FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about John Stamos
Quiz about John Stamos

John Stamos Trivia Quiz


He is my favorite actor.

A multiple-choice quiz by fullhouse1992. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
374,346
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
198
Last 3 plays: Guest 172 (6/10), Guest 163 (7/10), Guest 174 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is John Stamos's middle name? Hint


Question 2 of 10
2. Which one of these shows was John on? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the first professional show John Stamos was on? Hint


Question 4 of 10
4. Who was John Stamos married to from 1998-2004? Hint


Question 5 of 10
5. What was John Stamos's first job before acting? Hint


Question 6 of 10
6. What college did John go to? Hint


Question 7 of 10
7. What charity does John work with, that helps abandoned babies? Hint


Question 8 of 10
8. What band did John tour with?

Answer: (3 Words)
Question 9 of 10
9. What instrument did John play in his high school marching band? Hint


Question 10 of 10
10. What commercials has John done? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : Guest 172: 6/10
Apr 21 2024 : Guest 163: 7/10
Apr 21 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is John Stamos's middle name?

Answer: Phillip

The reason it is Phillip is because his mother's maiden name is Phillip.
2. Which one of these shows was John on?

Answer: Full House

John played Jesse Katsopolis on "Full House". He is probably best known for this character. He was on "Full House" until it got canceled in 1995. "Full House" was about a dad named Danny Tanner whose wife just died. He needed help for raising his three daughters. He called his brother in-law, Jesse, and best friend, Joey. They had some bad times but love always kept them together.
3. What was the name of the first professional show John Stamos was on?

Answer: General Hospital

He played Blackie Parrish on "General Hospital". He was on "General Hospital" from 1982 to 1984. He won two Soap Opera Digest Awards for his time on the show. "General Hospital" is about Dr. Steve Hardy and his friend, Nurse Jessie Brewer. It showed them treating patients and had a lot of drama in it.
4. Who was John Stamos married to from 1998-2004?

Answer: Rebecca Romijn

They met each other in 1994. She was doing a fashion show. They started dating two months later. Rebecca Romijn is a professional model.
5. What was John Stamos's first job before acting?

Answer: Worked at a fast-food restaurant

He worked at his dad's fast-food restaurant. The restaurant was the Orange County-based Duke's and Yellow Basket. He started working there when he was only in his teens.
6. What college did John go to?

Answer: Cypress College

He went to Cypress College but skipped his first semester. The reason he skipped his first semester was because he wanted a shot at professional acting. He enrolled at the college in 1981.
7. What charity does John work with, that helps abandoned babies?

Answer: Project Cuddle

He also does charity for Hillsides, Believe In Dreams, and the Kindred Foundation For Adoption. Also he bought a sign for Disneyland that cost $30,000. Project Cuddle is a California-based organization. It helps to find foster families.
8. What band did John tour with?

Answer: The Beach Boys

He is very good friends with the Beach Boys. The Beach Boys were a band that formed in Hawthorne, California in 1961. They guest starred on John's show "Full House" a lot of times. On tour they played a lot of the original songs, like "Surfin' Safari".
9. What instrument did John play in his high school marching band?

Answer: Drums

He was in the marching band at John F. Kennedy High School. He started learning the drums when he was four.
10. What commercials has John done?

Answer: Oikos Greek Yogurt

Oikos makes products from yogurt to chip dip. In some of the commercials he has Bob Saget and Dave Coulier with him. The reason they are in them with him is because they also played on the show "Full House", which he played in.
Source: Author fullhouse1992

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us