FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Entertainment Word Play Quizzes, Trivia and Puzzles
Entertainment Word Play Quizzes, Trivia

Entertainment Word Play Trivia

Entertainment Word Play Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »

Fun Trivia
69 quizzes and 966 trivia questions.
1.
  What Cher Song Am I?   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by Cher. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Easier, 10 Qns, linkan, May 24 14
Easier
linkan gold member
9949 plays
2.
  What ABBA Song Am I?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by the group ABBA. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Average, 10 Qns, linkan, Sep 19 04
Average
linkan gold member
8316 plays
3.
  Looney's Word Circle editor best quiz   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Follow the musical, literary, cinematic and television-related clues to find the words needed to complete the word circle. The answer to each question differs from the previous answer by one letter, and the last word is the same as the first one.
Average, 10 Qns, looney_tunes, Jul 09 09
Average
looney_tunes editor
4987 plays
4.
  That's Entertainment!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Fill in the word that will complete both titles in each question. Answers include movies, classic rock tunes and other items from the world of entertainment. I've provided clues for each word. Good luck!
Easier, 10 Qns, Coonielady, Oct 27 13
Easier
Coonielady
3886 plays
5.
  Hidden Circus Words   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Hidden in each sentence is an act, person or item that can be found if you go to a circus. See how many you can find. Look for odd sentence structure.
Easier, 10 Qns, spanishliz, Apr 28 17
Easier
spanishliz editor
1663 plays
6.
  What Song am I by George Strait?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by George Strait. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Easier, 10 Qns, linkan, Nov 16 09
Easier
linkan gold member
6083 plays
7.
  What Beach Boys Song Am I?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by the group, The Beach Boys. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Average, 10 Qns, linkan, Feb 20 19
Average
linkan gold member
Feb 20 19
5560 plays
8.
  Hey Elton John, What Song Am I?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by Elton John. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Average, 10 Qns, linkan, Sep 19 04
Average
linkan gold member
6026 plays
9.
  What Beatles Song Am I?    
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by the Beatles. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Average, 10 Qns, linkan, Feb 12 07
Average
linkan gold member
7416 plays
10.
  What Aerosmith Song Am I?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words to a song by Aerosmith. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Easier, 10 Qns, Linkan, Nov 06 06
Easier
Linkan gold member
4047 plays
trivia question Quick Question
What's the top prize you could win with Regis?

From Quiz "What Beatles Song Am I?"




