FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
 Celebrities QS Quizzes, Trivia and Puzzles
 Celebrities QS Quizzes, Trivia

Celebrities Q-S Trivia

Celebrities Q-S Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »

Fun Trivia
224 Celebrities Q-S quizzes and 3,136 Celebrities Q-S trivia questions.
1.
  And He Shall Be Called Shatner   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A homily on the life and work of the immortal William Shatner.
Average, 10 Qns, stuthehistoryguy, Nov 13 21
Average
stuthehistoryguy gold member
Nov 13 21
3654 plays
2.
  Roy Rogers, King of the Cowboys   best quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Roy Rogers was an icon for a generation of American youth and had a huge positive impact on the United States as a whole. He was a hero and a truly good man.
Average, 15 Qns, rrtallon, Apr 27 23
Average
rrtallon
Apr 27 23
2282 plays
3.
  Celebrity Chef Gordon Ramsay   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All about the famous chef and television personality!
Tough, 10 Qns, guitargoddess, Jul 17 23
Tough
guitargoddess gold member
Jul 17 23
1828 plays
4.
  Marvelous Martha Stewart   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Dear Martha... my dear, this is a quiz all about you. Let's revisit some of the highs and lows of tenacious Martha Stewart's career.
Very Easy, 10 Qns, malik24, May 15 20
Very Easy
malik24
May 15 20
529 plays
5.
  The Life and Career of Connie Stevens   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Some questions about the life and career of Connie Stevens. This quiz is part of the Player Author Challenges and wouldn't typically be a subject I'd write about. It was great to delve a little bit into the life of Connie. Hope you enjoy.
Easier, 10 Qns, ramonesrule, Apr 26 22
Easier
ramonesrule gold member
Apr 26 22
213 plays
6.
  Insults by Don Rickles, Mr. Warmth   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some insults uttered by the incredibly funny Don Rickles. Try to guess at whom he was tossing the barbs.
Easier, 10 Qns, Pick61, Nov 04 12
Easier
Pick61
963 plays
7.
  Suzanne Somers - Challenges and Triumphs   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Suzanne Somers put most of the bounce and jiggle into the early days of "Three's Company", but there's much more to this intriguing entertainer than her, umm, "visual assets". Are you familiar with Suzanne's eventful life and career? Enjoy!
Average, 15 Qns, doppelganger, Jun 12 10
Average
doppelganger
1689 plays
8.
  Serenity Now: The Jerry Stiller Quiz   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Jerry Stiller had a decades long career and was highly respected. This quiz will cover both his life and roles. Good luck!
Easier, 10 Qns, Triviaballer, May 13 20
Easier
Triviaballer gold member
May 13 20
463 plays
9.
  Telly Savalas   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
With his shaved head and rugged looks, actor Telly Savalas became a popular figure in movies, and on television, during the 1960s and 1970s. Please take this quiz on his life and work. Good luck!
Average, 10 Qns, mrgrouchy, Feb 03 15
Average
mrgrouchy
665 plays
10.
  Presenting Ms. Rosalind Russell   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Rosalind Russell created some very memorable film characters over the course of nearly four decades. This quiz celebrates the career of one of Hollywood's greatest dames.
Average, 15 Qns, InXanadu, Sep 23 08
Average
InXanadu
450 plays
trivia question Quick Question
Roy Rogers had a beautiful golden palomino stallion that he rode through many films and TV shows. What was the name of Roy's horse?

From Quiz "Roy Rogers, King of the Cowboys"




