FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Foley Mick Quizzes, Trivia and Puzzles
Foley Mick Quizzes, Trivia

Mick Foley Trivia

Mick Foley Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Wrestling Personalities E-K

Fun Trivia
4 Mick Foley quizzes and 50 Mick Foley trivia questions.
1.
  All About Mick Foley    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz about the career of Mick Foley! Enjoy!
Average, 10 Qns, mcm0530, Nov 11 21
Average
mcm0530
Nov 11 21
1037 plays
2.
  Mick Foley Wrestler and Author    
Multiple Choice
 10 Qns
Mick Foley: Husband, father, wrestler, author. The most awesome man in the WWF. Or is he the stupidest? Test your knowledge of the hardcore legend! Have fun and tell me what you think! All information is correct as of 2001.
Average, 10 Qns, SheWolf316, Nov 11 21
Average
SheWolf316
Nov 11 21
2563 plays
3.
  'Have A Nice Day'    
Multiple Choice
 25 Qns
If you read the book, this shouldn't be so tough.
Difficult, 25 Qns, ajrs32, Nov 11 21
Difficult
ajrs32
Nov 11 21
2166 plays
4.
  Foley Knowledge    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is all about the Hardcore legend, Mick Foley. All information is correct as of 2001.
Average, 5 Qns, vix2k, Nov 11 21
Average
vix2k
Nov 11 21
2787 plays

Mick Foley Trivia Questions

1. Mick Foley trained to be a professional wrestler at whose wrestling school?

From Quiz
All About Mick Foley

Answer: Dominic DeNucci

Mick trained at Denucci's school with guys such as Shane Douglas in the mid-80's!

2. A girl in college called Mick by the wrong name and helped set him on the path toward wrestling. What was that name?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Frank

This incident led to the creation of the home video 'The Legend of Frank Foley'.

3. What was Mick Foley's most painful injury?

From Quiz Foley Knowledge

Answer: Torn Abdominal muscle

You'd never believe it would you.

4. Who was Mick Foley's book 'Have a Nice Day: A Tale of Blood and Sweatsocks' dedicated to?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: Owen and Brian

Owen Hart died during the writing of the book. Owen was a great wrestler, who never really got the recognition he deserved. Brian Hildebrand was a great friend to Mick who died of stomach cancer just after the completion of the book

5. Who was the first promoter that Mick worked for?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Tommy Dee

Mick worked for Dee not as a wrestler, but as the guy who put up the ring.

6. What is Mick's wife called?

From Quiz Foley Knowledge

Answer: Collette

Collette insiperd Mick alot to keep on wrestling.

7. Who trained Mick to be a wrestler?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: Dominic DeNucci

8. Mick Foley, as Mankind, debuted in the WWE the day after what major Pay Per View?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: Wrestlemania 12

Mankind showed up the day after 'Wrestlemania' that year and moved quickly into a rivalry with the Undertaker!

9. Who was the wrestling legend that trained Mick?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Dominic Denucci

Mick met Denucci while setting up rings for Tommy Dee.

10. On what date did Mick lose his ear in Munich, Germany?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: March 17, 1994

What he said after, is not repeatable!

11. Where was the wrestling school located that Mick attended?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Freedom, PA

Mick made the 400 mile round trip from Cortland College to Freedom, PA for two straight years.

12. What sport did Foley enjoy before he started wrestling?

From Quiz Foley Knowledge

Answer: Lacrosse

I think he is better as a wrestler than a Lacrosse player.

13. Mick eventually brought his old gimmick, Cactus Jack into the WWE. At "Wrestlemania XIV", Cactus Jack had a match against the New Age Outlaws for the WWE Tag Team Championship. Who was his partner?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: Chainsaw Charlie

Cactus Jack and Chainsaw Charlie battled the New Age Outlaws in a "Dumpster Match" at "Wrestlemania XIV". They won the match and the titles, but the decision was reversed the next night due to a technicality! Chainsaw Charlie, of course, was Terry Funk!

14. Mick's first professional match took place where?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Clarksburg, WV

It was before his match at the Clarksburg Armory that the name Cactus Jack was adopted.

15. What are the names of Foley's kids?

From Quiz Foley Knowledge

Answer: Dewey and Noelle

His chldren are the pride of his life.

16. At which WWF event, did Mick get thrown 15 feet off a steel cage, and get planted into a bunch of thumbtacks?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: King of the Ring 1998

17. "King of the Ring 1998" marked one of Mick Foley's most famous matches. It was a "Hell in a Cell" match against whom?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: Undertaker

Mankind faced the Undertaker in that brutal match! Mick was thrown off the cage, all the way down to the announcer's table!

18. While wrestling in Burkina Faso, midget wrestler Butch Cassidy told Mick they were in?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: A suburb of hell

This was such a classic line that if you read the book, you'd remember it.

19. In Mick's Japanese Death Match final, which explosive was used to blow up the ring?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: C4 & c four & c , 4 & c,4 & C-4 & C 4

20. When Mick won his first WWE Heavyweight Championship, it was during a taping of "Raw". On the night the match aired, WCW gave away the ending to the Mankind/Rock Match before it even aired. Which broadcaster actually gave it away?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: Tony Schiavone

Schiavone gave away the news, but it backfired on WCW. Instead of the wrestling audience staying with WCW Nitro, thousands of people turned the channel to see Mankind win the championship!

21. What was Mick's second overseas tour?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Nigeria

Mick lost to Power Uti, the Nigerian champ.

22. During his time with the WWE, Foley has written two best-selling autobiographies. What was the name of his first one?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: Have a Nice Day: A Tale of Blood and Sweatsocks

His second autobiography, "Foley is Good" became a best-seller as well.

23. In which wrestling federation did Mick perform his first wrestling stint, after batting around the independent scent?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: CWA, Memphis

Mick wrestled in Memphis as part of Robert Fuller's Studs Stable.

24. Who was Mick's sidekick for almost 3 years?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: Mr Socko & Socko & Mr. Socko & Mister Socko

25. Mick started a rivalry with Ric Flair on an edition of Monday Night "Raw". Their first encounter was which type of match at "Vengeance 2006"?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: 2 out of 3 Falls Match

Flair won their first encounter in two straight falls when Mick was disqualified for using a weapon on Flair.

26. Which wrestler was Mick a co-holder of the CWA Tag Team Championship?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Gary Young

Mick and Young won the titles and then broke off from the Stable.

27. Who did Mick make unlikely friends with shortly after their "Hardcore Match" at "Wrestlemania 22"?

From Quiz All About Mick Foley

Answer: Edge

Edge and Foley had an amazing "Hardcore Match" at "Wrestlemania", but then ended up joining forces against ECW!

28. What was the name of General Skandor Akbar's group that Mick and Gary Young were a part of in WCCW?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Devastation Incorporated & Devastation Inc & Devastation & Devastation Inc.

As a matter of fact, Foley and Young were the ONLY members at the time, facing off against a babyface roster of about 20 wrestlers.

29. What was Mick's favourite post (Japanese) match food?

From Quiz Mick Foley Wrestler and Author

Answer: Japanese chocolate and ice cream

30. Which future wrestling superstar did Mick observe being trained by Gentleman Chris Adams in the Dallas Sportatorium?

From Quiz 'Have A Nice Day'

Answer: Steve Austin

Adams was giving Austin the benefit of his knowledge for a mere {$3000.} Sean Waltman (X-Pac) did a stint in the WCCW as the Lightning Kid.

This is category 24244
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.