FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Something in Common Quizzes, Trivia and Puzzles
Something in Common Quizzes, Trivia

Something in Common Trivia

Something in Common Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Mixed Trivia for Kids

Fun Trivia
These wide-ranging quizzes are not completely random - each one has some common element or theme that connects the questions.
27 quizzes and 275 trivia questions.
1.
The A Team
  The 'A' Team   best quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Ten different people, places, and things have gotten together to form a super-team and what they need you to do is figure out who, where, and what they are. All of them begin with the letter 'A'. Good luck!
Very Easy, 10 Qns, kyleisalive, May 03 21
Recommended for grades: 4,5,6,7
Very Easy
kyleisalive editor
May 03 21
5585 plays
2.
  In My Day...   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I grew up in the 1970s, and things are certainly different now than they were then! You kids might be interested in some of those differences.
Very Easy, 10 Qns, john_sunseri, May 03 21
Recommended for grades: 6,7,8,9,10
Very Easy
john_sunseri
May 03 21
7063 plays
3.
  A 'Flare' For English   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Your task is to pick the most appropriate verb to fill in the blank in the sentence. Easy enough? But as you work your way through the questions you might see a pattern. See if you can find the common bond.
Very Easy, 10 Qns, 1nn1, Nov 06 22
Recommended for grades: 4,5,6
Very Easy
1nn1 gold member
Nov 06 22
433 plays
4.
A Childs Prayer
  A Child's Prayer   top quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
This child's prayer is loosely based on the wonderful 1963 novelty song by Allan Sherman, "Hello Muddah, Hello Fadduh (A Letter from Camp Granada)". Can you guess the missing words by the pictures shown?
Very Easy, 10 Qns, Plodd, May 03 21
Recommended for grades: 4,5,6,7,8
Very Easy
Plodd
May 03 21
2090 plays
5.
  Animal, Vegetable or Mineral?   great trivia quiz  
Classification Quiz
 15 Qns
Here are some things beginning with the letters A, V and M - can you sort them into the right bucket - Animal, Vegetable or Mineral?
Very Easy, 15 Qns, Mistigris, Jan 12 22
Recommended for grades: 3,4,5,6
Very Easy
Mistigris
Jan 12 22
872 plays
6.
So Many Things to See
  So Many Things to See   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Today I'm going to get up and go for a walk around town. As I visit different places, I'll describe something I see and show you a picture of it. Then I'll ask a you a question about it. Use each photo to help figure out the answer.
Very Easy, 10 Qns, MrNobody97, Jun 03 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Very Easy
MrNobody97 gold member
Jun 03 20
736 plays
7.
  'Orange' You Going To Take This Quiz?    
Multiple Choice
 10 Qns
Orange is my favorite color, so I thought I'd go through some random orange-colored things and facts about them. Wanna join me?
Easier, 10 Qns, Gispepfu, Nov 13 22
Recommended for grades: 4,5,6
Easier
Gispepfu gold member
Nov 13 22
499 plays
8.
A Lazy Saturday With the Family
  A Lazy Saturday With the Family   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
With no plans and rubbish weather on Saturday, my wife, my two kids, and I decided to have a lazy day at home. Here are ten questions about the events of our day. The picture clues should help. Enjoy!
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, May 03 21
Recommended for grades: 3,4,5
Very Easy
ClarkyB
May 03 21
1138 plays
9.
Trivia About Things Around Us
  Trivia About Things Around Us    
Photo Quiz
 10 Qns
This quiz will give you photo clues about the answers. A variety of questions that deal with the world around us will be in the quiz. Good luck!
Easier, 10 Qns, Trivia_Fan54, May 30 20
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Easier
Trivia_Fan54 gold member
May 30 20
719 plays
10.
Zooming Along With the Letter Z
  Zooming Along With the Letter 'Z'    
Photo Quiz
 10 Qns
A simple quiz about a variety of things that start with the letter 'Z'.
Easier, 10 Qns, dcpddc478, May 03 21
Recommended for grades: 7,8,9
Easier
dcpddc478
May 03 21
1853 plays
trivia question Quick Question
This is a toy that you swing round your waist. What is it called?

