FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Weird Science Quizzes, Trivia and Puzzles
Weird Science Quizzes, Trivia

Weird Science Trivia

Weird Science Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z

Fun Trivia
3 Weird Science quizzes and 30 Weird Science trivia questions.
1.
  Weird Science    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz about one of my favorite 80s movies. Enjoy!
Average, 10 Qns, jane6677, Apr 25 04
Average
jane6677
7793 plays
2.
  "Weird Science" Movie Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is one of the greatest films of the 80s, with some of the most quotable lines ever written.
Average, 10 Qns, seedyron, Apr 25 04
Average
seedyron
4378 plays
3.
  "Weird Science": It's All in the Name of Science    
Multiple Choice
 10 Qns
Gary and Wyatt made a woman, and I made a quiz about their movie. Enjoy!
Average, 10 Qns, TBC_1985, Apr 25 04
Average
TBC_1985
3511 plays
trivia question Quick Question
After Wyatt and Gary come home from a night on the town with Lisa, what does Chet describe to Gary to try to make him sick?

From Quiz "Weird Science"





Weird Science Trivia Questions

1. What does Lisa turn Chet into?

From Quiz
Weird Science

Answer: a pile of poo

A big, talking pile of poo.

2. Where is "Weird Science" set?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: Shermer

You see the "Welcome to Shermer" sign explode while the guys are creating Lisa. Aurora is where "Wayne's World" is set. Blue Bay is the setting for "Wild Things". Verbal Kint claimed to have been in a barbershop quartet in "Skokie Illinois".

3. What drink does Gary have that causes him to become drunk?

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: Blind Dog Bourbon

Lisa tells Wyatt, "I don't know. I warned him about that Blind Dog Bourbon", after he asks if Gary's gonna be okay.

4. After Wyatt and Gary come home from a night on the town with Lisa, what does Chet describe to Gary to try to make him sick?

From Quiz Weird Science

Answer: a greasy pork sandwich

'How about a nice greazy pork sandwich served in a dirty ashtray?'

5. What is the name of the bar that Lisa, Gary and Wyatt visit?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: The Kandy Bar

The name appears in neon lights in the window of the bar.

6. Who tries to make Gary puke after they get home?

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: Chet

Chet blows smoke in Gary's face, disgusts him with the details of a greasy pork sandwich, and then looks like he's gonna puke too. What a jerk!

7. Who wakes up wearing Lisa's panties?

From Quiz Weird Science

Answer: Wyatt

They gave him quite a wedgie!

8. Who played Max and Ian?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: Robert Rusler & Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. went on to great success in many movies such as, "Chaplin", "US Marshalls" and "Natural Born Killers". Unfortunately Robert Rusler didn't do so well, though he did appear in "Thrashin'" in 1986.

9. When Ian and Max encounter Lisa and her radiant beauty, what does Ian say she could call Max?

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: Mad Max

Ian says, "This is Max. You can call him Mad Max."

10. Finish this line :'Do you have this in leather or rubber or __________'.

From Quiz Weird Science

Answer: barbed wire

Lisa says this to an astonished woman in the lingerie department.

11. Where had Wyatt's parents gone?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: Cincinnati

They had gone to see his sister and meet her fiance.

12. When Gary picks up Lisa at the mall, what car is he driving?

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: Porsche

It was a black Porsche. They never did explain where the Porsche came from.

13. Who are the girls that Gary and Wyatt end up with?

From Quiz Weird Science

Answer: Deb and Hilly

14. When Chet catches Wyatt wearing women's underwear what does he say that it is?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: A severe behavioural disorder

This scene is outstanding from Wyatt's sly look at the camera to Chet whipping his towel off. Genius. "That's not a joke, that is a severe behavioural disorder".

15. What does Lisa says to Wyatt after she says, "You're gonna have a heart attack before you're forty if you don't learn to relax?"

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: "Have you tried inversion boots?"

Wyatt is worried a lot, but this time it's because he doesn't want to have a party at his house.

16. Who is Lisa named after?

From Quiz Weird Science

Answer: a girl that Gary used to like

She kicked him in the you-know-whats.

17. What are the girls' names who arrive with Max and Ian but end up with Gary and Wyatt?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: Deb & Hilly

The girls were played by Suzanne Snyder and Judy Aronson.

18. Fill in this silly quote: "Look, we can deal with ________, death is a much deeper issue."

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: shame

Gary says this to Wyatt when they're hiding from the creepy motorcyclists. Wyatt asks him, "Will everybody think we're cowards?" to which Gary replies with this quote.

19. When talking to the ladies outside at the party, how does Lisa describe her shower with Gary and Wyatt?

From Quiz Weird Science

Answer: a mind scrambler

'If you get a chance, shower with them...It's a mind scrambler!'

20. Gary's dad is an independent business man, what does he do?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: A plumber

He's a plumber, he's into plumbing and well I guess he plumbs. Al (Gary's dad) also gets to deliver the line "Who is this Gary character?".

21. Fill in this quote: "An accident, an accident! Do you realize it's ________ in my room..."

From Quiz "Weird Science": It's All in the Name of Science

Answer: snowing

When Chet comes home the day after the party, he goes to see if his room got trashed, but instead found a winter wonderland going on.

22. Here's an easy one...What do Wyatt and Gary wear on their heads when they create Lisa?

From Quiz Weird Science

Answer: bras

Very large bras.

23. When Lisa is being made we see a clip of "Dave T.V" which Dave presents this program?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: David Lee Roth

David Lee Roth went from fronting "Van Halen" to fronting "Dave T.V", tragic really.

24. How old is Wyatt?

From Quiz Weird Science

Answer: 15

25. At the party in Wyatt's house, who is the bartender?

From Quiz "Weird Science" Movie Quiz

Answer: Mitch

We met Mitch earlier in The Kandy Bar, at the party we see him serve Max and Ian. After Chet, Mitch is the best character in this film.

This is category 11733
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.