FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
 TV for Kids AC Quizzes, Trivia and Puzzles
 TV for Kids AC Quizzes, Trivia

TV for Kids A-C Trivia

TV for Kids A-C Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids

Fun Trivia
This is the subcategory for quizzes about television shows whose names start with letters from A through C in the alphabet.
285 quizzes and 3,990 trivia questions.
Popular TV for Kids A-C Topics
1.
  The Big Comfy Couch   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
First airing in 1992, this children's TV show was a classic for a generation. See what you remember about Loonette and Molly, a clown and her dolly on "The Big Comfy Couch"! Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Sep 15 23
Average
kyleisalive editor
Sep 15 23
108 plays
2.
  "The Amazing World of Gumball" Characters    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about most of "The Amazing World of Gumball" characters. There will be a description about the characters below the answer of each question. This quiz will also tell the episode each character was in.
Easier, 10 Qns, messychickin, Feb 19 21
Easier
messychickin
Feb 19 21
891 plays
3.
  Berenstain Bears Quiz for Experts   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the show "Berenstain Bears". I hope you enjoy it.
Average, 10 Qns, compassion2, Nov 27 16
Average
compassion2
1090 plays
4.
  A.N.T. Farm    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the popular Disney show A.N.T. Farm. This quiz might contain some spoilers.
Average, 10 Qns, AliceDDK, Mar 09 12
Average
AliceDDK
1140 plays
5.
  Bluey! Family, Fun, and Friends.    
Multiple Choice
 10 Qns
G'day from "down under!" In 2018 the charming cartoon Bluey burst onto the scene, much to families' delight everywhere. If you have fallen in love with Bluey, enjoy this quiz crafted in the same spirit.
Average, 10 Qns, Warpnacelle, May 07 21
Average
Warpnacelle
May 07 21
2289 plays
6.
  Bubble Guppies    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the television show "Bubble Guppies."
Average, 10 Qns, workisboring, Mar 31 12
Average
workisboring gold member
622 plays
7.
  Yahzaa! It's the Amazing Adrenalini Brothers!   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Who are the Amazing Adrenalini Brothers? Where do they come from and what do they do? For answers to these and many more death-defying questions... take this quiz!
Average, 10 Qns, Mistigris, Jun 12 08
Average
Mistigris
240 plays
8.
  Bakugan    
Multiple Choice
 10 Qns
"Bakugan" is a very popular cartoon and a ridiculously popular card and toy game. This quiz will be about the cartoon.
Easier, 10 Qns, goobas, Jun 20 10
Easier
goobas
916 plays
9.
  It's Time For Bubble Guppies!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Bubble, bubble, bubble, guppy, guppy, guppies!" My kids love the "Bubble Guppies"! See what you know of this fun and educational show.
Average, 10 Qns, LeoDaVinci, Apr 07 20
Average
LeoDaVinci editor
Apr 07 20
184 plays
10.
  Brandy & Mr. Whiskers   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
'Brandy and Mr. Whiskers' is a funny Disney Channel television show. Good luck!
Average, 10 Qns, Indy_B, Nov 10 21
Average
Indy_B
Nov 10 21
501 plays
trivia question Quick Question
What kind of things do Brother and Sister Bear most like to do?

From Quiz "Berenstain Bears"