11.
  Norman Reedus    
Multiple Choice
 10 Qns
Learn more about actor and "Walking Dead" star Norman Reedus.
Average, 10 Qns, skylarb, Jun 10 21
Average
skylarb
Jun 10 21
213 plays
12.
  Sublime Star: Susan Sarandon   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Susan Sarandon is a favorite of many moviegoers. She's an actress, Academy Award-winner, political activist, and dedicated to her family. Here are ten questions about her work and her life.
Average, 10 Qns, robbieh, Jan 02 22
Average
robbieh
Jan 02 22
2120 plays
13.
  Hey, Hockey Puck - The Great Don Rickles   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
One of the most enduring comedians ever: the great Don Rickles. So here it is. See what you know about his career as a jokester as well as an actor.
Average, 15 Qns, fredsixties, Jun 20 18
Average
fredsixties
Jun 20 18
1222 plays
14.
  Brooke Shields - Beautifully Brooke   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Striking at six feet in height, incredibly beautiful, and owner of the most famous eyebrows on the planet. Brooke Shields is all of those things, but a great deal more. Are you familiar with the life and times of this popular model/actress? Enjoy!
Average, 10 Qns, doppelganger, Jan 20 23
Average
doppelganger
Jan 20 23
1579 plays
15.
  The Many Characters of Red Skelton    
Multiple Choice
 10 Qns
Red Skelton was a brilliant comedian. He had nine different characters, each of which I will describe and you give me the character name.
Average, 10 Qns, draculanut31, Nov 13 21
Average
draculanut31
Nov 13 21
1552 plays
16.
  The Short Life of Gilda Radner   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Gilda made "Saturday Night Live" one of the funniest shows on in the late 1970s and early 1980s.
Average, 10 Qns, casper200405, Jun 12 10
Average
casper200405
2072 plays
17.
  The Life and Times of Robert Shaw   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is about an amazing actor and writer who was never fully recognized by his peers. Shaw is best known for his portrayal of Quint in Spielberg's 1975 blockbuster hit, "Jaws." Click "Play Now" to learn all about him. Have fun!
Difficult, 10 Qns, JuniorTheJaws, Apr 19 10
Difficult
JuniorTheJaws gold member
723 plays
18.
  Gordon Ramsay    
Multiple Choice
 10 Qns
Gordon Ramsay is a celebrity chef who brings to mind swearing, brutal honesty, and an unshakeable work-ethic. How well do you remember his life and his shows?
Average, 10 Qns, malik24, Dec 01 19
Average
malik24
Dec 01 19
236 plays
19.
  Aishwarya Rai    
Multiple Choice
 10 Qns
Aishwarya Rai was once named as the most beautiful woman on Earth. This quiz is about this former beauty queen and popular Indian actress.
Average, 10 Qns, deepakmr, Sep 23 09
Average
deepakmr
382 plays
20.
  Wossy's World    
Multiple Choice
 10 Qns
Jonathan "Wossy" Ross is well known to UK TV audiences, but how much do you actually know about him?
Average, 10 Qns, 480154st, May 01 19
Average
480154st gold member
May 01 19
153 plays
21.
  Happy Little Trees   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
For many years, Bob Ross helped people explore the beauty of painting through his TV show. See how much you know about one of America's beloved TV artists. Enjoy!
Average, 10 Qns, tiffanyram, Jun 27 19
Average
tiffanyram gold member
Jun 27 19
171 plays
22.
  Legends of Classic Hollywood: Rosalind Russell    
Multiple Choice
 10 Qns
Rosalind Russell is one of the most well known film stars of the Golden Age Of Hollywood. How much do you know about her life and work? Take this quiz to find out.
Average, 10 Qns, NewYorkCity23, Apr 04 20
Average
NewYorkCity23
Apr 04 20
190 plays
23.
  Smothers Brothers: From Yesterday to Today    
Multiple Choice
 10 Qns
From the debut of the famous brother act in 1960, through the end of the twentieth century, Tom and Dick Smothers were successful musicians, stand-up comedians, and television personalities.
Average, 10 Qns, jmac5cicada, Sep 04 23
Average
jmac5cicada gold member
Sep 04 23
317 plays
24.
  Forever Odd Job: A Tribute to Harold Sakata    
Multiple Choice
 15 Qns
Harold Sakata entered film history as Odd Job in "Goldfinger." Here's a look at his life and career.
Average, 15 Qns, parrotman2006, Feb 08 10
Average
parrotman2006 gold member
303 plays
25.
  Chasing Kevin Smith    
Multiple Choice
 10 Qns
Kevin Smith, writer, director and producer has had a varied career. What do you know about him and his work?
Average, 10 Qns, EmmaF2008, Jan 25 10
Average
EmmaF2008 gold member
282 plays
26.
  Mary Steenburgen: Her Life And Career    
Multiple Choice
 10 Qns
Mary Steenburgen is a famous Hollywood star. She began her career as an actress in the 1970s, and has acted in several films and TV productions.
Average, 10 Qns, newyork27, Oct 27 17
Average
newyork27
Oct 27 17
239 plays
27.
  The Life and Films of Preston Sturges    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the great writer/director Preston Sturges, known as Paramount's Boy Wonder of the late 1930s.
Average, 10 Qns, professorjon, Apr 19 10
Average
professorjon
350 plays
28.
  All about Keri Russell   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on Keri Russell's life and acting career. Enjoy!
Tough, 10 Qns, sunrayz99, Jan 26 09
Tough
sunrayz99
483 plays
29.
  Dylan & Cole Sprouse: "The Suite Life" Stars!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Dylan and Cole Sprouse. It has questions about "The Suite Life", some of their other work, and the actors themselves! Please rate!
Tough, 10 Qns, nyirishbaby, Nov 07 09
Tough
nyirishbaby
3122 plays
30.
  You'd Do it for Randolph Scott!    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a FunTrivia Author's Challenge. Quiz titles are suggested and anyone who wants to write a quiz from that title may do it. I saw this and decided I didn't know enough about this film star. Let's see if you do.
Average, 10 Qns, maskman22, Jul 29 09
Average
maskman22
402 plays
Page 1 - Page 2 - Page 3 - Page 4

