FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
  Same Name Quizzes, Trivia and Puzzles
  Same Name Quizzes, Trivia

Same Name Trivia

Same Name Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Birth and Stage Name

Fun Trivia
39 Same Name quizzes and 390 Same Name trivia questions.
1.
  Famous Jasons : Part I    
Multiple Choice
 10 Qns
My name is... Jason and that is the motivation for this quiz. Test your knowledge of how well you know famous people with the name of Jason.
Average, 10 Qns, brnwshd85, Feb 23 11
Average
brnwshd85
858 plays
2.
  The Name Remains the Same    
Multiple Choice
 10 Qns
Occasionally, there will be two famous people with the same name. From the clues, please identify the names of these same-named celebrities.
Easier, 10 Qns, workisboring, Oct 10 23
Easier
workisboring gold member
Oct 10 23
724 plays
3.
  Famous Guys Named Bob (Actors' Edition)   popular trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Can you identify these famous guys named Bob or Robert?
Very Easy, 10 Qns, bernie73, May 08 22
Very Easy
bernie73 gold member
May 08 22
834 plays
4.
  John   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All the following celebrities share the first name of John. Can you identify them?
Average, 10 Qns, JanIQ, May 18 12
Average
JanIQ gold member
2961 plays
5.
  Famous Johns, Dear Johns   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
These are some of my favorite Johns. See how many you know and learn something new about them that maybe you didn't know before.
Easier, 10 Qns, heavensarrow, Jan 04 24
Easier
heavensarrow gold member
Jan 04 24
5168 plays
6.
  Celebrities named Helen   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In Greek mythology, the beautiful Helen of Troy's abduction by Paris instigated the Trojan War. Here are ten other famous Helens who have also made their mark on the world. Can you name them?
Average, 10 Qns, Creedy, Apr 06 21
Average
Creedy gold member
Apr 06 21
1771 plays
7.
  How Well Do You Know John? #2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know your celebrities named John? I will give a brief description and then you decide which John or John name form is the correct answer. Good luck!
Average, 10 Qns, LuvsthatTrivia, Dec 25 18
Average
LuvsthatTrivia
Dec 25 18
7953 plays
8.
  Celebrities Named Paris    
Multiple Choice
 10 Qns
Greek legend tells us that Paris was the lovelorn swain who abducted the beautiful Helen of Troy, thus sparking off the Trojan War. Here are ten celebrities named Paris from more modern times. NOTE: Read the questions carefully for clues to the answers.
Easier, 10 Qns, Creedy, Oct 31 14
Easier
Creedy gold member
1312 plays
9.
  Wild About Harrys   great trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
Some questions about people named Harry. Good luck and have fun.
Average, 20 Qns, justawful, Feb 23 11
Average
justawful
5564 plays
10.
  Which Chris / Christopher?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A multiple choice quiz about actors named Chris or Christopher. You tell me which one it is!
Average, 10 Qns, greenbelt2, Mar 25 07
Average
greenbelt2
5408 plays
trivia question Quick Question
This Dave was a member of "Kids in the Hall". Who is he?

From Quiz "The Daves I Know"