From Quiz "Backwards and Forwards"




11.
You Dont Know Jack
  You Don't Know Jack!    
Photo Quiz
 10 Qns
You know Jack, the little boy who fell down a hill. But do you know the rest of the story? Quiz on and find out!
Easier, 10 Qns, alexis722, Jan 06 15
Recommended for grades: 1,2,3,4,5
Easier
alexis722
1339 plays
12.
  How Is That?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I don't care what. I don't care why. I don't care where or when or who for. I just care how. Here are ten questions on different topics that just ask 'How?'
Easier, 10 Qns, reedy, Aug 30 23
Recommended for grades: 5,6,7
Easier
reedy gold member
Aug 30 23
1719 plays
13.
  More Colour Me Purple: Nothing Rhymes with Purple   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
However, this doesn't mean it's not worth writing a quiz about. This quiz is a mini category safari, and each question has something in common: they're all about the colour purple, or purple things. Note: this quiz has a British bias.
Very Easy, 10 Qns, Kankurette, May 03 21
Recommended for grades: 5,6,7
Very Easy
Kankurette gold member
May 03 21
810 plays
14.
  Lost Dimension   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In two or three dimensions, geometry is everywhere! Let's look at where shapes appear in our everyday lives, as well as a bit about the shapes themselves.
Easier, 10 Qns, George95, Mar 16 22
Recommended for grades: 5,6,7
Easier
George95 gold member
Mar 16 22
1591 plays
15.
  Backwards and Forwards   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Everything in this quiz swings, all you have to do is identify the object.
Easier, 10 Qns, Christinap, May 03 21
Recommended for grades: 4,5,6
Easier
Christinap
May 03 21
2209 plays
16.
  Getting Lazy With "Z"    
Multiple Choice
 10 Qns
For a school assignment, my son is asking everyone he knows for a list of ten words that use a letter "Z" in them. As I can be a bit lazy (I used a "Z" there!) could you give me a hand please?
Easier, 10 Qns, lonely-lady, May 09 18
Easier
lonely-lady
May 09 18
1299 plays
17.
  Once Upon a Christmas Eve Night   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
It was a busy night for Santa and the elves. As they were rushing to get ready for Santa to deliver gifts to the children around the world, a few strange but funny things occurred. Can you discover what happened?
Very Easy, 10 Qns, November4, May 03 21
Recommended for grades: 3,4,5
Very Easy
November4 gold member
May 03 21
2068 plays
18.
  Words Without Friends    
Multiple Choice
 10 Qns
Unfortunately the following answers are words without friends. Don't be alarmed, the words simply don't have the letters f, r, i, e, n, d, and s in them. Thank you to Buddy1 for the Challenge title. Good luck!
Very Easy, 10 Qns, Triviaballer, May 03 21
Recommended for grades: 3,4,5
Very Easy
Triviaballer gold member
May 03 21
1473 plays
19.
  Chocolate Cheesecake    
Multiple Choice
 10 Qns
Kids! Let's make some chocolate cheesecake and answer these questions along the way.
Very Easy, 10 Qns, Saleo, Jul 08 14
Recommended for grades: 7,8,9
Very Easy
Saleo
1174 plays
20.
  Why is the Sky Blue    
Multiple Choice
 10 Qns
Asking questions is the best way for anyone to learn. However, sometimes the answer to a question is not that easy and even parents need some assistance. This quiz may help answer ten of the most common questions that start with "why".
Average, 10 Qns, adam36, Jun 11 13
Average
adam36 gold member
1209 plays
21.
  Questions About Numbers    
Multiple Choice
 10 Qns
We use numbers every day. Answer the following questions by selecting the correct number. See the pattern and the answers will come easily!
Very Easy, 10 Qns, pdk42, Nov 20 21
Very Easy
pdk42
Nov 20 21
1571 plays
22.
  What Will You Find in South Australia?    
Multiple Choice
 10 Qns
I live in South Australia, and I have invited my American friend Emma and her mother to visit me. I hope they will have a great time, seeing some new things.
Easier, 10 Qns, windrush, Apr 27 19
Easier
windrush gold member
Apr 27 19
466 plays
23.
  Black Studies Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
I hope that you have studied the word "black" so that you can answer these trivia questions!
Very Easy, 10 Qns, zippolover, Sep 18 21
Very Easy
zippolover
Sep 18 21
1401 plays
24.
  Mr Jones' Bunch of Keys    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Mr Jones, a locksmith who helps people unlock various locks when they have lost the key.
Very Easy, 10 Qns, mcsurfie, Jan 31 14
Very Easy
mcsurfie
902 plays
25.
  A School Day Sampler    
Multiple Choice
 10 Qns
Have you ever wished school was shorter? Only two or three hours long? How about ten minutes? This quiz covers an entire school day in just ten questions! (Note: some questions are US-specific.)
Easier, 10 Qns, crystal3g, Aug 29 14
Easier
crystal3g
1120 plays
26.
  The Colour Black    
Multiple Choice
 10 Qns
Black represents a lack of colour; an emptiness. In general, colours often have different meanings in various cultures. Therefore, this quiz will present some interesting facts about this colour!
Average, 10 Qns, gkaz4, Nov 02 14
Average
gkaz4
966 plays
27.
  Little Black Project: Obsidian Objects    
Multiple Choice
 10 Qns
Can we write ten quizzes on one single colour? Yes we can, we already did. Here's another grand offering by Team Blue. This one is based on objects that share "black". Have fun!
Easier, 10 Qns, em1958, Jul 09 19
Easier
em1958 gold member
Jul 09 19
560 plays

