FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Lady Gaga Quizzes, Trivia and Puzzles
Lady Gaga Quizzes, Trivia

Lady Gaga Trivia

Lady Gaga Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P

Fun Trivia
9 Lady Gaga quizzes and 90 Lady Gaga trivia questions.
1.
  Lady Gaga: Queen of the Disco Stick   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
As eclectic as the pop music industry can get, nothing could have prepared the world for the musical situation that is Lady Gaga. Don't forget where your keys are, don't lose your phone. Just quiz.
Average, 10 Qns, kyleisalive, Feb 13 10
Average
kyleisalive editor
3125 plays
2.
  Lady Gaga    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about Lady Gaga? Take my quiz to find out. Good luck and enjoy!
Tough, 10 Qns, jk18, Nov 03 17
Tough
jk18
Nov 03 17
3691 plays
3.
  Lady Gaga Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know lyrics to Lady Gaga songs? Think again!
Average, 10 Qns, johncena96, Feb 08 11
Average
johncena96
2439 plays
4.
  Lady Gaga: Facing "The Fame Monster"    
Multiple Choice
 10 Qns
Are you ready for the Monster? This entire quiz is about Lady Gaga's "The Fame Monster" and will test your knowledge on the songs and their lyrics.
Average, 10 Qns, misfit85316, Dec 22 10
Average
misfit85316
1604 plays
5.
  Lady Gaga's "Telephone"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Questions are based on the video 'Telephone' by Lady Gaga from her album 'The Fame Monster'.
Tough, 10 Qns, Orvakki, Aug 13 10
Tough
Orvakki
1635 plays
6.
  Ipod Shuffle 23: Lady Gaga & The Disco Stick    
Multiple Choice
 10 Qns
This iPod Shuffle installment is all about Lady Gaga. Overall general trivia, including a couple of questions about unreleased Gaga songs.
Difficult, 10 Qns, berenlazarus, Apr 13 10
Difficult
berenlazarus
1014 plays
7.
  Lady Gaga: "The Fame" Songs and Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
If you are beautiful and dirty rich and you want to play a lovegame, put on your poker face and get out your money honey and take this (mostly lyrics) quiz!
Average, 10 Qns, MrsDepp0509, Mar 19 10
Average
MrsDepp0509
2820 plays
8.
  Lady Gaga's "Born This Way" Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz includes questions pertaining to lyrics of songs from Lady Gaga's 2011 U.S. album, "Born This Way". Enjoy!
Average, 10 Qns, eva1000, Nov 12 14
Average
eva1000
230 plays
9.
  Lady Gaga's "Judas"    
Multiple Choice
 10 Qns
Questions are based on the video "Judas" by Lady Gaga from her album "Born This Way", OUT NOW.
Tough, 10 Qns, Orvakki, May 31 11
Tough
Orvakki
515 plays
trivia question Quick Question
At the start of the video, when Gaga is in the purple outfit and gets off the bike, she takes off her glasses. What shape are the lenses?

From Quiz "Lady Gaga's "Judas""





Lady Gaga Trivia Questions

1. What song contains the lyrics: "Then I'll go down to the bar, but I won't cry anymore I'll hold my whiskey up high, kiss the bartender twice I'm a loser"?

From Quiz
Lady Gaga's "Born This Way" Lyrics

Answer: Marry The Night

"Marry The Night" is the lead track on the album "Born This Way" and was also released as a single on November 15, 2011.

2. Finish off the lyric: 'Let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your ___'

From Quiz Lady Gaga Lyrics

Answer: disco stick

This is from the song 'LoveGame'. The song was released on March 24, 2009. It went to number five on the US Billboard Hot 100 chart.

3. Who directed the video for "Judas"?

From Quiz Lady Gaga's "Judas"

Answer: Lady Gaga and Laurieann Gibson

It was the directorial debut for Lady Gaga and Laurieann Gibson, which Gaga described as "the greatest work we've done". During production, the pair had creative differences and had to compromise on several aspects of the video.

4. What are the missing words from the song "Speechless": "I can't believe how you looked at me with your _________ glossy eyes"?

From Quiz Lady Gaga: Facing "The Fame Monster"

Answer: James Dean

Lady Gaga says that "Speechless" was actually written about her father when he would call her after drinking. The song later hit ninety four on the Billboard Hot 100 charts and sixty seven on the Canadian Hot 100 charts.

5. In the opening sequence of "Telephone", what does Gaga remove and give to the prison guards?

From Quiz Lady Gaga's "Telephone"

Answer: Her sunglasses

Gaga gives them her sunglasses only to be stripped of all her clothing by the guards moments later.