11.
  Who Am I? P-E-T-E-R Is the Name of the Game!    
Match Quiz
 10 Qns
Peter comes from Greek meaning "rock" or "stone". Can you identify the correct "Peter" from the clues that are given?
Easier, 10 Qns, zambesi, Feb 13 17
Easier
zambesi
1038 plays
12.
  Jerry Jerry Bo-Berry    
Multiple Choice
 10 Qns
The name "Jerry" has had its ups and downs in popularity in the U.S., reaching as high as #14 in 1940 and falling steadily since, reaching #491 in 2015. Can you identify these famous people named Jerry? All are entertainers in some way or another.
Very Easy, 10 Qns, PootyPootwell, Dec 01 21
Very Easy
PootyPootwell gold member
Dec 01 21
852 plays
13.
  Keeping Up With The Joneses   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about famous people with the surname Jones. I'll give you a brief description and you guess the first name. Good luck.
Easier, 10 Qns, nmerr, Nov 27 18
Easier
nmerr gold member
Nov 27 18
1918 plays
14.
  My Name's Lisa Too   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz was made simply because my name is Lisa. :) All questions have one thing in common, the name Lisa. Enjoy!
Average, 10 Qns, NalaMarie, Feb 04 09
Average
NalaMarie gold member
2289 plays
15.
  Along Came Jones   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
No, it's not the 1945 movie starring Gary Cooper or the song by The Coasters. This is a quiz on famous (and infamous) people and characters named Jones. Enjoy!
Easier, 10 Qns, hews, Nov 26 13
Easier
hews
2595 plays
16.
  How Well Do You Know John? #1    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know your celebrities named John? I will give a brief description and then you decide which John or John name form is the correct answer. Good luck!
Average, 10 Qns, LuvsthatTrivia, Oct 04 12
Average
LuvsthatTrivia
2194 plays
17.
  Just Jennifers    
Multiple Choice
 10 Qns
Which Jennifer is which? So many Jennifers, so little time...
Average, 10 Qns, nyirene330, Jul 14 19
Average
nyirene330
Jul 14 19
632 plays
18.
  Moore? Moore You Say?    
Multiple Choice
 10 Qns
More questions about Moores. I describe the famous Moore, you tell me which one it is. Enjoy!
Average, 10 Qns, hews, Feb 23 11
Average
hews
2202 plays
19.
  Tale as Old as Tim    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz takes look at just a few of the many entertainers called Tim (or Timothy)!
Average, 10 Qns, timence, Sep 22 12
Average
timence gold member
716 plays
20.
  Famous Celebrities Named Peter   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to my quiz about a name which is dear to me. Can you name which Peter? Hope you enjoy playing.
Average, 10 Qns, NiceGuy789, Apr 15 18
Average
NiceGuy789
Apr 15 18
1364 plays
21.
  Famous People Called Anna    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll tell you a few things about each Anna, you tell me her surname.
Average, 10 Qns, Roslyn, Jul 23 22
Average
Roslyn
Jul 23 22
3437 plays
22.
  Celebrities with Variations of the Name Shawn    
Multiple Choice
 10 Qns
My name is Shawn and over the years have had my name spelled consistently wrong. This quiz is about celebrities and stars whose name includes Shawn, Shaun, or Sean. How well can you pick the right name? Let's find out!
Average, 10 Qns, ghosttowner, Feb 23 11
Average
ghosttowner gold member
835 plays
23.
  The Name is "Jerry" (Or Gerry)    
Multiple Choice
 10 Qns
The name "Jerry" is derived from the old German and is said to mean "sword power". While none of these "Jerrys" are sword warriors they are all a part of our culture. Enjoy!
Average, 10 Qns, Bob9491, Jun 11 23
Average
Bob9491
Jun 11 23
854 plays
24.
  Marvellous Michelles    
Multiple Choice
 10 Qns
Inspired by Beckyel's name quizzes, I decided to write a quiz on my own name, 'Michelle' and the abbreviation 'Shelly'. Have fun!
Average, 10 Qns, miss g, Apr 21 12
Average
miss g
1447 plays
25.
  Well Known Connies and Constances    
Multiple Choice
