FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Hill Faith Quizzes, Trivia and Puzzles
Hill Faith Quizzes, Trivia

Faith Hill Trivia

Faith Hill Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K

Fun Trivia
12 Faith Hill quizzes and 115 Faith Hill trivia questions.
1.
  Take Me As I Am    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some lyrics to complete from the songs on one of my all-time favourite albums, "Take Me As I Am", by Faith Hill. The lyrics are taken from the booklet accompanying the CD.
Average, 10 Qns, misstified, May 02 09
Average
misstified gold member
395 plays
2.
  Faith Hill Challenge!    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Faith Hill - her life and her music. Best of luck!
Average, 10 Qns, Bronte, Jun 20 04
Average
Bronte
5291 plays
3.
  Faith Hill Lyrics Quiz Challenge    
Multiple Choice
 10 Qns
Just another Faith Hill lyrics quiz. Well you know what to do.
Average, 10 Qns, ShaniaTwain, Mar 05 06
Average
ShaniaTwain
4198 plays
4.
  "Fireflies" lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the lyrics of the songs on Faith Hill's "Fireflies".
Average, 10 Qns, Top_Rankin, Sep 13 08
Average
Top_Rankin
580 plays
5.
  Faith Hill 'Breathe' Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Faith Hill lyrics. All of the songs are from the album 'Breathe', and the lyrics are from the lyics book that came with the CD.
Tough, 10 Qns, LilSpikey, Aug 20 02
Tough
LilSpikey
1832 plays
6.
  Faith Hill 'Faith' Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the lyrics of Faith Hill's third album 'Faith'. All of the lyrics are from the lyric book that came with the CD.
Tough, 10 Qns, LilSpikey, Mar 02 03
Tough
LilSpikey
1515 plays
7.
  Questions on Faith Hill Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Following is a quiz on the lyrics of country music diva, Faith Hill.
Tough, 10 Qns, ravenskye, May 27 01
Tough
ravenskye
1441 plays
8.
  Faith Hill Lyrics (Lesser Known Songs)    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about Faith Hill's lesser known songs. You better know your stuff if you even want to try. Good luck!
Tough, 10 Qns, Codyy, Mar 25 10
Tough
Codyy
349 plays
9.
  Faith!!    
Multiple Choice
 10 Qns
See how well you know Faith Hill. Have fun!!-Faith rules (but Celine rules more!) :)
Average, 10 Qns, celfan84, Jan 23 03
Average
celfan84
2234 plays
10.
  Faith's cool lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
You have to guess what song the given lyric goes to. Good luck!
Average, 10 Qns, Kitkat2001, Jan 23 05
Average
Kitkat2001
1289 plays
trivia question Quick Question
What's the origin of these Faith Hill lyrics: 'We'll paint the walls from blue to white, and set the mood by candlelight'?

From Quiz "Faith Hill Lyrics"




11.
  Tim McGraw and Faith Hill    
Multiple Choice
 5 Qns
A quick quiz about a cute couple - Tim McGraw and Faith Hill
Tough, 5 Qns, Hot4eachother, Oct 06 12
Tough
Hot4eachother
2274 plays
12.
  Name the Faith Hill Album    
Multiple Choice
 10 Qns
I give you a song title, you tell me which Faith Hill album it appeared on.
Average, 10 Qns, Dinski03061975, Oct 19 06
Average
Dinski03061975
506 plays
Related Topics
  Country Music [Music] (406 quizzes)


Faith Hill Trivia Questions

1. Which words complete the second line of the song "Take Me As I Am"? "Baby, don't turn out the light I wanna see you ____ ____ me."

From Quiz
Take Me As I Am

Answer: look at

The title track from the album "Take Me As I Am" by Faith Hill, this song was written by Bob DiPiero and Karen Staley. In September 1994 it became the fourth and last song from the album to be released as a single. As well as rising to the number two position in the US Billboard Hot Country Singles and Tracks Chart, it also reached number twelve in the Canadian RPM Country Tracks Chart.

