Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 154
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 154

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 154 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between September 1st and 15th 2019. Expect to see a lot of Taylor Swift.

A multiple-choice quiz by wwe84. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
411,379
Updated
Jan 24 23
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
83
Last 3 plays: Guest 73 (10/15), Strike121 (9/15), Guest 211 (8/15).
1. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Ex
Lover

2. Which of these songs did Miley Cyrus sing?

Move Away
Slide Away

3. Which of these songs did Khalid sing?

Right Back
Left Back

4. Which of these songs did Normani sing?

Motivation
Motion

5. Which of these songs did Taylor Swift sing?

The Man
The Woman

6. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Cruel Summer
Cruel Winter

7. Which of these songs did Taylor Swift sing?

I Forgot You Were There
I Forgot That You Existed

8. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Paper Rings
Paper Rock

9. Which of these songs did 5 Seconds Of Summer sing?

Teeth
Nose

10. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Miss Country & The Lovely Prince
Miss Americana & The Heartbreak Prince

11. Which of these songs did Taylor Swift sing?

I Think She Knows
I Think He Knows

12. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Cornelia Street
Cornelia Road

13. Which of these songs did Taylor Swift sing?

London Boy
Memphis Boy

14. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Alive By A Thousand Miles
Death By A Thousand Cuts

15. Which of these songs did Post Malone sing?

Circles
Squares


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: Lover

"Lover" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 15 on September 1st 2019 and spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 29th 2019).

The highest ARIA chart peak was three.

Highest worldwide peak was two (Singapore).

Grammy nomination:

Song Of The Year - 2020.

Album: "Lover" (2019).
2. Which of these songs did Miley Cyrus sing?

Answer: Slide Away

"Slide Away" from Miley Cyrus debuted in the ARIA Top 50 at number 22 on September 1st 2019 and spent 15 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 8th 2019).

The highest ARIA chart peak was 15.

"Slide Away" peaked at number one in:

Belgium.
Hungary.
3. Which of these songs did Khalid sing?

Answer: Right Back

"Right Back" from Khalid debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on September 1st 2019 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 22nd 2019).

The highest ARIA chart peak was 41.

Highest worldwide peak was 37 (New Zealand).

Album: "Free Spirit" (2019).
4. Which of these songs did Normani sing?

Answer: Motivation

"Motivation" from Normani debuted in the ARIA Top 50 at number 47 on September 1st 2019 and spent 14 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 1st 2019).

The highest ARIA chart peak was 28.

Highest worldwide peak was 20 (Ireland & Scotland).
5. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: The Man

"The Man" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 17 on September 8th 2019 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 15th 2019).

The highest ARIA chart peak was 17.

Highest worldwide peak was five (Bolivia).

Album: "Lover" (2019).
6. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: Cruel Summer

"Cruel Summer" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 22 on September 8th 2019 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 15th 2019).

The highest ARIA chart peak was 22.

Highest worldwide peak was eight (Singapore).

Album: "Lover" (2019).
7. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: I Forgot That You Existed

"I Forgot That You Existed" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 24 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Album: "Lover" (2019).
8. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: Paper Rings

"Paper Rings" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 29 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Album: "Lover" (2019).
9. Which of these songs did 5 Seconds Of Summer sing?

Answer: Teeth

"Teeth" from 5 Seconds Of Summer debuted in the ARIA Top 50 at number 30 on September 8th 2019 and up to 2023 spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 12th 2020).

The highest ARIA chart peak was 15.

Highest worldwide peak was two (Belgium).

ARIA Award wins:

Song Of The Year - 2020.

Album: "Calm" (2020).
10. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: Miss Americana & The Heartbreak Prince

"Miss Americana & The Heartbreak Prince" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 32 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 19 (Singapore).

Album: "Lover" (2019).
11. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: I Think He Knows

"I Think He Knows" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 34 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Album: "Lover" (2019).
12. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: Cornelia Street

"Cornelia Street" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 40 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 21 (Singapore).

Album: "Lover" (2019).
13. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: London Boy

"London Boy" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 42 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 30 (Singapore).

Album: "Lover" (2019).
14. Which of these songs did Taylor Swift sing?

Answer: Death By A Thousand Cuts

"Death By A Thousand Cuts" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on September 8th 2019 and spent one week in the Top 50.

Album: "Lover" (2019).
15. Which of these songs did Post Malone sing?

Answer: Circles

"Circles" from Post Malone debuted in the ARIA Top 50 at number five on September 15th 2019 and up to 2023 spent 62 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 17th 2021).

The highest ARIA chart peak was two.

Grammy nominations:

*Record Of The Year - 2020.
*Song Of The Year - 2020.

"Circles" peaked at number one in:

Iceland.
Malaysia.
New Zealand.
United States.

Album: "Hollywood's Bleeding" (2019).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 73: 10/15
Jan 29 2023 : Strike121: 9/15
Jan 28 2023 : Guest 211: 8/15
Jan 28 2023 : Guest 76: 8/15
Jan 27 2023 : Guest 170: 13/15
Jan 27 2023 : Guest 198: 11/15
Jan 27 2023 : Guest 67: 11/15
Jan 27 2023 : Guest 108: 12/15
Jan 27 2023 : Guest 198: 15/15

1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us