 10 Qns
Happy Birthday to my big sister Connie! Here are ten questions about some Connies and Constances you may have heard of.
Average, 10 Qns, brewster76, Feb 23 11
Average
brewster76
1893 plays
26.
  People named Craig    
Multiple Choice
 10 Qns
My real name is Craig. It's not the most common name out there. There have been a few famous people with that name. Who can you remember, it could be first or last name.
Average, 10 Qns, maskman22, Oct 01 18
Average
maskman22
Oct 01 18
721 plays
27.
  Name That Kevin    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about actors named Kevin. I hope you enjoy it. Some actors may be used for more than one answer.
Average, 10 Qns, Radarvelous, Dec 14 12
Average
Radarvelous
787 plays
28.
  How To Act Like Carol    
Multiple Choice
 10 Qns
"How To Act Like Carol" is Quiz Number 9 of a series based on my teammates' names. They volunteered to be my guinea pigs. I volunteered to experiment on them! (Bwaa-haa-haaa!) Hope you enjoy this series!
Average, 10 Qns, logcrawler, Sep 19 13
Average
logcrawler gold member
486 plays
29.
  The Daves I Know    
Multiple Choice
 10 Qns
"These are the Daves I know, I know, these are the Daves I know."
Average, 10 Qns, mario64151, Feb 23 11
Average
mario64151
1455 plays
30.
  Powells, Power, and Powers    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a set of questions about people whose names are Powell, Power, or Powers. How many do you know?
Average, 10 Qns, Rehaberpro, Aug 20 18
Average
Rehaberpro
Aug 20 18
732 plays
31.
  Same Names    
Multiple Choice
 10 Qns
Figure out the first or last names of these celebrities who also share the same first or last name.
Average, 10 Qns, 7E-NAN-7E, Jul 11 14
Average
7E-NAN-7E
4552 plays
32.
  Famous Jessicas    
Multiple Choice
 10 Qns
How many famous Jessicas do you know? I will give you some basic information regarding a famous Jessica and you choose the correct one. Good luck!
Average, 10 Qns, jlp937, Feb 23 11
Average
jlp937
1825 plays
33.
  There's Something About Chris    
Multiple Choice
 10 Qns
Since the name Chris has very important meaning for me, I decided to created a quiz about male celebrities who all also go by the names of Chris or Christopher. Good Luck.
Average, 10 Qns, scarygirl11, Feb 23 11
Average
scarygirl11 gold member
575 plays
34.
  Famous Jasons : Part II    
Multiple Choice
 10 Qns
As a kid I was so dissapointed that there weren't more professional athletes or actors with the same first name as me. Well, that has all changed. Here is my second quiz about famous people with the name of Jason. I hope you enjoy!
Average, 10 Qns, brnwshd85, Aug 26 20
Average
brnwshd85
Aug 26 20
946 plays
35.
  The Name's the Same    
Multiple Choice
 10 Qns
Most famous people have unique names among celebrities, but a few have names that match those of other luminaries, in entertainment, sports or other fields. Do you know any of these people?
Difficult, 10 Qns, mickeygreeneyes, Jan 11 10
Difficult
mickeygreeneyes
1116 plays
36.
  Famous Jonathans    
Multiple Choice
 15 Qns
This is all about people named Jonathan.
Average, 15 Qns, caribbean, Jul 07 16
Average
caribbean
801 plays
37.
  Same Name Game III    
Multiple Choice
 5 Qns
Every once in a while, there will be two famous people with the same name. See how many of these you can get.
Average, 5 Qns, Sarah606, Mar 12 06
Average
Sarah606
2037 plays
38.
  Celebrities with Names in Common    
Multiple Choice
 5 Qns
I'll give you either the first or last name of 2 celebrities and you tell me what name they have in common. Have fun!
Average, 5 Qns, r_u_jealous47, Aug 20 10
Average
r_u_jealous47
2854 plays
39.
  Same Name Game - II    
Multiple Choice
 5 Qns
Every once in a while, there will be two famous people with the same name. See how many of these you can get.
Tough, 5 Qns, Sarah606, Jan 23 12
Tough
Sarah606
942 plays
Related Topics
  First Names [People] (311 quizzes)

