FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cyrus Miley Quizzes, Trivia and Puzzles
Cyrus Miley Quizzes, Trivia

Miley Cyrus Trivia

Miley Cyrus Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
All about Miley Cyrus and her music.
6 Miley Cyrus quizzes and 70 Miley Cyrus trivia questions.
1.
  Hannah Montana Lyrics...Can You Name Them?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I will ask you a question on each of Hannah Montana's songs on the Hannah Montana CD, and two about the entire CD.
Average, 10 Qns, GirlyGirl55, Dec 12 07
Average
GirlyGirl55
13522 plays
2.
  Hannah Montana CD    
Multiple Choice
 15 Qns
Hannah Montana is one of my favorite shows and the soundtrack was number one on the Billboard charts two weeks in a row! I hope you enjoy this quiz on the hit CD!
Average, 15 Qns, summerland1991, Mar 31 15
Average
summerland1991
6969 plays
3.
  Do You Know Miley Cyrus Lyrics?    
Multiple Choice
 10 Qns
Like Miley Cyrus/Hannah Montana? Think you know the lyrics to her songs? Take this quiz and test your Miley/Hannah lyrics knowledge.
Average, 10 Qns, sprousefan5, Apr 11 08
Average
sprousefan5
7213 plays
4.
  Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus    
Multiple Choice
 10 Qns
If you have the "Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus" CD, you have to take my quiz. Yes, these are two different CDs, in the same package.
Average, 10 Qns, loves_to_sing, Jul 24 09
Average
loves_to_sing
5394 plays
5.
  Miley Cyrus - "Breakout"    
Multiple Choice
 15 Qns
How well do you know the "Breakout" CD by Miley Cyrus? You are about to find out! Enjoy!
Difficult, 15 Qns, tigergoddess, Apr 27 10
Difficult
tigergoddess
2812 plays
6.
  OMG: It Is Miley!    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about Miley Cyrus.
Average, 10 Qns, hannah_1, May 18 11
Average
hannah_1
1473 plays
trivia question Quick Question
What song was played at the Disney Channel Games 2007?

From Quiz "Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus"




Related Topics
  Cyrus, Miley [Celebrities] (6 quizzes)

  Hannah Montana [For Children] (24 quizzes)

  Hannah Montana: The Movie [Movies] (2 quizzes)


Miley Cyrus Trivia Questions

1. Miley Cyrus' father has played an important part in her career. What's his name?

From Quiz
OMG: It Is Miley!

Answer: Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus is best known for the hit country song "Achy Breaky Heart" (1992). He played Miley's father on the show "Hannah Montana".

2. In "Breakout", what does she wish "would never end"?

From Quiz Miley Cyrus - "Breakout"

Answer: Spending time with her friends

Here is that part of the song: "Wish it would never end Spendin' time with my friends Oh with my friends" One of my favorites off the CD. I think a lot of girls can relate to it. DID YOU KNOW? - Miley was born on November 23, 1992.

3. On the "Hannah Montana 2"(Disc 1) and "Meet Miley Cyrus"(Disc 2) CDs, there's a song that Hannah sings on the CD by herself -- but she gets help with it in an episode of the "Hannah Montana" TV show. What song is it?

From Quiz Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus

Answer: "We Got the Party With Us"

Hannah sings "We Got the Party With Us" with the Jonas Brothers when they guest star. On the CD, she sings alone.

4. What song do these lyrics come from? "Sometimes I walk a little faster, In the school hallway, Just to get next to you, Some days I spend a little extra time in the morning, Just to impress you."

From Quiz Do You Know Miley Cyrus Lyrics?

Answer: Rock Star

"Rock Star" is on "Hannah Montana 2". The song "Rock Star" is about Hannah having two identities: Hannah and Miley.

5. "You get the limo out front, hottest styles, every shoe, every color." What's the name of the song, and what line comes next?

From Quiz Hannah Montana Lyrics...Can You Name Them?

Answer: Best of Both Worlds, "Yeah when you're famous it can be kinda fun."

