FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Walk to Remember Quotes
Quiz about A Walk to Remember Quotes

'A Walk to Remember' Quotes Trivia Quiz


Did you pay attention to what everyone was saying in the movie 'A Walk to Remember'? Find out now.

A multiple-choice quiz by Peaches87. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies U-Z
  8. »
  9. A Walk to Remember

Author
Peaches87
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,266
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9498
Last 3 plays: Guest 98 (1/10), Guest 73 (7/10), angostura (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'You would be so beautiful if....' Hint


Question 2 of 10
2. 'You planned for this?' What is the next line? Hint


Question 3 of 10
3. 'I brought us a thermos of...' Hint


Question 4 of 10
4. 'Now would be the time to...' Hint


Question 5 of 10
5. 'Worried about your...' Hint


Question 6 of 10
6. 'Are you trying to seduce me?' What is the next line? Hint


Question 7 of 10
7. How many times was 'I can't see it, but I can feel it' said in the movie? Hint


Question 8 of 10
8. 'No. You're 18, you're _____.'

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. Who says, 'Now, I have no idea why...' Hint


Question 10 of 10
10. 'You don't care what other people ____ about you?' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : Guest 98: 1/10
Apr 18 2024 : Guest 73: 7/10
Apr 15 2024 : angostura: 10/10
Apr 07 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'You would be so beautiful if....'

Answer: you knew how to do your make-up

Landon's ex-girlfriend said this to Jamie as she leads her into the cafeteria and prepares to pull a mean prank on her.
2. 'You planned for this?' What is the next line?

Answer: I hoped for it...

Landon says this when Jamie takes him to the cemetery to see the stars outside at night.
3. 'I brought us a thermos of...'

Answer: hot coffee

Landon brought himself and Jamie a thermos of hot coffee when they went to the cemetery.
4. 'Now would be the time to...'

Answer: say something...

Landon says this to Jamie after he tells her he loves her, and she doesn't say anything.
5. 'Worried about your...'

Answer: college applications?

Landon asks Jamie this when she's about to tell him she has cancer.
6. 'Are you trying to seduce me?' What is the next line?

Answer: Why, are you seduceable?

Jamie asks this question to Landon, and tells him she is not seduceable.
7. How many times was 'I can't see it, but I can feel it' said in the movie?

Answer: 2

First Jamie says it, and then at the end Landon says it.
8. 'No. You're 18, you're _____.'

Answer: perfect

Landon says this to Jamie when she tells him she has cancer, because he doesn't believe her at first.
9. Who says, 'Now, I have no idea why...'

Answer: Clay Gephardt

Clay Gephardt says he doesn't know why he wanted to be Landon's friend when Landon visits him in the hospital.
10. 'You don't care what other people ____ about you?'

Answer: think

Landon says this to Jamie on the bus.
Source: Author Peaches87

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us