FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Wrestlemania Quizzes, Trivia and Puzzles
Wrestlemania Quizzes, Trivia

WrestleMania Trivia

WrestleMania Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pay Per Views

Fun Trivia
77 WrestleMania quizzes and 1,078 WrestleMania trivia questions.
1.
  Hulk Hogan at 'Wrestlemania'    
Multiple Choice
 10 Qns
After almost 9 years out of the WWF/E, Hulk Hogan finally returned as part of the nWo in 2002. He later went on to face The Rock at 'Wrestlemania X8', taking his total number of 'Mania' appearances to ten. How much do you know about each of them?
Tough, 10 Qns, karismatik, Jan 08 03
Tough
karismatik
4029 plays
2.
  "Wrestlemania" Part One    
Multiple Choice
 20 Qns
"Wrestlemania" is one of the biggest events of the year. Some people think they know about "Wrestlemania" and it's history. Take this quiz to see if you really know about "Wrestlemania". I'll ask you one question about each "Wrestlemania".
Average, 20 Qns, hatchet17, Mar 30 06
Average
hatchet17
2217 plays
3.
  "Wrestlemania" 1-10    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz contains, in order, a question regarding each "WrestleMania" from 1 through 10.
Average, 10 Qns, ftsma, Mar 07 18
Average
ftsma
Mar 07 18
175 plays
4.
  A History of "WrestleMania"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the third installment of the "A history of..." series. Do you know your "WrestleMania" history. Test yourself here in "A History of WrestleMania".
Average, 10 Qns, WWEFan23, May 06 10
Average
WWEFan23
439 plays
5.
  A History of "The Streak"    
Multiple Choice
 10 Qns
Undertaker's WrestleMania streak has not been matched by any other performer in WWE history. Let's see how much you know about "the Streak".
Average, 10 Qns, WWEFan23, Feb 11 11
Average
WWEFan23
559 plays
6.
  History of "Wrestlemania"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is on the greatest wrestling event of each and every year.
Average, 15 Qns, jgrangers2, Mar 08 10
Average
jgrangers2
1088 plays
7.
  History of 'Wrestlemania' - 1st Edition    
Multiple Choice
 10 Qns
The grandaddy of them all kicked off in 1985 at Madison Square Garden in New York City. 18 years later and it's still going strong. But how much do you know?
Average, 10 Qns, karismatik, Mar 29 06
Average
karismatik
2715 plays
8.
  Wrestlemania: A History    
Multiple Choice
 20 Qns
Are you a true wrestling fan? If the answer is 'Yes', prove it by taking this quiz on Wrestlemania 1-20. Good luck!
Tough, 20 Qns, TNA189, Feb 24 11
Tough
TNA189
674 plays
9.
  WWE - WrestleMania   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Grandaddy of 'em all! The grandest stage of all! WrestleMania! Today I challenge You to see how much You know of WrestleManias! Let's begin.
Average, 10 Qns, MineKaralius, Sep 10 15
Average
MineKaralius
206 plays
10.
  The History Of 'Wrestlemania'    
Multiple Choice
 5 Qns
In the beginning, there was wrestling, then came 'Wrestlemania'. From then until now, it has grown into a glamorous business known as 'sports entertainment'. You say you love wrestling? Can't live without it? Now it's time to see how much you really know
Tough, 5 Qns, JuniorTheJaws, Oct 29 02
Tough
JuniorTheJaws gold member
4212 plays
trivia question Quick Question
Who won the Interpromotional Match at "Wrestlemania 23"?

From Quiz ""Wrestlemania 23""