  Famous People Nicknames & Aliases [People] (52 quizzes)

  Names [General] (95 quizzes)

  Same Surname [People] (92 quizzes)

  Name the Singer [Music] (50 quizzes)

  People by Surname [People] (90 quizzes)

  Real Name [Celebrities] (73 quizzes)

  The Best Name Game [People] (599 quizzes)

  Name the People [Movies] (396 quizzes)

  Names in Songs [Music] (124 quizzes)

  Thematic Names [General] (149 quizzes)


Same Name Trivia Questions

1. This Jerry is one of the most successful comedians of the 1990s, most famous for a sitcom based on his life, though the character of Jerry was less successful than the actual Jerry. Who is this Jerry?

From Quiz
Jerry Jerry Bo-Berry

Answer: Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld was born in Long Island in 1954 and began doing stand-up comedy in college. His career received a significant boost by Johnny Carson, host "The Tonight Show," whose approval could launch a career in a night. Seinfeld and his friend Larry David created the show "Seinfeld," which became successful by its fourth season and ran for five more. Jerry won the Golden Globe in 1994 for Best Performance by an Actor in a TV-Series - Comedy/Musical.

2. Which Jennifer won an Academy Award for "Song of Bernadette"?

From Quiz Just Jennifers

Answer: Jennifer Jones

Jennifer Jones (1919-2009) was one of Hollywood's great stars during 'the golden era'. In 1944 she won a Best Actress Academy Award for the 1943 movie "Song Of Bernadette". She portrayed Bernadette Soubirous, a young French woman who had visions of the Virgin Mary. Jones was also nominated for an Oscar for four other films. She had a turbulent real life and was married three times, to Robert Walker, David O. Selznick and Norton Simon. In 1976, her only daughter, Mary Jennifer Selznick, committed suicide. Jennifer Morrison was on "House, M.D."; Ginnifer Goodwin appeared on "Big Love"; Jennifer Hudson won an Academy Award for her role in "Dreamgirls".

3. Which celebrity would fit the clues of (1) Heiress (2) Hotels and (3) Chihuahua?

From Quiz Celebrities Named Paris

Answer: Paris Hilton

Socialite, actress, singer and entertainer, Paris Hilton was born in 1981. She is the great-granddaughter of the founder of the Hilton chain of hotels, Conrad Hilton, and could, no doubt, have lived out her life as a rich heiress whom nobody particularly knew. Not content to do just that, and not being the brightest child academically at school, Paris began a career, initially as a model, when she was a teenager. For a while however, following that early beginning, she was only famous for being famous, for her many romances, and for her notorious behaviour. This woman is no empty-headed heiress with nothing to do but her nails though, make no mistake about that. Since those early beginnings, she took that unflattering reputation she had earned for herself and turned it right around. She has written two books (about herself), made several music videos, albums and singles, and appeared in over twenty films and various television productions. This includes her own reality television shows such as "The Simple Life" which ran from 2003-2007, and which followed her and Nicole Richie - and their Chihuahuas - around as they attempted to earn a living doing low-paid every day work. Paris went on from there to head her own billion dollar business that includes many endorsements, paid public appearances at clubs and various events, and the creation of her own perfumes, fashions, handbags, watches and shoes. Those perfumes have earned her over one billion dollars alone, while her other products give her a profit of ten million dollars a year. Not too bad at all for someone who was mistaken for just being a ditsy, blonde, Chihuahua toting heiress, is it?

4. Helen Atkinson-Wood is an English actress and comedienne known in particular for her role in the 1987 "Blackadder the Third" comedy series. Which character did she play?

From Quiz Celebrities named Helen

Answer: Mrs Miggins

Born in 1955, Helen Atkinson-Wood studied fine arts at Oxford University where she first performed with the hilarious Rowan Atkinson. Most of her entertainment career has been on various television shows. These include her presenting of the rather controversial 1982 "O.T.T." ("Over the Top") late night comedy series, the only female artist on the comedy show "Radio Active" (1980-1987), regularly presenting "Collector's Lot" (1997-2001), and guest appearances on many other shows. Perhaps her most outstanding contribution to comedy was her role in the 1987 series "Blackadder the Third" with Rowan Atkinson, Hugh Laurie and Tony Robinson, in which she plays a major role as the pie and coffee shop owner Mrs Miggins regularly visited by Blackadder, before she finally runs off with his cousin, McAdder. "Blackadder the Third" is set during the period of the British Regency (1811-1820) when Prince George IV was acting for his poor old father, George III, who could no longer rule because of mental illness. Blackadder is the Prince's butler in this comedy series, with no respect at all for his portly, self-indulgent master. The series takes historical facts from the Prince's life and the era in which he lived (1762-1830) and sends them up to high heaven, distorting them in every possible, but extremely funny, way.

5. This comic/actor is revered in France for his films such as "The Bellboy" (1960) and "Rock A Bye Baby" (1958). Who is this famous Jerry?

