FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cyrus Miley Quizzes, Trivia and Puzzles
Cyrus Miley Quizzes, Trivia

Miley Cyrus Trivia

Miley Cyrus Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D

Fun Trivia
6 Miley Cyrus quizzes and 60 Miley Cyrus trivia questions.
1.
  Miley Cyrus: 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about one of my all-time favorite actresses and singers, Miley Cyrus! Enjoy!
Tough, 10 Qns, summerland1991, May 31 10
Tough
summerland1991
13162 plays
2.
  Take this Miley Cyrus Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is just a test to see how well you know Miley Cyrus.
Average, 10 Qns, shay996633, Jan 05 15
Average
shay996633
9693 plays
3.
  "Hannah Montana's" Miley Cyrus    
Multiple Choice
 10 Qns
This is about Miley Cyrus. Miley is best known for her character portrayal of Miley Stewart in the Disney Channel series, "Hannah Montana". Have fun and good luck!
Tough, 10 Qns, harrypotter528, Aug 13 15
Tough
harrypotter528
11426 plays
4.
  All About Miley Cyrus    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about the star of the Disney Channel Original Series "Hannah Montana"!
Average, 10 Qns, sarah1234, Apr 21 17
Average
sarah1234
8820 plays
5.
  Do You Know Miley?    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about Miley? This is about the talented young daughter of Billy Ray Cyrus. How much do you really know about Miley Cyrus? Have fun and good luck!
Difficult, 10 Qns, 7kempenc, Apr 30 23
Difficult
7kempenc
Apr 30 23
7055 plays
6.
  Put Clothes on Miley!    
Multiple Choice
 10 Qns
Miley Cyrus made a name for herself the Disney show "Hannah Montana", but when "Hannah Montana" ended she started getting more attention for what she wore.
Average, 10 Qns, AuroraBoreanaz, Dec 24 13
Average
AuroraBoreanaz
660 plays
trivia question Quick Question
In which year did Miley appear in "The Suite Life of Zack and Cody"?

From Quiz ""Hannah Montana's" Miley Cyrus"




Related Topics
  Cyrus, Miley [Music] (6 quizzes)

  Hannah Montana [For Children] (24 quizzes)

  Hannah Montana: The Movie [Movies] (2 quizzes)


Miley Cyrus Trivia Questions

1. Miley's father frequently defended his daughter's clothing and costume choices. What's Miley's father's name?

From Quiz
Put Clothes on Miley!

Answer: Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus was born in 1961 in Kentucky. Billy Ray was best known for his hit song "Achy Breaky Heart". However, he was also seen on the "Hannah Montana" TV show and movie.

2. What hit show does Miley Cyrus play in on the Disney Channel?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Hannah Montana

Miley Cyrus plays in a hit show called "Hannah Montana". She plays the role of Miley Stewart/Hannah Montana. The show is about Miley having two worlds as both Miley and Hannah. This show was released in early 2006.

3. In which city was Miley born?

From Quiz "Hannah Montana's" Miley Cyrus

Answer: Franklin

Miley was born in Franklin, a city about 20 miles from Nashville, Tennessee, on November 23, 1992. Her parents are Billy Ray and Leticia Cyrus. She has five siblings: Trace Cyrus, Brandi Cyrus, Braison Cyrus, Noah Lindsey Cyrus, and Christopher Cody Cyrus. Miley was born Destiny Hope Cyrus. Her parents gave her the name "Smiley" for a nickname, and eventually everyone (family and friends) began to call her Miley.

4. What is the name of Miley Ray Cyrus's paternal grandfather?

From Quiz Do You Know Miley?

Answer: Ron Cyrus

Destiny Hope Cyrus was born in Franklin Tennessee on November 23, 1992 to Billy Ray and Leticia Cyrus. She lived on her parents' farm in Franklin before moving to L.A. for filming. Her grandfather, Ron Cyrus, was married to Ruth Ann Cyrus and died February 28, 2006. Miley acquired the name Miley because she was so smiley as a child. Her dad gave her the name "Smiley" which later changed to "Miley". Miley has four siblings, and her youngest sister, Noah Lindsey, is an actress as well. Noah Lindsey appeared in the "Hannah Montana" episode "It's a Mannequin World".

