FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
    Celebrities CD Quizzes, Trivia and Puzzles
    Celebrities CD Quizzes, Trivia

Celebrities C-D Trivia

Celebrities C-D Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »

Fun Trivia
295 Celebrities C-D quizzes and 4,130 Celebrities C-D trivia questions.
1.
  The All-American Girl, Margaret Cho    
Multiple Choice
 10 Qns
If you've seen Margaret's movie, 'I'm the One That I Want' or caught her specials on television these questions will be VERY easy.
Tough, 10 Qns, logan24, Mar 08 10
Tough
logan24
568 plays
2.
  Farewell, Robbie Coltrane   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
It was a sad day on 14 October 2022 when Robbie Coltrane passed away aged 72. This quiz commemorates his life and his contribution to the arts from this larger than life character , gentle and kind soul.
Average, 10 Qns, 1nn1, Nov 30 22
Average
1nn1 gold member
Nov 30 22
230 plays
3.
  The Charming Benedict Cumberbatch   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Since he began playing the role of Sherlock Holmes in 2010, it seems Benedict has hardly been out of the news or off the big and small screens. Of course, his career didn't start then, so how much do you know the man and his other work?
Average, 10 Qns, rossian, Feb 01 14
Average
rossian editor
607 plays
4.
  Bing Crosby Fun Facts   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Most people remember Bing Crosby only at Christmas time, but his life was full of interesting milestones and accomplishments that are worthy of year-round attention. See how much you know about the multi-talented Bing Crosby.
Difficult, 10 Qns, shuehorn, Nov 13 21
Difficult
shuehorn gold member
Nov 13 21
1789 plays
5.
  Bette Davis: The Great Dame of Hollywood   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the life and films of Ms. Bette Davis. Enjoy!
Average, 10 Qns, Brigettex, Jun 01 10
Average
Brigettex
1920 plays
6.
  Ted Cassidy: The Man Behind the Lurch    
Multiple Choice
 10 Qns
All questions will be about the life of Ted Cassidy. He's most famous for playing Lurch on "The Addams Family" television series (1964-1966).
Easier, 10 Qns, madasasnake, Sep 10 19
Easier
madasasnake
Sep 10 19
613 plays
7.
  Joseph Cotten   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Joseph Cotton's name is found in the cast of some of the finest films of the 20th century. What do you know about this steady performer?
Average, 10 Qns, Rehaberpro, Sep 22 09
Average
Rehaberpro
674 plays
8.
  Don't Mention The War!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
... "I mentioned it once but I think I got away with it!" This quiz looks at some of the memorable works of John Cleese. With a huge body of work to choose from, this has been a most difficult quiz to compile. I hope you approve of my selections!
Average, 10 Qns, SisterSeagull, Apr 10 16
Average
SisterSeagull gold member
422 plays
9.
  Bernie's Quiz on the Life of Roger Delgado    
Multiple Choice
 10 Qns
What better quiz to come from the Roger Delgado Fan Club than a quiz about the life and career of Roger Delgado.
Average, 10 Qns, bernie73, May 02 17
Average
bernie73 gold member
646 plays
10.
  Kyle Chandler    
Multiple Choice
 15 Qns
A quiz on the prolific television actor made famous by his role as Coach Eric Taylor.
Average, 15 Qns, skylarb, Jun 13 21
Average
skylarb
Jun 13 21
187 plays
trivia question Quick Question
When Faith left Sunnydale for Los Angeles, what company hired her to kill Angel?

From Quiz "Eliza Dushku"