11.
  Two Centuries of Sci-Fi, Anagrammed!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A grab-bag of my favorite American science fiction movies, TV shows, books, and even radio programs, from 1818 to 2018. In each sentence, unscramble the words in ALL CAPS. Then read some fun facts about my favorites!
Easier, 10 Qns, gracious1, Feb 25 19
Easier
gracious1 gold member
Feb 25 19
544 plays
12.
  Super Villains with Missing Letters   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I've removed the vowels from the names of these super villains and provided you with a description of them. How many can you name? Good luck!
Easier, 10 Qns, tiffanyram, Jan 17 19
Easier
tiffanyram gold member
Jan 17 19
759 plays
13.
  Hidden Entertainment   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Something or someone to do with entertainment is hidden in each of the following sentences. All answers are one word. Check the clue for a handy hint! Can you find all ten?
Average, 10 Qns, ClarkyB, Dec 21 16
Average
ClarkyB
764 plays
14.
  What's Your Best Guest?    
Multiple Choice
 10 Qns
All the Disney movie characters have donned their best to make a guest appearance in the Annual Parade. How many of these can you find by solving the clues?
Average, 10 Qns, zorba_scank, Jul 15 15
Average
zorba_scank gold member
2324 plays
15.
  Suit Up!    
Multiple Choice
 10 Qns
Suit up and get ready to play this quiz which has ten different clothing items hidden in a mixed bag of puzzles.
Average, 10 Qns, zorba_scank, Feb 20 19
Average
zorba_scank gold member
Feb 20 19
1201 plays
16.
  You Just DON'T Understand!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
... or maybe you do. You are abroad somewhere talking to a friend through a particularly unhelpful dictionary. Can you work out what people or characters she is on about from her translation of the titles of these books, films and paintings?
Average, 10 Qns, suomy, Feb 04 13
Average
suomy
1164 plays
17.
  What Madonna Song Am I?    
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you words in a song by Madonna. You have to figure out each clue to arrive at the final answer on question #10. Good luck and have fun with this!
Average, 10 Qns, linkan, Sep 19 04
Average
linkan gold member
4228 plays
18.
  Entertaining Anagrams   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Anagram the words in ALL CAPS to find items associated with different aspects of entertainment. Look for clues in the sentences. Initial letters of sentences are not included unless the whole word is in capital letters.
Average, 10 Qns, spanishliz, Jan 16 22
Average
spanishliz editor
Jan 16 22
141 plays
19.
  Princess in Hiding    
Multiple Choice
 10 Qns
Ten Disney princesses are hidden in a mixed bag of puzzles. Can you find them all?
Average, 10 Qns, zorba_scank, Feb 17 16
Average
zorba_scank gold member
850 plays
20.
  Hidden Comic Book Heroes    
Multiple Choice
 10 Qns
In this quiz, you are given ten sentences. In each one of them, the name of a comic book character is hidden. Enjoy!
Easier, 10 Qns, DeepHistory, Dec 20 15
Easier
DeepHistory gold member
552 plays
21.
  One Less Murderer    
Multiple Choice
 10 Qns
In this quiz, you'll need to determine a word from a clue given, then drop a letter from it, and (possibly) scramble the remaining letters to arrive at the name of a fictional murderer.
Average, 10 Qns, guitargoddess, Nov 11 15
Average
guitargoddess gold member
700 plays
22.
  A Detective's Lot has its Ups and Downs!    
Multiple Choice
 10 Qns
Solve the clue in the question and then add or subtract a letter, maybe rearranging, to find the fictional detective.
Average, 10 Qns, balaton, Oct 18 14
Average
balaton
344 plays
23.
  A Common Role    
Multiple Choice
 10 Qns
Answer the first nine questions correctly and you'll be able to supply the answer to the tenth question - what role have they all played?
Tough, 10 Qns, Supersal1, Oct 21 18
Tough
Supersal1
Oct 21 18
1297 plays
24.
  Trtl Pwr    
Multiple Choice
 10 Qns
Ten questions about the "Teenage Mutant Ninja Turtles" with vowels removed from the answer. Answer with the entire word that is missing letters.
Easier, 10 Qns, Shadowmyst2004, Nov 09 15
Easier
Shadowmyst2004
561 plays
25.
  Word Play with the Riverdale Gang    
Multiple Choice
 10 Qns
Meet the cast of characters from the fictional town of Riverdale by solving these different types of puzzles.
Average, 10 Qns, zorba_scank, Nov 09 13
Average
zorba_scank gold member
398 plays
26.
  Rhyming With Cartoon Characters    
Multiple Choice
 10 Qns
In an effort not to duplicate any cartoon characters from other quizzes I've made, this is a compilation of some other cartoon favorites of mine given to you, once again, in fractured form. Have fun and good luck!
Tough, 10 Qns, Tigress31, Nov 29 22
Tough
Tigress31
Nov 29 22
4195 plays
27.
  A Circle of Entertainment    
Multiple Choice
 10 Qns
Use the clues related to music, literature, movies and television to complete the circle. Each answer differs from the previous one by one letter.
Average, 10 Qns, lout62001, Dec 30 13
Average
lout62001 gold member
699 plays
28.
  Hidden Wrestling Finishing Moves    
Multiple Choice
 10 Qns
A finishing move in professional wrestling is a move that a wrestler uses to win the match. Hidden in these sentences are finishing moves used by professional wrestlers.
Average, 10 Qns, workisboring, Dec 06 13
Average
workisboring gold member
283 plays
29.
  "Eclectic Equations" - Song and Film    
Multiple Choice
 15 Qns
A multiple-choice number phrase quiz with a twist! The equation will begin and end with the abbreviated clues, you provide the correct number. Each clue (and answer) will also be either a song and/or a film title. Have fun!
Average, 15 Qns, doorsfan58, Apr 20 22
Average
doorsfan58
Apr 20 22
604 plays
Related Topics
  Entertainment Wordplay [Brain Teasers] (0 quizzes)


