FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
2000s Quizzes, Trivia and Puzzles
2000s Quizzes, Trivia

2000s Country Music Trivia

2000s Country Music Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music by Year

Fun Trivia
29 quizzes and 350 trivia questions.
1.
  Top Country Hits of 2009, Vol. 3   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the third in a series of three quizzes to cover the Top 30 Country hits of 2009 according to US Billboard Hot Country Songs chart.
Easier, 10 Qns, tazman6619, Oct 08 10
Easier
tazman6619 gold member
1239 plays
2.
  Top Country Hits of 2009, Vol. 1   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the first in a series of three quizzes that will cover the 30 Number One Country hits of 2009 according to US Billboard Hot Country Songs chart. I will give you some lyrics, you will identify the song.
Average, 10 Qns, tazman6619, Oct 08 10
Average
tazman6619 gold member
915 plays
3.
  Top Country Hits of 2008, Vol. 1   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is the first of two quizzes to cover the Number One Country hits of 2008 according to the US Billboard Hot Country Songs chart.
Average, 10 Qns, tazman6619, Nov 24 10
Average
tazman6619 gold member
538 plays
4.
  Country Music   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I give you the songs, and all you have to do is pick who sings it. They are all popular modern country songs. So it shouldn't be too hard.
Average, 10 Qns, soccer_15, Nov 03 07
Average
soccer_15
5273 plays
5.
  Top Country Hits of 2009, Vol. 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the second in a series of three quizzes to cover the Top 30 Country hits of 2009 according to US Billboard Hot Country Songs chart. I will give you some lyrics, you will identify the song.
Easier, 10 Qns, tazman6619, Oct 08 10
Easier
tazman6619 gold member
795 plays
6.
  Top Country Hits of 2008, Vol. 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is the second of two quizzes to cover the Number One Country hits of 2008 according to the US Billboard Hot Country Songs chart.
Average, 10 Qns, tazman6619, Dec 12 10
Average
tazman6619 gold member
402 plays
7.
  Top Country Hits of 2000, Vol. 1   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the first of two quizzes to cover the Number One Country hits of 2000 according to US Billboard Hot Country Songs chart (formerly the U.S. Billboard Hot Country Singles & Tracks chart).
Average, 10 Qns, tazman6619, Oct 13 10
Average
tazman6619 gold member
517 plays
8.
  Countdown A Decade Of Country Music Part 6   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the sixth quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Easier, 10 Qns, zil_ennov, Dec 18 23
Easier
zil_ennov
Dec 18 23
518 plays
9.
  Top Country Hits of 2000, Vol. 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the second of two quizzes to cover the Number One Country hits of 2000 according to US Billboard Hot Country Songs chart (formerly the U.S. Billboard Hot Country Singles & Tracks chart).
Average, 10 Qns, tazman6619, Oct 16 10
Average
tazman6619 gold member
370 plays
10.
  Top Country Hits of 2001, Vol. 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the second of two quizzes to cover the Number One Country hits of 2001 according to the former US Billboard Hot Country Singles and Tracks chart (Now the US Billboard Hot Country Songs chart).
Easier, 10 Qns, tazman6619, Dec 05 10
Easier
tazman6619 gold member
320 plays
trivia question Quick Question
"She'll Leave You With A Smile" ranks at number 26 on Nielsen's Decade Countdown of the Top 100 Country Songs. Who sings it?

From Quiz "Countdown A Decade Of Country Music Part 6"