Celebrities Q-S Trivia Questions

1. Connie Stevens was born in 1938, what was her birth name?

From Quiz
The Life and Career of Connie Stevens

Answer: Concetta Rosalie Ann Ingolia

Concetta Rosalie Ann Ingolia was born August 8th, 1938 in Brooklyn, New York. Both of her parents were musical, her mother was a singer named Eleanor McGinley and her father a musician named Peter Ingolia. Her father went by the name Teddy Stevens and it was this surname that Connie started using as a stage name.

2. In what year was Norman Reedus born?

From Quiz Norman Reedus

Answer: 1969

Norman Mark Reedus was born on January 6, 1969 in Hollywood, Florida. He was named for his father, Ira Norman Reedus. His mother, Marianne Yarber, was a teacher.

3. Born in 1927, Jerry Stiller was the eldest of his parents' four children. In what city, that coincidentally was also the setting of his most popular shows, was Jerry Stiller born?

From Quiz Serenity Now: The Jerry Stiller Quiz

Answer: New York City, NY

Jerry Stiller was born with the name Gerald Isaac Stiller in Brooklyn, NY to Bella and William Stiller. He was raised Jewish and his family moved to the Lower East Side of Manhattan prior to attending high school.

4. Martha married into being a Stewart. Keeping in mind her parents had Polish heritage, what was her actual birth name?

From Quiz Marvelous Martha Stewart

Answer: Martha Helen Kostyra

Hoxha is a common Albanian surname, Gruber an Austrian surname meaning 'miner', and Hansen a Norwegian surname. Martha Stewart was born in New Jersey in August 3, 1941, and her parents were Edward Kostyra and Martha Ruszowski Kostyra. She reportedly learned how to sew and cook from her mother, a teacher. Her father, a pharmaceutical salesman, taught her how to garden. As it so happened, the pharmaceutical industry would indirectly cause her quite a bit of hassle later on in life.

5. In which year was Gordon Ramsay born? Helena Bonham Carter, Rick Astley and Sinead O'Connor would know.

From Quiz Gordon Ramsay

Answer: 1966

Ramsay was born on the 8th of November, 1966 in Johnstone, Scotland. At the age of five, his family moved to Stratford-upon-Avon. He has spoken of days of abuse and neglect from his alcoholic father. He moved out of home aged sixteen and focused hard on his work - initially as a pot washer - in part to escape his family drama both physically and mentally. As the hint intimates, the other listed celebrities were also born in 1966.

6. In which Northeastern U.S. city was Rosalind Russell born?

From Quiz Legends of Classic Hollywood: Rosalind Russell

Answer: Waterbury, Connecticut

Rosalind Russell was born on June 4, 1907, in Waterbury, Connecticut. Her parents were James Edward Russell, and Clare A. Russell. Her father was a lawyer and her mother was a teacher.

7. In 1987, Jonathan Ross got his big break on national radio, filling in for Janice Long while she was on holiday. On which radio station was this?

From Quiz Wossy's World

Answer: BBC Radio 1

Ross has actually worked for all four stations, but it was deputising for Janice Long on BBC Radio 1 that introduced him to a wider radio audience. He later presented a show on BBC Radio 2 for over ten years between 1999 and 2010, before leaving to host a TV chat show for the ITV network, although he returned to Radio 2 in both 2014 and 2015 as the stand in for Steve Wright.

8. In which US state was Bob Ross born and raised?

From Quiz Happy Little Trees

Answer: Florida

Robert Norman Ross was born in Daytona Beach, Florida on October 29, 1942, but he grew up in Orlando. His dad was named Jack, and his mother was a waitress named Ollie. During his childhood, his parents divorced, married other people, divorced their new spouses, and then remarried, all before he was a teenager.