Entertainment Word Play Trivia Questions

1. Even if you call it a CRIB or a COT, you don't want US to put our pet PIG in your tent, do you?

From Quiz
Entertaining Anagrams

Answer: Circus big top

Anagram CRIB COT US PIG Clue: Tent In the heyday of the travelling circus, the Big Top was the enormous tent under which most of the action took place, and a huge effort was required both to pitch it and to strike it when it was time to move on. Not only was it necessary to put up the tent itself, but all of the rigging for aerial acts had to be done, seating arranged for paying customers and the various rings prepared for each act.

2. MGNT What is the name of this Marvel super villain who is a friend of Professor X and has the ability to control magnetic fields?

From Quiz Super Villains with Missing Letters

Answer: Magneto

Magneto's real name is Max Eisenhardt, and he is a Jewish mutant from Germany who spent time in an extermination camp in Auschwitz. After he lost his family, he spent some time working as a volunteer in a psychiatric hospital for Holocaust survivors, which is where he met Charles Xavier (Professor X). Although often considered a villain, he does what he considers to be the right thing for mutants. Additionally, he has been known to team up with the X-Men on occasions and play the role of hero or antihero.

3. The 1960s series KART REST was on the air for only a few years, but it sparked a phenomenon that outlived its creator. (Live long, and prosper, indeed!)

From Quiz Two Centuries of Sci-Fi, Anagrammed!

Answer: Star Trek

Gene Roddenberry's NBC series 'Star Trek' (1966-68) started a worldwide phenomenon! Wisely, he hired iconic sci-fi writers including Richard Matheson, Robert Bloch, Theodore Sturgeon, and Harlan Ellison (who won a Hugo Award for his episode, "City On The Edge Of Forever"). A frequent writer was D.C. Fontana (first name Dorothy), who also wrote critically-acclaimed episodes. Despite this talent, it was cancelled in the middle of season three. Roddenberry's wife, Majel Barrett Roddenberry, voiced the Computer on every Star Trek series through 'Enterprise' (including the animated 1973 cartoon) and in all the movies prior to the 2009 reboot. The series spawned innumerable fan fiction, novels, comics, and even read-along records (in which you follow the story in a comic book as the vinyl record plays). A kart is a miniature car used in recreational racing; it is also called a go-cart or go-kart, genericized from the trademark GoKart. It is generally low-framed, lightweight, with small wheels and a gasoline (petrol) engine.

4. Look there, Hali, on tam in Gordon's seat for this act.

From Quiz Hidden Circus Words

Answer: Lion taming

...Ha(LI ON TAM IN G)ordon's ... Animal acts of all sorts have gone out of fashion as the fight for animal rights has gained ground but in earlier years the lion taming act was a big crowd pleaser, with a man (or woman) pitting their skill against the wild beast with very little protection. I remember seeing one such act in a small travelling circus in Spain, and wanting to give Leo, the lion, a hug he seemed so bored and harmless. He also appeared to be well past retirement age.

5. A patient with a slipped disc rubs Dr. Dorian up the wrong way at Sacred Heart.

From Quiz Hidden Entertainment

Answer: Scrubs

diSC RUBS Created by Bill Lawrence, "Scrubs" is a medical comedy-drama series that originally ran for nine seasons between 2001 and 2010. It stars Zach Braff as Dr. John "J.D." Dorian, who narrates us through his trials and tribulations at Sacred Heart hospital.

6. The ship had docked in Piraeus in a lovely summer night.

From Quiz Hidden Comic Book Heroes

Answer: Haddock

The ship HAD DOCKed in Piraeus in a lovely summer night. Haddock is an ex-captain and companion of the reporter Tintin, in the "Tintin" comics created by Herge. Haddock is short-tempered, alcoholic and mouthy, but he has a very gentle and caring heart.