11.
  Countdown A Decade Of Country Music Part 7   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the seventh quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Easier, 10 Qns, zil_ennov, Feb 16 10
Easier
zil_ennov
480 plays
12.
  Top Country Hits of 2001, Vol. 1   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the first of two quizzes to cover the Number One Country hits of 2001 according to the former US Billboard Hot Country Singles and Tracks chart (Now the US Billboard Hot Country Songs chart).
Average, 10 Qns, tazman6619, Nov 08 10
Average
tazman6619 gold member
482 plays
13.
  Country Music Lyrics of 2005-2007   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz includes country songs from the year 2005 all the way to the beginning of 2007. It includes various artists' songs.
Average, 10 Qns, Disney101, Apr 11 10
Average
Disney101
3921 plays
14.
  Countdown A Decade Of Country Music Part 5   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the fifth quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Average, 10 Qns, zil_ennov, Feb 15 10
Average
zil_ennov
616 plays
15.
  The Year in Country Music: 2003   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
In 2003, Space shuttle Columbia fell out of the sky and the 'Shock & Awe' began in Baghdad. 'The O.C.' and 'One Tree Hill' were on television, and 'The Da Vinci Code' was published. But what was going on in Country Music?
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Dec 02 07
Difficult
Beasuare
918 plays
16.
  Countdown A Decade Of Country Music Part 8   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the eighth and final quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Average, 10 Qns, zil_ennov, Feb 19 10
Average
zil_ennov
528 plays
17.
  The Year in Country Music: 2000   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
2000 was the first year of the Twenty First century. The same year we found out who Elian Gonzalez was, the Kursk sank, Charlie Brown died, and the US didn't get a President until December. But what was going on in the world of country music?
Average, 15 Qns, Beasuare, Feb 06 12
Average
Beasuare
712 plays
18.
  Countdown A Decade Of Country Music Part 4    
Multiple Choice
 15 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the fourth quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Average, 15 Qns, zil_ennov, Feb 02 10
Average
zil_ennov
441 plays
19.
  The Year in Country Music: 2006   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
2006 was the Year of the Dog and the Steelers won the Super Bowl. Barney Fife passed away and Apple Computers celebrated thirty years. But what was happening in Country Music? Take your best guess!
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Feb 25 13
Difficult
Beasuare
1121 plays
20.
  Countdown A Decade Of Country Music Part 3    
Multiple Choice
 15 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the third quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Average, 15 Qns, zil_ennov, Feb 02 10
Average
zil_ennov
453 plays
21.
  The Year in Country Music: 2002    
Multiple Choice
 15 Qns
The 2002 Winter Olympics were held in Salt Lake City, Utah. The Homeland Security Act became a law and the Osbournes ruled MTV. Can you remember what was happening in Country Music that year?
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Nov 23 07
Difficult
Beasuare
893 plays
22.
  Countdown a Decade of Country Music Part 2    
Multiple Choice
 15 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the second quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Average, 15 Qns, zil_ennov, Feb 02 10
Average
zil_ennov
438 plays
23.
  The Year in Country Music: 2001    
Multiple Choice
 15 Qns
2001 will always be remembered due to 9/11 and the resulting rebirth of Patriotism. In the same year, the Ipod was introduced, the TV show '24' premiered, and the Baltimore Ravens won their first Super Bowl. But what was going on in Country Music?
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Nov 15 07
Difficult
Beasuare
629 plays
24.
  The Year in Country Music: 2004   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
In 2004, Ronald Reagan passed away. The Boston Red Sox's broke "The Curse of the Bambino" and beat the Yankees in the World Series. The day after Christmas, a Tsunami devastated South East Asia. Can you remember what was going on in Country Music?
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Dec 06 07
Difficult
Beasuare
800 plays
25.
  The Year in Country Music: 2005   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
In 2005, Lance Armstrong won his seventh Tour de France, Prince Charles married Camilla, Ted Koppel left "Nightline", and Hurricane Katrina devastated much of the north central Gulf Coast. Can you remember what was happening in Country Music?
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Jan 16 08
Difficult
Beasuare
844 plays
26.
  Countdown a Decade of Country Music Part 1    
Multiple Choice
 15 Qns
2000-2009 had some great country music. This is the first quiz in a countdown of the top 100 most popular songs, ranked by radio airplay audience impressions as measured by Nielsen BDS ratings in the USA.
Average, 15 Qns, zil_ennov, Feb 02 10
Average
zil_ennov
465 plays
27.
  Country Music Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know the lyrics to the country songs of today? Test your skills. These are songs from mainly 2000-2006. Go Wild!
Average, 10 Qns, carl99edwards, Jun 19 11
Average
carl99edwards
2363 plays
28.
  2007 Country Music # 1s    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on ten songs that reached number one on Billboard's Country music chart in the year 2007.
Tough, 10 Qns, pgriffinfan, Oct 03 12
Tough
pgriffinfan
361 plays
29.
  Obscure Country Singles From the '00 decade    
Multiple Choice
 15 Qns
All of these singles were released to country radio between 2000 and 2009 by major-label artists. Not a single one of them cracked the Top 10 on either the Billboard Hot Country Songs or Country Airplay chart.
Tough, 15 Qns, acw4life, Mar 15 15
Tough
acw4life
183 plays

2000s Country Music Trivia Questions

1. This artist was signed to Universal South Records in 2005 and released three singles on that label. The highest charting single was "Lipstick," which reached number 29 on the Billboard US Country Songs chart. Who is he?