From Quiz The Name is "Jerry" (Or Gerry)

Answer: Jerry Lewis

Jerry Lewis first came to prominence as Dean Martin's sidekick. This popular team broke up and didn't speak to each other for several years until Frank Sinatra reunited them on Jerry's Labor Day Telethon for muscular dystrophy, an event he hosted for many years. The term "Jerry's Kids" became synonymous with that charity.

6. The English movie director we're looking for in this question started his career as a journalist and documentary maker. He's better known, however, for titles such as "Point Blank", "Deliverance" and "The Tailor of Panama". What is his name?

From Quiz John

Answer: John Boorman

Boorman was born in 1933 in Surrey. His first movie, "Catch Us If You Can" (1965), described a tour by the pop group Dave Clark Five. Boorman ventured into fiction with "Point Blank" (1967), a gangster movie starring Lee Marvin and Angie Dickinson. The adventure movie "Deliverance" (1972), set against the forces of nature in the Appalachian Mountains, scored three Oscar nominations. The historic movie "Hope and Glory" (1987), telling the story of a young boy growing up during the London Blitz, was nominated five times. "The Tailor of Panama" (2001) was an espionage movie. Boorman also explored sci-fi ("Zardoz", 1973) and the Arthurian myth ("Excalibur", 1981). John Cassavetes (1929-1989) was an American actor and director. He starred in "The Dirty Dozen" (1967)and "Rosemary's Baby" (1968). Several people with the name John Moore have been active in the movie industry. I've picked an Irish director whose first full-length movie was "Behind Enemy Lines" (2001). John Collins is another very common name in the movie industry. Let's mention here the actor who interpreted the role of Flying Officer Fairfax in the TV series "Allo Allo".

7. Which Kevin played in an Oscar winning "Beauty" of a movie in 1999, as a man going through a mid-life crisis, and moved "Forward" in 2000, as a teacher with a burned face who befriends the mother of a student?

From Quiz Name That Kevin

Answer: Kevin Spacey

Kevin Spacey starred in "American Beauty" in 1999 and followed in 2000 with Haley Joel Osment and Helen Hunt in "Pay it Forward". His mom was once his date for the Oscars.

8. With a deep and resonant voice, this actor is well known for having provided the voice of Darth Vader in the "Star Wars" movies. Who is he?

From Quiz Keeping Up With The Joneses

Answer: James Earl Jones

James Earl Jones has provided voice-overs for TV and radio ads as well as appearing on the television mini-series "Roots". His first major role was that of boxer Jack Johnson in the film version of the Broadway play "The Great White Hope" (1970).

9. Which Peter played the lead role in the TV show, "Columbo", which premiered as a series in 1971?

From Quiz Famous Celebrities Named Peter

Answer: Peter Falk

Peter Falk, born in 1927, starred as Lieutenant Columbo. "Columbo" started out as a Movie of the Week in 1968, and became a weekly series in 1971. Mr. Falk won four Emmy Awards for his role as "Columbo", and one for his role in, "The Dick Powell Theatre" show (1961-1963).

10. Known primarily as a gymnast who captured the silver medal at the 2008 Olympics, she also was the champion of "Dancing With the Stars" in 2009. Her last name is Johnson, how do you spell her first name?

From Quiz Celebrities with Variations of the Name Shawn

Answer: Shawn

Shawn Johnson also won the gold medal in 2008 on the balance beam. In addition, she was the world all-around champion, won gold in the floor exercise and team all-around at the 2007 World Championships.

11. Starting in 1958, this Craig starred as "Peter Gunn" on US television, who was he?

From Quiz People named Craig

Answer: Craig Stevens

Craig Stevens (July 8, 1918 to May 10, 2000) was born Gail Shikles, Jr. He married film actress Alexis Smith (June 8, 1921 to June 9, 1993) in 1944, they remained married until her death. Stevens had mostly minor parts in Hollywood movies. After an unmemorable two decades in movies he was offered the starring role as private detective 'Peter Gunn', the series was produced by Blake Edwards. The Gunn character solved crimes and was described as 'super-cool'. The series was the first very popular show of the genre, and influenced successors for years.