11.
  Life and Career of Helena Bonham Carter   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Helena Bonham Carter has had many memorable big screen roles in her career. This quiz will test players' knowledge of some of them. Best of luck!
Average, 10 Qns, Triviaballer, Jul 18 08
Average
Triviaballer gold member
1500 plays
12.
  Kirk Douglas: The Actor    
Multiple Choice
 10 Qns
Kirk Douglas has been an icon in the movie industry for over 60 years. Like him or not he has had an incredible career and life. Let us look back at his life and career.
Average, 10 Qns, zambesi, Dec 21 15
Average
zambesi
470 plays
13.
  Geena - In a League of Her Own   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Tall, strong, and athletic. Beautiful, enchanting, and funny. Intelligent. A feminist. What more could one possibly say about Geena Davis, or ask of her? Are you wise to the ways of Geena? Test yourself. Enjoy!
Tough, 15 Qns, doppelganger, Nov 13 21
Tough
doppelganger
Nov 13 21
1518 plays
14.
  Ken Dodd - Comedian and Singer    
Multiple Choice
 10 Qns
The city of Liverpool has produced many comedians over the years. Sir Ken Dodd was arguably the best of them, and this is a short quiz on this much loved and much missed entertainer.
Average, 10 Qns, sancho_pft, Apr 11 18
Average
sancho_pft
Apr 11 18
194 plays
15.
  To Infinity and Beyond    
Multiple Choice
 10 Qns
Robert Downey Jr appeared in the 2018 film "Avengers: Infinity War". This quiz explores the life and career of this talented actor.
Average, 10 Qns, clevercatz, Aug 14 22
Average
clevercatz gold member
Aug 14 22
381 plays
16.
  Waiting for the End    
Multiple Choice
 10 Qns
The end will come, there is no doubt. But maybe you can postpone it. You are a fugitive and a team of bounty hunters, led by Dog Chapman, is on your trail. Do you know enough about Dog and his crew to avoid being caught at least for a little while?
Average, 10 Qns, tazman6619, Feb 06 12
Average
tazman6619 gold member
1095 plays
17.
  Maria Callas: La Divina   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The great voice and dramatic talent of Maria Callas are world-famous. Let's briefly explore some facts related to her life and career.
Average, 10 Qns, vale70, Jun 22 19
Average
vale70
Jun 22 19
532 plays
18.
  D List Celebrities    
Multiple Choice
 10 Qns
They may not have a star on the Walk of Fame, but these celebrities have provided us with lots of guilty pleasures. Enjoy.
Average, 10 Qns, aurorerio, Nov 05 18
Average
aurorerio
Nov 05 18
604 plays
19.
  Dana Delany - Delightfully Diverse    
Multiple Choice
 15 Qns
Strikingly beautiful, Dana Delany has demonstrated a broad and talented acting range, from light comedy to heavy drama. How much do you know about this versatile, award-winning actress? Enjoy!
Average, 15 Qns, doppelganger, Feb 03 07
Average
doppelganger
424 plays
20.
  The Life and Times of Robbie Coltrane    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a quiz chronicling the life and times of actor, Robbie Coltrane. Just how much do you know about him?
Average, 10 Qns, poshprice, Mar 08 10
Average
poshprice
256 plays
21.
  John Cleese: Something Completely Different    
Multiple Choice
 10 Qns
Bits and pieces about the great actor, comedian, writer and producer.
Average, 10 Qns, gme24, Sep 28 21
Average
gme24 gold member
Sep 28 21
275 plays
22.
  The Life and Works of Les Dawson   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Les was one of the UK's best loved comics. This quiz will explore both his life and his career. It will also include questions about people who appeared with him.
Tough, 10 Qns, romeomikegolf, Apr 13 18
Tough
romeomikegolf gold member
Apr 13 18
605 plays
23.
  First Lady of the 30s: Irene Dunne   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Though fans often rated her as the most popular actress during the 30s, Irene Dunne isn't well known to later generations. Her films were so popular that an unusual number were remade, and so for decades, the originals were not available.
Average, 10 Qns, RivkahChaya, Oct 15 15
Average
RivkahChaya
252 plays
24.
  The Dane Train - All About Dane Cook    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the very funny Dane Cook. The questions will be about his life, his career, and the material from his full-length CDs, "Harmful if Swallowed" (2003) and "Retaliation" (2005).
Average, 10 Qns, guitargoddess, Sep 03 21
Average
guitargoddess gold member
Sep 03 21
1170 plays
25.
  All About Miranda Cosgrove    
Multiple Choice
 10 Qns
Miranda is a very talented actress, if you want to learn a bit more about her, then click play now. Enjoy!
Average, 10 Qns, zebra101, Oct 19 08
Average
zebra101
2175 plays
26.
  Bryan Cranston, Diverse Actor: Part II    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz continues on the career of Bryan Cranston, leaving off from where "Bryan Cranston, Diverse Actor" ended in 2009.
Average, 10 Qns, Spaudrey, May 08 17
Average
Spaudrey
May 08 17
151 plays
27.
  John Cazale   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Though John Cazale appeared in only five films during his short acting career, there were all considered masterpieces, in my opinion.
Average, 10 Qns, GoodVibe, Apr 23 15
Average
GoodVibe gold member
241 plays
28.
  "The Nanny's" Nanny, Fran Drescher   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the actress, Fran Drescher.
Difficult, 10 Qns, NalaMarie, Apr 19 10
Difficult
NalaMarie gold member
2534 plays
29.
  The Chameleon Director    
Multiple Choice
 10 Qns
Alfonso Cuarón is a versatile Mexican director with a tendency to direct distinctly different films. In this quiz, you'll have the chance to find out more about his life and his work. Have fun!
Tough, 10 Qns, Gil_Galad, May 14 14
Tough
Gil_Galad
234 plays
30.
  Kristin Chenoweth   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on the American singer/actress Kristin Chenoweth. The questions in this quiz involve Kristin Chenoweth's life and career. Good luck and have fun!
Average, 10 Qns, Rizeeve, Jul 18 13
Average
Rizeeve gold member
510 plays
Page 1 - Page 2 - Page 3 - Page 4

