FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Full House  Episodes Quizzes, Trivia and Puzzles
Full House  Episodes Quizzes, Trivia

'Full House' - Episodes Trivia

'Full House' - Episodes Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Full House

Fun Trivia
Effective Feb. 2005
Thank you for your interest in creating a ?Full House? related quiz. Due to the volume of quizzes currently online for ?Full House? and its related subcategories, this category is restricted. Quizzes placed online at discretion of Editing Staff.

12 quizzes and 140 trivia questions.
1.
  "Full House"- "Michelle Rides Again Part 2"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about all the crazy stuff that happened on the episode "Michelle Rides Again Part 2." Good luck!
Easier, 10 Qns, fullhousefan91, Aug 11 06
Easier
fullhousefan91
6136 plays
2.
  "Full House": Season 1   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the first season of the "Full House" TV Series. Enjoy!
Easier, 10 Qns, sarabara97, Sep 07 09
Easier
sarabara97
1953 plays
3.
  "Honey, I Broke The House"    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's the quiz on one of the funniest episodes I've ever seen of "Full House."
Easier, 10 Qns, RWLuver, Jul 22 18
Easier
RWLuver
Jul 22 18
5442 plays
4.
  'Under the Influence'    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is all about the episode, "Under the Influence" and mainly deals with Kimmy and D.J.
Average, 20 Qns, Gibiwan, Jul 15 05
Average
Gibiwan
4209 plays
5.
  "Full House" - "Our Very First Show"    
Multiple Choice
 10 Qns
These are questions from the first episode of "Full House."
Tough, 10 Qns, 12friends12, Jun 24 04
Tough
12friends12
10046 plays
6.
  "Full House": "Our Very First Telethon"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second "Full House" quiz. This one is about my favorite episode. I hope you like my quiz!
Average, 10 Qns, Fullhousefan11, Oct 17 05
Average
Fullhousefan11
6273 plays
7.
  Cutting It Close    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is all about the episode, "Cutting It Close" It is the first episode in the second season. Enjoy!
Average, 20 Qns, Gibiwan, Jul 22 18
Average
Gibiwan
Jul 22 18
3663 plays
8.
  "Full House" - "Wrong-Way Tanner"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the episode, "Wrong-Way Tanner" from "Full House". This was one of my favorite episodes from this amazing sitcom!
Tough, 10 Qns, emschick92, Feb 17 19
Tough
emschick92
Feb 17 19
163 plays
9.
  "Michelle the Matchmaker" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the episode "Michelle the Matchmaker". Have you seen this episode? If you have, how well do YOU know it?
Average, 10 Qns, Broadway_lover, Dec 18 05
Average
Broadway_lover
4203 plays
10.
  "Full House" - "On the Road Again"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the episode "On the Road Again."
Average, 10 Qns, kombombou, Oct 27 04
Average
kombombou
3981 plays
trivia question Quick Question
When DJ moved out in this episode, where did she go?

From Quiz ""Full House" - "Our Very First Show""




11.
  2.9 "Our Very First Christmas Show"    
Multiple Choice
 10 Qns
"Our Very First Christmas Show" is one of my favorite episodes of "Full House". It aired in season two.
Average, 10 Qns, bookworm2207, Mar 22 15
Average
bookworm2207
426 plays
12.
  'Full House'- "Radio Days"    
Multiple Choice
 10 Qns
I have had a love affair with "Full House" since my youth. Now I have passed my passion on to my young daughter. So since we all love the show, let's see what we can remember about the season 6 episode, "Radio Days"?
Tough, 10 Qns, shedoesntcare, Jul 06 18
Tough
shedoesntcare
Jul 06 18
706 plays

'Full House' - Episodes Trivia Questions

1. What does Michelle compare the team's chalkboard drawing to?

From Quiz
"Full House" - "Wrong-Way Tanner"

Answer: hugs and kisses

Michelle asks this because the chalkboard has X's and O's on it that refer to the soccer teams. The kids are confused what the X's and O's mean because are shorthand meaning hugs and kisses. Joey tries to explain to the kids that the X's and O's are teams in soccer and then eventually agrees to the kids being the kisses.

2. In this episode, Joey's boss, Mr. Strobridge, decides that Ranger Joe needs a partner on his television show. What is the nickname of his new parter-to-be?

From Quiz 'Full House'- "Radio Days"

Answer: Jungle Jenny

Despite Joey opposing the idea, he is overruled as Jenny is Mr. Strobridge's wife.

3. Name the three adults who live in the house throughout the first season.

From Quiz "Full House": Season 1

Answer: Danny, Joey, and Jesse

Danny Tanner is the father of the three children, Jesse is his brother-in-law, and Joey is his best friend. All three live in the same house with Danny and his children.

4. In which year did the episode air?

From Quiz 2.9 "Our Very First Christmas Show"

Answer: 1988

It aired on December 16th, 1988 as a Christmas special.

5. What does Stephanie want Jesse to play with her?

From Quiz Cutting It Close

Answer: Beauty salon

When Jesse goes into Stephanie's room, Joey is already in the room as one of Stephanie's customers.

6. Where are Kimmy and D.J. going in this episode?

From Quiz 'Under the Influence'

Answer: to a fraternity party

Even though the girls are still in high school, they are both going to a college fraternity party.

7. How does the episode start out?

From Quiz "Full House" - "On the Road Again"

Answer: Jesse's band playing

They're rehearsing in front of the Tanner family.

8. What was one of the things that Joey did for the telethon?

From Quiz "Full House": "Our Very First Telethon"

Answer: He did magic.

Joey used Becky as his assistant.

