FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Orton Randy Quizzes, Trivia and Puzzles
Orton Randy Quizzes, Trivia

Randy Orton Trivia

Randy Orton Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Wrestling Personalities L-R

Fun Trivia
5 Randy Orton quizzes and 55 Randy Orton trivia questions.
1.
  Randy Orton and his WWE Career   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the Legend Killer, Randy Orton and his WWE career.
Average, 10 Qns, ironman3357, Jul 01 07
Average
ironman3357
2036 plays
2.
  "The Legend Killer" Randy Orton   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Randy Orton. The youngest World Heavyweight Champion in WWE history.
Average, 10 Qns, Cheetah_Chic, Jan 12 06
Average
Cheetah_Chic
2519 plays
3.
  WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17    
Multiple Choice
 15 Qns
Volume 17 is a all about Randy Orton matches on pay per view in the 2009/2011 period.
Average, 15 Qns, wwe84, Mar 18 14
Average
wwe84 gold member
230 plays
4.
  Legend Killer: Randy Orton    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Legend Killer" Randy Orton has had many accomplishments in the early goings of his career. Take this to see what you know!
Average, 10 Qns, munsterslam, Jun 06 09
Average
munsterslam
540 plays
5.
  Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about Randy Orton's WWE career.
Average, 10 Qns, BigUncleChester, Mar 11 09
Average
BigUncleChester
691 plays
trivia question Quick Question
What accomplishment did Randy Orton add to his long list in January 2009?

From Quiz "Legend Killer: Randy Orton"





Randy Orton Trivia Questions

1. Who did Randy Orton face at "TLC: Tables, Ladders and Chairs '09"?

From Quiz
WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: Kofi Kingston

Randy Orton defeated Kofi Kingston. The Undertaker defeated Batista in a Chairs match to retain the World Heavyweight Championship. Sheamus defeated John Cena in a Tables match to win the WWE Championship. Christian defeated Shelton Benjamin in a Ladder match to retain the ECW Championship.

2. What year did Randy Orton make his WWE TV debut?

From Quiz Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer

Answer: 2002

Orton made his debut on an episode of "Smackdown" in April 2002. He fought Hardcore Holly.

3. What year did Randy Orton make his professional wrestling debut?

From Quiz Legend Killer: Randy Orton

Answer: 2000

Randy Orton started out with the Mid-Missouri Wrestling Association-Southern Illinois Conference Wrestling (MMWA-SICW), located in his hometown of St. Louis, Missouri. In 2002, he would make his WWE debut.

4. When was Randy born?

From Quiz "The Legend Killer" Randy Orton

Answer: April 1, 1980

Randy Orton was born a third generation superstar. His grandfather was Bob Orton Sr. and his father was "Cowboy" Bob Orton. They also wrestled for the WWE.

5. Which WWE Championship did Randy Orton wrestle for at "Royal Rumble '2010"?

From Quiz WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: WWE Championship

Sheamus defeated Randy Orton by disqualification to retain the WWE Championship. The Undertaker defeated Rey Mysterio to retain the World Heavyweight Championship. Christian defeated Ezekiel Jackson to retain the ECW Championship. The Miz defeated MVP to retain the WWE United States Championship.

6. Who did Randy Orton fight at "Unforgiven" 2003?

From Quiz Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer

Answer: Shawn Michaels

Orton defeated Michaels in a match that was billed as "Legend vs. Legend Killer". After Orton won this match he would become known as the "Legend Killer".

7. Who was his opponent in his first televised WWE match?

From Quiz Legend Killer: Randy Orton

Answer: Hardcore Holly

Randy Orton beat Hardcore Holly after being yelled at by Mr. McMahon. He would roll up Holly for the win.

8. What city is Randy Orton from?

From Quiz Randy Orton and his WWE Career

Answer: St. Louis

Randy Orton was born in St. Louis, Missouri on April 1, 1980. He was also raised and sent to school in St. Louis as a child.

9. Who was NOT one of Randy's team members for his "Survivor Series 2004" match against team Triple H?

From Quiz "The Legend Killer" Randy Orton

Answer: Edge

At "Survivor Series 2004" it was team Orton (Randy Orton, Chris Benoit, Maven, and Chris Jericho) vs team Triple H (Triple H, Batista, Edge, and Gene Snitsky). Team Orton won. They become "Raw" general managers for a whole month.