These lyrics are from the song "Best of Both Worlds". It is also the theme song from the show, "Hannah Montana".

6. Which song contains the lyrics "The best part is that, you get to be whoever you wanna be"?

From Quiz Hannah Montana CD

Answer: Best of Both Worlds

"Best of Both Worlds" is the theme song for the "Hannah Montana" show.

7. Which character(s) did Miley Cyrus play on the show "Hannah Montana"?

From Quiz OMG: It Is Miley!

Answer: Miley Stewart and Hannah Montana

She played a normal girl, Miley Stewart, and a superstar, Hannah Montana. Lilly Truscott was her best friend who also went by the name Lola Luftnagle. Lilly's character was played by Emily Osment.

8. "Good and Broken": "Are you overloaded, candy-coated, your life's imploding now___________________" What comes after this line?

From Quiz Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus

Answer: there's a risk worth taking a pain worth aching on this hollow ground

The line is "All you overloaded, candy-coated it, your life's imploding now. There's a risk worth taking a pain worth aching, on this hallow ground. We can let go, don't hold on to all of life's hardest parts. When we think of stopping, let's keep on rocking to the rhythm of our hearts We can, we can break out of here, jump on over there, where the air is clearer. We can, we can forget the pace, win in our own race."

9. What song do these lyrics come from? "The paper's not here yet, The sun's not up, But I'm not afraid to tell you what I feel inside."

From Quiz Do You Know Miley Cyrus Lyrics?

Answer: Clear

"Clear" is on "Meet Miley Cyrus". Miley Cyrus helped write this song for her album.

10. "I got everything I've always wanted, I'm livin' the dream". What is the last line of the chorus(and the song) and what is the song?

From Quiz Hannah Montana Lyrics...Can You Name Them?

Answer: "Just Like You", "But underneath it all, I'm just like you".

"Livin' The Dream" is not a real song, nor is "O Say Can You See".

11. Fill in the missing word from "I Got Nerve": Electrified, I'm on a wire, Gettin' together and we're on ____."

From Quiz Hannah Montana CD

Answer: fire

The rest of the verse continues with "What I said, you heard, Now I got you spinning." Miley performed this song at Radio Disney's tenth birthday bash.

12. Miley's older brother is in a band that opened for her Wonder World Tour in 2009. Who is he?

From Quiz OMG: It Is Miley!

Answer: Trace Cyrus

Trace Cyrus is in the band Metro Station. Metro Station played "Seventeen Forever" and "Shake It" on the tour, among several other songs.

13. In "The Driveway", while she's watching his "tail lights fading" what is she trying (but not able) to do?

From Quiz Miley Cyrus - "Breakout"

Answer: Cry

Here is that part of the song: "I thought maybe we were getting somewhere But we're still nowhere at all I watched your tail lights fading I try but the tears don't fall" I love singing along to this song! And according to the "thanks" letter from Miley at the end of the songbook, so does little sis Noah. DID YOU KNOW? - Miley has two sister, Brandi and Noah, and has three brothers, Trace and Braison and Christopher.

14. What song does Miley sing on the "Meet Miley Cyrus" disc that came with "Hannah Montana 2" CD, that appears in the episode of the show where Miley's dad goes out on a secret date and Miley and Jackson sneak out to the theater?

From Quiz Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus

Answer: "I Miss You"

Miley wrote this song on the "Meet Miley Cyrus" part of the CD after her grandpa died. This was aired on the show.

15. What song do these lyrics come from? "Inside I try, To make the piece fit right, A jigsaw puzzle everywhere."

From Quiz Do You Know Miley Cyrus Lyrics?

Answer: The Other Side Of Me

"The Other Side Of Me" is on "Hannah Montana". "The Other Side Of Me" is about the other side of Hannah.

16. What was Miley's birth name?

From Quiz OMG: It Is Miley!

