FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Atomic Kitten Quizzes, Trivia and Puzzles
Atomic Kitten Quizzes, Trivia

Atomic Kitten Trivia

Atomic Kitten Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
6 Atomic Kitten quizzes and 55 Atomic Kitten trivia questions.
1.
  Kerry Katona    
Multiple Choice
 10 Qns
I hope you enjoy my quiz on ex-Atomic Kitten member, Kerry Katona. It deals with her music career, her links with Westlife, and general Katona knowledge! Have fun, and good luck!
Average, 10 Qns, Bronte, Mar 29 06
Average
Bronte
1167 plays
2.
  Atomic Kitten: The Lyric Test    
Multiple Choice
 10 Qns
The following questions have lines to Atomic Kitten songs; state which songs they're from.
Tough, 10 Qns, uptown_girl, Feb 21 05
Tough
uptown_girl
1270 plays
3.
  Atomic Kitten Quiz    
Multiple Choice
 5 Qns
Atomic Kitten Quiz.
Average, 5 Qns, kevinbsb2k, May 30 03
Average
kevinbsb2k
2867 plays
4.
  Atomic Kitten- Test Your Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your Atomic Kitten knowledge with this quiz.
Tough, 10 Qns, uptown_girl, Apr 29 06
Tough
uptown_girl
1105 plays
5.
  Atomic Kitten- The Girl Band Of the 21st Century    
Multiple Choice
 10 Qns
Basic multiple choice quiz about the UK pop trio Atomic Kitten.
Difficult, 10 Qns, Uptown_Girl, Aug 25 22
Difficult
Uptown_Girl
Aug 25 22
891 plays
6.
  Hippygurl's Atomic Kitten Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a simple Atomic Kitten quiz. There are lyric, song title, and general knowledge questions, but remember you must be an Atomic Kitten know-it-all to do well.
Average, 10 Qns, hippygurl, Jun 25 22
Average
hippygurl
Jun 25 22
893 plays
trivia question Quick Question
What surgery did Kerry undergo in February 2002?

From Quiz "Kerry Katona"





Atomic Kitten Trivia Questions

1. Atomic Kitten's first album was called ..

From Quiz
Hippygurl's Atomic Kitten Quiz

Answer: Right Now

The 'Kittens' have released two albums- 'Right Now', the first with original member Kerry, then with Kerry's replacement, Jenny. Their second is called 'Feels So Good', the title song of which was written by Miss Kylie Minogue, no less!

2. How many members are in Atomic Kitten?

From Quiz Atomic Kitten- Test Your Knowledge

Answer: 3

Atomic Kitten consists of Liz, Jenny, and Natasha. In 2001 Jenny Frost replaced Kerry Katona.

3. "You and I once share a love so strong"

From Quiz Atomic Kitten: The Lyric Test

Answer: No One Loves You (Like I Love You)

This song is featured on Atomic Kitten's second album, "Feels So Good". It is track number 14 and is a beautiful ballad.

4. What was the first band name of 'Atomic Kitten'?

From Quiz Atomic Kitten- The Girl Band Of the 21st Century

Answer: Honeyheads

In 1998 'Atomic Kitten' was called 'Honeyheads'. After this, they changed their band name to 'Automatic Kitten'. Soon after they change their name again to 'Atomic Kitten', the name they are now known by.

5. Kerry was born in 1980, but on which day?

From Quiz Kerry Katona

Answer: 6th September

This makes her a Virgo.

6. What colour outfits do Atomic Kitten wear in the video clip "Eternal Flame"?

From Quiz Atomic Kitten- Test Your Knowledge

Answer: white

This Bangles cover reached number one in the UK charts.

7. "Every girl wants you to be her man"

From Quiz Atomic Kitten: The Lyric Test

Answer: Tide Is High

This song reached chart position number one in the UK Charts. It is a cover song of the Blondie classic. It was Atomic Kitten's third number one single.

8. What are the names of the original band members?

From Quiz Atomic Kitten- The Girl Band Of the 21st Century

Answer: Liz, Kerry, and Heidi

Heidi only remained in the group for a month. She is currently in the all girl group 'Suga Babes'. Heidi decided that the band wasn't for her, and that she wanted to go into the RnB industry. She wasn't happy with the music the managers wanted her to sing, so she left.

9. What movie did they record "The Loco-Motion" for?

From Quiz Hippygurl's Atomic Kitten Quiz

Answer: Thomas and the Magic Railroad

This was a kids' movie in the popular "Thomas and Friends" franchise.