2. "You're Still Here" is from which Faith Hill album?

From Quiz Name the Faith Hill Album

Answer: Cry

This song peaked at Number 28 on the U.S. Country Charts. (According to Billboard).

3. Finish the lyric from "Sunshine and Summertime": "That's the way we do it, new friends and blue skies that never ___."

From Quiz "Fireflies" lyrics

Answer: end

This song was released as a single with no music video. Instead, Faith held a contest for her fans. They could make a music video at home (no longer than 30 seconds) and send it in to be judged.

4. "I get selfish and defensive, and pay too much attention, to my insecurities" is from which song?

From Quiz Faith Hill Lyrics (Lesser Known Songs)

Answer: This is Me

'This is Me' is on the album "Cry". While it is a very good song, most people don't even know it's there. 'Back to You' is also on "Cry", another lesser known, 'Unsaveable' is on "Cry" too. 'I Want You' is from her album "Fireflies".

5. 'I don't want to watch you turn the page', is a lyric from what song?

From Quiz Faith's cool lyrics

Answer: Bed Of Roses

This cool song comes from her second album, 'It Matters To Me'.

6. What is the name of Faith's husband?

From Quiz Faith Hill Challenge!

Answer: Tim McGraw & McGraw

7. 'But you got me like a _____ shooting straight across the sky.'

From Quiz Faith Hill 'Faith' Lyrics

Answer: rocket

From the hit song 'This Kiss.'

8. 'You pulled the wool over my eyes. I should have seen it coming baby'?

From Quiz Faith Hill 'Breathe' Lyrics

Answer: 'What's In It For Me'

These are the second and third lines of the song.

9. 'In my dreams I'll always see you soar above the sky.'

From Quiz Faith Hill Lyrics

Answer: 'There You'll Be'

Off the soundtrack for 'Pearl Harbor.'

10. What was Faith's birth name?

From Quiz Faith!!

Answer: Audrey Faith Perry

It's really pretty, isn't it??!! :)

11. 'You're living in your own world -- you act like I'm just passing through' is from which Faith Hill song?

From Quiz Faith Hill Lyrics

Answer: 'What's In It For Me?'

The songs are all from Faith's album, 'Breathe.'

12. What is Faith's first name?

From Quiz Tim McGraw and Faith Hill

Answer: Audrey

13. In the song "Wild One" how do 'they' describe Rock and Roll? "She loves Rock and Roll They said it's ____ ____."

From Quiz Take Me As I Am

Answer: Satan's tongue

Jaime Kyle, Pat Bunch and Will Rambeaux were the three writers who collaborated to compose this song for Faith Hill's album "Take Me As I Am". It was released as Faith's first single on September 23, 1993, a few weeks before the album came out. The song reached the number one position in both the Canadian RPM Country Tracks Chart and the US Billboard Hot Country Singles and Tracks Chart. In January 1994 it became the first debut single to stay at number one in the Billboard Chart for four consecutive weeks since Connie Smith's "Once A Day" in 1964.

14. "Like We Never Loved At All" is sung by Faith Hill and Tim Mcgraw on what Faith album?

From Quiz Name the Faith Hill Album

Answer: Fireflies

This song won a Grammy Award for Best Country Collaboration with Vocals.

15. Fill in the missing state name: "'Cause a ___________ girl don't change her ways just 'cause everybody knows her name."

From Quiz "Fireflies" lyrics

Answer: Mississippi

This is from the single, "Mississippi Girl". This song was written by John Rich of Big and Rich. According to him, he stalked Faith for two weeks by touring with Tim McGraw, her husband. He wanted to show fans that Faith hadn't changed even after criticism for abandoing her country roots with her pop album, "Cry".

16. The song that fits with these lyrics: "You had all these dreams but your small town, they killed them for you, you had nothing else to do but use, and use, and use, and use, and use" is?

