FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tough English Vocabulary 101
Quiz about Tough English Vocabulary 101

Tough English Vocabulary 101 Trivia Quiz


I'll give you a definition, and you match it with the words. All are multiple choice. Good luck!

A multiple-choice quiz by myth_god. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Vocabulary
  8. »
  9. Definitions

Author
myth_god
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
6,856
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
5707
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 99 (14/15), Guest 121 (5/15), moonlightxx (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. Greed? Hint


Question 2 of 15
2. Reject or exclude from a group? Hint


Question 3 of 15
3. Intensely enthusiastic? Hint


Question 4 of 15
4. Dictionary definition of a word? Hint


Question 5 of 15
5. The science of improving the human genepool? Hint


Question 6 of 15
6. Permanent? Hint


Question 7 of 15
7. Cowlike? Hint


Question 8 of 15
8. Loud, continuous noise? Hint


Question 9 of 15
9. Bury? Hint


Question 10 of 15
10. Hatred of women? Hint


Question 11 of 15
11. Noble in mind and soul? Hint


Question 12 of 15
12. To open up a subject for discussion? Hint


Question 13 of 15
13. Distant in interest or unconcerned? Hint


Question 14 of 15
14. Amazing or wondrous? Hint


Question 15 of 15
15. Kept secret or hidden, especially for an illegal reason? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 99: 14/15
May 22 2024 : Guest 121: 5/15
May 17 2024 : moonlightxx: 15/15
May 16 2024 : reeshy: 15/15
Apr 30 2024 : elisabeth1: 14/15
Apr 30 2024 : PatL81: 13/15
Apr 30 2024 : royboy1964: 12/15
Apr 29 2024 : runaway_drive: 14/15
Apr 18 2024 : Guest 175: 14/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Greed?

Answer: Avarice

2. Reject or exclude from a group?

Answer: Ostracize

3. Intensely enthusiastic?

Answer: Ardent

4. Dictionary definition of a word?

Answer: Denotation

5. The science of improving the human genepool?

Answer: Eugenics

6. Permanent?

Answer: Irrevocable

7. Cowlike?

Answer: Bovine

8. Loud, continuous noise?

Answer: Din

9. Bury?

Answer: Inter

10. Hatred of women?

Answer: Misogyny

11. Noble in mind and soul?

Answer: Magnanimous

12. To open up a subject for discussion?

Answer: Broach

13. Distant in interest or unconcerned?

Answer: Aloof

14. Amazing or wondrous?

Answer: Prodigious

15. Kept secret or hidden, especially for an illegal reason?

Answer: Clandestine

Source: Author myth_god

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us