Answer: Destiny Hope Cyrus

In May 2008, Miley changed her name from Destiny Hope Cyrus to Miley Ray Cyrus. Her name change was done out of respect for her father. Source: starmagazine.com/news/13818

17. What song was played at the Disney Channel Games 2007?

From Quiz Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus

Answer: "G.N.O. ( Girl's Night Out)"

Miley performed this as herself, instead of as Hannah Montana.

18. What song do these lyrics come from? "You used to call me your angel, Said I was sent straight down from heaven, You told me close in your arm, I loved the way you felt so strong."

From Quiz Do You Know Miley Cyrus Lyrics?

Answer: I Miss You

"I Miss You" is on "Meet Miley Cyrus". Miley originally wrote it for her grandpa who died in 2006, but on the show "Hannah Montana" the song was written for Miley's mom.

19. What is the last thing in the song "Who Said" that Hannah sings she can be?

From Quiz Hannah Montana Lyrics...Can You Name Them?

Answer: President

She only sings that she can be president. I don't think Hannah Montana would want to drive a cab, and she's not my best friend(I wish she was, though!).

20. What is Miley's birth date?

From Quiz OMG: It Is Miley!

Answer: November 23, 1992

Miley's parents are Billy Ray Cyrus and Leticia Cyrus. She has five brothers and sisters.

21. In "Full Circle", what kind of a path is she "skippin' down"?

From Quiz Miley Cyrus - "Breakout"

Answer: A broken one

Here is that part of the song: "Skippin' down a broken path How long can I last Please let me know" "Full Circle" is not one of my favorites of the CD, but not my least favorite either. Yet, this is one of the ones I always find myself singing. Go figure. DID YOU KNOW? - Miley's musical influences are Ashlee Simpson, Kelly Clarkson and Hilary Duff.

22. "Bigger Than Us": "We all want to believe in love _______________." What comes right after this?

From Quiz Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus

Answer: we all want to believe in something bigger than just us

The line is: "We all want to believe in love. We all wanna believe in something bigger than just us. We all wanna be a part of a greater picture That's hanging in our hearts. Yeah, it's bigger than us."

23. What song do these lyrics come from? "Gonna stay in bed today, Cause I can't stand the light, Don't know why I get so down."

From Quiz Do You Know Miley Cyrus Lyrics?

Answer: As I Am

"As I Am" is on "Meet Miley Cyrus". Miley helped write this song for her album.

24. Miley's song "I Miss You" was written for whom?

From Quiz OMG: It Is Miley!

Answer: Ron Cyrus

Ron Cyrus was Miley's father's deceased father. Ron was a Democratic politician from Kentucky. He died in 2006.

25. Fill in the words to this line from "Fly on the Wall": "You'd love to know the _____ _ __..."

From Quiz Miley Cyrus - "Breakout"

Answer: Things I do

Here is that part of the song: "You'd love to know the things I do When I'm with my friends and not with you You always second-guess what I did If other guys I'm flirting with You should know by now..." I can't get enough of this song! My brothers absolutely hate it because I don't stop playing it. Oh well, who cares. Rock on! DID YOU KNOW? - Miley was once on the Tennessee Premiere Cheerleading squad.

26. "We Got the Party With Us" was sung on the "Hannah Montana" show along with what other song?

From Quiz Hannah Montana 2/ Meet Miley Cyrus

Answer: All options

These all were played in mini concerts on the show.

27. What song are these lyrics from? "The weekend's almost done, The moon is low in the sky, I feel like goin' out, Before the night passes by, I won't just sit around, When life becomes a drag."

From Quiz Do You Know Miley Cyrus Lyrics?

Answer: Let's Dance

"Let's Dance" is on "Meet Miley Cyrus". There is no music video for this song.

28. Finish these Lyrics from "The Other Side of Me": "By day, I play, the part in every way. Of simple _____, calm and collected.

From Quiz Hannah Montana CD

Answer: sweet

The full-length music video of "The Other Side of Me" wasn't shown on the Disney Channel but does come on the extra DVD.

This is category 17657
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.