FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Channing Stockard Quizzes, Trivia and Puzzles
Channing Stockard Quizzes, Trivia

Stockard Channing Trivia

Stockard Channing Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D

Fun Trivia
2 Stockard Channing quizzes and 20 Stockard Channing trivia questions.
1.
  The Awe-Inspiring Stockard Channing    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a trivia quiz about the accomplished actress Stockard Channing.
Average, 10 Qns, som18, Feb 03 07
Average
som18
1526 plays
2.
  Stockard Channing    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Stockard Channing (Rizzo) in the original movie, 'Grease'.
Difficult, 10 Qns, Krazy4Kenickie, Sep 27 19
Difficult
Krazy4Kenickie
Sep 27 19
1175 plays

Stockard Channing Trivia Questions

1. What is Stockard Channing's full birth name?

From Quiz
The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: Susan Antonia Williams Stockard

The name Stockard Channing came from taking her maiden name as her first name and taking her first married name as her surname. Therefore, creating the name of Stockard Channing.

2. What is Stockard's birth name?

From Quiz Stockard Channing

Answer: Susan Antonia Williams Stockard

Her name is actually Susan Stockard. I wonder why she changed it.

3. What is Stockard Channing's date of birth?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: 13 February 1944

Susan Williams Antonia Stockard was born on the 13 February 1944, to Mary Alice Stockard and Lester Napier Stockard.

4. When was Stockard born?

From Quiz Stockard Channing

Answer: February 13th, 1944

5. Which American city was Stockard Channing born in?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: New York City

Stockard Channing grew up on the Upper East Side and later went on to attend Radcliffe College, Cambridge, Massachusetts and she also graduated from Harvard University with a BA degree in American History and Literature.

6. How tall is Stockard?

From Quiz Stockard Channing

Answer: 5ft 3in

She looks taller in 'Grease'.

7. Which character did Stockard Channing play in "Grease"?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: Rizzo & Betty & Betty Rizzo & Rizo

This was without doubt her breakthrough role and led to her absolutely brilliant career.

8. How many husbands has Stockard had?

From Quiz Stockard Channing

Answer: 4

She's had four husbands. Her earliest husband, Walter Channing is where she got her 'last name', and during her marriage with the other three husbands, she hasn't changed her name.

9. What movie did Stockard Channing receieve an oscar nomination for in 1994?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: Six Degrees of Separation

This film also starred Will Smith, Ian McKellen and Donald Sutherland.

10. Stockard Channing had a brief role in a popular 1996 movie about friendship and getting even with your ex. What movie was this?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: The First Wives Club

Stockard Channing played the role of Cynthia who was the friend of the other three female leads (Goldie Hawn, Diane Keaton and Bette Midler). Cynthia committed suicide as her husband had left her for a younger model and her friends were determined to get back at their cheating exes. They made them pay for a centre for abused women and dedicated it to Cynthia's memory.

11. Which two universities did Stockard attend?

From Quiz Stockard Channing

Answer: Harvard and Radcliffe

She attended Radcliffe Coolge, Cambridge MA, but dropped out to go to Harvard. She graduated with a BA (American History and Literature) in 1965.

12. Stockard Channing played a hard nosed news anchorwoman in a film starring Robert Redford and Michelle Pfeiffer. What film was this?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: Up Close and Personal

Stockard Channing in this movie plays the supporting role of Marcia McGrath, an anchorwoman on a Philadelphia news station who is eventually kicked out in order to make way for a fresher face (Michelle Pfeiffer).

13. In the 1998 movie "Practical Magic", Stockard Channing played the role of an eccentric witch. Who were her two co-stars?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: Sandra Bullock and Nicole Kidman

As well as Sandra Bullock and Nicole Kidman, Stockard Channing also shared the screen with Dianne Wiest, who played the other eccentric aunt witch.

14. In 1976, Stockard appeared in 'The Big Bus'. What was the first name of the character that she portrayed?

From Quiz Stockard Channing

Answer: Kitty

She was in another movie also portraying a character named Kitty.

15. Stockard Channing plays the role of Abigail Bartlet in the brilliant series "The West Wing". What is Abigail's profession?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: Doctor

Dr. Abigail Bartlet is the wife of President Josiah 'Jed' Bartlet and is a no nonsense kind of character. Stockard Channing and Martin Sheen have a great chemistry together and Abbey is one of my favourite characters in the show.

16. Stockard's character, Rizzo, got hickeys on her neck during the filming of 'Grease' by which actor?

From Quiz Stockard Channing

Answer: Jeff Conaway

This was said by Stockard in the 20th Anniversary version.

17. In 2003, Stockard Channing received her _______ Emmy nomination for her role as Abigail Bartlet?

From Quiz The Awe-Inspiring Stockard Channing

Answer: 4th

The 2003 Emmy Nominations were announced on the 17th July 2003 and the list included a nomination for Stockard Channing as Abigail Bartlet for 'Outstanding Supporting Actress in a Drama Series'. Stockard has had three previous nominations in this category for this role, and won the category at the awards in 2002.

18. How many songs did Stockard Channing sing in on the 'Grease' soundtrack?

From Quiz Stockard Channing

Answer: five & 5

Stockard sang two: 'There are worse things I could do,' and 'Sandra Dee,' by herself. Then she had a line in 'We Go Together', she sang with curlers in her hair in 'Beauty School Dropout' and 'Summer Nights'.

This is category 15988
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.