11.
  The Ultimate "Wrestlemania" Quiz   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Wrestlemania" is called the Superbowl of wrestling. There are questions covering #1 through #22.
Average, 10 Qns, warddw1526, Aug 07 07
Average
warddw1526
1066 plays
12.
  WWF "Wrestlemania" II    
Multiple Choice
 10 Qns
See how much you know back when wrestling began to grow in popularity.
Average, 10 Qns, DCS123, Apr 01 23
Average
DCS123
Apr 01 23
1080 plays
13.
  "Wrestlemania" Part Two    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's the last part of the major "Wrestlemania" quizzes. It's been rough I know. Good luck and good job to those getting a perfect score!
Tough, 10 Qns, hatchet17, Mar 30 06
Tough
hatchet17
1126 plays
14.
  The Mania Of "Wrestlemania" Quizzes    
Multiple Choice
 10 Qns
"Wrestlemania" is the biggest event of the year. In the history of "Wrestlemania" we have seen so many matches, title changes, celebrities and many more memories. Let's see if you can get a perfect score on this quiz. Enjoy!
Average, 10 Qns, hatchet17, Dec 22 06
Average
hatchet17
1172 plays
15.
  Major "Wrestlemania" Quiz Part 2    
Multiple Choice
 15 Qns
This is the next quiz that is divided in to two more parts. These will be random questions about "Wrestlemania" through out the years. Be ready and good luck!
Average, 15 Qns, hatchet17, Jun 07 04
Average
hatchet17
979 plays
16.
  'Wrestlemania' Arenas    
Multiple Choice
 5 Qns
These sporting arenas where made famous by The World Wrestling Federation. Some of the most famous W.W.F. matches were held at these arenas. How well do you know your wrestling arenas?
Average, 5 Qns, JuniorTheJaws, Apr 22 04
Average
JuniorTheJaws gold member
2350 plays
17.
  'Wrestlemania Quiz Part 1'    
Multiple Choice
 10 Qns
These questions are all about any of the, 'Wrestlemanias', from I-XVII.
Average, 10 Qns, Comedian, Feb 01 06
Average
Comedian
2241 plays
18.
  WWE General Knowledge 6: Wrestlemania Special    
Multiple Choice
 15 Qns
This is the sixth general knowledge quiz I've done and this time, it is on Wrestlemania. Enjoy!
Tough, 15 Qns, gtb321, May 15 18
Tough
gtb321
May 15 18
141 plays

WrestleMania Trivia Questions

1. Which celebrity teamed with Hulk Hogan in the Main Event of the first "Wrestlemania"?

From Quiz
"Wrestlemania" 1-10

Answer: Mr. T

Mr. T was a bit nervous about the whole thing, especially since Rowdy Roddy Piper didn't really like him due to him being a non-wrestler. Mr. T almost bailed out of the whole thing, but Hulk made sure he didn't leave and was even allowed to bring his entourage with him. Hogan claims had Mr. T successfully bailed on the whole thing, there might have never been another "WrestleMania".

2. The first ever match in Wrestlemania history saw Tito Santana defeat which bleached-blond superstar under a mask?

From Quiz WWE General Knowledge 6: Wrestlemania Special

Answer: Buddy Rose

He wrestled as The Executioner and lost quickly to a Figure-Four-Leglock.

3. What was the first ever main event in WrestleMania history?

From Quiz WWE - WrestleMania

Answer: Hulk Hogan & Mr. T vs. 'Rowdy' Roddy Piper & Paul Orndorff.

Hulk Hogan and Mr.T took on Roddy Piper and Paul Orndorff in the main event of "WrestleMania 1" and in the end Hulk Hogan and Mr. T managed to pull off a victory.

4. Who was the Undertaker's first opponent at "WrestleMania"?

From Quiz A History of "The Streak"

Answer: Jimmy Snuka

Undertaker's first WrestleMania match took place at "WrestleMania VII" in Los Angelos, California. Undertaker pinned Snuka after delivering a Tombstone Piledriver.

5. What was the first title to change hands at "WrestleMania"?

From Quiz A History of "WrestleMania"

Answer: WWF Tag Team Championships

The first title change in "WrestleMania" history was Nikolai Volkoff and The Iron Sheik defeated the champions, The U.S. Express (Mike Rotundo and Barry Windham). Junkyard Dog defeated Greg Valentine in the first "WrestleMania" title match for the Intercontinental Championship. He defeated Valentine by count-out though, so the title did not change hands.

6. At Wrestlemania 1, Big John Studd lost $15,000 after failing to beat Andre The Giant in a challenge where the winner would be the first person to perform a specific move. What was this move?

From Quiz Wrestlemania: A History

Answer: Bodyslam

Hulk Hogan teamed up with Mr. T to take on Roddy Piper and Mr Wonderful, Paul Orndorff in a Two On Two Tag Team Match in the main event. Hulk Hogan won the match for his team after pinning Orndorff.

7. Who sang the national anthem to open the first "Wrestlemania"?

From Quiz The Ultimate "Wrestlemania" Quiz

Answer: "Mean" Gene Okurland

Ray Charles sang a rendition of "America the Beautiful" before "Wrestlemania 2". Aretha Franklin sang a rendition of "America the Beautiful" before the show, as well as the theme song for the even, "Who's Zooming Who?". Liberace appeared with Radio City Music Hall "The Rockettes" at "Wrestlemania 1".