9. What movie, financed by himself, started off Kevin Smith's career?

From Quiz What's a Smodcast? The Life of Kevin Smith

Answer: Clerks

These were the first four movies he made. "Clerks" (1994) was the one that started it all. Shot in black and white, Smith financed the movie with credit cards and by selling his comic book collection. The movie followed Dante and Randall, who stood in for Smith and his friends, as they worked a day at a convenience store. Smith himself played the nearly mute character, Silent Bob in the movie.

10. What was Tiger Shroff's debut movie?

From Quiz Tiger Shroff

Answer: Heropanti

In "Heropanti" Tiger plays Bablu and finds love despite living in a violent background. In the movie Tiger did his own stunts and refused to use a body double.

11. Where was Mary Steenburgen born?

From Quiz Mary Steenburgen: Her Life And Career

Answer: Newport, Arkansas

Mary Steenburgen was born in Newport, Arkansas, on February 8, 1953. Her parents were Maurice Steenburgen and Nellie Mae. Her father was a railroad conductor, and her mother was a school secretary. Her full name is Mary Nell Steenburgen. She also has a sister, Nancy, who was a school teacher.

12. A famous part of the brother act was Tom accusing Dick of being their mother's favorite. Many people assumed from that fact that Dick was the oldest of the family. Who was the oldest, Tom, Dick, or their sister, Sherry?

From Quiz Smothers Brothers: From Yesterday to Today

Answer: Tom

Tom is the oldest. He was born on February 2, 1937. Dick was born November 20, 1939, and their sister, Sherry, was born on September 18, 1941. The routine was so ingrained in the brothers' act that they named one of their records "Mom Always Liked You Best."

13. What is John Stamos's middle name?

From Quiz John Stamos

Answer: Phillip

The reason it is Phillip is because his mother's maiden name is Phillip.

14. What is Jeremy Renner's full name?

From Quiz All About Jeremy Renner

Answer: Jeremy Lee Renner

Jeremy means "Exalted of the Lord", Lee means "Sheltered From The Storm", and Renner means "To Run".

15. Rickles once said to this famous aging actor's wife, "Really, shouldn't he be in a home somewhere, dear?" The actor referred to starred in "The Philadelphia Story" and "Destry Rides Again". Who was he?

From Quiz Insults by Don Rickles, Mr. Warmth

Answer: Jimmy Stewart

Stewart, beside being a remarkable actor with a long string of successful films, was a Brigadier General in the U.S. Air Force Reserve. Some of his other great films included "It's a Wonderful Life" and "Rear Window". He passed away in 1997.

16. Skerritt The Aspiring Actor: Skerritt grew up on the streets of what northern industrial city where, as he said, "There's not a whole lot of ... exposure to the arts there."?

From Quiz Tom Skerritt - Actor Extraordinaire

Answer: Detroit

After graduating from high school in 1961, Skerritt served four years in the Air Force. By the time he was 21, he had married for the first time and had a child. He attended Wayne State University in Detroit, but then moved to California to continue his studies at UCLA. It was while playing a role in a UCLA production that Skerritt was discovered, and thus began his illustrious acting career.

17. She was born on July 16th, 1907 in Brooklyn, NY - before she became Barbara Stanwyck her maiden name was?

From Quiz Barbara Stanwyck - A Leading Lady of Cinema

Answer: Ruby Catherine Stevens

Ruby was the fifth and youngest of Byron and Catherine Stevens' five children.

18. Where was Harold Sakata born?

From Quiz Forever Odd Job: A Tribute to Harold Sakata

Answer: Hawaii

Harold Sakata was born Toshiyuki Sakata on July 1, 1920 in Holualoa, Hawaii. His father Risaburo was born in Japan, while his mother Matsue was a Nisei (Japanese-American). He had six brothers and four sisters.

19. Raised in New Jersey, Kevin Smith was born when?

From Quiz Chasing Kevin Smith

Answer: August 2, 1970

Kevin Smith was born in New Jersey and kept strong ties to the area. He opened a comic book store in Red Bank, New Jersey and based his production company, View Askew Productions, there also.

