FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Survivor Series Quizzes, Trivia and Puzzles
Survivor Series Quizzes, Trivia

Survivor Series Trivia

Survivor Series Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pay Per Views

Fun Trivia
25 Survivor Series quizzes and 295 Survivor Series trivia questions.
1.
  The Teams of "Survivor Series 1990"   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Survivor Series 1990" was a series of matches pitting two teams of four against each other in elimination style matches. Do you know the teams of this particular Pay Per View?
Average, 10 Qns, Anton, Mar 29 09
Average
Anton
389 plays
2.
  WWE "Survivor Series" 2002    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about the November 17, 2002 Pay Per View, "Survivor Series." "Survivor Series" was live from Madison Square Garden in New York City. Good luck!
Average, 15 Qns, DakotaNorth, Nov 20 02
Average
DakotaNorth gold member
3255 plays
3.
  WWE Survivor Series 2014    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on WWE "Survivor Series" 2014. Now, on with the quiz.
Average, 10 Qns, JP3D75, May 17 15
Average
JP3D75
220 plays
4.
  "Survivor Series" 2008   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on the "Survivor Series" 2008 Pay Per View. Do you think you know who survived? Take this quiz to find out. Good luck.
Average, 10 Qns, wwefan18, Nov 28 08
Average
wwefan18
759 plays
5.
  Bret Hart at "Survivor Series"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Bret Hart competed in every "Survivor Series" since its conception in 1987, until the infamous 'Montreal rip-off' of 1997. Play this quiz to test your knowledge of how The Hitman fared at this annual Pay Per View.
Tough, 15 Qns, danpotato, Aug 24 03
Tough
danpotato
1225 plays
6.
  WWF "Survivor Series" 2001 - Winner Takes All    
Multiple Choice
 25 Qns
November 18, 2001 was one of the most important dates in wrestling history. The WWF and the Alliance did battle to see who would come out on top. One organization would survive. The other would be history. Good luck!
Average, 25 Qns, Gmac316, May 05 23
Average
Gmac316
May 05 23
1364 plays
7.
  WWE "Survivor Series" 1987   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about World Wrestling Entertainment's first annual "Survivor Series" event. The event was held on November 26th, 1987. The event was held at the Richfield Coliseum in Richfield, Ohio.
Average, 10 Qns, workisboring, Feb 09 15
Average
workisboring gold member
191 plays
8.
  The Teams of "Survivor Series 1989"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Come take this quiz and see if you remember the teams of "Survivor Series 1989."
Average, 10 Qns, Anton, Aug 04 09
Average
Anton
292 plays
9.
  WWF 'Survivor Series' 2001    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about one of this year's best Pay Per View ever, 'Survivor Series'. 'Survivor Series' was live from the Greensboro Coliseum in Greensboro, NC! All information is correct as of 2001. Good luck!
Average, 15 Qns, DakotaNorth, Jun 03 10
Average
DakotaNorth gold member
2218 plays
10.
  WWE "Survivor Series" 1993   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Questions about the WWE "Survivor Series" event held in 1993.
Average, 10 Qns, BigUncleChester, May 24 09
Average
BigUncleChester
338 plays
trivia question Quick Question
Who won the Triple Threat Match for the ECW World Heavyweight Championship at "Survivor Series" 2007?

From Quiz ""Survivor Series" 2007"




