FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Spacey Kevin Quizzes, Trivia and Puzzles
Spacey Kevin Quizzes, Trivia

Kevin Spacey Trivia

Kevin Spacey Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S

Fun Trivia
4 Kevin Spacey quizzes and 40 Kevin Spacey trivia questions.
1.
  Kevin Spacey Test   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Spacey has said, 'It's not that I want to create some ... mystique by maintaining a silence about my personal life, it is just that the less you know about me, the easier it is to convince you that I am that character on screen.'
Tough, 10 Qns, Linda1, Jul 25 05
Tough
Linda1
2085 plays
2.
  The Ultimate Kevin Spacey Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Good luck :)
Average, 10 Qns, Justine2872, Feb 18 19
Average
Justine2872
Feb 18 19
1830 plays
3.
  Kevin Spacey Test Your Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
I'm a huge Kevin Spacey fan. I think he's an amazing actor, let's see how much you know about him.
Average, 10 Qns, geresgirl, Nov 01 11
Average
geresgirl
1871 plays
4.
  10 Questions: Kevin Spacey Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
A fun Kevin Spacey quiz. Pretty easy because as much as I love Kevin, I've only seen a few of his movies.
Tough, 10 Qns, I.Emma, Jul 25 05
Tough
I.Emma
1437 plays
Related Topics
  Spacey, Kevin [Movies] (7 quizzes)


Kevin Spacey Trivia Questions

1. Where was Kevin born?

From Quiz
Kevin Spacey

Answer: South Orange, New Jersey

2. Kevin has siblings. He was the ______ of ______ children?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: youngest, three

Kevin was born in South Orange, NJ to Thomas and Kathleen Fowler.

3. What is Kevin Spacey's real name?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Kevin Spacey Fowler

4. Where was Kevin born?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: South Orange, New Jersey

5. When is Kevin's birthday?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: July 26, 1959

Kevin was born in South Orange, New Jersey on July 26, 1959.

6. Kevin's acting career began with an amateur role in a high school musical as what character?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Captain Von Trapp in 'The Sound of Music'

Another famous actor, Mare Winningham, played the other lead, Maria.

7. When is Kevin Spacey's birthday?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: July 26

8. In 'The Negotiator', Chris Sabian and Danny Roman argue over whether or not the hero of what movie dies at the end?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: 'Shane'

9. When Kevin won his second Oscar for "American Beauty" in 2000, he dedicated the award to a specific person. Who did he dedicate it to?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Jack Lemmon

"I first have to say that I would like to dedicate this to the man who inspired my performance. A man who has been my friend and my mentor, and since my father died, a little bit like my father, whose performance in "The Apartment" stands as one of the finest we've ever had. Jack Lemmon, wherever you are, Thank You! Thank You! Thank You!" This is an excerpt from Kevin's acceptance speech.

10. What year was Kevin Spacey born?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: 1959

11. According to Verbal Kint in 'The Usual Suspects', what was the greatest trick that the devil ever pulled off?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Convincing the world that he didn't exist

12. Kevin was encouraged to enter Juilliard by another classmate-turned-actor. Who was this person?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Val Kilmer

Val's many roles include those in 'Top Gun', 'Batman-Forever', and 'The Prince of Egypt.'

13. How many siblings does Kevin Spacey have?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: 2

He's the youngest.

14. In 'Hurlyburly', what disgusting, moldy food did Micky find in the kitchen and throw on the table for Phil and Eddie(who both proceeded to eat the stuff)?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Pink Sno-Balls

They didn't look mouldy to me. By the way, isn't Eddie supposed to be rich? Why would a rich person have moldy food in the house?

15. 'Lose it? I didn't 'lose' it. It's not like whoops! Where'd my job go, I QUIT!' Which of Kevin's movies is this quote from?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: American Beauty

This was a very funny scene in the movie. Lester (Kevin) tells his wife that he quit his job, and she keeps saying he 'lost' it. This was his reply.

16. Where was Kevin Spacey born?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: New Jersey

He was born in South Orange, New Jersey.

17. Which person did Kevin NOT impersonate in the Saturday Night Live 'Star Wars' screen test sketch?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Al Pacino

Kevin did Walken, Lemmon, and Matthau in the 'Star Wars' sketch, and he did Pacino in a 'Joe Pesci Show' sketch.

18. 'Please don't let me stay trapped in here forever.' Which of Kevin's movies is this quote from?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Pay It Forward

This is one of my favorite movies. Kevin was excellent as Eugene Simonet. He says this to Arlene (Helen Hunt) towards the end of the movie in regards to his life and the way he feels.

19. Who is Kevin Spacey's idol?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Jack Lemmon

20. What was the name of the ESQUIRE article that implied that Kevin was gay?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: 'Kevin Spacey Has A Secret'

In an October 1999 interview with PLAYBOY, Kevin said, 'ESQUIRE is supposed to show some degree of class, yet it had descended to tabloid journalism.' Hmmm...maybe ESQUIRE should merge with another well-known magazine and call itself 'THE NATIONAL ESQUIRER'.

21. What is Kevin's name in 'See No Evil, Hear No Evil'?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Kirgo

Kevin plays Kirgo in the movie 'See No Evil, Hear No Evil'. Lester Burnham was the name of his character is 'American Beauty' and Chris Sabian is from 'The Negotiator'.

22. Kevin once auditioned for a well-known television show. What was it?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: 'The Gong Show'

Sadly, he did not get the role.

23. What was Kevin Spacey's character's name in "American Beauty"?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Lester Burnham

'American Beauty' is for sure the best drama movie I have ever seen!

24. Which was number one on the Top Ten Cool Reasons To Get An Academy Award, read by Kevin on the David Letterman show?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: You get to do it with 'Whoopi'!

25. What other famous actor did Kevin attend high school with?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Val Kilmer

Kevin attended Chatsworth High School with Val Kilmer and Mare Winningham.

26. The playwright, Neil Simon, once said that 'Kevin is a writer's dream. I could have used him in at least six of my plays' including what well-known character?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Oscar in 'The Odd Couple'

27. What was the jury's verdict for Jim Williams in 'Midnight in the Garden of Good and Evil'?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: They found him not guilty.

28. Who encouraged Kevin Spacey to become an actor?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Val Kilmer

They went to school together.

29. What is Verbal Kint's real first name?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Roger

30. Kevin had a mentor that he greatly admired. This person gave him valuable advice that helped him in his career. Who was this person?

From Quiz Kevin Spacey

Answer: Jack Lemmon

Jack and Kevin worked together on a production of 'Long Day's Journey Into Night.' Kevin has always had an interest in the stage and has been in many theater productions throughout his career.

This is category 13953
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.