FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Marilyn Manson Quizzes, Trivia and Puzzles
Marilyn Manson Quizzes, Trivia

Marilyn Manson Trivia

Marilyn Manson Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P

Fun Trivia
8 Marilyn Manson quizzes and 90 Marilyn Manson trivia questions.
1.
  Manson Facts    
Multiple Choice
 15 Qns
Do YOU know your Manson facts?
Tough, 15 Qns, slushyqueen, Mar 14 06
Tough
slushyqueen
3823 plays
2.
  Serial Killers Gone Marilyn Manson    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a quiz featuring serial killers whose works have been the inspiration for the stage names of the members of Marilyn Manson's band. Only the last names come from serial killers. The first names come from female sex icons.
Average, 10 Qns, macabrescribe, Jun 06 08
Average
macabrescribe
1720 plays
3.
  The Life of Marilyn Manson    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know Marilyn Manson?
Average, 10 Qns, thomasjasper, May 29 07
Average
thomasjasper
1528 plays
4.
  Marilyn Manson Lyrics    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz solely on the lyrics of Marilyn Manson. Select the song from which the lyrics are taken. A devoted fan should not have trouble with this.
Difficult, 15 Qns, microdolphin, May 09 06
Difficult
microdolphin
2694 plays
5.
  Marilyn Manson    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quick tester to see how much you really know about Marilyn Manson. Good luck!
Tough, 10 Qns, taintedlover, May 08 06
Tough
taintedlover
3048 plays
6.
  Marilyn Manson Covers    
Multiple Choice
 10 Qns
A rather uncreatively titled quiz about covers Marilyn Manson has done...
Average, 10 Qns, madeofclay, Sep 28 03
Average
madeofclay
3514 plays
7.
  Marilyn Manson - Ex-Members    
Multiple Choice
 10 Qns
All these questions are about the ex-members of Marilyn Manson, from the very beginning.
Difficult, 10 Qns, sodaboy, Mar 08 10
Difficult
sodaboy
1777 plays
8.
  Mega Marilyn Manson Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about everybody's favorite rocker, Marilyn Manson.
Average, 10 Qns, Horror_Babe, Mar 21 08
Average
Horror_Babe
3692 plays
trivia question Quick Question
A cover of an already scary song, found on "Smells Like Children".

From Quiz "Marilyn Manson Covers"





Marilyn Manson Trivia Questions

1. Marilyn Manson derived his stage name from what infamous conniver of multiple murders?

From Quiz
Serial Killers Gone Marilyn Manson

Answer: Charles Manson

Despite popular belief, Charles Manson never murdered anyone. He charmed youthful hippie girls into carrying out his requests of murder, giving them explicit instructions.

2. What is "Marilyn Manson's" real name?

From Quiz The Life of Marilyn Manson

Answer: Brian Hugh Warner

John Lowery is "John 5's" real name. Stephen Gregory Bier Jr. is "Madonna Wayne Gacy's" real name. Jeordie Osborne White is "Twiggy Ramirez's" real name.

3. In which song would you find the lyrics, "There's a knife for every day that I've known you"?

From Quiz Marilyn Manson Lyrics

Answer: The Speed of Pain

"I wish I could sleep, but I can't lay on my back, 'cause there's a knife for every day that I've know you." From the "Mechanical Animals" album.

4. What is Mr. Manson's full name?

From Quiz Marilyn Manson

Answer: Brian Hugh Warner

Manson's middle name is actually his father's name.

5. What is the name of the first drummer the band had?

From Quiz Marilyn Manson - Ex-Members

Answer: Sara Lee Lucas

Ginger Fish was the drummer after Sara Lee got fired from the band. His last show with the band was a memorable one; his drum kit got set on fire during the last song of the concert.

6. This is a Beatles song that MM and the Spooky Kids sometimes played.

From Quiz Marilyn Manson Covers

Answer: "Come Together"

It was usually played before "My Monkey".

7. What are the names of Manson's parents?

From Quiz Mega Marilyn Manson Quiz

Answer: Barb and Hugh

8. Gidget Gein, the pseudonym of a former bassist, came from what notorious killer?

From Quiz Serial Killers Gone Marilyn Manson

Answer: Ed Gein

Gein was an accomplished grave robber, though he never dug up his mother's corpse. When she died, he left her in her bedroom, boarding it up and leaving gifts by the door for her.