Celebrities C-D Trivia Questions

1. Robbie Coltrane was born in Rutherglen, a town across the Clyde River from Glasgow on 30 March 1950. What was his birth name?

From Quiz
Farewell, Robbie Coltrane

Answer: Anthony Robert McMillan

Robbie Coltrane's parents were Jean Howie, a music teacher and Ian Baxter, a general practitioner and forensic police surgeon (interesting, given the role Mr Coltrane played later in his career as Fitz in "Cracker"). He had an older sister, Annie and a younger sister Jane. He had a private education, played Rugby in the first XV, headed his school's debating society and pursued theatre options throughout his school life. He studied after he finished school. When he moved into acting in his early 20s, he adopted the named Robbie Coltrane as a tribute to his favourite musician, saxophonist John (William) Coltrane. This question was written by Phoenix Rising's 1nn1, an unabashed Robbie Coltrane fan.

2. John Cleese was born on October 28, 1939 at which Somerset town?

From Quiz John Cleese: Something Completely Different

Answer: Weston-super-Mare

His parents were Reginald Cleese and Muriel Cross. The family name was Cheese but Reginald changed it when he enlisted in the army. Weston-super-Mare is a town on the Bristol channel about 18 miles from the city of Bristol.

3. Kyle Chandler's first major television role was in what drama set shortly after World War II?

From Quiz Kyle Chandler

Answer: Homefront

"Homefront" was set in 1945-1947 in the fictional town of River Run, Ohio. It first aired in September of 1991 and featured Kyle Chandler as a young baseball player named Jeff Metcalf. The two-season show ended in 1993.

4. Devine played Jingles P. Jones, a sidekick to Guy Madison, both on radio and television, in what series?

From Quiz Remembering Andy Devine

Answer: Adventures of Wild Bill Hickok

Riding his horse named Joker, Devine played Jingles P. Jones, backing up Guy Madison as Wild Bill Hickok (1951-1958). Burl Ives was offered the role but turned it down. The program was broadcast both on network TV and network radio in the U.S. It was also popular in Australia.

5. While doing movie promotions Timothée Chalamet did a myriad of Q & A's, and interviews. During an interview in August of 2017, Chalamet talked about what he, as a teenager, wanted for his profession. What did Chalamet say he wanted to become?

From Quiz Timothée Chalamet

Answer: Professional Soccer Player

Growing up Timothée Chalamet spent time living with family in France. During the summers, he said he coached at soccer camp, children from 6 to 10 years old. Tim himself was only 13 so he must have been commanding even at that age. Mr. Chalamet not only played soccer, he said his dream was to become a professional soccer player.

6. Diamond had a few small roles in television and film before being cast as a nerd in "Good Morning, Miss Bliss." What was the name of the nerdy character Diamond played in the show, and would continue to play for many years to come?

