FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Sweet November Quizzes, Trivia and Puzzles
Sweet November Quizzes, Trivia

Sweet November Trivia

Sweet November Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T

Fun Trivia
4 Sweet November quizzes and 35 Sweet November trivia questions.
1.
  Remember 'Sweet November?'    
Multiple Choice
 15 Qns
I thought this movie was just amazing. One of the greatest 'chick flicks' I've seen in awhile. I hope you like the quiz as much as I liked the movie.
Average, 15 Qns, NalaMarie, Jan 13 04
Average
NalaMarie gold member
1881 plays
2.
  Trivia from "Sweet November"    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is some trivia from the movie "Sweet November."
Easier, 10 Qns, Ashley88, Jan 24 03
Easier
Ashley88
1333 plays
3.
  Sweet November    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is about the movie 'Sweet November' starring Charlize Theron and Keanu Reeves.
Average, 5 Qns, SpongeBobLover, Mar 02 04
Average
SpongeBobLover
1043 plays
4.
  Easy 'Sweet November' Quiz    
Multiple Choice
 5 Qns
This is one of my favorite movies!
Average, 5 Qns, je, Oct 09 01
Average
je
771 plays
trivia question Quick Question
How many times is Nelson blindfolded?

From Quiz "Easy 'Sweet November' Quiz"





Sweet November Trivia Questions

1. Who are the two stars of this movie?

From Quiz
Trivia from "Sweet November"

Answer: Keanu Reeves and Charlize Theron

This is actually the second that movie that Reeves and Theron made together. They also made "The Devil's Advocate."

2. What are our main character's names?

From Quiz Sweet November

Answer: Sara and Nelson

Charlize Theron plays Sara, the crazy woman, and Keanu plays Nelson, the workaholic.

3. Who was Nelson's very first girlfriend?

From Quiz Easy 'Sweet November' Quiz

Answer: Angelica

He was in the bed with her in the beginning of the movie.

4. What profession is Nelson in?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: advertising

Remember the 'Dr. Diggety Dog' advertisement he worked so hard to sell?

5. What is the name of the product that Nelson was trying to advertise?

From Quiz Sweet November

Answer: Dr. Diggity Dog

Nelson loses the customer because he does not like his work. Nelson tries to argue the point, and gets fired.

6. Where did Nelson and Sara meet?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: DMV

They were both taking the written exam but it was Nelson's fault she had to leave.

7. What is Nelson's job?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: advertiser

He eventually gets fired from his job while trying to sell the "Mr. Diggity" hot dogs.

8. What is the boy who lives next door named?

From Quiz Sweet November

Answer: Abner

Abner wants Nelson to adopt him in time for 'Father-Son Day'.

9. How many times is Nelson blindfolded?

From Quiz Easy 'Sweet November' Quiz

Answer: 3

Once in the beginning, once in the middle, and once in the very end.

10. What number on the test did Nelson ask Sara for the answer?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: 9

11. What is the name of the puppy Sara keeps, gives away, but soon gets back?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: Ernie

She steals the two puppies from a shelter so they won't be harmed, but decides to give them away. But Nelson gets little Ernie back for Sara as one of his "twelve gifts of Christmas."

12. Sara's dog's name is ___________.

From Quiz Sweet November

Answer: Ernie

She stole Ernie and his brother from a pet lab.

13. What was Sarah's secret from Nelson?

From Quiz Easy 'Sweet November' Quiz

Answer: medicine that she keeps locked in a cabinet

Later on Nelson finds out.

14. What kind of car did Nelson drive?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: Mercedes

After he came from the DMV, Sara was sitting on the hood.

15. Where does this movie take place?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: San Francisco

It's a very beautiful city life.

16. At the end, it turns out that Sara has what disease?

From Quiz Sweet November

Answer: Cancer

She has cancer, and at the end of the movie, she leaves Nelson to go home and die.

17. In the movie Sarah has stole two dogs, what color were both of them?

From Quiz Easy 'Sweet November' Quiz

Answer: yellowish-brown

One of the dogs name was Ernie.

18. How long did Sara say they would be together?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: 30 days

No expectations. No pressure. No strings attached.

19. Who does Jason Issacs play?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: Chaz

Well, he is actually a cross-dresser, but Chaz is his origianl name!

20. What was Nelson's girlfriend's 1st name?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: Angelica

She left him after she learned of his getting fired.

21. What was the name of the little boy that entered the sail boat contest?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: Abner

Abner is played by Liam Aiken. Abner and Sara have known each other for a while, but Nelson and Abner soon meet. Nelson helps Abner win the sail boat contest, and goes to school with him.

22. What was the boy's name whom Nelson couldn't adopt but would attend 'Father-Son Day' with him?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: Abner

Nelson paid someone $100 to use their submarine boat to sabotage the other kids' boats so his boat could win.

23. What is Sara's constant reply when Nelson asks why she's bothering him?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: I just want to help you.

Sara thinks Nelson is living the wrong kind of life, so she wants him to live with her for thirty days so she can get the chance to "help" him change.

24. What did Chaz call Nelson when he 1st met him?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: November

He said, 'Ah, this must be November' when he saw Nelson getting dressed in the clothes she got for him after giving his suit away.

25. Where do Sara and Nelson first meet?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: at the DMV

Nelson gets Sara in trouble at the DMV, so Sara tracks him down and asks him for a ride. But she doesn't stop with just one ride...

26. What was the puppy's name she sold but Nelson got back for her as a Christmas gift?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: Ernie

Although it was only Thanksgiving, he said she shouldn't have to wait for Christmas.

27. What does Sara leave with Nelson at the end of the movie?

From Quiz Trivia from "Sweet November"

Answer: her scarf

At the end, Sara ties her scarf around Nelson's eyes, and when he removes the scarf, Sara is gone.

28. How many gifts did Nelson give Sara for Christmas?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: 12 & twelve

He gave her a salami, a clown's wig, a whip, perfume, a book, dance lessons, tiny bubbles, train tokens, records, a dishwasher, a puppy and a song.

29. What was the last gift he gave her?

From Quiz Remember 'Sweet November?'

Answer: a song

He told her if this last gift doesn't prove to her how much he loved her, nothing will and when they returned home, he had most of her kitchen filled with calendars on the month of November.

This is category 3010
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.