12. What is the name of the movie that starred Julia Roberts, was released in the U.S. in 2003 and had the tagline, "In a world that told them how to think, she showed them how to live"?

From Quiz My Name's Lisa Too

Answer: Mona Lisa Smile

"Mona Lisa Smile" was released in the U.S. on December 19, 2003. It starred Julia Roberts as the main character, Katherine Watson, and co-starring, Kirsten Dunst, Julia Stiles and Maggie Gyllenhaal. The movie takes place in 1953 when a woman's status was determined on whom she married. Teaching at an all-girl school, Katherine Watson defied her superiors and taught her students to study to become successful, to help improve their futures and not to allow themselves to be suppressed in a man's society.

13. This John was born in Chicago, Illinois to Albanian parents. He had a brother who was "Blue". Can you guess who I am speaking about?

From Quiz Famous Johns, Dear Johns

Answer: John Belushi

That's right! He was one of "The Blues Brothers", a 1980 film by John Landis. John was born Jan 24, 1949 and died Mar 5, 1982. I really loved him because he was such a funny powerhouse! He really reached stardom in the 1970s because of his hyper funny style. He started out on "Second City" in 1971 (Chicago's legendary improvisational group). He joined the cast of "Saturday Night Live" (1975) a few years later and I loved one of the characters he played, the Samurai man. He then had a funny role in "Animal House" (1978). I loved him best in "The Blues Brothers" (1980) though. What a funny, talented guy he was and such a loss to the world of comedy when he died. On the 10th of March, John Belushi was buried in Abel's Hill Cemetery, on Martha's Vineyard. Dan Aykroyd led the procession on his motorcycle.

14. This tall, raven-haired actress's best known television roles were as lawyer Pam Davidson on "The Greatest American Hero" (1981-83) and hotel manager Christine Francis on "Hotel" (1983-88).

From Quiz Well Known Connies and Constances

Answer: Connie Sellecca

Connie Sellecca was born Concetta Sellecchia. Her first husband was actor Gil Gerard who played TV's "Buck Rogers". She married composer and pianist John Tesh in 1994.

15. This John/Jon led a musical band of the same last name.

From Quiz How Well Do You Know John? #2

Answer: Jon Bon Jovi

John was in the band Bon Jovi and also went on to an acting career. His credits include "Ally McBeal" (1997) and "The West Wing" (1999). John Francis Bongiovi Jr. was born on March 2, 1962 in Perth Amboy, New Jersey. John Lennon was in the band "The Beatles" and John Denver and John Cougar Mellencamp were lead singers but they were not in a band of the same last name.

16. Which Moore played 'James Bond' seven times between 1973 and 1985?

From Quiz Moore? Moore You Say?

Answer: Roger Moore

Roger Moore replaced Sean Connery as 'James Bond' and his first film was 'Live and Let Die' in 1973. He was knighted by Queen Elizabeth II in 2003.

17. Which Welsh singer recorded hits such as "It's not unusual" and "Delilah"?

From Quiz Along Came Jones

Answer: Tom Jones

Tom Jones isn't a "real" Jones. He was born Thomas John Woodward in 1940.

18. Which Jason portrayed the character "Shakes" in the 1996 movie "Sleepers"?

From Quiz Famous Jasons : Part II

Answer: Jason Patric

Jason Patric is a grandson of the famous comedian Jackie Gleason.

19. Which famous Michelle had a hit album entitled 'The Spirit Room'?

From Quiz Marvellous Michelles

Answer: Branch

Michelle Branch was born on July 2nd, 1983 in Arizona and started playing the guitar when she was fourteen years old. Her first major album 'The Spirit Room' featured hits such as 'All You Wanted'.

20. Which Jason played basketball at Michigan State University, was drafted by the Golden Sate Warriors in 2000 and won the NBA slam dunk competition in 2001 and 2003?

From Quiz Famous Jasons : Part I

Answer: Jason Richardson

Jason Left MSU after his sophmore seaon to try his talents at the professional level.