10. Who eliminated Randy Orton from the WWE Championship "Elimination Chamber" match at "Elimination Chamber 2010"?

From Quiz WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: Ted DiBiase Jr

Randy Orton was eliminated first in the "Elimination Chamber" match by Ted DiBiase Jr which was won by John Cena who won the WWE Championship. Batista defeated John Cena to win the WWE Championship. Drew McIntyre defeated Kane to retain the WWE Intercontinental Championship. The Miz defeated MVP to retain the WWE United States Championship.

11. Who did Randy Orton defeat to capture the WWE Intercontinental Championship in 2003?

From Quiz Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer

Answer: Rob Van Dam

Orton captured the title at "Armageddon" 2003. Mick Foley was the special guest referee for the match.

12. What belt did Randy hold first in the WWE?

From Quiz Legend Killer: Randy Orton

Answer: Intercontinental Championship

Randy has held everyone of these titles, with the exception of the Women's Championship. He held the World Tag Team Championship once, with Edge as part of Rated-RKO, they would lose the titles to Shawn Michaels and John Cena.

13. What show did Randy Orton debut on?

From Quiz Randy Orton and his WWE Career

Answer: Smackdown & Smack Down

Randy Orton made his debut on "Smackdown's" April 25, 2001 show, in a try-out match ordered by Vince McMahon.

14. What was Randy's finishing move?

From Quiz "The Legend Killer" Randy Orton

Answer: RKO

"RKO" stands for Randy Keith Orton. That is Randy's full name. Triple H does the "Pedigree." Chris Benoit does the "Crippler Crossface." Chris Masters does the" Masterlock."

15. Who did Randy Orton face in a Triple Threat match at "Wrestlemania XXVI"?

From Quiz WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: Cody Rhodes and Ted DiBiase Jr

Randy Orton defeated his former Legacy members Cody Rhodes and Ted DiBiase Jr in a Triple Threat match. Chris Jericho defeated Edge to retain the World Heavyweight Championship. Triple H defeated Sheamus. John Cena defeated Batista to win the WWE Championship.

16. What was the name of Randy Orton's finishing manoeuvre?

From Quiz Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer

Answer: The RKO

Orton has defeated many opponents with the "RKO". He also used other trademark moves like the "Running Punt" and the "Rope Hung Spike DDT".

17. Which faction was Randy part of?

From Quiz Legend Killer: Randy Orton

Answer: Evolution

Evolution was comprised of Ric Flair (The Past), Triple H (The Present), Randy Orton and Batista (The Future). They dominated the RAW Brand, capturing every title (Exception of the Women's Championship). Triple H was the World Heavyweight Champion, Randy Orton was the Intercontinental Champion, and Batista and Ric Flair were the World Tag Team Champions.

18. Who did Randy Orton debut against, and what was the outcome of the match?

From Quiz Randy Orton and his WWE Career

Answer: Hardcore Holly and he won

Randy Orton defeated Hardcore Holly after landing is old finisher, the Overdrive.

19. Who was NOT one of Randy's fellow members of Evolution?

From Quiz "The Legend Killer" Randy Orton

Answer: Chris Jericho

In May 2003 after being out with an injury Randy came back to join Evolution. He was with Triple H, Ric Flair, and Batista. He won the World Heavyweight Championship in August 2004. The night after Evolution turned their backs on Randy and he went on his own.

20. Who did Randy Orton face in a Extreme Rules match at "Extreme Rules 2010"?

From Quiz WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: Jack Swagger

Jack Swagger defeated Randy Orton to retain the World Heavyweight Championship. Sheamus defeated Triple H in a Street Fight. Edge defeated Chris Jericho in a Steel Cage match. John Cena defeated Batista in a Last Man Standing match to retain the WWE Championship.

21. Who did Randy Orton team up with at "Survivor Series" 2004?

From Quiz Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer

Answer: Chris Benoit, Chris Jericho & Maven

Orton's team defeated Triple H, Edge, Batista & Snitsky. Orton was the sole survivor after pinning Triple H last to win it.