Something in Common Trivia Questions

1. Please choose the best verb to complete the sentence. The shopping bag was heavy and I had to ____ it all the way home.

From Quiz
A 'Flare' For English

Answer: carry

Carry is a Middle English word meaning to convey or to take along in transport. It is derived from the old North French "carier" meaning the same thing. The French word came from the Latin "carrum" meaning Celtic war chariot. There is a girl's name that sounds the same as carry. Carrie as a girl's name was originally a shorter form of Caroline or Carol, both of which are female forms of the German Karl, which means "free man" Perhaps the most famous Carrie was a character in Stephen King's horror novel "Carrie" (1974). This was made into an even scarier movie in 1975 and made Sissy Spacek an international star. This question was written by Phoenix Rising's 1nn1 who read the book and saw the movie as a teenager and was scared both times.

2. SCI/TECH: Which green vegetable, which is nicknamed 'miniature trees' and contains loads of vitamin C, also comes in purple?

From Quiz More Colour Me Purple: Nothing Rhymes with Purple

Answer: Broccoli

Purple sprouting broccoli, to give it its full name, is a variety of broccoli with florets - the tree-like bits on top - which come in purple. It's got a sweeter taste than green broccoli, and is a bit leaner. (Incidentally, did you know that there are purple carrots as well? They originally come from Afghanistan.)

3. Emma is at my table, looking for her favourite breakfast cereal, Rice Krispies. I have exactly the same cereal, but what is its name in Australia?

From Quiz What Will You Find in South Australia?

Answer: Rice Bubbles

In Australia, Rice Krispies are called Rice Bubbles - I don't know why. We still have the characters Snap, Crackle and Pop, and the cereal tastes and sounds like Rice Krispies when milk is added to it. Emma had a bowl of cereal and some fresh orange juice to drink.

4. J.K. Rowling wrote a popular series of books about a young wizard named Harry Potter. How many books are in the series as originally published?

From Quiz How Is That?

Answer: Seven

The series tells the story of an orphan boy who discovers that he is actually part of a secret world of witches and wizards. He also finds out that there are great dangers in this world, and that he is fated to battle against the evil wizard that killed his parents. The "Harry Potter" series of books were published between 1997 and 2007: "The Philosopher's Stone" (1997) "The Chamber of Secrets" (1998) "The Prisoner of Azkaban" (1999) "The Goblet of Fire" (2000) "The Order of the Phoenix" (2003) "The Half-Blood Prince" (2005) "The Deathly Hallows" (2007) But, while there were seven books in the series, it took eight movies to tell the story, with "The Deathly Hallows" being split into two films.