11.
  WWE "Survivor Series" 1994   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Questions about the WWE "Survivor Series" event held in 1994.
Average, 10 Qns, BigUncleChester, Aug 11 09
Average
BigUncleChester
290 plays
12.
  Survivor Series 2006   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Survivor Series 2006" saw many exciting matches including traditional "Survivor Series" Elimination Matches. Can you survive this quiz?
Average, 10 Qns, craig_is_evil, Jan 05 07
Average
craig_is_evil
1374 plays
13.
  "Survivor Series" 2005    
Multiple Choice
 10 Qns
This Pay Per View had some of the greatest rivalries grow even more and even some new ones start. "Raw" versus "Smackdown" was the theme for this one. How much do you remember? Take this quiz and find out. Have fun.
Average, 10 Qns, Dead Man Inc, Mar 02 06
Average
Dead Man Inc
1384 plays
14.
  "Survivor Series" 2007   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on "Survivor Series" 2007. Think you know which superstars survived? Take this quiz to find out. Good luck.
Average, 10 Qns, wwefan18, Nov 25 07
Average
wwefan18
1232 plays
15.
  Who will Survive Part 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is part 2 of my "Survivor Series" quiz. You will need wrestling knowledge to survive this quiz.
Tough, 10 Qns, Hatchet17, Nov 18 06
Tough
Hatchet17
704 plays
16.
  "Survivor Series" 2002    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is about the 2002 "Survivor Series," which was held on November 12, 2002. Good luck!
Average, 20 Qns, Dead Man Inc, Dec 10 03
Average
Dead Man Inc
1157 plays
17.
  "Survivor Series" 1998: It's A Deadly Game    
Multiple Choice
 10 Qns
"Survivor Series" 1998 took place on November 15, 1998 in St. Louis, Missouri. This quiz will only focus on the tournament to crown a new WWE champion.
Average, 10 Qns, Animegurl, Apr 02 10
Average
Animegurl
211 plays
18.
  WWE Retro : "Survivor Series" 1995    
Multiple Choice
 15 Qns
"Survivor Series" 1995 is one of the most under rated WWE Pay Per Views ever, in my opinion. Good luck!
Average, 15 Qns, oakfield, Jul 20 06
Average
oakfield
1284 plays
19.
  A Decade of "Survivor Series": 1990-1999    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz based on all "Survivor Series" events during the 1990s, from "Survivor Series '90" to "Survivor Series '99". I hope you like it!
Tough, 10 Qns, jOeMaZz26, Jun 14 12
Tough
jOeMaZz26
195 plays
20.
  Who Will Survive?    
Multiple Choice
 10 Qns
I will ask you questions about who survived and who didn't at the "Survivor Series". Will you survive this quiz?
Difficult, 10 Qns, hatchet17, Jul 14 04
Difficult
hatchet17
1244 plays
21.
  "Survivor Series" 2004    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about "Survivor Series" 2004 in Cleveland, Ohio.
Average, 10 Qns, hlm726, Dec 21 06
Average
hlm726
759 plays
22.
  WWE "Survivor Series 1992"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz based on the "Old School" guys of the WWE's dark days.
Average, 10 Qns, GymHero, Jun 28 13
Average
GymHero
724 plays
23.
  WWF "Survivor Series" 1988    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of the second annual "Survivor Series." The order of the matches are how they appeared on the Pay Per View. Good luck!
Average, 10 Qns, chucktheplant, Aug 27 03
Average
chucktheplant
803 plays
24.
  "Survivor Series" 2004 - Part Two    
Multiple Choice
 10 Qns
This is all about "Survivor Series" 2004 in Cleveland, Ohio, Part Two. This quiz covers the main matches of the event.
Average, 10 Qns, hlm726, May 24 06
Average
hlm726
641 plays
25.
  WWE General Knowledge 5: Survivor Series Special    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the fifth WWE General Knowledge quiz I have made and it is based around Survivor Series. Enjoy!
Average, 10 Qns, gtb321, Sep 09 17
Average
gtb321
119 plays

Survivor Series Trivia Questions

1. The first ever Survivor Series took place in which year?

From Quiz
WWE General Knowledge 5: Survivor Series Special

Answer: 1987

It featured four tag team matches with "survivors" including Jake Roberts, The Jumping Bomb Angels, The Killer Bees and Andre The Giant.

2. Who was the first person to come down to the ring at 2014 Survivor Series?

From Quiz WWE Survivor Series 2014

Answer: Vince McMahon

WWE CEO Vince McMahon (in one of his rare appearances on WWE TV) comes down to the ring, and invites Triple H and Stephanie McMahon (The Authority), and John Cena down to the ring. Mr. McMahon restates the stipulations of the 10-Man Tag Team elimination match between Team Authority, and Team Cena: Should Team Cena lose, then every superstar on Team Cena (with the exception of John Cena) will be fired. However, if Team Authority should lose, then Triple H, and Stephanie McMahon will be stripped of their power. To up the ante even further: Mr. McMahon adds one last stipulation: that the only man that can bring Triple H and Stephanie back to power is: John Cena!

3. Which tandem did commentary for the World Wrestling Entertainment's 1987 "Survivor Series" event?

From Quiz WWE "Survivor Series" 1987

Answer: Gorilla Monsoon and Jesse Ventura

Gorilla Monsoon and Jesse "the Body" Ventura did commentary for the event. Jesse Ventura wore a Pilgrim's hat. Between matches, the tandem did commentary of the outcome of the prior match.

4. Which statement is FALSE concerning a "Survivor Series" Pay Per View during the '90s?

From Quiz A Decade of "Survivor Series": 1990-1999

Answer: The 1992 "Survivor Series" did not have an Elimination Match

There was only ONE Elimination style Match during the 1992 "Survivor Series", as Money Inc. teamed up with The Beverly Brothers to take on The Nasty Boys & The Natural Disasters. In 1990, "The Visionaries" did not lose one teammate, making this the first time at a "Survivor Series" where all members survived. They were The Warlord, Power & Glory (Hercules/Paul Roma), and team captain Rick Martel. In 1991, the very first singles match took place at a "Survivor Series" event, when Hulk Hogan defended his World Heavyweight Championship against The Undertaker. Prior to 1995, every "Survivor Series" Pay Per View was held on either Thanksgiving Eve, or Thanksgiving Day.