From Quiz Faith Hill Lyrics (Lesser Known Songs)

Answer: If You're Gonna Fly Away

'If You're Gonna Fly Away' comes from "Cry". It's kind of a sad song, about a depressed person. This song is very different from Faith's usual style, it has a different feel to it. It's a nice change.

17. 'You pulled the wool over my eyes', is a lyric from what song?

From Quiz Faith's cool lyrics

Answer: What's In It For Me

This song is the opening track of her multi-platinum CD, 'Breathe'.

18. 'Everything my heart desires, morning sun and midnight _______.'

From Quiz Faith Hill 'Faith' Lyrics

Answer: fires

From the song 'You Give Me Love.'

19. 'Baby I've been drifting away and dreaming all day'?

From Quiz Faith Hill 'Breathe' Lyrics

Answer: 'Let's Make Love'

It is the opening line of the song.

20. 'But I can't go a day without your face goin through my mind.'

From Quiz Faith Hill Lyrics

Answer: 'Let Me Let Go'

Off of 'Faith'

21. What town did she grow up in?

From Quiz Faith!!

Answer: Star, Mississippi

22. 'I've seen walls that could never be broken come tumbling down...' is from which of Faith's songs?

From Quiz Faith Hill Lyrics

Answer: 'That's How Love Moves'

These songs are also from 'Breathe.'

23. What was the name of the tour Tim and Faith were on when they became 'an item'?

From Quiz Tim McGraw and Faith Hill

Answer: Spontaneous Combustion

Soul2Soul is their current tour together...

24. It doesn't help to turn back what item(s) in the song "Just About Now"? "But I know it don't help to turn ____ ____ back 'Cause I'm not gonna make it 'til I face this fact."

From Quiz Take Me As I Am

Answer: the clock

The composers of this song from Faith Hill's album "Take Me As I Am" were Gary Burr and Jon Vezner. Faith was born on September 21, 1967 near Jackson, Mississippi and was originally named Audrey Faith Perry. She lived with her adoptive parents in Star, Mississippi until she moved to Nashville, Tennessee to sing country music when she was nineteen years old.

25. Faith Hill sings "Let's Go To Vegas" on what album?

From Quiz Name the Faith Hill Album

Answer: It Matters To Me

This song went to Number five on th U.S. County Singles Chart. (According to Billboard)

26. Fill in the verb from "Dearly Beloved": "Her daddy's in the front row, ________ 'Oh, no, here we go again!'"

From Quiz "Fireflies" lyrics

Answer: mutterin'

This is one of the more upbeat "chapters" that Faith describes make up "Fireflies". "I feel like every song here is a chapter in a story that I can't wait to tell" -Faith Hill.

27. "I don't need a bed of roses! 'Cause roses wither away" comes from the song __________?

From Quiz Faith Hill Lyrics (Lesser Known Songs)

Answer: Take Me as I Am

In 'Take Me As I Am' the lyrics go: "I don't need a bed of roses, 'cause roses wither away, all I really need is honesty from someone with a strong heart, and gentle hands, take me as I am". Whereas in the song 'Bed of Roses' it goes: "Don't want your bed of roses! Don't want no hand full of thorns!" Many people tend to get these two songs confused because of their lyrics.

28. 'Floatin' around like a feather', is a lyric from what song?

From Quiz Faith's cool lyrics

Answer: I've Got My Baby

The second track selection from her 4th album, 'Breathe'.

29. From which film was 'There You'll Be' taken?

From Quiz Faith Hill Challenge!

Answer: 'Pearl Harbor'

Starring Ben Affleck and Kate Beckinsale.

30. 'It just isn't right. I've been ____ miles down a dead-end road.'

From Quiz Faith Hill 'Faith' Lyrics

Answer: 2000

From the song 'Let Me Let Go.'

This is category 1663
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.