6. What is Lady Gaga's nationality through her father's side?

From Quiz Ipod Shuffle 23: Lady Gaga & The Disco Stick

Answer: Italian

Lady Gaga is Italian. Her full name is Stefani Joanne Angelina Germanotta and she was born March 28, 1986.

7. What was the first song Lady Gaga released in 2008?

From Quiz Lady Gaga: "The Fame" Songs and Lyrics

Answer: "Just Dance"

Lady Gaga performed "Just Dance" with Colby O'Donis. Akon provided some of the background vocals for this song as well.

8. Appearing on the cover wearing diamond-covered shades and holding onto her 'disco stick', what is the name of Lady Gaga's debut album?

From Quiz Lady Gaga: Queen of the Disco Stick

Answer: The Fame

Somewhat emphasizing Lady Gaga's 'in your face...with fame' attitude, the title "The Fame" applies through most of Gaga's appearances and works. Since its release in mid-2008, "The Fame" has gone platinum in a number of countries and has won a fair number of awards. It's been #1 on the Billboard Electronic CD chart on four separate occasions and has reached #1 in five different countries. The album cover for her debut CD sees Gaga wearing her crystallized shades and holding an illuminated disco stick (a scepter, also with crystals, which lights up in her hand). These fashion items persisted through a number of Gaga's early television appearances and concerts including her appearance in the fourth season of "So You Think You Can Dance". It's only the tip of the iceberg in her wardrobe though...

9. What is Lady GaGa's birth name?

From Quiz Lady Gaga

Answer: Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, better known as 'Lady GaGa', is an Italian-American singer, born and raised in New York City. Lady GaGa is best known for her diverse musical talents. At the age of four, Lady GaGa taught herself to play the piano and wrote her first song.

10. Can you fill in the missing words from the track, "Bloody Mary"? "I'll dance dance dance With my _____ _____ _____ Above my head head head Like Jesus said"

From Quiz Lady Gaga's "Born This Way" Lyrics

Answer: hands hands hands

"Bloody Mary" is a slower track compared to the rest of the album.

11. Who plays the character of 'Judas' in the video?

From Quiz Lady Gaga's "Judas"

Answer: Norman Reedus

Norman Mark Reedus has also appeared in TV shows such as 'The Waking Dead' and the 1999 film 'The Boondock Saints'.

12. With what three words does the song "Dance in the Dark" begin with?

From Quiz Lady Gaga: Facing "The Fame Monster"

Answer: Silicon, saline, poison

"Silicon, saline, poison, inject me" is the full introduction to "Dance in the Dark". It was said by Gaga that the song was about a girl who is "embarrassed about her body", and that the song was a way to get those feeling out and have them understood.

13. What is the car in which Beyonce picks up Gaga named?

From Quiz Lady Gaga's "Telephone"

Answer: Pussy Wagon

The car is from the movie "Kill Bill". Beyonce never actually drove the car as the scene was recorded on green screen.

14. Who both wrote and produced Lady Gaga's debut single "Just Dance"?

From Quiz Ipod Shuffle 23: Lady Gaga & The Disco Stick

Answer: RedOne

Lady Gaga and Akon wrote "Just Dance". RedOne also cowrote the song and produced it as well. The opening line is "A RedOne", a reference to the producer. "Just Dance" went to Number two on the Billboard Hot 100 and hit Number One in the Pop 100.

15. What is the first line in Lady Gaga's song "Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)"?

From Quiz Lady Gaga: "The Fame" Songs and Lyrics

Answer: "Cherry cherry boom boom"

After the line "Cherry cherry boom boom" comes the word "Gaga". This song was co-written by Martin Kierzenbaum. The song is about ending a romantic relationship and then looking to start another one.

16. This song, was Lady GaGa's first American single. It is from "The Fame" album?

From Quiz Lady Gaga

Answer: Just Dance

"Just Dance", released April 8, 2008, was Lady GaGa's first successful American single. The song reached number two on "Billboard's Hot Dance Airplay" chart. Source: http://en.wikipedia.org/wiki/Just_Dance

17. The lyrics "I never was the kind of girl that's naturally sure when it comes to love, Oh no.. I was insecure" come from which song?

From Quiz Lady Gaga's "Born This Way" Lyrics

Answer: Fashion of His Love

"Fashion of His Love" was only released on the deluxe version of the album. In the song, Gaga references Alexander McQueen, a British fashion designer who committed suicide in February of 2010.

18. What's the missing word? 'Show me your ___'.

From Quiz Lady Gaga Lyrics

Answer: teeth

'Teeth' was a song on 'The Fame Monster' album. The song was written by Lady Gaga and Taja Riley.

19. What character does Lady Gaga play in the video?

From Quiz Lady Gaga's "Judas"

Answer: Mary Magdalene

Mary Magdalene was the first person to see Jesus after he rose from the dead, and is often identified as a prostitute.

