FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Two Weeks Notice Quizzes, Trivia and Puzzles
Two Weeks Notice Quizzes, Trivia

Two Weeks Notice Trivia

Two Weeks Notice Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T

Fun Trivia
2 quizzes and 30 trivia questions.
1.
  10 Questions on Two Weeks Notice    
Multiple Choice
 10 Qns
'Two Weeks Notice' stars Sandra Bullock and Hugh Grant. Have fun!
Easier, 10 Qns, Mustang05, May 26 04
Easier
Mustang05
5824 plays
2.
  Two Weeks Notice Test    
Multiple Choice
 20 Qns
Hi. Here is a quiz on the very cute Sandra Bullock and Hugh Grant movie "Two Weeks Notice". Questions are not in any order.
Difficult, 20 Qns, Candeechick, Aug 18 06
Difficult
Candeechick
3141 plays

Two Weeks Notice Trivia Questions

1. Why was Lucy called out of a wedding by George?

From Quiz
Two Weeks Notice

Answer: He needed help picking out a suit

Lucy was Meryl's maid of honor, and during the ceremony her cell phone rang and it was George saying that he needed her and that it was an emergency, and Lucy ended up mad when she found out the real reason he called her out.

2. What is the city code section number Lucy tries to tell the construction worker about in the beginning of the movie?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: 245

She was trying to argue her case to the worker since she has a permit to protest about the tearing down of the community theater.

3. Where does George Wade live?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: in a hotel

He owns the hotel, as he told Lucy, so he lives there.

4. What precinct was Lucy taken to after being arrested outside the community theatre?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: 27th

You can see the precinct number on the window/door of the office as Lucy and her parents walk away from the building.

5. What game did George and June play?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Strip Chess

While they are half-naked Lucy comes in to talk to George. June was really embarrassed.

6. Who is Lucy's best friend?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Meryl

Meryl is played by Heather Burns, who was also in the movie "Miss Congeniality" with Sandra Bullock.

7. Which person is shown snoring in one scene - Lucy or George?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Lucy

Tony says she looks as peaceful as a doll, and then she starts snoring and George says 'Yeah, a doll with sinus problems'.

8. What is the name of the magazine George and Lucy made a quote for when they first met?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Public Policy

It was a quote on the challenges of urban planning.

9. What city does 'Two Weeks Notice' take place in?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: New York City

10. After Lucy was called out of a wedding what did she NOT mention constitutes as an emergency?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Insomnia

George called her out of her best friend's wedding so she could help him pick out a suit.

11. What did Lucy study in college?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Law

She attended Harvard.

12. Lucy and June fight over what office item?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: a stapler

This was when Lucy was packing up her stuff from her office at Wade.

13. Which envelope does George end up using as his personal stationary? The linen finish or the watermarked vellum finish?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: vellum

Lucy helped George by tasting the envelope seals. He then said that she was good and gave her a bigger office because no one else that he asked came up with that answer.

14. Who produced 'Two Weeks Notice'?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Sandra Bullock

Sandra said in 'Reader's Digest' that she enjoys producing more than actually appearing in the movie.

15. George says he has "loyal employees" because of what "plan"?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: health & health plan

During George's divorce, Lucy mentions that an accountant is willing to testify that he slept with the ex - Mrs. Wade. George - "I have very loyal employees, I think it's the health plan." Lucy - "Yes. The health plan is excellent."

16. Finally, what was Lucy's last name?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Kelson

Thanks for playing!

17. What order number of Chinese food did Lucy get, without the garlic sauce? (the first time she orders Chinese)

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: 4

She always orders a lot of Chinese food and has to say "it's for one", until the end of the movie.

18. How many seconds does George say it takes for him to walk across to her parents' apartment, at the end of the movie?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: 6

Hugh Grant had that day off of work, but he came and did that extra scene anyway. It was not improvised, it was actually written in the script.

19. How long has George's Dad been deceased?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: 10 years

George told Howard that having a man attorney would make him and their Dad, too, happy, which he didn't want. Howard then says "Dad's been dead for 10 years."

20. How many times does Lucy bend or lean backwards on George's boat?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: 3

She was drunk and said that she can bend like a pretzel.

21. Who took Lucy parking in high school?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Rick Beck & Rick

All Lucy did when she and Rick were parked, was talk about Nelson Mandela.

22. What 'fun' article of clothing did George wear at the "New York Children's League" benefit?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Large tie

Donald Trump wore the big flower, June wore the black hat and Lucy wore the clown nose.

23. Who is George's driver and friend?

From Quiz Two Weeks Notice

Answer: Ton & Tony

He said he knows about two things "Chess and women". But he still lives at home with his Mom.

This is category 11721
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.