5. What is Miley's birth name?

From Quiz All About Miley Cyrus

Answer: Destiny Hope Cyrus

Destiny Hope Cyrus was born to country singer Billy Ray Cyrus and his wife Letitia in Franklin, TN on 23rd November 1992. She was nicknamed "Smiley" which later became "Miley". She has four siblings. Her youngest sister is named Noah Lindsey, and also is in acting.

6. Where was Miley born?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Franklin, TN

Miley was born on November 23, 1992 in Franklin, Tennessee, which is a suburb of Nashville. She was born to country singer Billy Ray Cyrus and Leticia "Tish" Cyrus.

7. Miley, who performed in what looked like a nude bikini at the 2013 MTV Awards, was given what name by her parents?

From Quiz Put Clothes on Miley!

Answer: Destiny Hope

Miley Cyrus was born Destiny Hope Cyrus on November 23, 1992 to Billy Ray and Tish Cyrus. Miley's siblings were born Trace Cyrus, Noah Cyrus, Christopher Cody, Braison Cyrus and Brandi Glenn Cyrus.

8. What month was Miley Cyrus Born?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: November

Miley Cyrus's birthday is on November 23, 1992. She was born in Tennessee. Her parents are Tish and Billy-Ray Cyrus.

9. In 2006, Miley performed which song at the YMCA, with her father, Billy Ray?

From Quiz "Hannah Montana's" Miley Cyrus

Answer: I Learned From You

Miley Cyrus performed this song with her dad. It is about Miley telling her dad that she learned everything from him.

10. What was Miley Cyrus nominated for in the 2007 "Nickelodeon Kids Choice Awards"?

From Quiz Do You Know Miley?

Answer: Favourite TV Actress

On Friday, March 31, 2007, Miley won the prestigious Favourite TV Actress Award at the 2007 "Nickelodeon Kids Choice Awards". The other nominees were Emma Roberts from "Unfabulous", Jamie Lynn Spears from "Zoey 101", and Raven Symone from "That's So Raven".

11. What was the original name of Miley's character in "Hannah Montana"?

From Quiz All About Miley Cyrus

Answer: Chloe

The character's original name was Chloe, but a lot of people think it got changed because the star's (Miley's) name is Miley.

12. During the "Hannah Montana" episode entitled "She's a Supersneak", whose movie did Miley and Jackson sneak out to go see?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Ashton Kutcher's

During this episode, which aired on April 7, 2006, Miley and Jackson realized that when their dad said he was going to a meeting, he was actually going on a date. Miley got sad because she thought her dad was trying to replace her mother.

13. What movie did Miley Cyrus have a small role in as a young child?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Big Fish

Miley Cyrus had a small role in the movie "Big Fish" in 2003. Miley Cyrus played young Ruthie in the movie "Big Fish". The movie was about a young boy trying to learn more about his dying father.

14. In "Hannah Montana" season one, Miley portrayed a different character named Luann. How was Luann related to Miley Stewart?

From Quiz "Hannah Montana's" Miley Cyrus

Answer: Cousin

Luann was jealous of Miley (because Miley could sing and Luann could not). Luann locks Miley in a closet and goes to a celebrity party, where she pretends to be Miley.

15. What was Miley Cyrus nominated for in 2006 on "Fox's Teen Choice Awards"?

From Quiz Do You Know Miley?

Answer: TV Choice Breakout Star

Though nominated, Miley lost to "High School Musical" star, Zac Efron.

16. Which school activity did Miley participate in before becoming a star?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Cheerleading

Miley claimed cheerleading to be her favorite sport and she actually competed in a cheerleading competition with her cheerleading squad, in her middle school days. Miley once said (on cheerleading), "The training is pretty harsh, but it's so worth it once you're on stage and getting trophies."

17. When Miley was photographed in many of her controversial outfits, she was frequently seen sticking out her tongue. But how did the girl who rarely smiles get the nickname Miley?

From Quiz Put Clothes on Miley!

Answer: It was shortened from her original nickname, Smiley.

Miley was called Smiley when she was very young because she reportedly smiled all the time. As a young adult, it seemed that Miley stuck out her tongue because she no longer liked to smile as much.

18. What group did Miley Cyrus tour with in 2006?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Cheetah Girls

Miley Cyrus toured with the Cheetah Girls for the first time in the late 2006. She toured in several different different states and sang all the songs from her first album.