20. What lyrics come next after this portion from the song "Alejandro"? "She's not broken, she's just a baby But her boyfriend's like her dad Just like a dad"

From Quiz Lady Gaga: Facing "The Fame Monster"

Answer: "And all those flames that burned before him"

"Alejandro" was the third single off "The Fame Monster" that was released in the United States. The official music video for the song was released on June 7, 2010. In it Lady Gaga continued her unique view on fashion, this time sporting a machine gun bra in the military-styled video.

21. What is Gaga's nickname for Beyonce?

From Quiz Lady Gaga's "Telephone"

Answer: Honey B

Gaga and Beyonce previously worked together on Beyonce's single "Video Phone" which was released the November before.

22. "Telephone", the Beyonce/Lady Gaga collaboration, was written for but rejected from what album?

From Quiz Ipod Shuffle 23: Lady Gaga & The Disco Stick

Answer: "Circus" by Britney Spears

Originally written for Britney Spears for the "Circus" album, Spears' label rejected the song. Gaga cowrote the song with Rodney "Darkchild" Jenkins. Jenkins worked with Beyonce previously on the Destiny Child single "Say My Name". Beyonce charted twice as a guest artist on another performer's single, the first time being Jay-Z's "03 Bonnie and Clyde" and on Alicia Keys' single "Put It in a Love Song", which was recorded around the same time as "Telephone".

23. What are the two ballads on "The Fame"?

From Quiz Lady Gaga: "The Fame" Songs and Lyrics

Answer: "Again, Again" and "Brown Eyes"

Lady Gaga either wrote or co-wrote all of her songs on "The Fame". She wrote "Brown Eyes" completely on her own. Rob Fusari co-produced the album with Lady Gaga, and is credited with creating her stage name.

24. Lady Gaga's lesser-known song "Beautiful, Dirty, Rich" was used to promote what short-lived ABC TV show?

From Quiz Lady Gaga: Queen of the Disco Stick

Answer: Dirty Sexy Money

While the music video comes in two different versions, one of these was actually used as a promotional tool for the soon-to-be-canceled "Dirty Sexy Money", which lasted a mere two seasons. Another instance of eccentrically odd fashion, Gaga is seen in this video wearing very large, red shoulder pads and little else. (As a side note, Gaga has claimed in various publications that she doesn't like to wear pants so that her vision-impaired grandmother can see her better during her performances as her legs are a lighter tone than her outfits...seriously.) The song is fairly upbeat and hard-hitting compared to most of her other songs on "The Fame" album. Although the song really never took off as a single, one can only suspect that her popularity from "Just Dance" allowed her to burn a fair bit of money in this music video.

25. On which "MTV" hit show did Lady GaGa make a special guest appearance?

From Quiz Lady Gaga

Answer: The Hills

Lady GaGa made a special guest appearance on "The Hills". She sang part of her song "Love Game" on the September 8, 2008, episode. Source: http://www.imdb.com/title/tt1277848/

26. "I couldn't love a man so purely, even prophets forgave his goofy way I've learned love is like a brick you can, build a house or sink a dead body" Which song is it?

From Quiz Lady Gaga's "Born This Way" Lyrics

Answer: Judas

The track includes many biblical references to the disciple Judas, who betrayed Jesus Christ of Nazareth. The music video, which includes Gaga portraying Mary Magdalene, angered many prominent members of the Roman Catholic Church.

27. Complete this lyric: 'He ate my ___, he a-a-ate my ___'.

From Quiz Lady Gaga Lyrics

Answer: heart

The song 'Monster' appears on 'The Fame Monster' album. The song was written by RedOne, Lady Gaga, and Space Cowboy.

28. At the start of the video, what is the rustic hideout that they ride up to called?

From Quiz Lady Gaga's "Judas"

Answer: Electric Chapel

"Electric Chapel" is also a track from the album "Born This Way", which Judas is from. Gaga has previously called her long-running "Monster Ball Tour" an 'Electric Chapel'.

29. Finish the lyrics from the song "Teeth": "Got no direction, just got my ________".

From Quiz Lady Gaga: Facing "The Fame Monster"

Answer: vamp

"Got no direction Just got my vamp Take a bite of my bad girl meat" The first version of "Teeth" was written by Lady Gaga while she was in China in 2009. It was designed to take on the meaning of opening up and telling the truth.

30. What brand of the camera Lady Gaga uses to take pictures of Beyonce?

From Quiz Lady Gaga's "Telephone"

Answer: Polaroid

Lady Gaga was named Polaroid's Creative Director after which she stated that she would bring fashion to the technology world.

This is category 19694
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.