22. Who was Randy's first "legend" to be "killed"?

From Quiz Legend Killer: Randy Orton

Answer: Shawn Michaels

Randy Orton defeated Shawn Michaels at "Unforgiven 2003." The others were "Killed" by Randy Orton. Jake came to warn Randy about taking on the Undertaker, and he gave him the "RKO". He knocked out Rob Van Dam by spiking him into the floor. He beat Mick Foley down a set of stairs. Also adding to the list of feuds/"kills" are: Harley Race, Ric Flair, Dusty Rhodes, and Sgt. Slaughter. The list will keep going as time goes on.

23. Who did Randy Orton face, in his first title match?

From Quiz Randy Orton and his WWE Career

Answer: The Undertaker

Randy Orton had a WWE title shot match at "Smackdown's" May 30, 2002 show. He could not defeat the Undertaker. Undertaker finished Randy Orton off with his finisher, 'the Last Ride'.

24. After Randy first won the World Heavyweight Title what is one thing he did NOT do to Triple H?

From Quiz "The Legend Killer" Randy Orton

Answer: Shake his hand

Two weeks after Randy won the title Triple H came to the ring and wanted Randy to hand him the title. He didn't, he just spit in Triple H's face. The week after that he embarrassed him by showing pictures of Randy spitting in his face. Evolution was in the ring so Randy came down with a sledge hammer. Triple H got away. That night Triple H had a match with Eugene. Randy got the sledge hammer off of Triple H and hit him with it. After Triple H beat Randy for the World Heavyweight Title at "Unforgiven" he was having a party on "Raw" to celebrate. Randy Orton jumped of of a cake onto Triple H.

25. What injury cause Randy Orton's match with Edge to be a double count-out at "Over The Limit 2010"?

From Quiz WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: Dislocated his shoulder

As Randy Orton was setting up for the RKO as he was banging his fists in the ring as usual then his dislocated his shoulder causing the match to be declared a double count-out after both Randy Orton and Edge went outside of the ring and didn't answer the ten count.

26. At which Pay Per View event did Randy and Bob Orton fight the Undertaker in Handicap Casket Match?

From Quiz Randy Orton - The Legacy of the Legend Killer

Answer: No Mercy '05

Randy Orton and his father "Cowboy" Bob Orton defeated the Underatker in the match. After the match had ended the Orton's quickly locked the Undertaker in the casket and and set it on fire.

27. Who did Randy Orton defeat to win the World Heavyweight Championship at "Summerslam 2004"?

From Quiz Legend Killer: Randy Orton

Answer: Chris Benoit

Randy Orton became the youngest World Heavyweight Champion at the age of 22. After the match, Benoit offered his hand to Orton, telling him to "Be a man", and Orton shook hands with him. Orton lost the title at "Unforgiven 2004" to Triple H.

28. At what Pay-Per-View did Randy Orton win the World Heavyweight Title?

From Quiz Randy Orton and his WWE Career

Answer: Summerslam

Randy Orton defeated Chris Benoit for the World Heavyweight Championship at 'Summerslam' '04 and became the youngest World Heavyweight Champion.

29. What 2005 "Smackdown" draft pick was Randy Orton?

From Quiz "The Legend Killer" Randy Orton

Answer: 2nd

Randy was the second pick from "Raw". The first pick was Chris Benoit. The third pick was Muhammad Hassan with Davari. The fourth pick was Christian. The fifth pick was Batista.

30. Randy Orton took on three other superstars in the WWE Championship Fatal 4 Way match. Who were the other three superstars that were in the match at "Fatal 4 Way 2010"?

From Quiz WWF/WWE Pay Per View Chronology Vol. 17

Answer: Sheamus, John Cena and Edge

Sheamus defeated John Cena, Randy Orton and Edge to win the WWE Championship. Rey Mysterio defeated Jack Swagger, CM Punk and Big Show to win the World Heavyweight Championship. The Miz defeated R-Truth to retain the WWE United States Championship. Zack Ryder defeated MVP in the dark match held before the pay per view. Kofi Kingston defeated Drew McIntyre to retain the WWE Intercontinental Championship. Evan Bourne defeated Chris Jericho.

This is category 14864
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.