From Quiz The Tragic Tale of Dustin Diamond

Answer: Samuel "Screech" Powers

Screech was the quintessential nerd. Though he had the academic intelligence to build a functioning robot, he would often say or do deeply stupid things just for the sake of plot advancement. He would wear garish outfits and would often be the butt of other character's jokes.

7. Robert Downey Jr was born in New York City on what date?

From Quiz To Infinity and Beyond

Answer: April 4th 1965

Robert John Downey Jr was born in Manhattan, New York on the 4th April 1965. His father, Robert Downey Sr, was a film-maker and actor and his mother, Elsie Ann, was an actress. He spent most of his childhood in the Greenwich Village area of New York where he experienced a Bohemian lifestyle. He has an older sister, Allyson.

8. Ken Dodd was born, lived, and died in the same house. The name of the area of Liverpool was frequently worked into his routines. Many people thought it was one of Ken's surreal inventions, but it does exist. What is this area called?

From Quiz Ken Dodd - Comedian and Singer

Answer: Knotty Ash

Knotty Ash is a pleasant, leafy suburb of Liverpool, although the black pudding plantations and jam butty mines are all figments of Ken's imagination. The other answers are all suburbs of Liverpool.

9. In which city in the United Kingdom was Roger Delgado born?

From Quiz Bernie's Quiz on the Life of Roger Delgado

Answer: London, England

Roger Caesar Marius Bernard de Delgado Torres Castillo Roberto was born in the East End of London in 1918 to a Belgian mother and a Spanish father. Roger Delgado used to say that his place of birth made him a true Cockney.

10. John Cleese has made no secret of the fact that he dislikes his unusual middle name. What is his middle name?

From Quiz Don't Mention The War!

Answer: Marwood

John Marwood Cleese was born in the Somerset seaside town of Weston-super-Mare on the 27th of October 1939. During his period at Cambridge University, Cleese was a member of the Cambridge Footlights, a group that staged entertainment for the staff and students at the university and which has provided the impetus for the careers of many of Britain's most popular entertainment figures. It was whilst at Cambridge that Cleese met his future 'Monty Python' writing partner, Graham Chapman. Fortunately for John, his grandfather had been embarrassed about the family's original surname which he changed prior to joining the British Army. Had he not done so, the young John would have been even less fond of being known as John Marwood Cheese!

11. This movie, made by John Carpenter (1982), is a remake of the version made in 1951. The movie has a strong blend of horror and Sci-Fi. The setting of the film is the Arctic. What is the name of this movie?

From Quiz The Life of Keith David

Answer: The Thing

"The Thing" was about a group of men working an expedition in the Arctic. They find something that seems somewhat normal at first. As time goes by, they find out they unearthed an alien who can change his shape. This creates much paranoia among the camp members as no one knows who the alien is.

12. Kirk was born on December 9, 1916. What was his birth name?

From Quiz Kirk Douglas: The Actor

Answer: Issur Danielovitch

Although born in New York his parents were immigrants from Russia and the family spoke Yiddish at home. They adopted the name of Demsky from a relative and Kirk grew up as Issur Demsky. He legally changed his name to Kirk Douglas before entering the Navy during WWII. Alphonso d'Abruzzo was the birth name of Alan Alda. Archibald Alexander Leach was the birth name of Cary Grant and Leroy Harold Schere Jr. was the birth name of Rock Hudson.

13. Though she frequently portrayed aristocrats from the Eastern United States, Irene was from the mid-West. Much of her childhood was spent in the south, and she thought of herself as a Southerner. What state was she originally from?

From Quiz First Lady of the 30s: Irene Dunne

Answer: Kentucky

Irene Dunne was born in Louisville, Kentucky, where her father was a riverboat inspector. She often rode the riverboats as far south as Mississippi, and as a result, when called upon, could produce a flawless Southern accent, which she did for the film "Show Boat", among others. She also lived for a while in Madison, Indiana, on the Kentucky border, just across the river from Louisville.

14. Marion Cotillard, a great actress, was born in which city?

From Quiz On the Path: Marion Cotillard

Answer: Paris

She was born on September 30, 1975 to Jean-Claude Cotillard and Niseema Theillaud, both of whom were actors. Her brothers are Quentin and Guillaume. She was raised in Orléans. As a young girl, Marion used to act in plays alongside her father.