20. In which Long Island, NY, village was Telly Savalas born in 1922? This village is the home of Adelphi University.

From Quiz Telly Savalas

Answer: Garden City

Telly Savalas was born in January 1922 in Garden City, Long Island, New York. Savalas' parents were Greek-Americans, and Aristotelis (Telly) was the second oldest of five children. Garden City is a village in central Nassau County, Long Island, located about twenty miles east of midtown Manhattan. Garden City was founded in 1869, and Adelphi University moved to Garden City from Brooklyn, NY, in 1929. Valley Stream, Lynbrook, and Oceanside are located on the South Shore of Long Island.

21. Where was David Spade born?

From Quiz David Spade

Answer: Birmingham, Michigan, U.S.

David was born on the 22nd of July, 1964 to parents Judith and Wayne, who would later get a divorce. David's mum remarried but his new stepfather committed suicide in 1981. He has two brothers, Andy and Bryan.

22. What film is the title of this quiz "You'd do it for Randolph Scott" taken from?

From Quiz You'd Do it for Randolph Scott!

Answer: Blazing Saddles

The quote is from the movie "Blazing Saddles" (1974). Sheriff Bart is attempting to convince the citizens of Rock Ridge to help him clean up the town. The citizens were reluctant. He reminded them, "You would do it for Randolph Scott". They then all stand, put their hands over their hearts and repeat adoringly "Randolph Scott", which is then repeated by off-screen voices. Sheriff Bart was played by Cleavon Little. The film also stars Mel Brooks, Harvey Korman, Madeline Kahn and Gene Wilder. It was directed by Mel Brooks.

23. As a skater, what country did Vera Hruba Ralston represent in international contests?

From Quiz Vera Hruba Ralston

Answer: Czechoslovakia

Skating for Czechoslovakia, she competed in the 1936 Winter Olympics and the 1936 and 1937 European Championships. For the most part she was talented but was generally an also-ran. Seventh was her highest rank in limited international competition.

24. When was Hilary Swank born?

From Quiz Hilary Swank

Answer: 30th July 1974

Hilary was born in Lincoln, Nebraska in 1974. Her parents were Judy and Stephen and she has a brother named Dan. She was mainly brought up as a child in a trailer park and used books and movies as a form of escapism.

25. In what month was AnnaSophia born?

From Quiz AnnaSophia Robb: Her Story

Answer: December

AnnaSophia was born on December 8th, 1993. A Denver, Colorado native, her first performance was at her church when she was five. She had a love for performing though, and it wasn't long before she starting begging her mother for an agent.

26. In which region of the United Kingdom was Ramsay born?

From Quiz Celebrity Chef Gordon Ramsay

Answer: Scotland

Gordon Ramsay was born on 8 November 1966 in Johnstone, Renfrewshire, Scotland. His family moved around a lot when he was young, until settling in Stratford-upon-Avon. Because of a difficult family life, Ramsay and his older sister left the family home when he was 16. Gordon Ramsay had first been interested in football (soccer) when he was young, but was frequently plagued by injuries. When it came time to weigh his career options seriously, he found that he did not have enough O-Levels to join the Royal Navy or the police force, and enrolled in Hotel Management at college instead.

27. When was Don Rickles born?

From Quiz Hey, Hockey Puck - The Great Don Rickles

Answer: May 8, 1926

Donald Jay Rickles was born in New York City on May 8, 1926. He grew up in the borough of Queens.

28. What state is Mike originally from?

From Quiz Dirty and Deadly, Mike Rowe

Answer: Maryland

Michael Gregory Rowe is the oldest of three boys. He was born on March 18, 1962, in Baltimore, Maryland.

29. "Save your strength for the hike to Deer Cliff Falls tomorrow Hobie. You know how your knees start aching under your girth." What movie does Jeremy say this in?

From Quiz The Life and Times of Jeremy Sumpter

Answer: The Sasquatch Gang (2006)

"The Sasquatch Gang" (2006) was about three dorky friends, and a neighbor who needed money. The three friends thought that they had found bigfoot's tracks and his feces. Was it really bigfoot or the neighbors scheme to get money? The main character, Gavin Gore, said this to his friend Hobie, because Gavin's neighbor Zerk had just knocked him down in a fight.

30. Alastair became rector of which university in 1948?

From Quiz Alastair Sim

Answer: Edinburgh

Sim was elected by 2078 votes to 802, beating none other than Harold Macmillan to this prestigious position. He was said to be more proud of receiving this accolade than any other honour that came his way.

This is category 13771
Last Updated Mar 03 2024 1:11 PM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.