FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guess The Queer As Folk Character
Quiz about Guess The Queer As Folk Character

Guess The 'Queer As Folk' Character Quiz


I will give you a description of a 'Queer As Folk' character, and you will have to guess which it is. Good luck!

A multiple-choice quiz by erlandau. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Queer As Folk

Author
erlandau
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
71,528
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
3434
Last 3 plays: Guest 94 (9/15), Guest 84 (15/15), Guest 73 (14/15).
- -
Question 1 of 15
1. I am a good-hearted but controlling chiropractor who fell in love with Michael. Who am I? Hint


Question 2 of 15
2. I am a sexy advertising agent and the hottest stud on Liberty Avenue. There are a few select people that I really care about, but mostly, I just look out for myself. Who am I?

Answer: (1 or 2 words, first, last or first and last name)
Question 3 of 15
3. I am a feisty Jewish lawyer who is in love with Lindsay and is co-mother to our son Gus. I can't stand Brian and hate the way he gets in the middle of my relationship. Who am I? Hint


Question 4 of 15
4. I am a troubled young man suffering an addiction to crystal meth. I was responsible for Ted's coma, and he later tried to help me overcome my addiction, but I ran away from rehab. Who am I? Hint


Question 5 of 15
5. I am a loud, proud, FABULOUSLY dressed gay man. Some might even call me flamboyant! Under my queeny exterior, however, is a loyal and devoted friend. I recently fell in love with my best friend. Who am I?

Answer: (Two Words)
Question 6 of 15
6. I am Justin's best girl friend who has always harbored a secret crush on him. I have helped him in his pursuit of Brian and always provide a shoulder for him to come to. Who am I? Hint


Question 7 of 15
7. I am a self-conscious and cynical former accountant. I am currently in a relationship with Emmett, but used to be in love with Michael and hate to see Brian manipulate him. I am a bit older than the rest of the guys and often feel out of place. Who am I?

Answer: (Two words)
Question 8 of 15
8. I am a comic-book loving, boy-next-door. I am secretly in love with Brian, but the men I date usually seem to fit into the hunky, scholarly, older-man category. Who am I? Hint


Question 9 of 15
9. I am Michael's proud mom. I am the hen mother for the boys, and let Justin stay with me for a while. I am all heart and look for the best in everyone. I run the Liberty Diner. Who am I?

Answer: (Two Words)
Question 10 of 15
10. I am the proud mother of Gus and the live-in partner of Melanie. I would do anything for Melanie, Gus, and my friend Brian, and often have to act as the mediator between Mel and Brian. I am an art teacher and very soft-spoken. Who am I?

Answer: (Two Words)
Question 11 of 15
11. I was 17 years old when I fell in love with Brian after a one-night stand, but recently dumped him for someone else. I am artistic and very gutsy, and Debbie calls me 'Sunshine'. Who am I? Hint


Question 12 of 15
12. I am a professor who has taken an interest in Michael. I enjoy dancing and doing yoga. I'm practically perfect. There's only one problem: I'm HIV-positive. Who am I? Hint


Question 13 of 15
13. I am Debbie's brother who has AIDS and is living every day to its fullest. Who am I? Hint


Question 14 of 15
14. I am a sensitive violinist who fell in love with Justin and won him away from Brian. and then betrayed him. Who am I? Hint


Question 15 of 15
15. I am Justin's supportive mother. Who am I?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 03 2024 : Guest 94: 9/15
Jun 30 2024 : Guest 84: 15/15
Jun 25 2024 : Guest 73: 14/15
May 20 2024 : Guest 174: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I am a good-hearted but controlling chiropractor who fell in love with Michael. Who am I?

Answer: David Cameron

David (Chris Potter) and Michael were together for most of the first season, but David was very possessive and manipulative of Michael. They moved to Portland, Oregon together for a short time, but soon broke up and Michael returned to Pittsburgh.
2. I am a sexy advertising agent and the hottest stud on Liberty Avenue. There are a few select people that I really care about, but mostly, I just look out for myself. Who am I?

Answer: Brian Kinney

Brian (Gale Harold) doesn't do boyfriends, although many people (Justin and Michael especially) would be glad to fill that position. He has no apologies or regrets for anything he does, but would do anything for his best friend Michael, his young paramour Justin, his lesbian college pal Lindsay, and his son Gus.
3. I am a feisty Jewish lawyer who is in love with Lindsay and is co-mother to our son Gus. I can't stand Brian and hate the way he gets in the middle of my relationship. Who am I?

