FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Lonestar Quizzes, Trivia and Puzzles
Lonestar Quizzes, Trivia

Lonestar Trivia

Lonestar Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P

Fun Trivia
3 Lonestar quizzes and 35 Lonestar trivia questions.
1.
  Lonestar's Number Ones    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will focus on the group Lonestar's Number One songs on the US Billboard Hot Country Songs chart (formerly the US Billboard Hot Country Singles & Tracks chart).
Average, 10 Qns, tazman6619, Feb 10 12
Average
tazman6619 gold member
4585 plays
2.
  Video Voyeur #3: "Mr. Mom"    
Multiple Choice
 10 Qns
"Mr. Mom" was the first animated video for Lonestar. The names of the characters in the video can be found at www.cmt.com
Tough, 10 Qns, pennie1478, Feb 10 12
Tough
pennie1478 gold member
299 plays
3.
  Lonestar's Lonely Grill CD    
Multiple Choice
 15 Qns
An easy quiz about Lonestar's non-Christmasy release, Lonely Grill.--The CD, not the song.
Average, 15 Qns, HachieAngel, Feb 10 12
Average
HachieAngel
414 plays
Related Topics
  Country Music [Music] (406 quizzes)


Lonestar Trivia Questions

1. Lonestar's first Number One starts with these lyrics: "She said, 'It's just a woman thing,' And pulled out of the drive I said not to worry I'm an understanding guy I heard that when you love someone" Which song is it?

From Quiz
Lonestar's Number Ones

Answer: No News

Lonestar released "No News" as a single from their self-titled debut album. It was written by Phil Barnhart, Sam Hogin, and Mark D. Sanders. It was the second single from the album and hit Number One on the US Billboard Hot Country Singles & Tracks chart on Apr. 13, 1996 and stayed there for three weeks. It also hit Number One on the Canadian RPM Country Tracks chart on Apr. 1. It was preceded by Wynonna's "To Be Loved by You" on the US chart and by Patty Loveless' "You Can Feel Bad" on the Canadian chart. It was succeeded on both charts by Shania Twain's "You Win My Love".

2. How many guys are in Lonestar?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: 4

Their are four guys in Lonestar. They are Michael Britt, Richie McDonald, Keech Rainwater, and Dean Sams.

3. What was the last picture the oldest son took of his father?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Slipping on milk

The oldest son is seen throughout the video taking pictures of the dad while he is doing certain things. The last picture the son takes before their mom comes home is of his dad slipping on some milk on the floor.

4. Which song's acoustic version is the bonus track on Lonely Grill?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Everything's Changed

This song is about a guy going back to his hometown. He finds out, well, that everything's changed.

5. What is the dad doing when he sees the baby in Lonestar's tour bus?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Taking out the trash

After the song is over, the last scene is of the dad taking the trash out to the trash can. Lonestar's tour bus drives by him and sticking out the window is the baby.

6. Complete the song title: ___ Night.

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Saturday

This song is about a Saturday night. :)

7. What is the first object the father pulls out of the baby's diaper?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Crayon

On the first diaper change, the father changed the baby's diaper without any problem. The second diaper change the baby had, the father pulled out a pink or red crayon.

8. In the song 'I've Gotta Find You', what is the guy trying to find?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: His future love

This is my favorite song.

9. "The sign in the window said for sale or trade On the last remaining dinosaur Detroit made Seven hundred dollars was a heck of a deal For a four hundred horsepower jukebox on wheels" These lyrics start which Number One of Lonestar's?

From Quiz Lonestar's Number Ones

Answer: What About Now

Lonestar released "What About Now" as the fourth single from their album "Lonely Grill". It was written by Ron Harbin, Aaron Barker, and Anthony L. Smith. It reached Number One on the US Billboard Hot Country Singles & Tracks chart on Aug. 12, 2000 and stayed there for four weeks. It also topped the Canadian RPM Country Tracks chart on July 24 through Aug. 14 and again on Sept. 18. It also reached number 30 on the US Billboard Hot 100. In the US it was preceded by Lee Ann Womack's juggernaut "I Hope You Dance" and was succeeded by Alan Jackson's "It Must Be Love".

10. What was the baby trying to get out of the blender?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Toy truck

While the father was chasing his other two children around, the baby was trying to get his toy truck out of the blender. The blender was plugged up and the baby's feet were dangling close to the "on" button.

11. From "Amazed": 'I wanna spend the rest of my life ___'. Complete the title.

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: With you by my side

This song was played at a friend of mine's funeral.

12. Who is the first person to bring the baby back home after he disappears?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Elderly woman

After the father slips and falls, he realizes the baby is missing. When he answers the door, an elderly woman hands the baby to him. A scuba diver, biker, and clown also brought the baby home different times in the day.

13. "Don't Let's Talk About _____". Complete the title.

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Lisa

I wonder what Lisa did to him.

14. What was the price of the 'heckuva deal for a 400 horsepower with jukebox on wheels'?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: $700

That's one cheap car! I wish I could find one like that.

15. What book was the father reading while in the kitchen?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Cooking for Dummies

The father was trying to cook a recipe from "Cooking for Dummies", but the roast didn't match the picture. He also tried to make a cake, but he burnt it.

16. From 'I've Gotta Find You', complete the lyric: 'Across the ocean or ___, I've Gotta Find You.'

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Burning sands

Who do you need to find?

17. "Lost my job, came home mad Got a hug and a kiss and that's too bad She said, 'I can go to work until you find another job' I thought I like the sound of that Watch TV and take long naps" These lyrics belong to which Number One from Lonestar?

From Quiz Lonestar's Number Ones

Answer: Mr. Mom

Lonestar released "Mr. Mom" as the second single from their album "Let's Be Us Again". It was written by Ron Harbin, Richie McDonald, and Don Pfrimmer. The song spent two weeks atop the US Billboard Hot Country Songs chart beginning on Nov. 20, 2004. It crossed-over onto the US Billboard Hot 100, reaching number 33. It was certified Gold by the RIAA. It was preceded by Phil Vassar's "In a Real Love" and succeeded by Gary Allan's "Nothing On but the Radio".

18. When the father is dreaming of what it would be like to be a stay-at-home dad, what is his oldest son doing for him in the dream?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Fanning him

When the dad is dreaming about what it would be like to stay at home, his dream includes him sitting in the recliner while his daughter brings him lunch, the baby massages his feet, and the oldest son fans him.

19. What facial expression is also the title of a song?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Smile

You're never fully dressed without a smile! This is a great song.

20. When the daughter is chasing the dog in the yard, what is the last animal seen buried in the backyard?

From Quiz Video Voyeur #3: "Mr. Mom"

Answer: Fish

When the daughter is chasing the dog in the backyard, the tombstones of several animals are seen. From left to right, the buried animals are a bird, a fish, an armadillo, a parakeet, and another fish.

21. What's the main color of the front of the actual CD?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Red

It's red, with white lettering.

22. There's so much _____________ in knowin', how sure we are that we're goin' All The Way.

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: freedom

There's also freedom in knowing you live in America.

23. In the song 'Simple As That', how many people meet and it's destiny that they're together?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: 2

What is so simple about love?

24. What state is also known as the Lonestar state?

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: Texas

Yes, it is Texas.

25. "___ that you love her, ___ that you need her, ___ that you want her to stay". Complete the lyrics.

From Quiz Lonestar's Lonely Grill CD

Answer: tell her

Thanks for playing! I hope you enjoyed this quiz.

This is category 20633
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.