11.
  Charlie and Lola   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Charlie and Lola" is a cute little cartoon. See if you know the answers to the questions about this television show based on the book of the same name.
Average, 10 Qns, gpenguin, Jun 21 07
Average
gpenguin
985 plays
12.
  The Adventures of Pete and Pete   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The classic Nickelodeon show about the surreal adventures of Pete Wrigley and his younger brother, Pete Wrigley.
Average, 10 Qns, Caseena, Feb 10 11
Average
Caseena
240 plays
13.
  The Amazing Quiz of Gumball    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Amazing World of Gumball" sure lives up to its name. Find out how much you know about this wonderful world!
Average, 10 Qns, Excadrill, Feb 09 17
Average
Excadrill
459 plays
14.
  "Best of Luck Nikki" - All About Nikki's Family    
Multiple Choice
 10 Qns
Take this quiz only if you are a fan of "Best of Luck Nikki".
Average, 10 Qns, nehapillai, Sep 05 12
Average
nehapillai
482 plays
15.
  Bananas in Pyjamas    
Multiple Choice
 10 Qns
Bananas in Pyjamas are known as B1 and B2. What else do you know about them and their friends?
Average, 10 Qns, hagridrules, Feb 12 08
Average
hagridrules
701 plays
16.
  "Big Bad Beetleborgs" - The Pilot    
Multiple Choice
 10 Qns
"Big Bad Beetleborgs" is a children's show based around kids who become their favorite comic book heroes after finding a creature who granted them a wish. Based on the episodes "Beetle Rock" parts 1 and 2.
Average, 10 Qns, Shadowmyst2004, Mar 05 16
Average
Shadowmyst2004
184 plays
17.
  Discover new lands with Barbie!    
Multiple Choice
 10 Qns
Have YOU seen the latest Barbie movies? Have you flown with Brietta to the Cloud Kingdom, or sailed with Rosella to Civilization? Have you travelled with Alina the fairy, or sung with Erika and Anneliese? Lets see how many adventures you HAVE been on!
Average, 10 Qns, Dustpelt, Jun 13 12
Average
Dustpelt
621 plays
18.
  'Angela Anaconda'    
Multiple Choice
 10 Qns
Angela Anaconda would be so happy to know someone made a quiz about her. Her dream in life is to be 'the center of the center of attention' and have everyone totally focused on her. So please pay close attention and make Angela happy!
Average, 10 Qns, hungreee, Oct 02 05
Average
hungreee
2275 plays
19.
  10 Questions on Berenstain Bears    
Multiple Choice
 10 Qns
Please enjoy my quiz and please let me know what you think or if anything is wrong.
Average, 10 Qns, taffy3123, May 22 14
Average
taffy3123
212 plays
20.
  The Animals of Farthing Wood   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the 1990s BBC-EBU cartoon series "The Animals of Farthing Wood".
Tough, 10 Qns, StaffieLover, Apr 07 09
Tough
StaffieLover
284 plays
21.
  Do You Know Bubble Guppies?    
Multiple Choice
 10 Qns
It's time for Bubble Guppies! This is a kids' show produced in 2011 aimed at 5-7 year olds! Do you know everything about it? This is going to be fin-tastic!
Average, 10 Qns, Theyhavesp0ken, Nov 02 21
Average
Theyhavesp0ken
Nov 02 21
98 plays
22.
  A "Corneil & Bernie" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on one of my favorite shows, this one is about "Corneil & Bernie" a show on Nicktoons Network! Enjoy!
Average, 10 Qns, lkglover2006, Apr 20 06
Average
lkglover2006
286 plays
23.
  Beware of "Bunnicula"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The tales of the vampire bunny by Deborah and James Howe have been revived in a cartoon series! Can you answer these questions based on the "Bunnicula" TV show?
Average, 10 Qns, sophieandlouie, Aug 09 16
Average
sophieandlouie
104 plays
24.
  "Animorphs" - The Pilot    
Multiple Choice
 10 Qns
Based on the book series written by K.A. Applegate. This quiz follows the episodes "My Name is Jake" parts one and two.
Average, 10 Qns, Shadowmyst2004, Mar 08 16
Average
Shadowmyst2004
183 plays
25.
  Asari Chan    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on one of the most famous Japanese animes "Asari Chan"!
Average, 10 Qns, pulkitagoel, Nov 22 09
Average
pulkitagoel
172 plays
26.
  Charlie and Lola Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz for people who have watched 'Charlie and Lola' on BBC (UK) or Playhouse Disney (USA).
Tough, 10 Qns, clubb, Mar 27 20
Tough
clubb
Mar 27 20
114 plays
27.
  The Fabulous World Of Richard Scarry    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Busy World of Richard Scarry" is one of my favorite children's shows. See how you handle my trivia questions based on episodes of the show!
Difficult, 10 Qns, kmccabe22, Sep 01 04
Difficult
kmccabe22
307 plays
28.
  Batman Beyond    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is about 'Batman Beyond'.
Average, 5 Qns, legodude28, Sep 01 09
Average
legodude28
1244 plays
29.
  Astro Boy    
Multiple Choice
 10 Qns
I loved the TV series "Astro Boy" when I was younger; if you have seen the show please take my quiz.
Average, 10 Qns, Ally316, Jul 28 04
Average
Ally316
305 plays
30.
  Back at the Barnyard    
Multiple Choice
 10 Qns
Who wouldn't love these hilarious animals? Good luck with the quiz!
Tough, 10 Qns, JessiePR, Nov 14 11
Tough
JessiePR
256 plays
31.
  Cubix    
Multiple Choice
 10 Qns
A general knowledge quiz on "Cubix." I make quizzes for everyone.
Tough, 10 Qns, Andy713, Mar 12 06
Tough
Andy713
246 plays
Related Topics
  Camp Rock [Television] (8 quizzes)


TV for Kids A-C Trivia Questions

1. Which two characters show up before the theme song?

From Quiz
Do You Know Bubble Guppies?

