FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cheetah Girls Quizzes, Trivia and Puzzles
Cheetah Girls Quizzes, Trivia

Cheetah Girls Trivia

Cheetah Girls Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids A-C

Fun Trivia
Teenagers Galleria, Chanel, Aqua, and Dorinda perform together as the Cheetah Girls, friends who have their eyes set on stardom.
8 Cheetah Girls quizzes and 80 Cheetah Girls trivia questions.
1.
  "Cheetah Girls 2": When In Spain ( TV version)   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is for all those "Cheetah Girls" fans out there. : )
Easier, 10 Qns, Ulrichlover101, May 31 08
Easier
Ulrichlover101
4539 plays
2.
  "Cheetah Girls" Power    
Multiple Choice
 10 Qns
A new Disney original movie "The Cheetah Girls". If you watched the whole thing or even about three-quarters of it, you should be able to answer these questions.
Average, 10 Qns, altosax82, Nov 13 10
Average
altosax82
6868 plays
3.
  Cheetah Girls 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is all about the movie "Cheetah Girls 2". It's my favorite movie ever!
Average, 10 Qns, Jp4ever, Dec 03 10
Average
Jp4ever
3090 plays
4.
  The Cheetah Girls 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I love this fim, so here is a quiz about it!
Average, 10 Qns, JuliaJam, Feb 23 07
Average
JuliaJam
3075 plays
5.
  The Cheetah Girls In Spain   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the movie "The Cheetah Girls 2". This quiz is about mostly the first half of the movie. This quiz will be real tough if you didn't pay attention to minor details.
Average, 10 Qns, purple129, Jan 14 07
Average
purple129
2255 plays
6.
  Cheetah Licious    
Multiple Choice
 10 Qns
I love the Cheetah Girls!
Average, 10 Qns, Sweetie600, Sep 02 06
Average
Sweetie600
4001 plays
7.
  The Cheetah Girls Test    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Cheetah Girls" is one of my favorite movies so I decided to make a quiz about it! Enjoy!
Average, 10 Qns, dancelovr18, Jun 21 05
Average
dancelovr18
5039 plays
8.
  10 Questions: The Cheetah Girls Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on Disney Channel's Original movie, 'The Cheetah Girls'. I hope you have as much fun taking this quiz as I had making it! Enjoy!
Difficult, 10 Qns, ReallyBadEggs, May 04 10
Difficult
ReallyBadEggs
7978 plays
trivia question Quick Question
Who were the first two Cheetah Girls?

From Quiz "Cheetah Licious"





Cheetah Girls Trivia Questions

1. When the Cheetah Girls are just about to perform "The Party's Just Begun" which Cheetah appears first?

From Quiz
The Cheetah Girls In Spain

Answer: Galleria

When the movie began, the crowd is chanting "Cheetah, Cheetah!". Then you hear Galleria's voice say "Ready!" then she appears followed by the other Cheetahs.

2. What is the first song in this movie?

From Quiz The Cheetah Girls 2

Answer: The Party's Just Begun

This is a very catchy tune. It is performed at their school. This is when Chanel finds out that she is going to Barcelona in the summer.

3. Why are the girls going to Spain?

From Quiz Cheetah Girls 2

Answer: singing competition

The girls see the ad for the New Voices Competition and decide to go. Their parents don't approve at first but then they cave in.

4. In what city does the movie take place in?

From Quiz "Cheetah Girls 2": When In Spain ( TV version)

Answer: Barcelona

The girls lived in Spain for two months. The girls had to rely on Adrienne to translate.

5. What is Galleria's mother's name?

From Quiz The Cheetah Girls

Answer: Dorothea

Dorothea is a fashion designer.

6. How many girls made up the band "Cheetah Girls"?

From Quiz "Cheetah Girls" Power

Answer: 4

At the beginning of the movie, one of the girls Chanel made the comment that the Cheetah Girls started out as just her and Galleria, but then a woman suggested that they should get two more girls to join their band. The two other girls were Dorinda and Aqua.

7. Who got a 1600 on their SATs?

From Quiz The Cheetah Girls In Spain

Answer: Chanel

After the Cheetah Girls finished performing "The Party's Just Begun", they are talking in a dressing room. Galleria metions that Chanel got a 1600 on her SAT's.

8. Dorothea (Galleria's mom) was not supposed to tell Chanel about her Barcelona trip. She said, "Was I not supposed to mention that or the ______?"

From Quiz The Cheetah Girls 2

Answer: Tattoo

This is what angers Chanel, as she is going to be away from the Cheetahs all summer, spending time with her mom's boyfriend Luc. Chanel doesn't like Luc at all.

9. What word comes next in the song "The Party's Just Begun": "Crank the music, now's the ________, all of us are here tonight"?

From Quiz Cheetah Girls 2

Answer: time

The girls sing this song when the movie starts. They are singing at their school.

10. Which Cheetah Girl's mother wants her to go to Spain?

From Quiz "Cheetah Girls 2": When In Spain ( TV version)

Answer: Chanel

Chanel's mother has been dating someone for a couple of years, and he wanted them to visit for the summer. Chanel was not too happy to go though.

