FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Spacey Kevin Quizzes, Trivia and Puzzles
Spacey Kevin Quizzes, Trivia

Kevin Spacey Trivia

Kevin Spacey Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed S-Z

Fun Trivia
7 Kevin Spacey quizzes and 80 Kevin Spacey trivia questions.
1.
  Kevin Spacey Movie Taglines    
Multiple Choice
 25 Qns
These are taglines from Kevin Spacey movies. I give the line, you answer the movie.
Tough, 25 Qns, rj211, Jan 15 03
Tough
rj211 gold member
1533 plays
2.
  Roles of Kevin Spacey Part 1    
Multiple Choice
 10 Qns
I will give you the name of the movie and you tell me which character he played. Good luck!
Average, 10 Qns, cmshearman, Feb 27 04
Average
cmshearman
999 plays
3.
  Roles of Kevin Spacey Part 2    
Multiple Choice
 10 Qns
Same as Part 1, I give you the movie, you tell me which role Kevin played. Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, cmshearman, Jan 26 14
Average
cmshearman
875 plays
4.
  Kevin Spacey Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a second Kevin Spacey quiz. This one should be easier since it concentrates only on his movies. Good Luck.
Average, 10 Qns, samnojo, Jun 26 11
Average
samnojo
2117 plays
5.
  Kevin Spacey Movie Characters    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you the name of a Kevin Spacey movie. You give me the name of the character he played in that movie.
Average, 10 Qns, GeresGirl, Aug 09 14
Average
GeresGirl
1110 plays
6.
  Kevin Spacey Movie Quotes    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz contains various quotes from Kevin Spacey movies.
Tough, 10 Qns, GeresGirl, Jun 13 02
Tough
GeresGirl
927 plays
7.
  Kevin Spacey Quotes    
Multiple Choice
 5 Qns
Find the approriate movie from which the given quote was taken.
Average, 5 Qns, holysheep, Apr 07 02
Average
holysheep
1236 plays
trivia question Quick Question
What was Kevin's name in the 1994 movie "Iron Will"?

From Quiz "Roles of Kevin Spacey Part 1"




Related Topics
  Spacey, Kevin [Celebrities] (4 quizzes)


Kevin Spacey Trivia Questions

1. What role did Kevin play in the 1998 movie "Hurlyburly"?

From Quiz
Roles of Kevin Spacey Part 2

Answer: Mickey

This movie was adapted from a well known play about the intersecting lives of several people in LA who want to be actors. Their personal lives go all wacky and become more interesting than a movie would ever have been.

2. What was Kevin's name in the 1999 movie "American Beauty"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 1

Answer: Lester Burnham

Kevin plays a man who realizes one day that he's drifting through life without ever enjoying anything. After some soul searching, he sets out to live life to the fullest, and answer to no one.

3. 'Excuse me, if you don't mind, the corpse still has the floor.'

From Quiz Kevin Spacey Quotes

Answer: The Ref

While saying this quote, he is beating a Christmas tree with a stick. Rather amusing.

4. 'Every sale begins with a smile.'

From Quiz Kevin Spacey Movie Taglines

Answer: The Big Kahuna

2000. Also stars Danny DeVito. Three salesmen ponder their lives while at a convention. Incedentally, Spacey isn't even in 'Death of a Salesman'.

5. In which movie does Kevin play a much anticipated main character in which he only appears at the end of the film?

From Quiz Kevin Spacey Movies

Answer: Seven & Se7en

John Doe is the character that Kevin played in Seven. He won an MTV award for Best Villain for that.

6. What role did Kevin play in the 1995 movie "Se7en"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 2

Answer: John Doe

This is a movie about a murderer seeking revenge on the people who are committing the seven deadly sins and the two detectives who have set out to find him.

7. What was Kevin's name in the 1995 movie "The Usual Suspects"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 1

Answer: Roger "Verbal" Kint

This movie is about 5 criminals who team up to get revenge on the cops for dragging them to jail with no cause. Kevin plays a man who dupes everyone into believing he's a gimp who's not so smart, but in the end, we find out he's the smartest of all.

8. 'Lose it? I didn't 'lose' it. It's not like whoops! Where'd my job go? I QUIT!'

From Quiz Kevin Spacey Movie Quotes

Answer: American Beauty

Lester says this to his wife as she's ranting and raving about him 'losing his job' when he actually quit.

9. 'Out! Out! Out! Who do you work for?'

From Quiz Kevin Spacey Quotes

Answer: Swimming With Sharks

He yells this at a woman who tries to enter an elevator he is in.

10. 'Welcome to Savannah, Georgia. A city of hot nights and cold-blooded murder.'