5. Which fruit without the letters f, r, i, e, n, d, and s is typically purple and has a pit in the center?

From Quiz Words Without Friends

Answer: Plum

While plums are often purple, they can also be yellow, white, green, or red. Fruits like the plum that have a hard center and a fleshy outer core are known as drupes.

6. The first "Z" word that I thought of was a striped, horse-like animal with a road crossing named after it. Can you tell me the name of the animal please?

From Quiz Getting Lazy With "Z"

Answer: Zebra

The zebra is the striped animal. As babies they are brown and white but they become the usual black and white as they get older. The zorro or Darwin's zorro is a black fox. Zorro is the Spanish for fox. The zebu is also known as the Brahman, is a cow from South Asia. Taz is a cartoon character named after the Tasmanian devil. The most famous zebra crossing in the world is in Abbey Road in London. That is where The Beatles recorded much of their music. The photograph of the four men for their "Abbey Road" album was taken on the zebra crossing on that road. It is often visited by tourists who want their pictures taken on the crossing and if I still lived in London, I would plan my route to miss Abbey Road during the daytime for that reason.

7. Chocolate cheesecake is most commonly served as which course of a meal?

From Quiz Chocolate Cheesecake

Answer: Dessert

Chocolate cheesecake is best served after a full meal. Anyone with a sweet tooth would love it! It can be served alongside fresh fruits, if desired. To make it, you will need some chocolate cookies, some cream cheese, some sugar, two eggs and some butter. You will also need some coffee powder, sour cream and melted chocolate. All this will later be mixed into a thick batter!

8. Mr Jones is a locksmith who travels around the town where he lives, fitting locks and opening locks when someone has lost their key. To do this, Mr Jones has a van in which he travels. What does Mr Jones have to unlock to get into his van?

From Quiz Mr Jones' Bunch of Keys

Answer: His van door

Before the advent of the petrol and diesel engines, tradesmen used horses and carts to transport various things. However, with the invention of the motor car, the first vans and lorries were developed. Vans are very useful to people who only have a small amount of items to transport, or to carry their various tools and equipment. They also come in various shapes and sizes, depending on what the owner needs.

9. Why is the sky blue?

From Quiz Why is the Sky Blue

Answer: The blue color in sunlight is scattered by the atmosphere

Light travels in waves made up of many colors from the sun. Each color has a unique wavelength. Blue (and violet) light have the shortest wavelengths. When the different colors of light pass through the atmosphere they hit small water droplets and bits of dust which react to the light and they send the shorter rays of blue and violet light toward the ground and your eyes. We see blue and not violet because our eyes are more sensitive to blue and so the sky appears blue.

10. The winner of a race finished in this position.

From Quiz Questions About Numbers

Answer: 1

The winner finished first. Winners in the Olympics receive a gold medal. Funny starting a quiz with a question about a winner. :-)

11. How many bags of wool are mentioned in the nursery rhyme "Baa, Baa Black Sheep"?

From Quiz Black Studies Trivia

Answer: Three

"Baa, baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three bags full." "Baa, Baa Black Sheep" is an old English nursery rhyme, dating back to 1731.

12. This object is found on old fashioned wind up clocks. It goes from side to side. What is it?

From Quiz Backwards and Forwards

Answer: Pendulum

On old clocks the pendulum hangs down and swings from side to side driving the clock mechanism. It helps the clock to keep time, as it usually has a weight on it that slides up and down and regulates how fast the pendulum swings. The quicker the pendulum swings the faster the clock works. On many antique grandfather clocks the pendulum is on view and is often a feature of the clock.

13. The first video game I ever played was very simple--I controlled a paddle and tried to knock a ball past the other player's paddle. Do you know the name of this game?

From Quiz In My Day...

Answer: Pong

"Pong" came out in 1972, and I had a home version of it when Atari came out with the Color TV Game 6 in 1977. It's very simple, and I spent hours playing it against my brother (he usually won).

14. Select the correct verb to make the sentence complete. After a while and the proper medicine, the pain began to ____.