21. This Dave graduated from Broad Ripple High School, in Indianapolis, Indiana. Who is he?

From Quiz The Daves I Know

Answer: Dave Letterman

Class of 1965. Broadripple is located in the north central part of Indianapolis.

22. Although they spell their first names differently; what common name do the creator of "The X-Files" and a former Minnesota Viking's wide receiver share?

From Quiz Same Name Game III

Answer: Carter

Chris Carter created "The X-Files", he also produced and directed several episodes. Cris Carter was a leading receiver for the Viking's for years. He retired in 2002, but signed with the Miami Dolphins midway through the 2002-03 season.

23. Two different rappers go by the same moniker. One of them hung out with Ed Lover and the other one was in N.W.A. Which name do they share?

From Quiz Same Name Game - II

Answer: Dr. Dre & Dre & Doctor Dre & Dr Dre

Dr. Dre (the one who was in N.W.A.) went on to produce records, including some of Eminem's hits.

24. Which former "Bond" Girl shared the same name as a former Queen of England?

From Quiz The Name Remains the Same

Answer: Jane Seymour

Jane Seymour was the third wife of English King Henry VIII. Jane Seymour was Queen of England from May 30, 1536 through October 24, 1537. Her term as Queen ended when she died due to complications from childbirth. English actress Jane Seymour played "Bond" girl Solitaire in the 1973 "James Bond" movie "Live and Let Die". She also had starring roles in the television movie "Onassis: The Richest Man in the World" in 1988, as well as the television series "Dr. Quinn, Medicine Woman".

25. This Harry approved the first use of nuclear weapons in World War 2. Which Harry was it?

From Quiz Wild About Harrys

Answer: Truman

Harry Truman was the 33rd president of the United States. He approved the use of the atomic bomb against Japan at Hiroshima and Nagasaki.

26. This Anna was born June 7th 1981 in Moscow, Russia. She became a professional tennis player in October 1995. She has also dated pop star Enrique Iglesias.

From Quiz Famous People Called Anna

Answer: Kournikova

Anna got her first tennis racquet for Christmas when she was 5 years old.

27. What name belongs to both an ex-Yankee and a US Secretary of the Treasury?

From Quiz The Name's the Same

Answer: Paul O'Neill

Paul O'Neill served as Secretary of the Treasury in 2001-2002. Paul A. O'Neill played outfield for the Cincinnati Reds from 1985 to 92, then for the Yankees from 1993 to 2001. Edward "Whitey" Ford, member of the Hall of Fame, pitched for the Yankees from 1950 to 1967. Horace Clarke was an infielder for the Yankees from 1965 to 1974, playing the balance of that year with the San Diego Padres. Dave Winfield played outfield for the Padres, Yankees, Angels, Blue Jays, and Twins from 1973 to 1995.

28. This Jerry entertained millions as a professional athlete. He could wear three Super Bowl rings for his accomplishments as a wide receiver in American football. I'm not sure if he likes to eat his last name. Can you name him?

From Quiz Jerry Jerry Bo-Berry

Answer: Jerry Rice

Jerry Rice was born in Mississippi but spent most of his football years playing for Northern California NFL teams, including the San Francisco 49ers and the Oakland Raiders, helping both teams win the Super Bowl. In 2010, Rice was ranked number one on "The Top 100: NFL's Greatest Players" by the NFL Network. Retired from professional football, he's kept more than busy with competitive golf, philanthropy, and commercials.

29. Whose movie debut was in the film "Once Upon a Time in America"?

From Quiz Just Jennifers

Answer: Jennifer Connelly

Jennifer Connelly was a model before she made her film debut in 1987 in "Once Upon a Time in America". She won an Oscar for her portrayal of Alicia Nash, opposite Russell Crowe in the 2001 biopic "A Beautiful Mind". She has also appeared in "Labyrinth" in 1986, and played Marion Silver in the intense 2000 movie "Requiem for a Dream". Jennifer Jason Lee was in the movie "Single White Female". Jennifer Tilly is the voice of Bonnie Swanson on "Family Guy". Jennifer Grey was 'Baby' Houseman in "Dirty Dancing".

This is category 15067
Last Updated Feb 24 2024 5:49 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.