7. Kevin STMN co created the "Ninja Turtles" in 1984. What is the word that is missing letters?

From Quiz Trtl Pwr

Answer: Eastman

Kevin Eastman and Peter Laird are the co-creators of the worldwide phenom of the "Teenage Mutant Ninja Turtles". The original comic book was turned into several television series, movies, toys and other multimedia items.

8. Rebus: Combine synonyms for the clues below to find a Disney character. A piece of luggage + Male pronoun + Period of time

From Quiz What's Your Best Guest?

Answer: Bagheera

Rudyard Kipling's book was made into a film with the same name by Disney in 1967. "The Jungle Book" is the story of a young orphan boy Mowgli who was brought up by wolves in the wild. He befriends a bear named Baloo and a panther named Bagheera who try to get him to move back to civilization before he is harmed by the tiger, Shere Khan.

9. Wordwise: Say what you see. DERCELLA

From Quiz Princess in Hiding

Answer: Cinderella

C in Derella "Cinderella" is the story of a girl who is ill-treated by her stepmother and stepsisters. An unexpected visit by her fairy godmother results in her getting the chance of a lifetime to attend a fancy ball where she ends up meeting and later marrying her Prince Charming. Disney first made an animated movie based on this fairytale in 1950.

10. Take Canada's national tree. Add a letter for a knitting detective. (6 letters)

From Quiz A Detective's Lot has its Ups and Downs!

Answer: MARPLE

MAPLE + R = MARPLE Miss Jane Marple must be one of the most popular fictional lady detectives and one wonders how many people have tried to find St Mary Mead on a map. Film and television adaptations have given her many forms, from the hearty robust and unconvincing Margaret Rutherford to the slight mouse like Joan Hickson. The books, however, describe her as tall and rather angular. Moreover, her sharp mind and acute observation and analysis of character and events are mixed with more than a little spinster nosiness. Would Agatha Christie always recognize her creation? She almost certainly would not recognize the incredible plot mangling of some of the Marple mysteries by other media. In "The Body in the Library" for instance the two murderers inexplicably become two lesbians while in "Sleeping Murder" so many extraneous characters are introduced and so many plot changes made that only Miss Marple and the murderer remain the same. And as for the Miss Marple aka Margaret Rutherford's boyfriend ... Miss Marple is an irritant to most of the police but Sir Henry Clithering is her devoted champion. She has no regular sidekick but in some of the books she has her helpers.

11. The Hopi led river dances were very entertaining to watch.

From Quiz Hidden Wrestling Finishing Moves

Answer: piledriver

... HoPI LED RIVER dances ... The piledriver was used as a finisher by wrestlers such as Paul Orndorff, Jerry Lawler and Don Muraco. The piledriver was first used by "Wild Bill" Longson.

12. The Game of __________ in the Fast Lane

From Quiz That's Entertainment!

Answer: Life

The Game of Life; Life in the Fast Lane The Milton Bradley classic game has been a family favorite since its creation in 1860. "Life in the Fast Lane" was released in 1976 on the Eagles "Hotel California" album and peaked at number eleven on Billboard charts.

13. 'Yes, yes ... you know the film! It is called ... er .. "Flesh Fabrication". A famous American crime film, but can you tell me which stars were in it?'

From Quiz You Just DON'T Understand!

Answer: John Travolta and Uma Thurman

Directed by Quentin Tarantino and nominated for seven Oscars, "Pulp Fiction" was released in 1994 and has been a hugely influential film. John Travolta stars as Vincent Vega, a role originally intended for Michael Madsen (who played Vic Vega in the 1992 film "Reservoir Dogs"). This role is said to have rescued John Travolta's acting career. Uma Thurman plays a mobster's wife Mia Wallace. She later starred in Quentin Tarantino's "Kill Bill" films along with Michael Madsen.Directed by Quentin Tarantino and nominated for seven Oscars,

14. Take a word meaning utter unhappiness, or the title of a 1990 Kathy Bates movie based on a Stephen King novel. If you eliminate one letter and scramble the rest, you get what surname of a killer from a series of horror movies?

