FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Theron Charlize Quizzes, Trivia and Puzzles
Theron Charlize Quizzes, Trivia

Charlize Theron Trivia

Charlize Theron Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed S-Z

Fun Trivia
3 Charlize Theron quizzes and 30 Charlize Theron trivia questions.
1.
  Charlize Theron's Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
These are a few of Charlize Theron's movies.
Very Easy, 10 Qns, OozieMae, May 05 10
Very Easy
OozieMae
1205 plays
2.
  Charlize Theron's Co-Stars    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz that contains questions about Charlize Theron's co-stars in movies. This should be easy.
Average, 10 Qns, NalaMarie, Feb 25 04
Average
NalaMarie gold member
761 plays
3.
  Theron's Taglines    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz pertains to the taglines is a few of the films that Charlize Theron has acted in. Have fun!
Average, 10 Qns, NalaMarie, Apr 25 04
Average
NalaMarie gold member
526 plays
trivia question Quick Question
1997 movie with Michael Richards and Jeff Daniels, about an actor posing as a lawyer for his friend and getting into loads of trouble:

From Quiz "Charlize Theron's Movies"




Related Topics
  Theron, Charlize [Celebrities] (2 quizzes)


Charlize Theron Trivia Questions

1. "In every life there comes a time when that dream you dream becomes that thing you do" is from what movie?

From Quiz
Theron's Taglines

Answer: That Thing You Do

Written and directed by Tom Hanks, "That Thing You Do" was released in the U.S. on October 4, 1996. A story about a band making it big in the 1960s, it has Tom Everett Scott as Guy Patterson, the lead singer, Liv Tyler and Faye Dolan, Johnathan Schaech as Jimmy Mattingly, Steve Zahn as Lenny Haise, Ethan Embry as The Bass Player and Tom Hanks as Mr. White.

2. She has co-starred with Keanu Reeves in 'Sweet November' but can you name the other movie in which they co-starred (only other one as of September 2001)?

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: The Devil's Advocate & The Devils Advocate

She played the character Mary Ann Lomax. This movie also starred Al Pacino.

3. "The trap is set. The game is on" is from which movie?

From Quiz Theron's Taglines

Answer: Reindeer Games

Released in the U.S. on February 25, 2000, "Reindeer Games" stars Charlize as Ashley Mercer, Gary Sinise as Gabriel Mercer and Ben Affleck as Rudy Duncan.

4. She has starred (not neccessarily co-starred) with Robert DeNiro in two movies as of September 2001. Name one of them.

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: 15 Minutes & Fifteen Minutes & Men of Honor

Also co-starring Kelsey Grammer and Edward Burns, she played the role of Rose Hearn. She was not credited for the role.

5. "It was just a moment ago" is the tagline for what 2000 movie?

From Quiz Theron's Taglines

Answer: Legend of Bagger Vance & The Legend of Bagger Vance

Another tagline for this movie is "Some things can't be learned. They must be remembered." Charlize played the role of Adele Invergordon, Matt Damon played Rannulph Junuh and Will Smith played the role of Bagger Vance.

6. One of her co-star's character's name in a film was 'Rannulph Junuh'. Who played this role?

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: Matt Damon

Matt Damon played 'Rannulph Junuh' and Will Smith played 'Bagger Vance' in the film 'The Legend of Bagger Vance.'

7. "Imagine the face of terror is the one you love" is from which movie?

From Quiz Theron's Taglines

Answer: The Astronaut's Wife

8. Who was her co-star in 'Mighty Joe Young'?

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: Bill Paxton

Jill Young was her name in this film about the great gorilla, Joe.

9. "History is made by those who break the rules" is the tagline for this based on a true story movie. What is it?

From Quiz Theron's Taglines

Answer: Men of Honor

This story is riveting! A true story about a black man overcoming major obstacles (including his High Commander) in the military.

10. "The killings won't stop until you stop watching" is a tagline for what 2001 movie?

From Quiz Theron's Taglines

Answer: 15 Minutes

11. Tom Hanks was her 'co-star' in this movie (only one as of September 2001). What was the name of the movie?

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: That Thing You Do & That Thing You Do!

The theme song always gets stuck in my head for hours after hearing it!

12. "There's nothing more dangerous than an innocent man" is the tagline from what 2000 movie?

From Quiz Theron's Taglines

Answer: The Yards

13. Johnny Depp was her co-star in this film. What is the name of the movie?

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: 'The Astronaut's Wife'

Charlize plays the title role of Jillian Armacost in this Johnny Depp vehicle. It's about an astronaut that encounters alien life forms while on a space mission. The story deals with the changes in his life and character upon his return, and the problems in his relationship with his wife (Theron).

14. What was the name of the film in which she made her debut along side Jeff Daniels?

From Quiz Charlize Theron's Co-Stars

Answer: '2 Days in the Valley'

It came out in 1996. Although she co-starred in 'Trial and Error' with Jeff, that movie wasn't released until 1997.

This is category 3092
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.