From Quiz
Obscure Country Singles From the '00 decade

Answer: Rockie Lynne

"Lipstick" was the lead single from his self-titled debut album. The second single, "Do We Still," peaked at number 46, whereas "More" only made it to number 48 before Lynne exited the Universal South label. He released a fourth single, "I Can't Believe It's Me" in 2008 via Robbins Nashville, a small independent label, and peaked at number 49. All chart positions are from the Billboard US Country chart.

2. Which group had a Number One on Aug. 12th with "What About Now"?

From Quiz Top Country Hits of 2000, Vol. 2

Answer: Lonestar

Lonestar released "What About Now" as a single from their album "Lonely Grill". It was written by Ron Harbin, Aaron Barker, and Anthony L. Smith. It stayed atop the US Billboard Hot Country Songs chart for four weeks and topped the Canadian RPM Country Tracks chart for two runs and a total of five weeks. It reached number 30 on the US Billboard Hot 100. It was the band's fifth Number One and second of 2000.

3. The first Number One of 2000 was the song "Breathe". Who sang it?

From Quiz Top Country Hits of 2000, Vol. 1

Answer: Faith Hill

Faith Hill released "Breathe" as the title single from her album of the same name. It was written by Stephanie Bentley and Holly Lamar. It spent six weeks on top of the US Billboard Hot Country Songs chart, beginning in the last week of 1999 and continuing through the first five weeks of 2000. The song was also a monster crossover hit. It spent seventeen weeks at Number One on the US Billboard Hot Adult Contemporary Tracks chart, one week at Number One on the US Billboard Hot Adult Top 40 Tracks, six weeks at Number One on the Canadian RPM Country Tracks, and was Number One on the Canadian RPM Adult Contemporary chart. It also reached number two on the US Billboard Hot 100 chart. Internationally it reached number 23 on the Australia ARIA Charts and number 33 on the UK Singles Chart. In 2000, the song won the Grammy for Best Female Country Vocal Performance, the Billboard Awards Hot 100 Single of the Year and the Billboard Awards Hot 100 Airplay Track of the Year. It was only the second song in the history of the US Billboard Hot 100 chart to be named single of the year without ever being Number One on the chart, it peaked at number two. "Wooly Bully" by Sam the Sham and the Pharaohs was the first in 1965. CMT's 100 Greatest Videos ranked the video for the song number four. It was the sixth Number One for Hill.

4. "There's a place I've been looking for That took me in and out of buildings Behind windows, walls and doors And I thought I found it" January 3 saw this song at the top of the charts; can you name it?

From Quiz Top Country Hits of 2009, Vol. 1

Answer: Here

Rascal Flatts released "Here" as a single from their album "Still Feels Good". It spent two weeks on the top of the chart. It was written by Jeffrey Steele and Steve Robson. The song reached number 50 on the U.S. Billboard Hot 100. It was Rascal Flatts' ninth Number One.

5. "Good Morning Beautiful" is the number ten Country Song of the Decade according to Nielsen ratings. Who is the singer?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 8

Answer: Steve Holy

Zack Lyle and Todd Cerney wrote "Good Morning Beautiful". On February 2, 2002 the song peaked at number one. It remained there for five weeks.

6. "My Next Thirty Years" ranks at number 21 on Nielsen's Decade Countdown of the Top 100 Country Songs. Who sings it?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 7

Answer: Tim McGraw

"My Next Thirty Years" was a number one hit for Tim McGraw in 2000. Phil Vassar wrote the song.

7. The number 30 Country Song of the Decade according to Nielsen ratings is, "My Front Porch Looking In". Who sings it?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 6

Answer: Lonestar

"My Front Porch Looking In" was a number one hit for Lonestar in 2003. Richie McDonald, Frank J. Myers, and Don Pfrimmer are the song's writers.

8. "That's The Way" is the number 40 Country Song of the Decade according to Nielsen ratings. Who sings it?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 5

Answer: Jo Dee Messina

Annie Roboff and Holly Lamar wrote, "That's The Way". The song spent four weeks at number one in 2000.