5. How many participants received byes?

From Quiz "Survivor Series" 1998: It's A Deadly Game

Answer: 3

The Undertaker and Kane both received byes in the first round which meant the two would meet each other in the quarter-finals. Stone Cold Steve Austin won his first round match and was slated to meet either X-Pac or Steven Regal in the quarter-finals. Unfortunately, Regal and X-Pac were eliminated when both were counted out, which gave Austin a bye. Austin was the first man to qualify for the semi-finals.

6. Where did "Survivor Series" 1994 take place?

From Quiz WWE "Survivor Series" 1994

Answer: San Antonio, Texas

The Freeman Coliseum in San Antonio, Texas played host to the "Survivor Series". The event took place on November 23, 1994.

7. Who was the captain of "The Dream Team?"

From Quiz The Teams of "Survivor Series 1989"

Answer: Dusty Rhodes

Rhodes would be joined by Brutus "The Barber" Beefcake, Tito Santana, and The Red Rooster. Even though Santana was eliminated in the match first, Rhodes and Beefcake would survive and give their team the win.

8. Where did "Survivor Series" 1993 take place?

From Quiz WWE "Survivor Series" 1993

Answer: Boston, Massachusetts

The Boston Garden in Boston, Massachusetts played host to the "Survivor Series". The event took place on November 24, 1993.

9. Where did "Survivor Series" 2008 take place?

From Quiz "Survivor Series" 2008

Answer: Boston, Massachusetts

"Survivor Series" 2008 took place on November 23, 2008 in the TD Banknorth Garden in Boston, Massachusetts.

10. Where did "Survivor Series" 2007 take place?

From Quiz "Survivor Series" 2007

Answer: Miami, Florida

"Survivor Series" 2007 took place on November 18, 2007 in the American Airlines Arena in Miami, Florida.

11. What date was the event held on?

From Quiz Survivor Series 2006

Answer: 26th November 2006

"Survivor Series 2006" was the twentieth annual "Survivor Series" and took place on 26th November, 2006 from the Wachovia Center in Philadelphia, Pennsylvania.

12. The "Survivor Series" used to be shown on Thanksgiving Night for the first few years of its existence. Which year was the first to be shown the day before Thanksgiving?

From Quiz Who will Survive Part 2

Answer: 1991

"Survivor Series" had its first 3 years on Thanksgiving night before moving to the night before. In 1995 it began showing on Sunday nights.

13. How did the Trish Stratus vs. Lita feud start?

From Quiz "Survivor Series" 2004 - Part Two

Answer: It started by Trish making fun of Lita having a baby with Kane and called her "chubby" even though Lita wasn't pregnant with Trish thinking that she was going to have another baby

It started when Trish started to constantly tease and make fun of Lita when she was pregnant with Kane's baby. Then after that, when Kane fell on top of Lita in the ring (after a chairshot to the back from Gene Snitsky) and this killed the baby and Lita had to be taken away by EMT's. After this, Trish called Lita "chubby" with Trish thinking she was going to have another baby when she wasn't going to. From then on Lita vowed from that day on, that would get revenge on Trish Stratus.

14. What two tag teams were booked for the opening card match?

From Quiz WWE "Survivor Series 1992"

Answer: High Energy and The Headshrinkers

The opening card match was between High Energy and The Headshrinkers. The Headshrinkers won the bout via pinfall after they gave their finishing Splash Off The Top Rope to Owen Hart.

15. Where was "Survivor Series" held?

From Quiz "Survivor Series" 2002

Answer: Madison Square Garden in New York City

16. Who was the sole surivor in the main event at the first "Survivor Series"?

From Quiz Who Will Survive?

Answer: Andre the Giant

Andre the Giant eliminated Bam Bam Bigelow to win the match.

17. What team was announced first?

From Quiz WWF "Survivor Series" 2001 - Winner Takes All

Answer: The Alliance

Led by Shane and Stephanie McMahon, the Alliance's sole mission was killing the WWF and all that their father had accomplished.

18. In the first match, which wrestler was eliminated first?

From Quiz WWF "Survivor Series" 1988

Answer: Danny Davis

Within the first minute of the match, Dangerous Danny Davis was eliminated by a "Sleeper Hold" from Brutus "The Barber" Beefcake.

19. In the first match of the evening, who did Jeff Hardy and Bubba and Spike Dudley have a Tag Team Elimination Match against?