Answer: Molly and Gil

At the start of each episode, Molly shows up trying to start the show before being interrupted by Gil who does something based on the episode. Molly asks the viewers what Gil is trying to do until he makes a mistake and guffaws loudly. Then, Molly and Gil say, "It's time for Bubble Guppies!"

2. "Bluey" starts each episode with a catchy theme song. In what order is the family introduced?

From Quiz Bluey! Family, Fun, and Friends.

Answer: Mum, Dad, Bingo, Bluey

Bluey's family is based on the Australian breed of dog known as the blue heeler or the cattle dog. The heeler breed is loyal and very intelligent. Heelers will become very attached to their owners and dislike separation of any kind. For this reason, they have been nicknamed "the shadow dog." The show's creator, Joe Brumm, had a childhood blue heeler also named Bluey.

3. Who is Lola's best friend?

From Quiz Charlie and Lola Trivia

Answer: Lotta

Lola and Lotta are the best of friends. They enjoy playing with each other. Lola once borrowed Lotta's pretty white fur coat for a day. Lotta also plays with Charlie and his best friend Marv as well.

4. How many pets does the human Mina have?

From Quiz Beware of "Bunnicula"

Answer: 3

Mina has a dog called Harold, a scaredy-cat called Chester, and of course the vampire bunny himself.

5. In the opening scene, several teenagers are in a cafe playing video games. One of them had a dog with him. What was the dog's name?

From Quiz "Animorphs" - The Pilot

Answer: Homer

Homer was a golden retriever that belonged to Jake, the episode's narrator. When walking home from the internet cafe, Homer ran off, which caused the group to go looking for him.

6. What is the name of the comic book store that the main characters are hanging out in near the beginning of the episode?

From Quiz "Big Bad Beetleborgs" - The Pilot

Answer: Zoom Comics

Zoom Comics is the only comic shop in the series. The other three are names of actual stores in the Metro Detroit region. The store name can be seen several times in the scene. It appears both on the sign and the front window.

7. In "Mama's New Job", where does Mama work?

From Quiz Berenstain Bears

Answer: quilt shop

Mama always wanted to work in a quilt shop and it finally came true.

8. Who is the smartest person out of the Gumball family?

From Quiz "The Amazing World of Gumball" Characters

Answer: Anais

Anais is a smart and small girl who knows more than her Mom even though she's four years old. And she will do anything to see her favorite animal called Daisy. She is also a bunny. In the episode "The Remote" Anaias outsmarted everyone and she finally got to watch her show.

9. Who is Darwin Watterson?

From Quiz The Amazing Quiz of Gumball

Answer: Gumball's adoptive brother

According to Ben Bocquelet, the creator of the show, Darwin was just a fish that Gumball had as a pet. One day, Darwin grew legs and could speak, and soon became part of the family (yes, they did adopt him).

10. How many members are there in Nikki's family in the first season?

From Quiz "Best of Luck Nikki" - All About Nikki's Family

Answer: 6

Their family consists of 4 children and 2 adults. Their neighbour's name is Rolly.

11. Which two characters usually appear at the opening of each episode?

From Quiz Bubble Guppies

Answer: Molly and Gil

Molly introduces the show only to get interrupted by Gil doing something related to the show. After their opening skit, the theme song plays.

12. What animal did Otis and Pip dress up as to get special treatment because it was "appreciation week" for this animal?

From Quiz Back at the Barnyard

Answer: Moose

They saw a billboard saying it was Moose Appreciation Week but they didn't know it was over a couple of days back!

13. What does "A.N.T." stand for?

From Quiz A.N.T. Farm

Answer: Advanced Natural Talents

Chyna Parks is a new member of the A.N.T. Program and has met some friends along the way.

14. Where do Pete and Pete live?

From Quiz The Adventures of Pete and Pete

Answer: Wellsville

The unrevealed state that they live in is called The Sideburn State.

15. What is the name of Asari's sister?

From Quiz Asari Chan

Answer: Tatami Hama

Tatami is Asari's older sister who always dominates over her but actually cares for and loves Asari a lot, as shown many times in the show. She is more intelligent than Asari, always scoring 100 marks whereas Asari scores mostly 0 marks.

16. Where do the Farthing Wood animals meet to discuss the destruction of their home?

From Quiz The Animals of Farthing Wood

Answer: Badger's sett.