9. Who is DJ talking about when she says this..."Yeah, with only one guest who never leaves!"

From Quiz "Full House" - "Our Very First Show"

Answer: Stephanie

Stephanie: "I can wear all DJ's clothes." DJ: "Do I have to share my room with her?" Danny: "Honey, it's going to be just like having a slumber party." DJ: "Yeah, with only one guest who never leaves!"

10. Who ran the car into the kitchen?

From Quiz "Honey, I Broke The House"

Answer: Stephanie

She was taking a make-believe drive through the country. She thought the "R" meant radio, so she put the car into shift and it went backwards instead.

11. Jungle Jenny wanted to hunt which animal on the Ranger Joe show?

From Quiz 'Full House'- "Radio Days"

Answer: Rhino

Joey says "We would never hunt Rhino, we would invite them on a picnic".

12. Name the actress who plays D.J. Tanner.

From Quiz "Full House": Season 1

Answer: Candace Cameron

D.J. Tanner is played by Candace Cameron, who is the oldest of Danny's three girls. (Jodie Sweetin plays Stephanie Tanner, Andrea Barber plays Kimmy Gibbler, and Mary-Kate/Ashley Olsen play Michelle Tanner.)

13. What is the number on Joey's shirt?

From Quiz Cutting It Close

Answer: Three

When Joey is playing beauty salon with Stephanie, he is wearing a blue shirt with a white 3 on the left side.

14. What did Michelle lose, but get back?

From Quiz "Full House"- "Michelle Rides Again Part 2"

Answer: her memory

Michelle loses her memory and can't remember anything, but luckily at the end of the show she gets it back.

15. When Kimmy arrives at the Tanner household, she refers to Danny, Joey and Stephanie as which gang?

From Quiz 'Under the Influence'

Answer: The Saturday Night With Nothing to Do Gang

While Danny, Joey and Stephanie are cleaning up the kitchen, Kimmy walks in through the back kitchen door and refers to them as the Saturday Night With Nothing to Do Gang.

16. What is the name of Jesse's band in this episode?

From Quiz "Full House" - "On the Road Again"

Answer: Hot Daddy and the Monkey Puppets

Jesse and the Rippers was a band of his in other episodes.

17. What did Danny do wrong?

From Quiz "Full House": "Our Very First Telethon"

Answer: He fell asleep.

He fell asleep for 4 hours during the telethon.

18. Who is the "match" Michelle finds?

From Quiz "Michelle the Matchmaker" Quiz

Answer: her teacher

Michelle invites her teacher over for lunch so she can make a "romantic" lunch for her teacher and Danny.

19. What does Jesse call Danny when he comes into the house?

From Quiz "Full House" - "Our Very First Show"

Answer: Danno

Danny: "Hey, Jesse!" Jesse: "Danno!"

20. Who was the first person to see the car in the kitchen?

From Quiz "Honey, I Broke The House"

Answer: Michelle

Michelle gasps. Stephanie: "Yes, Michelle?" Michelle: "There's a car in the kitchen!"

21. What was DJ's embarrassing moment on Stephanie's tape?

From Quiz "Full House" - "Wrong-Way Tanner"

Answer: Being stuck on Steve's sweater

DJ ends up chasing Stephanie around the living room, unraveling Steve's sweater. Steve admits that at least he still has the sleeves, so he can give his mom the sleeves for leg warmers.

22. Who is revealed to be staying with the Tanners in the very first episode to help out after Danny's wife died?

From Quiz "Full House": Season 1

Answer: Danny's mother

After Danny's wife died, his mother was featured in the first episode. Later, she came back to visit in other episodes.

23. Which animal did Becky say she'd miss?

From Quiz 2.9 "Our Very First Christmas Show"

Answer: a cow

When Stephanie finds out that Joey was acting as Santa, she gets angry at him, thinking it was a mean trick. Becky says she misses her family and cow.

24. What is Stephanie's name in the pretend game she is playing?

From Quiz Cutting It Close

Answer: Mr. Stephanie

It's cute that Stephanie decides on calling herself Mr. Stephanie rather than having a female title. It isn't ever said why she picks this name.

25. What does Michelle say the Tanner family does a lot of?

From Quiz "Full House"- "Michelle Rides Again Part 2"

Answer: hugging

It's pretty funny because when Michelle goes to leave the room, she puts her arms out at her dad (Danny) waiting for a hug and she says, "Don't you guys always hug before you leave a room?"

26. What is the name of Kimmy's deodorant?

From Quiz 'Under the Influence'

Answer: Dry as a Bone

While getting ready for the party, Kimmy asks D.J. for a "pit check". D.J. tells her that they are dry as a bone and Kimmie states that's good because that is the name of her deodorant.

27. What band member does Jesse tell to "get some sleep tonight?"

From Quiz "Full House" - "On the Road Again"

Answer: Mongo

He replies, "Yeah, right."

28. What did Jesse do for the telethon?

From Quiz "Full House": "Our Very First Telethon"

Answer: He and his band played a song.

His band Jesse and the Rippers played.

29. Michelle wants a new what?

From Quiz "Michelle the Matchmaker" Quiz

Answer: mommy

Michelle wants a new mommy because her friend Teddy says she is missing out. She picks her teacher because she likes cleaning, just like Danny.

30. Finish this quote by Joey..."Fan her ______."

From Quiz "Full House" - "Our Very First Show"

Answer: Fanny

Jesse: "All right, let's dry her up." Joey: "Okay. Fan her fanny. Fan her fanny. You know these babies have it made? I would kill for this kind of service."

This is category 12084
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.