9. "Our Song" is the number 55 Country Song of the Decade according to Nielsen ratings. Who sings it?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 4

Answer: Taylor Swift

Taylor Swift wrote "Our Song". It was released in 2007. "Our Song" became the first of many number one hits for Taylor Swift. It also made her the youngest person ever to write a number one country hit. "Our Song" is the only song by Taylor Swift to rank on Nielsen's Decade Countdown.

10. According to Nielsen ratings of the Top 100 Country Songs Of The 2000s, "Something More" ranks at number 70. Who sings it?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 3

Answer: Sugarland

"Something More" was written by Kristian Bush, Kristen Hall, and Jennifer Nettles. The song was released in 2005.

11. "I Believe" was the number 85 country song of the decade by Nielsen ratings. What group sings the song?

From Quiz Countdown a Decade of Country Music Part 2

Answer: Diamond Rio

"I Believe" was written by Skip Ewing and Donny Kees. It was Diamond Rio's fifth number one hit. The song topped the charts in 2003.

12. According to Nielsen ratings of the Top 100 Country Songs of the 2000s, who sings the number 100 song, "Where I Come From"?

From Quiz Countdown a Decade of Country Music Part 1

Answer: Alan Jackson

"Where I Come From" was released in 2001. It is from the album "When Somebody Loves You". The song reached number one on Billboard Country Charts in November. It was Alan Jackson's 18th number one.

13. What Country Music trio became a part of an elite group of artists when they had their fourth studio album sell over 700,000 copies in the first week and went multi-platinum in the first month?

From Quiz The Year in Country Music: 2006

Answer: Rascal Flatts

Rascal Flatts released "Me and My Gang" on April 4, 2006 and it sold over 700,000 copies the first week. This feat made them part of a group of twenty-four music artists covering every genre to have an album sell so well in the release week. Country artists who have accomplished this include Tim McGraw, Shania Twain and Garth Brooks. Two songs from the album hit number one: "What Hurts the Most" and "My Wish."

14. The number one country song of the year, according to "Billboard Magazine", belonged to this man. It was his first number one hit and it stayed at the top of the charts for four weeks in March 2005. Who is he?

From Quiz The Year in Country Music: 2005

Answer: Craig Morgan

Craig Morgan sang, "That's What I Love About Sunday." The song was written by Adam Dorsey and Mark Narmore and is found on Craig's 2005 album "My Kind of Livin'"

15. In 2003 one country music singer made appearances on "Hollywood Squares" as the Center Square; he also released two albums that year, one was a Greatest Hits collection. Who is he?

From Quiz The Year in Country Music: 2003

Answer: Trace Adkins

Trace Adkins released two albums in 2003, one was a Greatest Hits collection and the other was called "Comin' On Strong" which had the songs "Hot Mama", a Top Five hit, and "Rough and Ready" which broke the Top Twenty on the US Country Charts. He also made several appearances on the game show "Hollywood Squares" as the Center Square as well as doing voiceovers for Kentucky Fried Chicken.

16. He was one of the first black performers on the Grand Ole Opry and dreamed of playing professional baseball. In October 2000, he was inducted into the Country Music Hall of Fame. Who is he?

From Quiz The Year in Country Music: 2000

Answer: Charley Pride & Pride

DeFord Bailey was the very first black performer on the stage at the Grand Ole Opry and Charley Pride followed in the harmonica's players footsteps proudly. Pride was born in 1938 and got his first recording contract in 1966 with RCA after an arm injury ended his baseball career. His most famous song is "Kiss an Angel Good Morning."

17. What was the first number one country song of 2007?

From Quiz 2007 Country Music # 1s

Answer: She's Everything

The song is by Brad Paisley, and it spent three weeks at number one. It was his seventh number one hit.

18. Which country song is this? "Look at the two of you dancing that way Lost in the moment and each other's face So much in love you're alone in this place Like there's nobody else in the world"

From Quiz Country Music Lyrics of 2005-2007

Answer: I Loved Her First

This song is sung by the group Heartland.

19. What song are these lyrics from? "No matter where my reckless soul takes me, baby you save me."

From Quiz Country Music Lyrics

Answer: You Save Me

"You Save Me" by Kenny Chesney was released in 2006. It's from the album "The Road and the Radio".

20. Who sings the song "Just Another Day in Paradise"?

From Quiz Country Music

Answer: Phil Vassar

"Just Another Day in Paradise" is about a man that doesn't like his life, but he wouldn't have it any other way.

