FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
  USC Trojans Quizzes, Trivia and Puzzles
  USC Trojans Quizzes, Trivia

USC Trojans Trivia

USC Trojans Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football

Fun Trivia
4 USC Trojans quizzes and 40 USC Trojans trivia questions.
1.
  10 Question 2005 USC Trojans Football Quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the 2005 USC Trojans football team.
Easier, 10 Qns, quikkings711, Dec 03 06
Easier
quikkings711
1077 plays
2.
  The Ultimate USC Trojan Football Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
The history of Trojan football.
Tough, 10 Qns, noyenot, Feb 21 07
Tough
noyenot
571 plays
3.
  Take this USC Trojan Football Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
The greatest college football team in the history of college football.
Difficult, 10 Qns, rapperacker, Oct 12 05
Difficult
rapperacker
990 plays
4.
  Questions on 2005 USC Trojans Football    
Multiple Choice
 10 Qns
Questions about the 2005 USC Trojans football season.
Difficult, 10 Qns, SCTrojan09, Jul 03 06
Difficult
SCTrojan09
695 plays
trivia question Quick Question
What was Reggie Bush's nickname?

From Quiz "USC Trojan Football"





USC Trojans Trivia Questions

1. Johnnie Morton had a brother that also played for USC. What is his name?

From Quiz
USC Trojan Football

Answer: Chad Morton

As the younger brother of all-time great wide receiver Johnnie Morton, Chad was always in his brother's shadow, especially since he played on teams that had much less success than Johnnie's earlier teams.

2. How many touchdown passes did Matt Lienart throw for in his USC career?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: 98

Leinart left USC as the all-time Pac-10 conference leader in touchdowns with 98.

3. Who was the first Trojan player to win the Butkus Award (for best linebacker)?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Chris Claiborne

Claiborne won the award as a junior in 1998.

4. Who was USC's first All-American?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Brice Taylor

Brice is one of over 40 first team All-American Trojan offensive linemen. Brice was named first team All-American in 1925.

5. What is Junior Seau's full name?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Tiaina Seau Jr.

Tiaina Seau Jr. born January 19, 1969, in San Diego, California, known as Junior Seau, is an American-Samoan.

6. Against Oregon in 2002, Carson Palmer broke the record for passing yards in a single game with 448 yards. Who held the record before him?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Mike Van Raaporst

Van Raaporst threw for 415 yards against Stanford in 1999.

7. Who was not a #1 overall draft pick in the NFL amateur draft?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Tony Boselli

Tony was the second overall pick by the Jacksonville Jaguars, however, Tony Boselli was selected as the first pick of the 2002 Houston Texans expansion draft. Yary was #1 in 1968, Palmer #1 in 2003, and Johnson #1 in 1996.

8. Who was the first Trojan to be picked number one in the NFL draft?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Ron Yary

Ron Yary was selected number one by the Minnesota Vikings in the 1968 draft.

9. When was Ronnie Lott born?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: May 8, 1959

Ronald Mandel "Ronnie" Lott was born May 8, 1959 in Albuquerque, New Mexico.

10. What was Reggie Bush's nickname?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: The President

Reggie and The President (George Bush) of the U.S.A. share the surname.

11. How many Super Bowls did Pete Carroll win during his stint in the NFL from 1984-1999?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: 0

The closest that Carroll had gotten to a Super Bowl was with the Minnesota Vikings in 1987. That year the Vikings were 8-7.

12. While at North Carolina State for one season, Norm Chow coached which 2004 San Diego Charger quarterback?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Philip Rivers

Norm Chow coached Rivers in his freshman year of 2000.

13. What year was Trojan wide receiver great Lynn Swann drafted?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: 1974

Swann was the Steelers' No. 1 draft pick and 21st player selected overall in the 1974 NFL Draft.

14. In the 2003 season, Keary Colbert broke the USC career reception record. Who held the record before him?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Kareem Kelly

Keary has 207 receptions career receptions.

15. What is the requirement to have your number retired by USC?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Win the Heisman

Heisman trophy winners have their numbers retired and on display in the L.A. Coliseum bleachers.

16. Which school did Keyshawn Johnson transfer to USC from in 1993?

From Quiz USC Trojan Football

Answer: Los Angeles City College

Johnson set the Trojan single season pass catching record with 102 receptions in 1995.

This is category 11736
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.