From Quiz WWE "Survivor Series" 2002

Answer: 3 Minute Warning & Three Minute Warning

Bubba and Spike Dudley, along with Jeff Hardy, faced offa against 3 Minute Warning (Rosie, Jamal, and Rico) in a Tag Team Elimination Match. The odds didn't look for Bubba, Spike, and Jeff, but these three great wrestlers gave it their all. Spike was eliminated first when Jamal slammed him through a table, he was followed by Rosie who went through a table at the hands of Jeff. This happened under the overhang in the audience. Jeff hit Rosie with a terrific "Swanton Bomb" from the abutment on the second level, proving that he truly is extreme. Then after much fighting between Jamal and Jeff, Jamal slammed the smaller Hardy into a table on the outside of the ring. This was then followed by Bubba putting Jamal through a table in the ring. The only two wrestlers remaining in this match were Bubba and Rico.

20. In which arena was the 1995 "Survivor Series" held?

From Quiz WWE Retro : "Survivor Series" 1995

Answer: U.S. Air Arena, Washington D.C.

21. Who did Christian have a match against for the WWF European Championship?

From Quiz WWF 'Survivor Series' 2001

Answer: Al Snow

Al Snow faced off against Christian for the WWF European Championship. During the match, Christian tried to leave a few times, but Al brought him back into the ring. Al almost won the championship when he gave Christian the 'Snow Plow', but unfortunately, Christian retained the belt when he gave Al the 'I'm Prettier' for the pin. Better luck next time Al!

22. Which tag team won the WWE Tag Team championships in a Fatal 4-Way match?

From Quiz WWE Survivor Series 2014

Answer: The Miz & Damien Mizdow

The first team to score a pinfall or submission wins the Tag Team championship. Damien Mizdow (who the fans chant for during the match) scores the victory for his team when he pins Goldust, after a huge melee, and a huge powerbomb/suplex involving four men from the top rope.

23. In the first match at the World Wrestling Entertainment's 1987 "Survivor Series" event, which two superstars became the first two wrestlers to ever be eliminated in a traditional "Survivor Series" match when they brawled double count-out?

From Quiz WWE "Survivor Series" 1987

Answer: Jim Duggan and Harley Race

In the first "Survivor Series" match at the World Wrestling Entertainment's 1987 "Survivor Series" event, Jim Duggan knocked Harley Race out of the ring. Duggan followed Race out where they brawled. Both men were counted out and were the first two wrestlers eliminated from the match.

24. Who did Mankind face in his first round match?

From Quiz "Survivor Series" 1998: It's A Deadly Game

Answer: Dwayne Gill

Mankind had a mystery opponent going into "Survivor Series". It was revealed to be longtime jobber Dwayne Gill better known as 'Gillberg'. Mankind easily defeated Gill.

25. What was the name of the team captained by Diesel at "Survivor Series" 1994?

From Quiz WWE "Survivor Series" 1994

Answer: The Teamsters

Diesel teamed up with Shawn Michaels, Jeff Jarrett, Owen Hart & Jim "The Anvil" Neidhart. This was the first "Survivor Series" event since 1988 that the traditional elimination matches had five superstars on each team.

26. A team called "The Enforcers" is up next. They would provide the opposition for "The Dream Team." Who was the man who captained "The Enforcers?"

From Quiz The Teams of "Survivor Series 1989"

Answer: Big Boss Man

"The Enforcers" were Big Boss Man, Bad News Brown, Rick Martel, and Honky Tonk Man. Boss Man's tag team partner, Akeem, was supposed to be in this match, but was replaced by Bad News Brown.

27. Who replaced Mr. Perfect in the opening match?

From Quiz WWE "Survivor Series" 1993

Answer: "Macho Man" Randy Savage

Mr. Perfect failed to show up at the event and Savage replaced him in the opening match. WWE would never reveal the true reason for Perfect missing the show.

28. How many members of Demolition were on "The Perfect Team"?

From Quiz The Teams of "Survivor Series 1990"

Answer: 3

Ax, Smash, and newly introduced Crush, joined team captain Mr. Perfect. This particular event would be one of the final Pay Per Views for Demolition. Ax would soon leave the WWE, Smash would go onto other gimmicks including Repo Man, and Crush would enter a singles career using the same name.

29. Who won the Triple Threat Match for the ECW World Heavyweight Championship at "Survivor Series" 2007?

From Quiz "Survivor Series" 2007

Answer: CM Punk

CM Punk defeated John Morrison and The Miz in a Triple Threat Match to retain the ECW World Heavyweight Championship, when CM Punk pinned The Miz after the "Go to Sleep".

30. "Survivor Series 2006" started with a dark match between Carlito and Charlie Haas. Who won and how did he win?

From Quiz Survivor Series 2006

Answer: Carlito with the "Back Cracker"

Despite being a dark match, this match was entertaining and fast paced. It went back and forth but Carlito came out on top, winning with the "Back Cracker".

This is category 6167
Last Updated Jul 13 2024 5:46 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.