21. Which singer had two Number Ones in 2008 with "Small Town Southern Man" and "Good Time"?

From Quiz Top Country Hits of 2008, Vol. 2

Answer: Alan Jackson

Alan Jackson released "Small Town Southern Man" and "Good Time" as singles from his album "Good Time". Both were written by Jackson. "Small Town Southern Man" reached Number One on the US Billboard Hot Country Songs chart on March 29th and stayed there for two weeks. It reached 42nd on the US Billboard Hot 100, 89th on the US Billboard Pop 100, and 62nd the Canadian Hot 100. It was Jackson's 23rd Number One. "Good Time" reached Number One on the US Billboard Hot Country Songs chart on Aug. 2nd and stayed there for two weeks. It reached 40th on the US Billboard Hot 100 and 57th the Canadian Hot 100. It was Jackson's 24th Number One.

22. "'Cause without you I'm not okay And without you I've lost my way My heart's stuck in second place, ooh Without you" Which duo/group does this chorus belong to?

From Quiz Top Country Hits of 2001, Vol. 1

Answer: Dixie Chicks

The Dixie Chicks released "Without You" as a single from their album "Fly". It was written by Natalie Maines and Eric Silver. It reached Number One on the US Billboard Hot Country Singles and Tracks chart on January 27th. It also reached number 31 on the US Billboard Hot 100. It was the group's fifth Number One overall and second from the album.

23. Don Williams had a Number One with "It Must Be Love" in 1979. Who covered the song and took it to Number One in 2000?

From Quiz Top Country Hits of 2000, Vol. 2

Answer: Alan Jackson

Alan Jackson released "It Must Be Love" as a single from his album "Under the Influence". It was written by Bob McDill. Don Williams hit Number One on the US Billboard Hot Country Songs chart on Sept. 29, 1979 and almost 11 years later Jackson hit Number One on Sept. 9, 2000. Williams made it to number two on the Canadian RPM Country Tracks chart while Jackson reached number four. Jackson's version also reached 37th on the US Billboard Hot 100. It was the ninth Number One for Williams and the 17th Number One for Jackson.

24. On January 17 this song hit Number One. What is it? "My momma mapped out the road that she knows Which hands you shake and which hands you hold In my hand-me-down Mercury, ready to roll She knew that I had to go"

From Quiz Top Country Hits of 2009, Vol. 1

Answer: Already Gone

Sugarland released "Already Gone" as a single from their album "Love on the Inside". Sugarland members Kristian Bush and Jennifer Nettles wrote the song along with Bobby Pinson. The song reached number 41 on the U.S. Billboard Hot 100. It was the fourth Number One for the duo.

25. According to Nielsen ratings of the Top 100 Country Songs of the 2000s, the number nine song belongs to Toby Keith. What's the missing word from the title? "As ________ As I Once Was"

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 8

Answer: Good

"As Good As I Once Was" was written by Toby Keith and Scotty Emerick. The song spent six weeks at number one in 2005.

26. The number 19 song on Nielsen's Decade Countdown is "I'm Already There". What group sings it?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 7

Answer: Lonestar

Gary Baker, Frank J. Myers, and Richie McDonald wrote the song, "I'm Already There". Lonestar took the song to number one in 2001.

27. According to Nielsen ratings of the Top 100 Country Songs of the 2000s, "Only In America" ranks at number 29. What duo sings the song?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 6

Answer: Brooks & Dunn

Kix Brooks, Don Cook, and Ronnie Rogers wrote, "Only In America". It became a number one hit for Brooks & Dunn on October 27, 2001.

28. According to Nielsen ratings of the Top 100 Country Songs of the 2000s, the number 39 song belongs to Alan Jackson. What's the name of the song?

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 5

Answer: Remember When

Alan Jackson wrote the song "Remember When". It was a number one hit for him in 2004.

29. According to Nielsen ratings of the top 100 Country Songs of the 2000s, the number 54 song belongs to Keith Urban. What word is missing from the lyrics? "_________ Go By"

From Quiz Countdown A Decade Of Country Music Part 4

Answer: Days

Monty Powell and Keith Urban wrote, "Days Go By". The song was released for radio play on June 29, 2004. It became a number one hit later that year.

This is category 17386
Last Updated Apr 13 2024 5:49 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.