FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Martin Steve Quizzes, Trivia and Puzzles
Martin Steve Quizzes, Trivia

Steve Martin Trivia

Steve Martin Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities M-P

Fun Trivia
3 Steve Martin quizzes and 30 Steve Martin trivia questions.
1.
  Steve Martin    
Multiple Choice
 10 Qns
The life and time of Steve Martin.
Tough, 10 Qns, rmillar, May 30 09
Tough
rmillar
2648 plays
2.
  Steve Martin Movies and Life #2    
Multiple Choice
 10 Qns
More Steve Martin biographical and movie questions!
Difficult, 10 Qns, plu2ow, May 30 09
Difficult
plu2ow
1478 plays
3.
  Steve Martin Movies and Life #1    
Multiple Choice
 10 Qns
Not too-taxing Steve Martin trivia quiz.
Tough, 10 Qns, plu2ow, May 30 09
Tough
plu2ow
1928 plays

Steve Martin Trivia Questions

1. In what movie does Steve sing the song 'Blue Moon Of Kentucky'?

From Quiz
Steve Martin Movies and Life #2

Answer: Planes, Trains & Automobiles

He sings this with John Candy in their burned-out car!

2. In which film is Steve 'bored beyond belief'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: L.A. Story

Steve's character is housebound due to the terrible L.A. weather.

3. What was Steve's character name in 'The Three Amigos'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: Lucky Day

Dusty Bottoms was played by Chevy Chase, the other two are characters from John Irving's 'Cider House Rules' novel!

4. What was Steve's character name in 'Dirty Rotten Scoundrels'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: Freddy Benson

5. Which Shakespeare play was strongly referenced in 'L.A. Story'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: Hamlet

Rick Moranis plays the gravedigger and does the 'alas... poor Yorick' bit.

6. 'A Simple Twist of Fate' was (loosely) based on which novel?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: Silas Marner

The film is indeed based on George Elliott's novel.

7. Name the Steve Martin film this character appears in: Fanny Eubanks, from Omaha.

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: Dirty Rotten Scoundrels

8. "...And I could kick your ass in a New York minute!" This line is spoken to which fellow leading actor (it's a comedy)?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: Michael Caine

He says this to Michael Caine's character in 'Dirty Rotten Scoundrels' right before they make that great wager!

9. Who starred alongside Steve in the film 'HouseSitter'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: Goldie Hawn

All other actresses listed have co-starred with Steve at some time!

10. In what year was Steve Martin born?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: 1945

Turned 57 on August 14th, 2002!

11. "I could not handle being a woman, I would stay home all day and play with my____." Finish this Steve Martin quote regarding why he turned down the role in 'Mrs. Doubtfire'.

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: Breasts

Personal quote made by Steve.

12. Which Steve Martin film were both Scott Bakula and John Lithgow in, but later cut out of?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: L.A. Story

Both did scenes but, although referenced in the film, didn't make it past editing!

13. How much did Steve earn for his performance in 'Sgt. Bilko'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: 7 million

14. What film is 'Roxanne' a remake of?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #1

Answer: Cyrano de Bergerac

This movie has the same plot as movie/play 'Cyrano de Bergerac', Martin's character (C.D. Bales) also has the same initials.

15. What is Steve's character name in 'Planes, Trains & Autombiles'?

From Quiz Steve Martin Movies and Life #2

Answer: Neal Page & Neil Page & Page

This is category 20943
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.