10. What date was "Follow Me" released?

From Quiz Atomic Kitten- Test Your Knowledge

Answer: 9th October 2000

This song reached chart position twenty in the UK. It was released while Kerry was still in the band.

11. "I could never live one day without your love"

From Quiz Atomic Kitten: The Lyric Test

Answer: Cradle

This single reached number 98 in the UK charts because, despite promotion, it was never released in the UK. It entered the charts through import over confusion of fans ordering the single.

12. In 1999, Atomic Kitten signed with which record company?

From Quiz Atomic Kitten- The Girl Band Of the 21st Century

Answer: Innocent Records

This was the band's first record contract. Innocent is also the home of the UK boyband Blue.

13. What are Kerry's middle names?

From Quiz Kerry Katona

Answer: Jayne Elizabeth

She was born Kerry Jayne Elizabeth Katona.

14. Who did Atomic Kitten sing with on "Ladies Night"?

From Quiz Hippygurl's Atomic Kitten Quiz

Answer: Kool And The Gang

The single got to no.8 in the UK charts and is the title track off their new album, which got to no.4 in the UK album charts.

15. "Whole Again" reached what chart position in Australia?

From Quiz Atomic Kitten- Test Your Knowledge

Answer: 3

This song was Atomic Kitten's first hit single in Australia. The song was number one in the UK and stayed there for a month.

16. "But baby if you change your mind, don't be too late"

From Quiz Atomic Kitten: The Lyric Test

Answer: Whole Again

This was Atomic Kitten's first number one single. It was also a massive worldwide hit, reaching number 3 on the Australian charts. Ex-member Kerry Katona featured in the video clip and single cover, but Jenny did the promotion.

17. What UK chart position did their debut single, "Right Now", reach?

From Quiz Atomic Kitten- The Girl Band Of the 21st Century

Answer: 10

The single was taken off of their first album with the same name, "Right Now". This chart position was achieved through massive touring and roadshows.

18. Who replaced Kerry when she left Atomic Kitten, early in 2001?

From Quiz Kerry Katona

Answer: Jennie Frost

Jennie was formerly in the girl band 'Precious'. Kerry left because she was pregnant with her daughter, and wanted a stress-free run up to the birth. Kerry left just days before 'Whole Again' went to the number 1 position in the UK charts.

19. Natasha's ex-fiance was called Fran, but what is their son called?

From Quiz Hippygurl's Atomic Kitten Quiz

Answer: Josh

Tash says Josh 'is the most beautiful baby in the world'. Fran and Tash have now split but remain good friends.

20. "Be With You" and what other song was released jontly in the UK?

From Quiz Atomic Kitten- Test Your Knowledge

Answer: Last Good Bye

This single reached number two in the UK. In Australia "Be With You" was released as a single by itself.

21. "Push it, ah, don't push it"

From Quiz Atomic Kitten: The Lyric Test

Answer: I Want Your Love

This is one of Atomic Kitten's earlier hits. The song is featured on their first album and was released when Kerry was still in the band.

22. For how many weeks did "Whole Again" remain number one in the UK charts?

From Quiz Atomic Kitten- The Girl Band Of the 21st Century

Answer: 4

This was their first number one single. Although Kerry was in the video clip and on the single cover, the new member Jenny Frost contributed to the promotion of the single.

23. What surgery did Kerry undergo in February 2002?

From Quiz Kerry Katona

Answer: Removement of a cyst

In February 2002, Kerry bravely had a cyst the size of a football removed from one of her ovaries. She is one of a growing number of celebrities, such as Victoria Beckham and Jules Oliver, who have brought the condition of polycystic ovaries to the attention of the public, and therefore raising awareness.

24. If Atomic Kitten's latest album is "Ladies Night", then how many albums have they released altogether?

From Quiz Hippygurl's Atomic Kitten Quiz

Answer: 4

They released 'Right Now' twice with different members, 'Feels So Good' which got to No.1 in the UK, and their latest 'Ladies Night' which got to no.3.

25. What record company released the albums "Right Now" and "Feels So Good"?

From Quiz Atomic Kitten- Test Your Knowledge

Answer: Innocent

Both albums were released under Innocent. The company was going to drop Atomic Kitten after Kerry left if "Whole Again" was not a hit.

This is category 7675
Last Updated Jun 22 2024 5:47 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.