15. What state was the birthplace of Cazale?

From Quiz John Cazale

Answer: Massachusetts

John Holland Cazale was born in August 12, 1935, in Revere, Massachusetts, to an Irish-American mother and Italian-American father.

16. Tim Curry was born on April 19, 1946 in Grappenhall, Cheshire, England. How many siblings did he have?

From Quiz Tim Curry

Answer: One

Tim Curry had one older sister Judy Curry, a pianist. She passed away from a brain tumor in 2001.

17. Larry David was the co-creator of which popular sitcom?

From Quiz Larry David

Answer: Seinfeld

Hit series "Seinfeld" was about the day to day lives of a group of four friends living in New York City. It starred Jerry Seinfeld.

18. While he attended a school about filmmaking, Alfonso Cuarón also studied at a university. What did he study besides filmmaking?

From Quiz The Chameleon Director

Answer: Philosophy

Cuarón was born Alfonso Cuarón Orozco in Mexico City in 1961. After school, he tried to enter the CCC (Centro de Capacitación Cinematográfica), but couldn't study there at the time because he was too young. By the early 1980s, however, he was studying philosophy at the UNAM (National Autonomous University of Mexico), while also attending the CUEC (Centro Universitario de Estudios Cinematográficos) to satisfy his passion about cinema. During that period Cuarón met and befriended several people, including director Carlos Marcovich and cinematographer Emmanuel Lubezki, with whom he would collaborate several times in the future. In his personal life, Alfonso married actress and writer Mariana Elizondo in 1980, and their son Jonás was born a year later. The couple stayed married until 1993. After their divorce, both Alfonso and Mariana remarried and had other children.

19. Benedict was born into an acting family, with both parents working in the profession. Under which name did his mother perform?

From Quiz The Charming Benedict Cumberbatch

Answer: Wanda Ventham

His father acted under the name of Timothy Carlton and Benedict, whose full name is Benedict Timothy Carlton Cumberbatch, considered using the last name of Carlton for his own career before deciding to use his real name. His mother appeared in the television series 'UFO', which ran on British television from 1970 until 1973 and also played the role of Cassandra's mother in 'Only Fools and Horses'. Wanda played the female lead in 'The Lotus Eaters', another 1970's television series, in which Timothy Carlton also appeared. The couple were featured together in the third series of 'Sherlock', playing Sherlock's parents opposite their real life son.

20. What was Emilie's characters name on the television show "Beastmaster"?

From Quiz Emilie De Ravin

Answer: The Demon Curupira

The 1999-2002 television show "Beastmaster", was Emilie's first starring role. Emilie played the Demon Curupira and appeared in 8 episodes. The lead role of Dar was played by Daniel Goddard and the role of Tao by Jackson Raine. The Curupira character is known for being green, with backwards feet and protecting the forests. Emilie was born on December 27. 1981 in Mount Eliza, Victoria, Australia.

21. Dolores del Rio was born on August 3, 1905 in which country?

From Quiz Dolores del Rio

Answer: Mexico

Born in Durango, Mexico, she made her first appearance in films when she was 20 years old. She appeared in over 50 films beginning in 1925 thru 1978 as well as many short films. She appeared in television episodes and specials from 1957 to 1970.

22. Who was Diana's mother's husband at the time of Diana's birth? (He shares Diana's birth surname)

From Quiz Diana Dors

Answer: Albert Fluck

Although Diana's mother Mary was married to Albert Fluck, she admitted that she had an affair with their lodger, Gerald Lack, and was never certain which of them was actually Diana's father. Diana was named Diana Mary Fluck when she was born in Swindon, Wiltshire, in 1931.

23. Bob Crane was born July 13, 1928 in what Connecticut town?

From Quiz Bob Crane

Answer: Waterbury

Although Bob was born in Waterbury, he grew up in Stamford. Waterbury is often called "Brass City", because it was the leading US manufacturer of household items made from brass. In 1692, Stamford had its own mini version of the Salem witch trials. An accused woman, a victim of endless rumors, was forced to endure a strange test that involved her being thrown into deep water, to see if she would sink or float.

