FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Sleepy Hollow  Quizzes, Trivia and Puzzles
Sleepy Hollow  Quizzes, Trivia

Sleepy Hollow Trivia

Sleepy Hollow Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T

Fun Trivia
Based on the story by Washington Irving, this 1999 fantasy horror film was directed by Tim Burton and stars Johnny Depp and Christina Ricci. It won an Oscar for Best Art Direction and three Blockbuster Entertainment Awards.
7 Sleepy Hollow quizzes and 50 Sleepy Hollow trivia questions.
1.
  Sleepy Hollow    
Multiple Choice
 10 Qns
This shouldn't be a problem for anyone who has seen the film.
Average, 10 Qns, msjingles, Mar 07 06
Average
msjingles
5585 plays
2.
  Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"    
Multiple Choice
 10 Qns
I really liked "Sleepy Hollow". Let's see how much you remember. All of these are things spoken by Ichabod. Can you remember to whom he said them?
Average, 10 Qns, Bloom-girl, Feb 23 06
Average
Bloom-girl
2136 plays
3.
  Tim Burton's 'Sleepy Hollow'    
Multiple Choice
 10 Qns
How close did you pay attention to this movie? Good Luck.
Average, 10 Qns, Genoyce, Mar 16 04
Average
Genoyce
4221 plays
4.
  'Sleepy Hollow' Characters: Heads Will Roll    
Multiple Choice
 5 Qns
I give you the name of a character from 'Sleepy Hollow'. All you have to know is who played the part.
Average, 5 Qns, rmillar, Feb 17 06
Average
rmillar
3030 plays
5.
  'Sleepy Hollow' Q's    
Multiple Choice
 5 Qns
Just answer the questions...if you watched the movie they're easy.
Average, 5 Qns, shf4eva, Apr 15 02
Average
shf4eva
2999 plays
6.
  'Sleepy Hollow' Q's 2    
Multiple Choice
 5 Qns
Answer the questions about the movie 'Sleepy Hollow.'
Difficult, 5 Qns, shf4eva, Feb 18 06
Difficult
shf4eva
2898 plays
7.
  'Sleepy Hollow' Qs 3    
Multiple Choice
 5 Qns
Answer the question about the movie 'Sleepy Hollow'.
Difficult, 5 Qns, shf4eva, Jul 13 01
Difficult
shf4eva
2815 plays
trivia question Quick Question
When he arrived, who did Ichabod encounter first?

From Quiz "Sleepy Hollow"





Sleepy Hollow Trivia Questions

1. "I have not given it."

From Quiz
Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"

Answer: Brom Von Brunt

Ichabod means his name during this first ruff encounter with Brom. Brom is jealous that Katrina kisses Ichabod and asks for his name, but Ichabod is intent on finding Baltus.

2. What year was Katrina born?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Qs 3

Answer: 1781

When Ichabod opens the Bible it has the Van Tassel family tree.

3. Who are Katrina's uncle and cousin?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Q's

Answer: Peter and Dirk Van Garrett

Peter is actually her great uncle and Dirk is her 2nd cousin.

4. Who played the Hessian Horseman?

From Quiz Tim Burton's 'Sleepy Hollow'

Answer: Christopher Walken & Walken

5. Who plays the main character, Ichabod Crane?

From Quiz Sleepy Hollow

Answer: Johnny Depp

6. "No. No not nothing. A kiss from a beautiful girl before she saw my face or knew my name."

From Quiz Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"

Answer: Katrina

He says this to Katrina after he is stabbed by the Horseman. It was a sweet moment they had while talking about what had happened and how they were affected by all of it.

7. What job does Beth Killian have?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Qs 3

Answer: midwife & Midwife

8. Who is the actor who plays the Magistrate who sends Ichabod to Sleepy Hollow?

From Quiz Tim Burton's 'Sleepy Hollow'

Answer: Christopher Lee & Lee

I will always remember him for playing Dracula.

9. Finish the quote: 'Their heads were not found severed. Their heads were...'

From Quiz Sleepy Hollow

Answer: not found at all

'They were taken, taken back to Hell!'

10. "Villainy wears many masks, none of which so dangerous as the mask of virtue."

From Quiz Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"

Answer: Young Masbeth

He's speaking of Katrina to Young Masbeth after he believes she is the one controlling the Horseman. When Young Masbeth doesn't believe him, Ichabod give him this advice.

11. Finish the line: 'Jonathan Masbath was not the fourth victim, but the...

From Quiz 'Sleepy Hollow' Qs 3

Answer: fifth

12. What is Young Masbath's real name?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Q's

Answer: Marc Pickering

13. What does Ichabod set free before he goes to Sleepy Hollow?

From Quiz Tim Burton's 'Sleepy Hollow'

Answer: A male Cardinal

14. When he arrived, who did Ichabod encounter first?

From Quiz Sleepy Hollow

Answer: Katrina Van Tassel

Katrina Van Tassel kissed him.

15. "Not magic. It's what we call optics."

From Quiz Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"

Answer: Katrina

This is said to Katrina while Ichabod is showing her the cardinal in the cage. Katrina had said she'd wish to have a cardinal of her own but wouldn't be able to cage one.

16. Who plays the actual Headless Horseman, not the living Hessian Horseman?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Qs 3

Answer: Ray Park & ray park

17. What is mounted on the pillars on the bridge leading into Sleepy Hollow?

From Quiz Tim Burton's 'Sleepy Hollow'

Answer: Stag Heads

18. Who was the first person to die after Ichabod's arrival?

From Quiz Sleepy Hollow

Answer: Johnathan Masbath

Baltus died later in the film. The other two were already dead.

19. "It is of my own design."

From Quiz Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"

Answer: Dr. Lancaster

Ichabod is speaking of one of his odd creations he plans on using to perform an autopsy on the Widow Winship. Dr. Lancaster was curious about the odd gadgets Ichabod had pulled out to use.

20. How many demonic faces are in the fire at the Killian's home?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Qs 3

Answer: 13

It says in on the DVD version and special edition verson on VHS.

21. How old was Ichabod when he lost his faith?

From Quiz 'Sleepy Hollow' Q's

Answer: 7

He told this to Katrina.

22. What is the boy's name who helps Ichabod?

From Quiz Tim Burton's 'Sleepy Hollow'

Answer: Young Masbath

23. Who told Ichabod that there were '5 bodies in 4 graves'?

From Quiz Sleepy Hollow

Answer: Magistrate Phillips

The widow Winship was pregnant.

24. "You'll soon get your bearings..."

From Quiz Who Was This Said to in "Sleepy Hollow"

Answer: Young Masbeth

This is spoken after Ichabod, Katrina, and Young Masbeth arrive in New York City. Young Masbeth had seemed quite in awe and slightly frightened of the enormous city, so Ichabod said this to calm him some.

This is category 1121
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.