8. What was the first ever "Wrestlemania" match?

From Quiz History of "Wrestlemania"

Answer: Tito Santana vs. The Executioner

Tito Santana defeated The Executioner to become the first ever "Wrestlemania" winner on March 31, 1985 at Madison Square Garden.

9. What was the number of people in attendance at eighteenth "Wrestlemania"?

From Quiz "Wrestlemania" Part Two

Answer: 68,237

It was at the Sky Dome in Toronto. This was the second "Wrestlemania" held at that arena.

10. Who eliminated Big John Studd from the Battle Royal at the second "Wrestlemania"?

From Quiz Major "Wrestlemania" Quiz Part 2

Answer: "Refrigerator" Perry

Big John Studd eliminated him and Perry acted like he wanted to shake hands. When Studd shook his hand Perry pulled him to the outside.

11. Who were the two managers in the main event at the first "Wrestlemania"?

From Quiz "Wrestlemania" Part One

Answer: Bob Orton and Jimmy Snuka

Both managers interfered in the match. It was the assist from Snuka that helped Hogan and Mr. T win over Piper and Orndoff.

12. This event emanated from how many cities?

From Quiz WWF "Wrestlemania" II

Answer: 3

It was one of the most watched events in history.

13. 'Wrestlemania' - Who was in Hogan and Mr. T's corner at this event?

From Quiz Hulk Hogan at 'Wrestlemania'

Answer: 'Superfly' Jimmy Snuka

Hogan and T (BA Baracus in 'The A Team') defeated the team of Rowdy Roddy Piper and 'Mr Wonderful' Paul Orndorff in the main event of the inaugural 'Wrestlemania' in Madison Square Garden. Snuka's main concern in the match was to keep an eye on 'Ace' Cowboy Bob Orton, who stood in the opposite corner.

14. What famous television show has strong ties with the main event of the original 'Wrestlemania'?

From Quiz History of 'Wrestlemania' - 1st Edition

Answer: 'The A Team'

Mr T, who played BA Baracus in the hit television show 'The A Team', tagged with WWF Heavyweight Champion, Hulk Hogan, to beat 'Mr Wonderful' Paul Orndorff and Rowdy Roddy Piper. T also fought in a boxing match against Piper at 'Wrestlemania 2', which he also won via disqualification.

15. When 'Wrestlemania' made its debut, what did Vince McMahon say that the event would be like?

From Quiz The History Of 'Wrestlemania'

Answer: The Superbowl

In an interview conducted by 'WrestleWire' in 1998, Vince stated that the main premise for coming up with 'Wrestlemania' was to bring wrestling to the next level. He compared the event to the Superbowl, where anything goes. He said he only intended for it to be a one time deal, but when he saw how much the fans and wrestlers enjoyed it, he couldn't think of not having another 'Wrestlemania'.

16. Who did Tito Santana defeat at 'Wrestlemania I'?

From Quiz 'Wrestlemania Quiz Part 1'

Answer: The Executioner

This was the first match to start off 'Wrestlemania I'.

17. On March 31, 1985, at the first ever 'Wrestlemania', Hulk Hogan and Mr.T teamed up against Roddy Piper and Paul Orndorff. What arena was 'Wrestlemania' live from?

From Quiz 'Wrestlemania' Arenas

Answer: Madison Square Garden

Other matches that night included: The Iron Sheik and Nikolai Volkoff teaming up against Barry Windham and Mike Rotundo. The Iron Sheik and Volkoff became the new W.W.F. Tag Team Champions that night. Andre the Giant was pitted against Big John Studd in a Body Slam Match. Andre emerged victorious in that match.

18. How many different cities was "Wrestlemania 2" held in?

From Quiz "Wrestlemania" 1-10

Answer: 3 & three

"Wrestlemania 2" was held in three different cities: New York at Nassau Coliseum, where Vince McMahon did commentary with Susan St. James of Kate & Allie fame, and the main event was Mr. T vs Rowdy Roddy Piper in a boxing match. Chicago at the Rosemont Horizon (now called Allstate Arena), where Gorilla Monsoon did commentary with Mean Gene Okerlund and guest star Kathy Lee Crosby, and the main event was a battle royal containing 14 WWF superstars and 6 NFL football players. Los Angeles at the LA Sports Arena, where Jesse "The Body" Ventura, Lord Alfred Hayes, and Elvira did commentary, and the main event, and final match of the night, was Hulk Hogan vs King Kong Bundy in a Steel Cage for the WWF World Heavyweight Championship.