From Quiz A 'Flare' For English

Answer: wane

The word wane means to get smaller or weaker. The moon, after it is full, wanes every night until it cannot be seen in the night sky. This is called a new moon. The word comes from a description of boards used in building - a board with a missing edge or other part is called a wane. The name Wayne sounds like wane. It can be a first name or the last name - Bruce Wayne's secret identity was Batman, and there was a famous actor called John Wayne who was in many western movies. Wayne as a last name, comes from a word for a person who built wagons. Wayne can be a first name - a very well-known hockey player was Wayne Gretzky. Player pusdoc's enthusiasm waned on this topic once the topic of hockey arose.

15. An English confectionery (candy) company has a mascot who is made of Liquorice Allsorts. What is this sweet person's name?

From Quiz Little Black Project: Obsidian Objects

Answer: Bertie Bassett

Liquorice Allsorts were originally made by Geo. Bassett & Co. Ltd in England, after a salesman dropped a tray of sweets when showing the range to a client. They went back into the tray all mixed up, and the client thought it looked better as a mixture, rather than selling the different types of sweet separately. Bertie Bassett is the company's mascot, and is made of different allsorts forming a man's shape. Liquorice (or licorice in the USA) is a black, sweet candy which has a distinctive taste a bit like aniseed; some people love it and others hate it. Some people find that it has a laxative effect, and eating too much of it can be bad for your health. (Question provided by windrush)

16. Emma and her Mom called out to me on their first night in Australia because they heard someone making heavy breathing noises at their upstairs window. What animal had they most likely heard?

From Quiz What Will You Find in South Australia?

Answer: A possum

Possums often will sit in a nearby tree, or even on a window-sill and make very loud noises (like a man breathing heavily). This can be quite worrying until you know what it is. In South Australia we have several kinds of possum; the brushtail and the ringtail are the most common in the Adelaide Hills. They are really cute looking little furry animals.

17. There are eight different planets in our solar system with over a hundred moons orbiting them. How many of those planets have NO moons?

From Quiz How Is That?

Answer: Two

The eight planets in our solar system, counting from closest to the sun, are: Mercury (no moons) Venus (no moons) Earth (one moon) Mars (two moons) Jupiter (at least 67 moons) Saturn (at least 62 moons) Uranus (at least 27 moons) Neptune (at least 14 moons) Why do the outer planets have numbers that say 'at least'? Because there are still moons being discovered, and some sightings of possible moons have to be confirmed. The numbers above are of 'confirmed' and named moons. Mercury and Venus have no moons because of their closeness to the sun. The sun's gravity is too strong for those planets to hold their own moons - they would get pulled away by the sun.

18. What sport without the letters f, r, i, e, n, d, and s is played on horseback with players using mallets to score goals?

From Quiz Words Without Friends

Answer: Polo

The game of polo is played on a very large field with four players on a team. In addition to the polo played on horseback there are many other forms including ones played in the water or on bicycles.

19. Mrs. Claus was rushing to prepare this treat when the bending machine broke down. All she could make was this straight, minty flavored treat with red and white stripes.

From Quiz Once Upon a Christmas Eve Night

Answer: candy cane

The bend in a candy cane is a reminder to children of the shepherd's hooks. Shepherds followed the star of Bethlehem to give praise to a very special baby.

20. Mr Jones' first call of the day is to his local zoo, where he is due to fit a lock. However, upon arrival he finds that the keepers cannot get into the zoo as the head keeper has lost his key. What does Mr Jones help unlock?

From Quiz Mr Jones' Bunch of Keys

Answer: The zoo gates

To allow people to get in and out of zoos and other places where a lot of people go in and out, they often have gates. This allows a large number of people to go quickly in and out of a place at once.

21. "Get out your math books," our teacher directs. Which of the four math operations would use renaming (sometimes called borrowing)?

From Quiz A School Day Sampler

Answer: Subtraction

Renaming is taking 1 away from a column and adding 10 to the column to the right. Addition and multiplication both involve carrying - adding numbers onto the next column.

22. Why do people yawn?

From Quiz Why is the Sky Blue

Answer: No one is really sure

Doctors do not completely understand why people (or animals) yawn. There is no hard evidence to suggest that yawning only occurs because a person is tired or bored. There is also no scientific evidence to support that a yawn will occur because we see someone else yawning, though most of us have seen this happen. The explanation taught to doctors, is that we yawn when oxygen levels in our lungs are low. The theory is that your brain sends a signal to the body to yawn to get more air into the lungs. But, there are still some mysteries about yawning. For example, fetuses can be observed yawning in the womb; but we know the fetus does not use its lungs to gather oxygen.

