillion times.

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: An Affair to Remember

Sam's sister does a great summary of the classic! LOL! Cary Grant and Deborah Kerr starred in 'An Affair to Remember'.

21. Where are Annie and Walter when they decide to meet in New York on Valentine's Day?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: at a New Year's Eve party

22. What song on the radio is going to be played backwards?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: Jingle Bells

When Annie is driving back to Baltimore she is flipping through radio stations and one of them say "coming up next, 'Jingle Bells' backwards."

23. What day was Sam's wife funeral?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: June 10th

They show this when Annie is looking up Sam and Jonah Baldwin on the computer.

24. Rob Reiner (Jay) suggests Sam call Victoria so the two of them could look at ____________ together.

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: swatches

25. What is Harold allergic to?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: bees

When Annie is at dinner with her family they start talking about what people are allergic to.

26. What holiday did Annie say she would meet Sam and where?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: Valentine's Day and New York City

Just like in 'An Affair to Remember'! In both films the rendezvous was to be at the top of the Empire State Building.

27. What is Jonah's friend's name?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: Jessica

28. What does Jonah's record say if you play it backwards?

From Quiz The Best "Sleepless in Seattle" Quiz!

Answer: Paul is dead

When Sam comes into Jonah's room he sees Jonah with Jessica and Jonah tells Sam if you play the record backwards it says "Paul is dead" and Sam says "I know" and Jonah says "How do you know?"

29. What kind of champagne did Walter order?

From Quiz Sleepless In Seattle

Answer: Dom Perignon

'Can we get a bottle of Dom DeLuise?' - Walter (It was a joke!)

30. What song is playing when Sam calls Victoria for a date?

From Quiz Ultimate 'Sleepless In Seattle'

Answer: Back In The Saddle Again

This is category 10757
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.