From Quiz Kevin Spacey Movie Taglines

Answer: Midnight in the Garden of Good and Evil

1997. Also stars John Cusack, Jude Law. Based on the bestselling book of the same name.

11. In which movie did Kevin play a character the audience feels bad for because of a physical problem, only to find out that he is the master mind of a cunning plan?

From Quiz Kevin Spacey Movies

Answer: The Usual Suspects

Verbal Kint, the pretzel man....turned out to not be so stupid after all.

12. What role did Kevin play in the 1998 movie "A Bug's Life"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 2

Answer: Hopper

This is a movie about ants who decide to stand up for themselves against the greedy grasshoppers who come to steal all of the the food they spent the summer collecting.

13. What was Kevin's name in the 1995 "Outbreak"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 1

Answer: Major Casey Schuler

A deadly virus finds its way into America and starts killing people off very quickly. A rural town must be quarantined to stop it.

14. 'The car I always wanted, now I have. I rule!'

From Quiz Kevin Spacey Quotes

Answer: American Beauty

His response to his wife when she inquires about a new car in their driveway.

15. 'A four hundred year old work-in-progress.'

From Quiz Kevin Spacey Movie Taglines

Answer: Looking for Richard

1996. Stars Al Pacino. Spacey plays a small part as himself. The movie is a documentary about actors approaching Shakespeare's 'Richard III'.

16. In which movie did Kevin portray a homosexual man accused of killing his lover?

From Quiz Kevin Spacey Movies

Answer: Midnight in the Garden of Good and Evil

Based on a true story no less.

17. What role did Kevin play in the 1997 movie "Midnight in the Garden of Good and Evil"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 2

Answer: Jim Williams

Kevin plays a homosexual man who kills his lover and is then put on trial for the murder. John Cusack plays a reporter in town to take pictures of Williams' house for a magazine, but stays on in Savannah to cover the trial.

18. What was Kevin's name in the 1997 movie "L.A. Confidential"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 1

Answer: Jack Vincennes

A shooting at an all night diner is investigated by three LA policemen in their own ways. Kevin's character finds out there is a cover up but goes to the wrong person to invesigate.

19. 'DON'T DON'T DON'T DON'T TELL ME HOW SORRY YOU ARE FOR ME! Just tell me how you're going to stop it from happening to Trevor.'

From Quiz Kevin Spacey Movie Quotes

Answer: Pay It Forward

Eugene says this to Arelene outside of his apartment building when he finally tells her what really happened to him. He's upset that she left him for Trevor's father who hits her.

20. 'Maybe, but I am not a rat.'

From Quiz Kevin Spacey Quotes

Answer: The Usual Suspects

A little brief, but he says it multiple times in the movie.

21. 'When a person murders, it's a crime. When a government murders, it's a cover up.'

From Quiz Kevin Spacey Movie Taglines

Answer: A Show of Force

1990. Stars Erik Estrada and Amy Irving. A reporter explores the deaths of two Puerto Rican activists, and begins to suspect a cover-up by American government agents.

22. In which movie did Kevin portray a husband in a wacky marriage dealing with his wife, his family, the holidays....oh yeah, and a guy holding them all hostage?

From Quiz Kevin Spacey Movies

Answer: The Ref

This is probably one of the funniest Kevin Spacey movies I've ever seen.

23. What role did Kevin play in the 1992 movie "Consenting Adults"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 2

Answer: Eddy Otis

Kevin's character is a man who wants his neighbors to swap partners with he and his wife. What the neighbors don't realize is that Eddy's little plan is just the beginning of something that could ruin all of their lives.

24. What was Kevin's name in the 1994 movie "Swimming with Sharks"?

From Quiz Roles of Kevin Spacey Part 1

Answer: Buddy Ackerman

Guy, played by Frank Whaley, finally turns on his boss, played by Kevin Spacey, when his abuse goes one step too far.

25. Midnight in the Garden of Good and Evil

From Quiz Kevin Spacey Movie Characters

Answer: Jim Williams

Kevin plays a gay man on trial for the murder of his lover played by Jude Law. Also starring John Cusack.

26. 'Well, I'm not going to tell you.'

From Quiz Kevin Spacey Movie Quotes

Answer: K-Pax

Prot says this as he's being hypnotized. His therapist wants to know the name of his friend. He says 'I want to know his name' and Prot says 'Well I'm not going to tell you.' As he's hypnotized and completely out of it. It's pretty funny the way he says this.

27. 'If I can get dog boy here a job...'

From Quiz Kevin Spacey Quotes

Answer: Swimming With Sharks

He tells Guy this about his former assistant Rex.

This is category 3088
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.