The animals all go to Badger's sett, where they discuss what is happening to them. Toad arrives last and tells them of his adventure to a place of safety.

17. What is G power?

From Quiz Bakugan

Answer: The amount of "life" points that a character starts with.

G power is given to each character and depending on the cards played, the character will gain or lose power or other attributes. Characters will sometimes team up to win a round against an opponent.

18. Where is Brandy originally from?

From Quiz Brandy & Mr. Whiskers

Answer: Florida

Brandy is from Florida. She mentions this a lot throughout the TV show. She says this line: "Hi, I'm Brandy Harrington, from the Florida Harringtons".

19. Who are the Amazing Adrenalini Brothers?

From Quiz Yahzaa! It's the Amazing Adrenalini Brothers!

Answer: Three amazing death-defying stuntmen

The Amazing Adrenalini Brothers are animated cartoon characters. They perform impossibly mad death-defying stunts that nearly always go terribly wrong but usually work out OK in the end. Their stunts all have grand names, like "High Dive of Doom!", "Volcano of Venom!" and "Cannons of Chaos!"

20. What is the name of the rat that is always saying "Cheese and Whiskers!" and "I'm a rat, I'm a rat, I'm a very clever rat"?

From Quiz Bananas in Pyjamas

Answer: Rat in the Hat

The Rat in the Hat drives a car called the Ratmobile and he works in the shop in Cuddles Avenue. He is often very sneaky and doesn't always tell the truth. He loves to say "I'm a rat, I'm a rat, I'm a very clever rat!"

21. What is the name of the small polar bear cub from "Barbie and the Magic of Pegasus" who is always shivering?

From Quiz Discover new lands with Barbie!

Answer: Shiver

Shiver is a cute little bear cub who is adopted by Annika. Tallula is a well mannered monkey from "Barbie at The Island Princess", Sarifina is a tidy but adventurous cat from "Barbie as The Princess and the Pauper" and Bibble is a lovable Puffball from "Fairytopia".

22. Charlie describes Lola as what?

From Quiz Charlie and Lola

Answer: Small and very funny

Charlie says this at the beginning of each episode. It is said in order to help set up what the episode will be about as he continues on to describe what she is doing.

23. The bears are a unique type of family, one of the reasons is because of where they live. What kind of house do they live in?

From Quiz Berenstain Bears

Answer: tree house

This is a nice two story tree house. Even though they lived in a tree, the house was like any home, they had a kitchen, a living room, and the cubs shared a bedroom. We never got to see the parents' room or the bathroom though.

24. What kind of animal is Corneil?

From Quiz A "Corneil & Bernie" Quiz

Answer: Dog

Corneil is a talking dog who is owned by John and Beth. Corneil is pretty smart and sophisticated.

25. Whose mother works at the Busytown Observatory?

From Quiz The Fabulous World Of Richard Scarry

Answer: Billy Dog

Busytown school takes field trips to the observatory and Billy Dog's mother is the tour guide there.

26. What is the name of Dr. Boynton's son?

From Quiz Astro Boy

Answer: Toby

Dr. Boynton gets the idea to make a child robot from his son.

27. What is Batman's real name in this spin-off series?

From Quiz Batman Beyond

Answer: Terry McGinnis

Bruce Wayne was the true identity of the real Batman. In this spin-off series, Bruce passes the mantle of Batman onto Terry McGinnis.

28. What color is the Big Comfy Couch?

From Quiz The Big Comfy Couch

Answer: Green

A fixture on the show (considering it's in the name), the Big Comfy Couch itself is green with a floral pattern all over. The show follows a clown, Loonette, and her doll, Molly, as they live, sleep, and learn on the massive piece of furniture, occasionally leaving the house for a little bit to meet up with neighbours, friends, and relatives. Across one hundred episodes, the couch stays virtually the same.

29. What is the name of Angela's school?

From Quiz 'Angela Anaconda'

Answer: Tapwater Springs Elementary

They always show the sign in front of the school and it says Tapwater Springs Elementary.

30. What caused Deema to get so upset in "Happy Holidays, Mr. Grumpfish!" to the point she starts crying?

From Quiz Do You Know Bubble Guppies?

Answer: The cookies were not ready.

Deema interrupts the characters talking about cookies while freaking out; Mr. Grouper tries to calm Deema down, then Deema stresses that she has not done the cookies yet and that she may not get them done before the party. Because of this, she gets very sad and starts to cry like a baby, but Gil offers help and Deema accepts it.

This is category 4079
Last Updated May 25 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.