FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Amanda Show The Quizzes, Trivia and Puzzles
Amanda Show The Quizzes, Trivia

The Amanda Show Trivia

The Amanda Show Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids A-C

Fun Trivia
2 quizzes and 20 trivia questions.
1.
  Amanda Show   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the Amanda Show.
Average, 10 Qns, lovejoy232, Jan 31 08
Average
lovejoy232
3564 plays
2.
  Amanda Bonanza!    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about 'The Amanda show' on Nickelodeon. Think you know everything about 'The Amanda Show'? then try this quiz to find out just how much you really know...
Average, 10 Qns, ChipHobbs, Jan 31 08
Average
ChipHobbs
1096 plays

The Amanda Show Trivia Questions

1. What are the two children who work in BlockBlister with their dad called?

From Quiz
Amanda Bonanza!

Answer: Blini and Biscotti

Blini and Biscotti are two children who work in a video store called BlockBlister (instead of BlockBuster). Everyone who borrows a video complain because the movies are actually made by Blini and Biscotti and their dad, and they are rubbish! But Blini, Biscotti and their dad think that they are 'much better!'

2. What is the FIRST name of Amanda's character on the sketch "Moody's Point"?

From Quiz Amanda Show

Answer: Moody

There is also an Amanda Show book.

3. What is the name of Amanda's number 1 fan?

From Quiz Amanda Show

Answer: Penelope Taynt

Penelope always works out schemes to meet Amanda. They never work.

4. What is Penelope Taynt's website all about Amanda called?

From Quiz Amanda Bonanza!

Answer: www.amandaplease.com

Penelope Taynt claims she is Amanda's number one fan. She always tries to sneak in and meet Amanda, annoying everyone else! She says 'please' after everything she says, which is why her website is called www.amandaplease.com.

5. What is the name of Penelope's brother?

From Quiz Amanda Show

Answer: Preston

Preston always asks his sister to get him a sandwich.

6. Who is the judge that Amanda plays?

From Quiz Amanda Show

Answer: Judge Trudy

Judge Trudy doesn't like grown-ups.

7. Where can you get the movie "Snowy Day"?

From Quiz Amanda Show

Answer: Blockblister

The owners are Blini, Blokey, and Biscotti.

8. What happened to Moody's mum in 'Moody's point' on 'The Amanda Show'?

From Quiz Amanda Bonanza!

Answer: She disappeared in a hot air balloon.

'Moody's point' is a drama about a girl called Moody (played by Amanda) and her friends. Her mum disappeared in a hot air balloon and is still floating above the clouds! Moody and her friends get into all sorts of adventures, for example, losing Moody's dad's toe!

9. Who are the girls that do a show in the bathroom?

From Quiz Amanda Show

Answer: Sheila, Amber, Tammy, Debbie

Sheila has a bad attitude. Amber is very popular. Tammy is from Tennessee. Debbie likes eggs.

10. In 'The Girls Room' what is Debbie's random saying?

From Quiz Amanda Bonanza!

Answer: I like eggs!

'The Girls Room' is a TV show held in the girl's bathroom at school. There are four girls: Amber, the most popular girl, Sheila, who always flushes people's heads down the toilet, Tammy, who is from Tennessee, and Debbie, who is really stupid and always randomly says "I like eggs!"

11. In what segment does someone tell a really weird story?

From Quiz Amanda Show

Answer: Totally Kyle

Kyle is played by Drake Bell.

12. Which part of 'The Amanda Show' involves Drake's character getting hit in the head by a random object?

From Quiz Amanda Bonanza!

Answer: Hillbilly Moment

In 'Hillbilly Moment' Amanda and Drake dress up as Hillbillies. Amanda always says, "Knock, knock"; Drake replies with, "Who's there?". Then Amanda says any random object, e.g. a cucumber or a big fish. Then Drake says "(random object) who?". Then Amanda says "I'm gonna hit you in the head with a (random object)". Then Drake answers "Huh?" then Amanda will hit him in the head with whatever random object she had said. Then they both laugh and Drake says "That's a good 'un!"

13. What is the color of the underpants that Amanda beats the boys with?

From Quiz Amanda Show

Answer: Pink

"Sorry boys, pink is for girls!"

14. Who is Tony Pajama's girlfriend?

From Quiz Amanda Show

Answer: Candy Tulips

Tony's sidekick's name is Pauly.

15. What kind of food does Tony like?

From Quiz Amanda Show

Answer: canolli

Tony always mentions canolli.

This is category 17881
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.