FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Michael Waltrip Quizzes, Trivia and Puzzles
Michael Waltrip Quizzes, Trivia

Michael Waltrip Trivia

Michael Waltrip Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers

Fun Trivia
5 Michael Waltrip quizzes and 50 Michael Waltrip trivia questions.
1.
  10 Questions: Michael Waltrip Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Michael Waltrip, Nascar driver.
Average, 10 Qns, boblarry, Jun 30 05
Average
boblarry
352 plays
2.
  10 Questions about Michael Waltrip    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz about Michael Waltrip in 2003.
Average, 10 Qns, millerman982, Dec 06 06
Average
millerman982
486 plays
3.
  Michael Waltrip Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Michael Waltrip. I like Michael and I hope you do too.
Easier, 10 Qns, Josh97, Oct 18 06
Easier
Josh97
831 plays
4.
  True Michael Waltrip Fans   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is especially for Michael Waltrip fans!
Average, 10 Qns, NASCARChick, Feb 16 06
Average
NASCARChick
772 plays
5.
  Michael Waltrip: 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a basic quiz about Michael Waltrip.
Average, 10 Qns, canadian_girl8, Mar 25 04
Average
canadian_girl8
609 plays
trivia question Quick Question
When did Michael make his first start in the Winston Cup series?

From Quiz "Michael Waltrip"





Michael Waltrip Trivia Questions

1. When was Michael Waltrip born?

From Quiz
Michael Waltrip

Answer: April 30, 1963

Michael was born in Owensboro, Kentucky, but during the 2004 season, his home was in Sherills Ford, North Carolina.

2. Michael Waltrip drove what make of car in 2003?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Chevy

3. What was Michael's Busch series sponsor?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Aaron's

Michael's Busch series car is sponsored by Aaron's. It's called the 'Aarons dream machine'.

4. Who was Michael Waltrip's main sponsor in 2002-2003?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Napa

Michael Waltrip's main sponsor was Napa. He had raced for them since he joined D.E.I at the beginning of the 2001 season.

5. What was Michael Waltrip's first win?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: Daytona 500

The Daytona 500 was his 1st win. It was also the day Dale Earnhardt died. This happened in Feburary 2001.

6. What was his wife's nickname in 2004?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Buffy

Her real name is Elizabeth, but she preferred to go by Buffy.

7. Who did Michael marry in 1993?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Buffy

Elizabeth "Buffy" Franks was also his car owner in Busch series. They divorced in 2010.

8. Michael Waltrip's first 3 Nascar Winston Cup wins in his career, all came at which track?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Daytona

Michael Waltrip has won 3 races in his Winston Cup career, all at Daytona.

9. Where did Michael finish in the 2001 Pepsi 400 at Daytona?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: 2nd

He finshed right behind his teammate Dale Earnhardt Jr. This was at the July race in 2001.

10. Michael has 2 daughters, what are their names?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Caitlin and Magaret

Michael's daugthers in 2003, were Caitlin Marie(13), Margaret 'Macy' Carol(5).

11. Michael Waltrip was a regular on what TV sports show about Nascar racing?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Inside Winston Cup

Michael Watrip was a regular on Inside Winston Cup, on Monday nights in the 2003 season.

12. Michael won how many races in the year 2002?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: 1

He won the Pepsi 400 at Daytona on July 6, 2002.

13. For the 2004 Nextel Cup Season, who was the sponsor for Michael's number 15 Blue and Yellow car?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: NAPA Auto Parts

Michael raced the NAPA Auto Parts Chevrolet in the Dale Earnhardt Inc. team, owned by Theresa Earnhardt.

14. Michael Waltrip had which company as his primary Cup sponsor in 2003?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: NAPA

NAPA had been Michael Waltrip's Cup sponsor since he joined DEI in 2001. Budweiser is the sponsor for Michael's DEI team mate Dale Jr. Penzoil is the former sponser of the DEI #1 car, and the National Guard sponsored Todd Bodine's #54 in 2003.

15. Where did Michael get his first Winston Cup win?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Daytona

Michael got his first Winston Cup win at the 2001 Daytona 500, unfortunatly that race ended the Dale Earnhardt's life.

16. Who were Michael's teammates in the year 2002?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: Dale Earnhardt Jr and Steve Park

Dale Jr, Michael Waltrip, and Steve Park, were on team DEI (Dale Earnhard Inc).

17. Who was one of Michael's teammates for the 2004 Nextel Cup Series?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Dale Earnhardt Jr.

Dale Earnhardt Jr. and Michael Waltrip both raced for DEI, Dale Earnhardt Inc.

18. How many Daytona 500s did Mikey win?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: 2

Mikey won the 2001 and 2003 Daytona 500s.

19. Which worldwide cable channel was Inside Winston Cup displayed in the 2003 season?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Speed

20. Michael signed a contract with DEI,(Dale Earnhardt Inc) and NAPA Auto Parts for how many years?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: 2

He signed a 2 year contract to continue racing under them through 2004!

21. When did Michael make his first start in the Winston Cup series?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: 1985

When Michael was picked up by DEI in 2000, he had had 462 starts, zero wins, two poles, and 17 top five finishes. He was originally driving under Bahari Racing from 1988-1996.

22. When is Michael's birthday?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: April 30

Michael was born on April 30, 1963.

23. Who mainly sponsored Michael Waltrip's Nascar Busch Series car in 2003?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Aaron's

He raced his Aaron's Dream Machine in the Nascar Busch Series whenever he could.

24. Who sponsored Michael's Busch Series car in 2002?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: Aaron's

The name of his car was "The Aaron's Dream Machine".

25. On which date did Michael Waltrip's first Winston Cup victory occur?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: February 18, 2001

Michael's first victory came at the 2001 Daytona 500. Unfortunately, Dale Earnhardt, his team owner and mentor was killed in a crash in that very same race.

26. Michael Waltrip has how many children?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: 2

Michael has 2 childern, Caitlin and Macy.

27. What year was Michael born?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: 1963

Michael was born on April 30th, 1963. He was 40 years old in 2003.

28. How many children did Michael and his wife Buffy live with them in 2004?

From Quiz True Michael Waltrip Fans

Answer: 2

Their names were Caitlin and Macy.

29. At what track in 1990 did Michael become involved in one of the "worst wrecks ever"?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Bristol

During a practice race at Bristol, Michael's car caught the edge of an iron gate that was used to bring in emergency vehicles, and the car was swung around and torn apart. The car was on display at the Motorsports Museum in Talladega as one of the worst wrecks ever.

30. What state was Michael born in?

From Quiz Michael Waltrip

Answer: Kentucky

Michael was born in Kentucky.

This is category 10359
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.