24. Theodore Crawford Cassidy was born in Pittsburgh, Pennsylvania in 1932. He was a very tall man at 6 feet 9 inches tall and known for his deep booming voice. He graduated from Stetson University. What was his major?

From Quiz Ted Cassidy: The Man Behind the Lurch

Answer: Speech

He also received a degree in Drama. He played basketball and football in high school. He attended a college in West Virginia before going to Stetson University in Florida. He played one year of basketball in college.

25. Dog the Bounty Hunter, aka Duane Chapman, rose to national attention after the capture of which fugitive, who was an heir to the Max Factor fortune?

From Quiz Waiting for the End

Answer: Andrew Luster

Andrew Luster was the great-grandson of cosmetics giant Max Factor Sr. His mother, Elizabeth, was the adopted daughter of Max Factor's daughter Freida. While on trial for multiple rapes in January 2003, Luster jumped bail and headed to Mexico. He was tried and convicted 'in absentia' (without being present). On June 18, 2003, Dog, along with his son Leland and 'brother' Tim, captured Luster in Puerto Vallarta, Mexico. Although Dog had been a bounty hunter for a long time before the Luster case, it was this case that thrust him into the national spotlight. Dog has two autobiographies out - "You Can Run But You Can't Hide", released in 2007, and "Where Mercy Is Shown, Mercy Is Given", released in 2010. Both books chronicle his wild life and his redemption from being a degenerate ex-con into an upstanding member of society and one of the best bounty hunters alive.

26. What city can say with pride that it's the birthplace of Stephanie Courtney?

From Quiz She's More than Just Flo

Answer: Stony Point, NY

Stephanie Courtney was born in Stony Point on February 8, 1970. Stony Point is located in Rockland County, near the Hudson River. It became a town in 1865. In 1779, it was the site of a Revolutionary War battle involving General "Mad" Anthony Wayne. Stephanie later moved to New York City, 35 minutes away, to pursue her comedy career.

27. What was Joseph Cotten's name at birth?

From Quiz Joseph Cotten

Answer: Joseph Cheshire Cotten Jr.

Named for his father, who was a local postal employee, he attended public schools and later the Hickman School of Speech and Expression to study acting. He appeared in local productions and finally onto the New York stage.

28. What is Kristin Chenoweth's middle name?

From Quiz Kristin Chenoweth

Answer: Dawn

Kristi Dawn Chenoweth was born on July 24, 1968, in Broken Arrow, Oklahoma. She was adopted at birth. She sang songs in local churches when she was young and has a vocal range of four octaves.

29. Duvall was raised the son of a naval officer, and he has portrayed many military characters. Which branch of the service did he serve in before turning to acting as a career?

From Quiz Robert Duvall

Answer: U.S. Army

Duvall's father achieved the rank of Rear Admiral. Duvall served in the Army 1953 to 1954, after graduating from Principi College in Illinois, where he majored in drama. While stationed in Georgia, PFC Duvall acted in an amateur production. Just a few of his military roles included "The Great Santini" (1979), for which he was nominated for an Oscar and in which he played a blood and guts pilot with conflicted family relationships; the ageing Capt. Spurgeon "Fish" Tanner in "Deep Impact" (1998); Lt. Col. Bill Kilgore in "Apocalypse Now" (1978), who loved the smell of napalm in the morning; and, Major Frank Burns in "MASH" (1969).

30. Peter Davison first came to fame on the popular BBC veterinary drama "All Creatures Great and Small". He played Tristan, but what was his surname?

From Quiz Peter Davison

Answer: Farnon

"All Creatures" made Peter a household name and also his role in "Doctor Who". His character smokes, drinks, chases women and is generally lazy, but his innocent puppy-dog expression and heart of gold means that everyone loves him anyway. Peter has said that he only got the job because he looked as if he could be Robert Hardy (Siegfried Farnon)'s younger brother. Herriot was, of course, the surname of the main character, James and his wife Helen. Alderson was Helen's maiden name. Buchanan was the surname of Calum, the assistant in series 4-6.

This is category 15983
Last Updated Feb 25 2024 9:10 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.