19. What injury did The Miz suffer in the main event of "Wrestlemania 27"?

From Quiz WWE General Knowledge 6: Wrestlemania Special

Answer: Concussion

He suffered it after being speared by John Cena from a barrier.

20. Who did Undertaker face most in his legendary WrestleMania streak?

From Quiz WWE - WrestleMania

Answer: Triple H

In his legendary streak of 21-1, Undertaker faced Shawn Michaels twice (Once at "WrestleMania 25" and then next year at "WrestleMania 26"), Kane also twice (once at "WrestleMania 14" and then after six years "WrestleMania 2"0). He faced Jimmy "Superfly" Snuka once in what was his first WrestleMania at "WrestleMania 7" and first victory in the streak. Lastly he faced "The Game" Triple H, three times (once at "WrestleMania X-Seven", then at "WrestleMania 27" and lastly" WrestleMania 28" in a Hell in a Cell match that was dubbed "The End of an Era").

21. How did the Undertaker defeat Giant Gonzalez at "WrestleMania IX"?

From Quiz A History of "The Streak"

Answer: Disqualification

Gonzalez was disqualified for using a rag soaked in chloroform to knock out the Undertaker. After the match, however, Undertaker recuperated and attacked Gonzalez. Gonzalez and Undertaker would have a rematch at "Summerslam 1993".

22. What was the first Steel Cage match in "WrestleMania" history?

From Quiz A History of "WrestleMania"

Answer: Hulk Hogan vs. King Kong Bundy

Hogan faced Bundy in a Steel Cage match which was the main event at "WrestleMania 2" and it was for the WWF Championship. Hogan defeated Bundy after "Hulking up" and hitting him with the leg drop. While Hogan was climbing the cage, Bundy got back up and grabbed in legs. Hogan kicked Bundy away and climbed over the cage the retain the WWF Championship.

23. At "Wrestlemania 6", who was Dusty Rhodes partner in the first ever Mixed Tag Team Match held in the WWE against Randy Savage and Queen Sherri?

From Quiz The Ultimate "Wrestlemania" Quiz

Answer: Sapphire

This match was won by Rhodes and Sapphire at the first ever "Wrestlemania" held outside of the United States. The event was held at the "Skydome" in Toronto, Ontario.

24. Which celebrity was seen playing chess with Bob Backlund at the eleventh "Wrestlemania"?

From Quiz The Mania Of "Wrestlemania" Quizzes

Answer: Jonathan Taylor Thomas

This happened before Bob Backlund's match with Bret Hart. Bret Hart defeated Backlund with his own finisher. Roddy Piper was the special referee.

25. Stone Cold Steve Austin made his Wrestlemania debut at "Wrestlemania XII." Who did Austin wrestle?

From Quiz History of "Wrestlemania"

Answer: Savio Vega & Vega

Austin was known as "The Ringmaster" and was managed by Ted Dibiase. He would go on to win his "Wrestlemania" debut at The Pond in Anaheim, CA.

26. How many "Wrestlemanias" did the Texas Tornado wrestle in during his time with the company?

From Quiz Major "Wrestlemania" Quiz Part 2

Answer: 1

He only wrestled at the seventh "Wrestlemania" against Dino Bravo. He passed away a couple of years later. Dino died a short time later as well.

27. Who was the last man eliminated in the twenty man "Battle Royal" at the second "Wrestlemania"?

From Quiz "Wrestlemania" Part One

Answer: Bret Hart

Andre "The Giant" last eliminated Bret Hart to win the "Battle Royal". Many still consider Andre as "The King of the Battle Royal".

28. Which wrestler made his professional debut?

From Quiz WWF "Wrestlemania" II

Answer: Bret Hart

Bret Hart won his debut match.

29. 'Wrestlemania 2' - What move did Hogan perform on Bobby 'The Brain' Heenan in the Steel Cage Match Main Event?

From Quiz Hulk Hogan at 'Wrestlemania'

Answer: Atomic Drop

Hogan faced and defeated King Kong Bundy in a Steel Cage Match to retain his WWF Championship. After the match had ended, Heenan stormed the ring and was promptly bounced back out of the cage, courtesy of The Hulkster's knee.

30. Who was the manager of Hulk Hogan's title challenger at 'Wrestlemania 2'?

From Quiz History of 'Wrestlemania' - 1st Edition

Answer: Bobby 'The Brain' Heenan

'The Brain', who also managed such greats as Andre The Giant, was in King Kong Bundy's corner as he fell to Hogan in a Steel Cage Match

This is category 6168
Last Updated Jul 13 2024 5:46 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.