11. What is the last song the Cheetah Girls sing together?

From Quiz The Cheetah Girls

Answer: Cheetah Sisters

The Cheetah Girls sing this song and decide to forgive each other.

12. Who is Derek's friend?

From Quiz The Cheetah Girls

Answer: Mackerel

Derek and Mackerel are in a band called 'Sonic Chaos'.

13. What is the very first song that the Cheetah Girls sing?

From Quiz "Cheetah Girls" Power

Answer: Together We Can

At the very beginning of the movie, Galleria, Chanel, Dorinda and Aqua sing their full version of "Together We Can". Later on, towards the end of the movie, they sing the chorus to save Galleria's dog Toto.

14. When Chanel asked her mom to go to Spain (the first time), what was the name of the magazine Galleria's mom was reading?

From Quiz The Cheetah Girls In Spain

Answer: Bride

Galleria tells Chanel to ask her mom if they can go to Spain. While she asks, Dorothea is reading a magazine. If you look closely you can see the name of the magazine.

15. When they get to Barcelona, they meet a count, Joaquin. Which Cheetah Girl does he fall for?

From Quiz The Cheetah Girls 2

Answer: Dorinda

He falls for Dorinda as soon as he sees her. She goes to his dance club and he teaches her the tango while she teaches him hip-hop.

16. What do the letters spell when they sing "Step Up"?

From Quiz Cheetah Girls 2

Answer: Cheetah Girls

This was shown throughout the whole song. It was also mentioned on the "Cheetah Girls 2" Pop-up Edition on Disney Channel.

17. What is the name of Chanel's mother's boyfriend?

From Quiz "Cheetah Girls 2": When In Spain ( TV version)

Answer: Luc

Luc had just invited Chanel and her mother to stay in Barcelona, but gladly let Dorothea and the three other Cheetahs stay too.

18. What year does Drinka always talk about?

From Quiz The Cheetah Girls

Answer: 1977

That was the year that Drinka had a big hit.

19. What school did the girls go to?

From Quiz "Cheetah Girls" Power

Answer: Manhattan Magnet

After the scene of the girls singing their song, it shows a group of girls walking up the steps to a school, and you see a banner that says Manhattan Magnet Talent Show.

20. When the Cheetah Girls first arrive in Spain they are walking up some stairs. What was Aqua doing?

From Quiz The Cheetah Girls In Spain

Answer: reading a map

When the Cheetah Girls first arrive in Spain they are walking up some stairs. Aqua is reading a map and talking about all the cool places they have to go to while they are in Spain.

21. When they get to Spain, what attraction does Aqua want to go to?

From Quiz The Cheetah Girls 2

Answer: Sagrada Familia

She constantly goes on about going to it throughout the film. Chanel keeps nagging her about pronouncing the 'r' in the name.

22. Who reminds Drinka of a hot, spicy, Latin, version of her?

From Quiz The Cheetah Girls

Answer: Chanel

Drinka says she sees little Drinka clones when she sees the Cheetah Girls sing.

23. Who were the first two Cheetah Girls?

From Quiz Cheetah Licious

Answer: Galleria and Chanel

The teacher said that they should add two more people.

24. What was the music contest the Cheetah Girls are entered in called?

From Quiz The Cheetah Girls In Spain

Answer: The New Voices Competition

Galeria was reading a magazine and saw the ad. They applied over the phone.

25. What was the club called that they 'checked out their competition for the festival' at?

From Quiz The Cheetah Girls 2

Answer: Dancing Cat

The Dancing Cat is where the Cheetah girls sing later in the competition. It is in the heart of Barcelona. This is where the song 'A La Nanita Nana' is sung.

26. Who sings the first verse of "Amigas Cheetahs"?

From Quiz Cheetah Girls 2

Answer: Chanel

Chanel sang "No matter where we come from we can be ourselves and still be... one"! Then all of the Cheetah Girls came out on stage.

27. Joaquin, Luc's godson, falls in love with which Cheetah Girl?

From Quiz "Cheetah Girls 2": When In Spain ( TV version)

Answer: Dorinda

Joaquin is a dancer who teaches the tango at Luc's studio. He invites Dorinda to come watch them, and then gets her to dance with him. Dorinda also falls for Joaquin.

28. Which Cheetah Girl is a foster child?

From Quiz The Cheetah Girls

Answer: Dorinda

Dorinda lives with her foster parents Mr. and Mrs. Bosco along with 10 other foster children.

29. What did Chanel give to Dorinda when she found out Dorinda was a foster child?

From Quiz Cheetah Licious

Answer: a vest

It was a Cheetah vest and Dorinda loved it since she didn't have a lot of money.

30. What was the name of the dog that got rescued?

From Quiz "Cheetah Girls" Power

Answer: Toto

Toto is a Bichon Frise. Bichon Frises are in the non-sporting group. In the movie, Toto runs away from Galleria and gets stuck in a hole. Galleria calls her parents, then notifies a cop that her dog is stuck in a hole. The cop calls for backup. Several firemen, policemen and even the other girls from the Cheetah Girls show up. A firemen is finally able to get him out, when Galleria and other girls start singing, to make him move more.

This is category 12413
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.