From Quiz One Less Murderer

Answer: MYERS

MISERY - I, scrambled = MYERS Michael Myers was the main villain in the "Halloween" movie series. In the first film, 1978's "Halloween", he murdered his older sister, among others. The character also appeared in the subsequent sequels, except for "Halloween III" (1982), as well as Rob Zombie's 2007 remake of the original film. Nine different actors portrayed Myers, up to and including the 2007 remake. Jamie Lee Curtis portrayed the heroine in several of the films, with Scout Taylor-Compton taking on her role of Laurie Strode in the Rob Zombie version.

15. Fractured Words: Say the words out loud and a clothing item should spring to mind. Tuck See Dough

From Quiz Suit Up!

Answer: Tuxedo

A tuxedo is also known as a dinner jacket. It usually consists of a suit worn with a tie and/or cummerbund. The term tuxedo is believed to have originated from the name of a club in New York City where the outfit was first popularised.

16. D. of the C. (1975 thriller) = ? = M. and a L.L. (1990 comedy)

From Quiz "Eclectic Equations" - Song and Film

Answer: Three

"Three Days of the Condor" (Directed by Sydney Pollack, starring Robert Redford, Faye Dunaway, and Cliff Robertson) = "Three Men and a Little Lady" (Directed by Emile Ardolino, starring Tom Selleck, Steve Guttenberg, and Ted Danson).

17. Chevy Chase and Madolyn Smith-Osborne decide to move out to the country. Chevy is a writer and wants to write in quiet little Vermont. What is the name of this movie? "Funny _____".

From Quiz Hey Elton John, What Song Am I?

Answer: Farm

"When are you gonna come down" "When are you going to land" "I should have stayed on the farm." Reginald Kenneth Dwight was born on March 25, 1947 in Pinner, England. Reginald changed his name to Elton later in his career.

18. Some people have a Rolex or Timex. What is this item?

From Quiz What ABBA Song Am I?

Answer: watch

"See that girl, watch that scene..." Benny Andersson, one of the male singers of the group Abba, was born on December 16, 1946. Benny started the music industry on an accordian, at the age of 6. Benny started playing piano later on.

19. This Indian name supposedly means "people of a different speech." This is also a name for a Jeep. Do you know the Indian name?

From Quiz What Cher Song Am I?

Answer: Cherokee

"My father married a pure Cherokee..." Cherilyn Sarkisian LaPierre was born in El Centro, California in 1946. Cher's father was Armenian but her mother was part Cherokee.

20. Who did Sonny and Cher have according to their song? "I got you, _______."

From Quiz What Beach Boys Song Am I?

Answer: babe

"I'm not braggin' babe so don't put me down..." Let's start with the most popular "Beach Boy" Brian 'Wilson. Brian was born in sunny California back in 1942. Probably looking at that California sun that brought along the tunes like "California Girls". Brian formed the Beach Boys with the help of friends and family. The boys debuted in 1961 with their first hit "Surfin".

21. What can you do to someone to show affection. Give them a small little peck on the cheek or lips. What other word is this thing referred to as?

From Quiz What Madonna Song Am I?

Answer: Kiss

"Some boys kiss me, some boys hug me..." Madonna Ciccone was born on August 16, 1958 in beautiful Bay City, Michigan. Madonna was raised by her father in the Pontiac, Michigan area.

22. The child in that animal's cage is a MINOR. Get him out before it is too LATE!

From Quiz Entertaining Anagrams

Answer: Lion tamer

Anagram MINOR LATE Clue: Animal's cage The lion tamer uses his voice and often a whip to get the king of the beasts to do his bidding. At one circus I attended in Spain, poor Leo (the lion's name) looked to be well past retirement age and seemed to be quite a pussycat rather than a wild animal.