Answer: Melanie Marcus

Melanie (Michelle Clunie) loves Lindsay and Gus, and would do anything for them. She has a wry and sarcastic sense of humor and is very cynical. She is close friends with Ted.
4. I am a troubled young man suffering an addiction to crystal meth. I was responsible for Ted's coma, and he later tried to help me overcome my addiction, but I ran away from rehab. Who am I?

Answer: Blake

Blake (Dean Armstrong) and Ted were getting closer and Ted convinced Blake to enter rehab. Blake obviously decided he couldn't handle it and fled the hospital.
5. I am a loud, proud, FABULOUSLY dressed gay man. Some might even call me flamboyant! Under my queeny exterior, however, is a loyal and devoted friend. I recently fell in love with my best friend. Who am I?

Answer: Emmett Honeycutt

Although he may be the campiest of the boys, Emmett (Peter Paige) is certainly the most secure with himself and likely the least self-involved.
6. I am Justin's best girl friend who has always harbored a secret crush on him. I have helped him in his pursuit of Brian and always provide a shoulder for him to come to. Who am I?

Answer: Daphne Chanders

Daphne (Makyla Smith) has been Justin's best friend for a long time. She has always had a crush on him, and even asked him to take her virginity.
7. I am a self-conscious and cynical former accountant. I am currently in a relationship with Emmett, but used to be in love with Michael and hate to see Brian manipulate him. I am a bit older than the rest of the guys and often feel out of place. Who am I?

Answer: Ted Schmidt

Ted (Scott Lowell) is very self-conscious and also very sad. He has a problem in that he always chases after cute, young men that seem to reject him for other cute, young men. He has always had a crush on Michael, but has gotten over it and is now in love with Emmett.
8. I am a comic-book loving, boy-next-door. I am secretly in love with Brian, but the men I date usually seem to fit into the hunky, scholarly, older-man category. Who am I?

Answer: Michael Novotny

Michael (Hal Sparks) is a devoted, loyal friend. His mom, Debbie, is embarrassingly proud of his sexuality. He sometimes has trouble standing up for himself, but usually comes out on top (no pun intended), with help from his best friends Brian, Emmett, and Ted.
9. I am Michael's proud mom. I am the hen mother for the boys, and let Justin stay with me for a while. I am all heart and look for the best in everyone. I run the Liberty Diner. Who am I?

Answer: Debbie Novotny

Debbie (Sharon Gless) is wildly supportive of her son's lifestyle, sometimes to the point of embarrassing him. She wants the best for everyone. She has a unique style of dress, wearing a bright red wig and vibrantly colored t-shirts. Her waitressing uniform is adorned with colorful buttons.
10. I am the proud mother of Gus and the live-in partner of Melanie. I would do anything for Melanie, Gus, and my friend Brian, and often have to act as the mediator between Mel and Brian. I am an art teacher and very soft-spoken. Who am I?

Answer: Lindsay Peterson

Lindsay (Thea Gill) looks like a young Grace Kelly. She loves her family more than anything, and tries to see the best side to everything. The only things she can't stand are when her parents treat her badly for being gay and when Melanie and Brian bicker.
11. I was 17 years old when I fell in love with Brian after a one-night stand, but recently dumped him for someone else. I am artistic and very gutsy, and Debbie calls me 'Sunshine'. Who am I?

Answer: Justin Taylor

Justin (Randy Harrison) is just finding his place in the world, and used to think that place was by Brian's side, until he met the sensitive violinist Ethan.
12. I am a professor who has taken an interest in Michael. I enjoy dancing and doing yoga. I'm practically perfect. There's only one problem: I'm HIV-positive. Who am I?

Answer: Ben Bruckner

Ben (Robert Gant) is seemingly perfect, and he really likes Michael. Michael's friends and family, however, aren't so keen on him dating Ben.
13. I am Debbie's brother who has AIDS and is living every day to its fullest. Who am I?

Answer: Vic Grassi

Vic (Jack Wetherall) has AIDS, but seems to be surviving. He lives with Debbie, who takes care of him.
14. I am a sensitive violinist who fell in love with Justin and won him away from Brian. and then betrayed him. Who am I?

Answer: Ethan Gold

Ethan (Fabrizio Filippo) was a handsome musician who won Justin over with his romantic words and soulful music. But, when Ethan cheated on him, Justin was done, and returned to Brian.
15. I am Justin's supportive mother. Who am I?

Answer: Jennifer Taylor

Jennifer (Sherry Miller) divorced her homophobic husband and is gradually learning to accept her son's sexuality and appreciate his uniqueness.
Source: Author erlandau

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us