FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
 Toronto Raptors Quizzes, Trivia and Puzzles
 Toronto Raptors Quizzes, Trivia

Toronto Raptors Trivia

Toronto Raptors Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams

Fun Trivia
Toronto Raptors 1995-
6 Toronto Raptors quizzes and 55 Toronto Raptors trivia questions.
1.
  Toronto Raptors: 2006-07   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will look at players/coaches of the Toronto Raptors 2006-07 season.
Average, 10 Qns, schwan24, Mar 24 07
Average
schwan24
923 plays
2.
  2006-07 Toronto Raptors    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about a team with much promise for the 2006-07 NBA season. With a roster entirely revamped during the offseason, do you still know your Toronto Raptors?
Tough, 10 Qns, me132, May 25 09
Tough
me132
797 plays
3.
  Toronto Raptors 2005-06    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about one of the more woeful NBA teams, the Toronto Raptors. But I still love 'em! And I hope you do too. Enjoy! And good luck.
Average, 10 Qns, me132, Dec 07 05
Average
me132
743 plays
4.
  Toronto Raptors 2003-04    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the quiz about Canada's only NBA team, the Toronto Raptors. All the questions refer to the 2003-04 season.
Tough, 10 Qns, jessebush, May 25 09
Tough
jessebush
707 plays
5.
  Toronto Raptors    
Multiple Choice
 5 Qns
Trivia on the Toronto Raptors!
Difficult, 5 Qns, TheDoors, Dec 13 06
Difficult
TheDoors
2368 plays
6.
  Toronto Raptors History    
Multiple Choice
 10 Qns
Some questions about the history of the Raptors.
Tough, 10 Qns, Perseus99, Feb 04 04
Tough
Perseus99
1355 plays
trivia question Quick Question
Who was the captain of the 2006-07 Toronto Raptors?

From Quiz "2006-07 Toronto Raptors"





Toronto Raptors Trivia Questions

2. Who did the Raptors play in their first ever NBA game?

From Quiz Toronto Raptors

Answer: New Jersey Nets

It was a 94-79 win to the Raptors. They won another 20 games to finish the 1995-96 season with a 21-61 record.

3. The Raptors had the ______ over all draft pick in 1995?

From Quiz Toronto Raptors History

Answer: 7th

The Raps had the 7th overall pick.

4. Who is the season points leader for the Raptors in 2001?

From Quiz Toronto Raptors

Answer: Vince Carter

5. Who did the Raptors draft first in the 1995 draft?

From Quiz Toronto Raptors History

Answer: Damon Stoudamire

Toronto drafted Damon Stoudamire, who eventually won the rookie of the year that season.

6. What college did point guard Alvin Williams go to?

From Quiz Toronto Raptors

Answer: Villanova

7. Damon Stoudamire had his first career triple double against what team?

From Quiz Toronto Raptors History

Answer: Seattle

Damon Stoudamire recorded 20 points, 12 rebounds and 11 assists, in the win over Seattle.

8. Who was the first ever coach for the Raptors?

From Quiz Toronto Raptors

Answer: Brendan Malone

9. Finally, who was the Raptors highest pick in the 1999 NBA draft?

From Quiz Toronto Raptors

Answer: Jonathan Bender

Jonathan Bender was drafted by the Raptors in 1999, but was traded on draft day to the Indiana Pacers for Antonio Davis. Radojevic was drafted in the same year but after Bender

10. What season did the Raptors move to the Air Canada Centre?

From Quiz Toronto Raptors History

Answer: 1998/1999

The Raptors moved to the newly constructed Air Canada Centre in the 1998/1999 season.

11. How did the Raptors acquire Vince Carter?

From Quiz Toronto Raptors History

Answer: Draft day deal

Toronto traded with Golden State on draft day, swapping Vince Carter with Antoine Jamison.

12. Who did the Raptors draft in the first round of 2003?

From Quiz Toronto Raptors History

Answer: Chris Bosh

Toronto drafted Chris Bosh of Georgia Tech.

This is category 2841
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.