23. DCTR DM Which enemy of the Fantastic Four is the ruler of Latveria, a fictional nation whose capital is Doomstadt?

From Quiz Super Villains with Missing Letters

Answer: Doctor Doom & Dr Doom

Doctor Victor Von Doom is an enemy of the Fantastic Four, but has also shown up as an enemy to others, including Black Panther and Iron Man. He is a genius scientist who first met his archenemy, Reed Richards (Mr. Fantastic), in college. He develops different abilities, including the power to manipulate electricity, create shields, and summon demons. His goal is to conquer the world.

24. A family, a mechanical man, and a stowaway wander though the galaxy in the Jupiter II in PELICAN TOSS.

From Quiz Two Centuries of Sci-Fi, Anagrammed!

Answer: Lost in Space

'Lost in Space' (1965-68) was produced for CBS by the "master of disaster", Irwin Allen, who based the series loosely on the 1812 novel "Swiss Family Robinson" and on the Golden Key Comics title 'The Space Family Robinson' (1962-82). (Allen would also attempt a 'Swiss Family Robinson' series in the 1970s.) The show was supposed to center on the patriarch, Professor John Robinson (Guy Williams) but eventually it became lighter in tone and centered on the comic villain Dr. Smith (Jonathan Harris), John's son William (Billy Mumy), and the Robot (body-acted by Bob May and voiced by announcer Dick Tufeld). More so than its competitor 'Star Trek', it was aimed at children. CBS has never explained why they cancelled the show. A movie adaptation was made in 1996, and Netflix released a rebooted series in 2018. Contrary to popular belief, pelicans do not store food in the pouch on their bill.

25. Don't make that so tight! Rope will stretch, you know.

From Quiz Hidden Circus Words

Answer: Tightrope

...so (TIGHT ROPE) will... Tightrope walkers perform many acts of daring high above the floor of the circus tent, and even dare to cross places like Niagara Falls, as did Nik Wallenda in 2012. He's a member of the legendary circus family known as the Flying Wallendas.

26. Arnold Schwarzenegger played John Kruger, a serious US Marshal in this 1996 action thriller.

From Quiz Hidden Entertainment

Answer: Eraser

KrugER A SERious Directed by Chuck Russell, "Eraser" also stars James Caan, Vanessa Williams, and James Coburn. Schwarzenegger stars as US Marshal John Kruger, who works for the witness relocation program, and whose job is to "erase" the identity of witnesses in the program so that they can never be found. A case involving high-tech weapons turns out to be anything but routine, and Kruger finds himself not only having to protect the witness, but himself as well.

27. Wearing a blue mask, LNRD is almost always depicted as the leader of the team. What is the word that is missing letters?

From Quiz Trtl Pwr

Answer: Leonardo

Named after Leonardo DaVinci, he is most often depicted with a blue bandana and two katana swords. The original comic books showed all four turtles in red bandanas, but once they were color coded for the first animated TV series, the blue stuck with him.

28. Fractured Words: Say the words out loud and another character should spring to mind. Jean Knee

From Quiz What's Your Best Guest?

Answer: Genie

The fairytale of "Aladdin" was adapted into a movie by Disney in 1992. A young street dweller named Aladdin accidentally releases a long imprisoned genie from a lamp. The story follows the adventures of Aladdin, Genie and Aladdin's pet monkey, Abu, as they try to thwart the evil plans of the wicked Grand Vizier, Jafar. The character of Genie was voiced by the talented and versatile Robin Williams, making it one of Disney's most memorable characters.

29. In Other Words: Try to figure out the answer by the synonyms used to describe it. Pale Winter Precipitation

From Quiz Princess in Hiding

Answer: Snow White

Snow White is considered to be the first character that was designated as a Disney princess. In the tale, a young princess is ordered to be killed by her stepmother who is jealous of her beauty. Receiving kindness from the guard who is supposed to kill her, Snow White instead is allowed to live and makes her home with seven dwarves inside a forest.

This is category 12475
Last Updated Jun 08 2024 5:47 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.