19. How many songs did Miley sing, that were on the 2006 "Hannah Montana" soundtrack?

From Quiz "Hannah Montana's" Miley Cyrus

Answer: Nine

There were nine songs on the "Hannah Montana" soundtrack: "Best of Both Worlds", "Who Said", "Just Like You", "Pumpin' Up the Party", "If We Were a Movie", "I Got Nerve", "The Other Side of Me", and "This is the Life". Miley also did a song with her dad. It's called "I Learned From You".

20. What team was Miley Cyrus on during the 2006 Disney Channel Games?

From Quiz Do You Know Miley?

Answer: Green

The other members of the green team were Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Kyle Massey, Emily Osment, and Mitchel Musso. The Green Team won in the UK and was the runner up in Australia and the US. Miley was also MVP (Most Valuable Player) during weeks five and seven.

21. How old was Miley when the auditions for "Hannah Montana" began?

From Quiz All About Miley Cyrus

Answer: 11

Miley had several auditions for the "Hannah Montana" series, the first of which started when she was eleven years old. However, by the time she was actually given the part of Miley Stewart, Miley Cyrus was twelve years old.

22. What is Miley's birth name?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Destiny Hope

Miley's parents named her Destiny Hope because they thought she would accomplish great things. Her parents eventually nicknamed her Miley because she smiled so much. (Smiley=Miley)

23. Where was Miley Cyrus invited to sing on Easter Day in 2007?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: White House

Miley Cyrus was invited to the White House for the Easter egg hunt and sang some "Hannah Montana" songs. She also sang the "Star Spangled Banner".

24. In which year did Miley appear in "The Suite Life of Zack and Cody"?

From Quiz "Hannah Montana's" Miley Cyrus

Answer: 2006

Miley was in the episode, "That's So Suite Life of Hannah Montana". That was premiered on July 28, 2006. That is about Zack and Cody trying to get something special for their mom for her birthday. But Cody gets scared because Raven had a vision that he was going to get in trouble. We don't get to see Miley that much, but she comes into the Tipton hotel as Hannah and talks to Zack, Cody, Maddie, London, and Raven.

25. In which 2003 Tim Burton film did Miley Cyrus appear in?

From Quiz Do You Know Miley?

Answer: Big Fish

Miley played an eight year old girl named Ruthie in the movie 2003 film, "Big Fish". This movie was nominated for a Golden Globe and an Oscar.

26. What is the first episode of "Hannah Montana" called?

From Quiz All About Miley Cyrus

Answer: Lilly do you want to know a secret?

This is the episode when Lilly finds out about Miley's double life. Lilly is played by Emily Osment, the younger sibling of Haley Joel Osment, who starred in "The Sixth Sense". This episode aired on the Disney Channel in 2006!

27. In which TV show did Miley first act opposite her dad?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Doc

"Doc" was a show about a country doctor, played by Miley's father Billy Ray Cyrus, fighting for his patients. Miley Cyrus played a character named Kylie in two episodes of "Doc"; "No Time Like the Present" which aired on November 4, 2001 and was about Clint proposing a drastic treatment to the parents of a girl who had seizures. The other episode she starred in was "Men in Tights" which aired on November 16, 2003 and was about Raul getting to play Romeo in a play but deciding he wanted to quit because Kylie wasn't Juliet.

28. Miley was seen wearing a high slit leopard skirt while walking with her ex-boyfriend. What "The Hunger Games" star did Miley break up with in 2013?

From Quiz Put Clothes on Miley!

Answer: Liam Hemsworth

Liam Hemsworth was born in Melbourne, Australia in 1990. Miley claimed in an interview that the couple broke up because they were headed in different directions and that she could not be herself around him.

29. What state did Miley Cyrus live in before moving to California?

From Quiz Miley Cyrus

Answer: Tennessee

Miley Cyrus used to live in Nashville, Tennessee before she moved to California to star in her new show "Hannah Montana" (2006). She moved once she landed the role of "Hannah Montana".

30. Which middle school did Miley attend, when she was in sixth and seventh grade?

From Quiz "Hannah Montana's" Miley Cyrus

Answer: Heritage Middle School

Miley went to Heritage Middle School, before she became a famous celebrity in her own right. While she attended Heritage Middle School, she was on the Cheerleading Squad.

This is category 16269
Last Updated Feb 21 2024 2:00 PM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.