9. What was Marilyn Manson's first album called?

From Quiz The Life of Marilyn Manson

Answer: Portrait of an American Family

"Smells Like Children" was Marilyn Manson's second album. "Lunchbox" was a song from "Portrait of an American Family". "Remix and Repent" was an album released during their "Antichrist Superstar" time and was a remix of some of the songs from that album.

10. In which song would you find the line, "I wanna get sick from you"?

From Quiz Marilyn Manson Lyrics

Answer: Mister Superstar

"Hey, Mister Sickly Star, I wanna get sick from you." From Manson's "Antichrist Superstar" album.

11. Which episode of "Clone High USA" does Manson appear in?

From Quiz Marilyn Manson

Answer: 'Election Blu-Galoo'

"Clone High USA" is said to be the new "South Park". The show is about teenage clone versions of famous historic people, going through the normal teenage angst like the rest of us.

12. Which ex-member is originally from Chicago?

From Quiz Marilyn Manson - Ex-Members

Answer: Zim Zum

Zim Zum joined the band in May of 1996, replacing Daisy Berkowitz on Guitar.

13. This cover was what really brought MM into the mainstream. What was it?

From Quiz Marilyn Manson Covers

Answer: "Sweet Dreams"

This song was originally done by the Eurythmics.

14. What was hell to Manson as a child?

From Quiz Mega Marilyn Manson Quiz

Answer: grandfather's basement

15. David Berkowitz, also known as the Son of Sam, was the inspiration for which alias?

From Quiz Serial Killers Gone Marilyn Manson

Answer: Daisy Berkowitz

Daisy Berkowitz's real name is Scott Mitchell Putesky. He was the original guitarist of the band until 1996. The name Daisy comes from the sultry "Dukes of Hazzard" character.

16. Where was Marilyn Manson born?

From Quiz The Life of Marilyn Manson

Answer: Canton, Ohio

Ginger Fish was born in Framingham, Massachusetts. Hartford, Connecticut is where the song "Antichrist Superstar" from "Remix and Repent" was done. Rochester, Michigan is where Dita Von Teese was born.

17. Where would you find the lyrics, "I would've told her then she was the only thing that I could love in this dying world"?

From Quiz Marilyn Manson Lyrics

Answer: Coma Black & Coma Blak

This is one of my favorite lines from one of my favorite Manson songs, "Coma Black", from the "Holywood" album.

18. Manson appears at the end of which short film?

From Quiz Marilyn Manson

Answer: "Beat The Devil"

This film clip also stars music legend James Brown! Manson only appears at the end where he asks them to be quiet as he is trying to read his Bible!

19. MM and company did an excellent job on this David Bowie cover. Which song did they do?

From Quiz Marilyn Manson Covers

Answer: "Golden Years"

Apparently Bowie wrote the song with Elvis Presley in mind.

20. What is Manson's birth name?

From Quiz Mega Marilyn Manson Quiz

Answer: Brian Warner & Brian Hugh Warner

21. A previous keyboardist of the band, Zsa Zsa Speck, attained the surname from what criminal acknowledged for killing eight student nurses?

From Quiz Serial Killers Gone Marilyn Manson

Answer: Richard Speck

Due to the taking of female hormones, Richard Speck managed to attain breasts. He was sentenced to serve at least fifty years in prison.

22. At what Marilyn Manson birthday party did he and Dita Von Teese first become a couple?

From Quiz The Life of Marilyn Manson

Answer: 32nd birthday

Dita Von Teese started dating on Marilyn Manson's 32nd birthday and got married later on. In 2007 Dita Von Teese and Marilyn Manson filled for divorce.

23. Which song includes the lyrics, "Without the threat of death, there's no reason to live, at all"?

From Quiz Marilyn Manson Lyrics

Answer: The Reflecting God

"Let's jump upon the sharp swords, cut away our smiles..." From "Antichrist Superstar".

24. What was the name of the magazine that Marilyn Manson started up in High School?

From Quiz Marilyn Manson

Answer: 'Stupid'

Manson often got into trouble for selling this magazine, as it did not relate to the catholic up-bringing that his school followed.

25. What record label is Marilyn Manson with?

From Quiz Marilyn Manson - Ex-Members

Answer: Nothing Records

This is Trent Reznor's record label. Marilyn Manson was the first band to sign up with it in 1994.

26. Mr. Manson did a cover of a John Lennon song. Which was it?

From Quiz Marilyn Manson Covers

Answer: "Working Class Hero"

This song was from the "Disposable Teens" single.

This is category 1624
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.