Trivia Questions and Answers

Best In Show Trivia Questions

Best In Show There are 43 questions on this topic. Last updated Dec 03 2022.
Related Questions & Answers:   Batman    Austin Powers    Alien   
Search in topic:
26 What breed of dog did the hunter guy bring to the show?
Answer: Bloodhound

He was the guy with the bloodhound.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
trivia question Quick Question
Where did the couple with the Norwich terrier end up staying after they had no money to pay for their hotel room?




27 What famous factory are Gerry and Cookie Fleck going to visit on their trip to Philadelphia?
Answer: Philadelphia Cream Cheese

At the going away party at the neighbors' house, before they leave for Philadelphia, Gerry and Cookie explain about all the sights they will see. "We're really excited to go to Philly. We're gonna see the Liberty Bell and the place where they make the cream cheese." All the neighbors at the party seem the most excited about the fact that they are going to see where they make the cream cheese.
28 Fill in the blank: "When he made the Norwich ______ with its cute little derriere!"
Answer: merrier

Cookie and Gerry sang this "God Loves a Terrier" song for their friends at their going away party.
Question Reference: Quiz: Best in Show.
29 Who is the male 'professional' handler?
Answer: Scott Donlan

He also happens to be a flamboyantly gay hairdresser.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
30 After Eugene Levy's character's wife had a minor injury, who walked their Norwich terrier out on the stage?
Answer: Eugene's character

Eugene's character walked their Norwich terrier on the stage.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
31 What is the name of Hamilton and Meg Swan's Weimaraner?
Answer: Beatrice

Beatrice, is owned by two lawyers, Meg and Hamilton Swan. They are both obsessed with ordering from upscale catalogs and having coffee at Starbucks. The Swan's are always worried that Beatrice is going to freak out, but it is Hamilton and Meg who are always freaking out. They think the busy bee toy is the only thing that will calm Beatrice down.
32 What did Harlan take up at the end of the movie?
Answer: ventriloquism

The end of the movie shows him doing a ventriloquist act for retired veterans.
Question Reference: Quiz: Best in Show.
33 What type of dog does the male 'professional' handler show?
Answer: Toy

A little Shih Tzu named Ms. Agnes.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
34 After the couple lost their Weimaraner's special toy, what other toy did the wife bring back for their dog?
Answer: Plush rooster toy

She brought a plush rooster toy back for the dog which didn't do any good.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
35 What strange physical oddity does Gerry Fleck have?
Answer: two left feet

He is actually wearing a left shoe on his right foot and it makes him look very comical. During the dog show, the announcer notices it and points out that he has two left feet.
As an aside: Christopher Guest played a six-fingered man in the movie "The Princess Bride".
36 How many kimonos did Scott bring to Philadelphia with him?
Answer: 8

Stefan: "Counting this one, you've packed 7 kimonos. We're in Philadelphia for 48 hours."

Scott: "So...I need one more."
Question Reference: Quiz: Best in Show.
37 What type of dog is Rhapsody in White?
Answer: Standard Poodle

Lovely dog, however, true show people tell me it did not have enough coat.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
38 What happened to the couple's Weimaraner after they came into the show?
Answer: The dog attacked the judge

The dog attacked the judge which resulted in a disqualification from the dog show.
Question Reference: Quiz: Best In Show.
39 What is wrong with Mr. Fleck physically?
Answer: two left feet

If that didn't look odd...
Question Reference: Quiz: Best In Show.
40 How many times has Rhapsody in White won Best in Show?
Answer: 2

Beautiful dog, weird owners...
Question Reference: Quiz: Best In Show.
41 The Swans' dog is disqualified for doing what?
Answer: attacking a judge

It just couldn't take it any more...
Question Reference: Quiz: Best In Show.
42 After Rhapsody in White wins the non-sporting group, what does her handler do?
Answer: kiss the dog's owner on the mouth

"Well, well, Rhapsody in White has two Mommies."
Question Reference: Quiz: Best In Show.
43 Who wins Best in Show?
Answer: Winky

Surprising, considering its handler has two left feet and that it is going against a two-time defending champion (kind of like me beating Mic, the Kerry Blue or something)...LOL!
Question Reference: Quiz: Best In Show.