23. After so much exercise I think I deserve to eat something really nice and sweet. What is the name of a delicious cake which is also the name of an area in Germany?

From Quiz The Colour Black

Answer: Black Forest

Black Forest cake is a delicious dessert that typically (in its simplest form) consists of whipped cream and cherries between several layers of chocolate cake. However, Black Forest is also a region in Baden-W├╝rttemberg that is an extremely popular tourist destination.

24. According to the nursery rhyme, how many blackbirds were baked in a pie?

From Quiz Black Studies Trivia

Answer: Twenty-four

"Sing a song of sixpence, a pocket-full of rye. Four and twenty blackbirds baked in a pie." Back in 1602, Shakespeare wrote "Twelfth Night" and he had a character say to a clown, "Come on, there is sixpence for you, let's have a song". This is one of the many suggested sources for the rhyme.

25. This is a toy that you swing round your waist. What is it called?

From Quiz Backwards and Forwards

Answer: Hula hoop

Hula hoops have been around since the 1950s and their popularity has come and gone. The idea is to keep it moving around your waist for as long as possible. Some very skillful people can manage more than one hoop at a time. Some stage performers can do dozens at once, not only around their waist, but around arms, legs and even their neck as well.

26. Sometime in the 1970s, my parents bought something for the kitchen that made cooking much, much quicker. Over 90% of all homes have one now, but only one family in a hundred owned one in 1971. Do you know what I'm talking about?

From Quiz In My Day...

Answer: Microwave oven

Our microwave oven seemed like a miracle to me--it cooked a hot dog in just a few seconds, and it warmed up my dad's coffee when it got cold! The one we had was very big and made a very loud noise, but it was worth it, just for baked potatoes!

27. From the following option pick the best verb to fit into the sentence. The wind rose and the leaves in the tree began to _____.

From Quiz A 'Flare' For English

Answer: rustle

Rustle is a verb dating back to the 14th century, meaning to make noise while moving. It is unclear where the word originated, possibly Germany. In the mid-to-late 1800s Rustle was used in an additional way. It took the meaning "to steal", especially farm animals. That extra meaning began in the western United States. Rustle sounds like the proper name Russell. This name has been attributed to Old French. "Rousel" means red-haired and the short form "rous" is for red. Some people believe that Russell has British roots in the word Rufus, also meaning red-haired. Some people with the surname Russell that became famous include: American actress Jane Russell and American comedian Nipsey Russell. Jaknginger's husband is Russ, short for Russell.

28. Frosty the Snowman is white, but his eyes are black. What are they made of?

From Quiz Little Black Project: Obsidian Objects

Answer: Lumps of coal

Frosty the Snowman was first seen on a 1969 animated Christmas television special. It has been shown every Christmas since. The story is based on a popular song Gene Autry released on a 1950 record album: "Frosty the snowman was a jolly happy soul With a corn cob pipe and a button nose And eyes made out of coal." (Question provided by em1958)

29. The elves in charge of making bicycles got the order mixed up with the elves in charge of making this three-wheeled toy. What type of toy did they make instead?

From Quiz Once Upon a Christmas Eve Night

Answer: tricycle

Tricycles come in a variety of colors. They can be made out of steel or plastic. Santa gets a lot of requests for these from children between two and four. Tricycles are even made for adults to ride. Some adult size tricycles have a basket attached to carry groceries.

30. Mr Jones heads off to his first job of the day. The zoo is expecting some chimpanzees, and Mr Jones needs to fit a lock so they will not escape from their new home. Where would you find chimpanzees in a zoo?

From Quiz Mr Jones' Bunch of Keys

Answer: An animal enclosure

To prevent animals escaping they have to be kept in either cages or special enclosures that allow the animals to move about and keep the public safe from animals that may be dangerous. In the case of chimpanzees, their enclosures may also have ropes, platforms and climbing frames for them to play on.

This is category 24743
Last Updated Feb 25 2024 9:13 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.