FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Sweetest Quotes
Quiz about The Sweetest Quotes

The Sweetest Quotes Trivia Quiz


This quiz is about the movie "The Sweetest Thing". I will give you a quote and you say who said it.

A multiple-choice quiz by tamminsursok. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Sweetest Thing

Author
tamminsursok
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
140,748
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1025
- -
Question 1 of 10
1. "I don't even know how long that's been in there!" Hint


Question 2 of 10
2. "I'm gone for one day and the place turns into Indonesia!" Hint


Question 3 of 10
3. "Would you please stop it already?" Hint


Question 4 of 10
4. "Buy some new ones!" Hint


Question 5 of 10
5. "My boyfriend just dumped me, I'm here at this club where no one wants to talk to me, and I wanna go home"! Hint


Question 6 of 10
6. "Would you be nice?" Hint


Question 7 of 10
7. "Cheater!" Hint


Question 8 of 10
8. "I'm dizzy! I'm so dizzy!" Hint


Question 9 of 10
9. "Shall we proceed?" Hint


Question 10 of 10
10. "Was it absolutely vital for her to tell us that?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I don't even know how long that's been in there!"

Answer: Courtney

She's talking about the maggots in the back of her car.
2. "I'm gone for one day and the place turns into Indonesia!"

Answer: Mr. Mooney

Mr. Mooney says this to Jane. He is talking about his shop.
3. "Would you please stop it already?"

Answer: Christina

Christina says this to Courtney when she's laughing about the bathroom incident.
4. "Buy some new ones!"

Answer: Courtney

Courtney says this to Christina in Vera's shop. She's talking about buying some new breasts!
5. "My boyfriend just dumped me, I'm here at this club where no one wants to talk to me, and I wanna go home"!

Answer: Jane

Jane says this at the club to Christina.
6. "Would you be nice?"

Answer: None of these

Pete's brother says this to Grandpa.
7. "Cheater!"

Answer: Christina

Christina says this to Jane about Courtney when they are at the bar. "Shotgun!" said Courtney becuase she wanted first dibs on the Leather Coat Guy.
8. "I'm dizzy! I'm so dizzy!"

Answer: Jane

Jane says this to her co-worker at the shop.
9. "Shall we proceed?"

Answer: Priest

This is said at the church at Peter and Judy's wedding. Things keep on going wrong so the Priest asks this question.
10. "Was it absolutely vital for her to tell us that?"

Answer: Courtney

Courtney says this to Christina. She is talking about the lady holding up the female toilets. They end up using the men's.
Source: Author tamminsursok

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us