FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Schneider Rob Quizzes, Trivia and Puzzles
Schneider Rob Quizzes, Trivia

Rob Schneider Trivia

Rob Schneider Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S

Fun Trivia
2 Rob Schneider quizzes and 20 Rob Schneider trivia questions.
1.
  Rob Schneider    
Multiple Choice
 10 Qns
If you know and love Rob Schneider, this is the quiz for you. Don't worry it's not that hard!
Average, 10 Qns, doggirl3, Jan 20 23
Average
doggirl3
Jan 20 23
1481 plays
2.
  Funny Man Rob Schneider    
Multiple Choice
 10 Qns
A tribute to one of the funniest men in movies!
Tough, 10 Qns, NalaMarie, Feb 18 09
Tough
NalaMarie gold member
916 plays

Rob Schneider Trivia Questions

1. When is Rob's birthday?

From Quiz
Rob Schneider

Answer: October 31, 1963

Rob's birthday is on Halloween, but he's not scary!

2. What is the name of Rob's mother?

From Quiz Rob Schneider

Answer: Pilar

Pilar (Rob's mother) was a former kindergarden teacher.

3. Rob Schneider's birthday falls on which US holiday?

From Quiz Funny Man Rob Schneider

Answer: Halloween

Rob Schneider was born on October 31, 1963.

4. In June 2001, what movie did Rob star in that made him do weird things?

From Quiz Rob Schneider

Answer: 'The Animal'

'The Animal' came out in June 2001, and is a very funny and recommended movie!

5. What movie did Rob Schneider appear as Woodrow Tyler: "The ________ _______ "?

From Quiz Funny Man Rob Schneider

Answer: The Beverly Hillbillies & Beverly Hillbillies

6. How tall is Rob?

From Quiz Rob Schneider

Answer: 5 feet 3 inches

Rob isn't the tallest guy, but he sure is one of the cutest!

7. In which Adam Sandler film did Rob Schneider appear in?

From Quiz Funny Man Rob Schneider

Answer: The Waterboy

Rob Schneider portrayed the character of "Townie".

8. On what T.V. show was Rob a regular from 1990-1994?

From Quiz Rob Schneider

Answer: 'Saturday Night Live'

Rob is best remembered as The Richmeister on 'Saturday Night Live'.

9. In which film was Rob Schneider nominated for a Blockbuster Entertainment Award?

From Quiz Funny Man Rob Schneider

Answer: Deuce Bigalow

One of the funniest movies he has made. If you haven't seen it, you should!

10. What actor was in many movies with Rob, during the 1990s?

From Quiz Rob Schneider

Answer: Adam Sandler

Adam Sandler and Rob can be found in many movies together.

11. When Rob makes a cameo apperance in most Adam Sandler movies what does he say?

From Quiz Rob Schneider

Answer: 'You can do it!'

Rob sometimes is called the 'you can do it' guy!

12. Approximately how many movie stars' voices can Rob imitate?

From Quiz Rob Schneider

Answer: About 50

Rob does an excellent Elvis Presley imitation!

13. What is the name of Rob's father?

From Quiz Rob Schneider

Answer: Marvin

In the movie 'The Animal', Rob's charecter's name was Marvin.

14. On which talk show did Rob Schneider appear on? (Schneider considered it his big break.)

From Quiz Funny Man Rob Schneider

Answer: Late Night with David Letterman

It was in 1987 when he appeared on the "Late Show with David Letterman".

15. What animal does Rob love, but sadly he's allergic to?

From Quiz Rob Schneider

Answer: Dog

In the movie 'The Animal', poor Rob had to work around dogs all the time! He must have sneezed like crazy! If you want to see more of Rob go to AskJeeves.com and ask Jeeves 'Where can I find information on the celebrity Rob Schneider'.

16. Which film did Rob Schneider's mother, Pilar, have a cameo role?

From Quiz Funny Man Rob Schneider

Answer: Deuce Bigalow

Pilar was the lady at the restaurant Deuce goes to for his blind date with Kate (Arija Bareikis).

This is category 13835
Last Updated Jul 13 2024 5:48 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.