FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Bad Girls Quizzes, Trivia and Puzzles
Bad Girls Quizzes, Trivia

Bad Girls Trivia

Bad Girls Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wilson, Jacqueline

Fun Trivia
Ten-year-old Mandy, who is being bullied by a girl called Kim, befriends a wayward teenage girl called Tanya who is in foster care and battling her own problems.
5 Bad Girls quizzes and 50 Bad Girls trivia questions.
1.
  The Jacqueline Wilson Quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about "Bad Girls", by Jacqueline Wilson. It's one of my favourite books so I hope you like this quiz.
Easier, 10 Qns, Enid22, Jul 10 11
Easier
Enid22
1538 plays
2.
  Bad Girls!: 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a popular story about bullying, by Jacqueline Wilson. See how much you know!
Average, 10 Qns, Rachel xx, Oct 14 07
Average
Rachel xx
626 plays
3.
  10 Questions on Bad Girls    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the book 'Bad Girls' by Jacqueline Wilson. It is one of my favourite books.
Average, 10 Qns, dollie03, Jul 02 07
Average
dollie03
1118 plays
4.
  What do you know about Bad Girls!?    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a really brilliant book and it's by Jacqueline Wilson.
Average, 10 Qns, johncena96, Mar 05 12
Average
johncena96
243 plays
5.
  Questions on Bad Girls    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz all about the Jacqueline Wilson book 'Bad Girls'.
Average, 10 Qns, animals_rock27, May 29 10
Average
animals_rock27
370 plays
trivia question Quick Question
How many girls are there in Kim's gang (Including Kim)

From Quiz "Bad Girls"




Related Topics
  Bad Girls [Television] (25 quizzes)


Bad Girls Trivia Questions

1. What is the name of the first chapter in the book?

From Quiz
Bad Girls

Answer: Red

All the chapters in the book are named after colours and follow the order of the rainbow.

2. In which year was the book published?

From Quiz Bad Girls!

Answer: 1996

This book deals with bullying, and also shoplifting. The main characters are Mandy and her friend Tanya.

3. What is on Mandy's bathing suit, sweater and undies?

From Quiz The Jacqueline Wilson Quiz

Answer: rabbits

This is one of the things Kim is teasing her about when Mandy runs into the road.

4. What colour was the sweatshirt which Tanya stole from the shop Indigo?

From Quiz Bad Girls

Answer: dark blue

Tanya stole a dark blue sweatshirt. When she got seen she ran with Mandy from the shop

5. What was the name of the boy at the bus stop in the beginning?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Arthur King

He became Mandy's friend at the end of the book, but not her best friend, because her best friend is Tanya.

6. How old is Mandy's mum?

From Quiz Bad Girls

Answer: 55

Mandy is bullied sometimes, due to her older parents.

7. Who was Mandy's friend before she joined Kim?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Melanie

They used to be such good friends. Kim is the leader of her group of three and picks on Mandy because she looks babyish.

8. How did Mandy and Tanya really meet?

From Quiz The Jacqueline Wilson Quiz

Answer: Tanya brought the cake plate back.

They had seen each other before but this is the first time they met.

9. What number was on the bus that Mandy ran out in front of?

From Quiz Bad Girls

Answer: 77

The bus was number 77. Mandy ran out in front of the bus because Kim and her friends were chasing her.

10. What colour is Tanya's hair?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Orange

Mandy said it was the exact colour of her orangutan's fur.

11. What does Mandy injure when she gets knocked over by a bus?

From Quiz Bad Girls

Answer: Arm

Mandy is trying to run away from Kim when she gets hit by the bus.

12. What is Mandy's surname?

From Quiz Bad Girls!

Answer: White

She created a person called Miranda Rainbow and tried to be like her. She didn't want to be just pathetic, babyish, boring Mandy White.

13. Who is Mandy's friend at school?

From Quiz The Jacqueline Wilson Quiz

Answer: Arthur King

Arthur is her friend, though she thinks you can't be friends with boys. Melanie is a bully. Tanya doesn't go to school. Miranda Rainbow is the person Mandy White would like to be.

14. What is Mandy's headteacher called?

From Quiz Bad Girls

Answer: Mrs Edwards

Mandy's Headteacher is called Mrs Edwards, she is quite nice and tries to stop the bullies.

15. What crime does Tanya commit?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Shoplifting

Nobody caught her until the chapter 'Indigo'.

16. What is the name of the person that Mandy pretends to be?

From Quiz Bad Girls

Answer: Miranda Rainbow

Mandy often imagines herself as the cool Miranda Rainbow who wears loads of make-up and has an ultra-hip hairstyle.

17. How many years older than Mandy is Tanya?

From Quiz Bad Girls!

Answer: 4

Mandy is ten, and Tanya is fourteen. Tanya wears high heels and looks about sixteen, but Mandy is small and blonde with two plaits and bunny-covered clothes.

18. What colour is Tanya's hair?

From Quiz The Jacqueline Wilson Quiz

Answer: orange

When Tanya jumps on Mandy's bed she sees Olivia, Mandy's favourite monkey, and says 'Wow! She's the same colour as my hair!'

19. What colour was the scrunchie which Tanya stole from the shop for Mandy?

From Quiz Bad Girls

Answer: green

The scrunchie was green, and made of velvet. Mandy liked it.

20. What club does Mandy join in the holidays?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Writing club

She and Arthur do stories about witches and wizards.

21. What does Tanya draw a picture of when she's at Mandy's house?

From Quiz Bad Girls

Answer: Mandy

Mandy is very pleased with the picture even though Tanya spells some of the words wrong.

22. Who is Mandy's sister?

From Quiz Bad Girls!

Answer: She doesn't have one

Mandy's mum is very protective of her, and Mandy is a "miracle baby" because everyone thought her mum was too old to have her. Melanie told Kim that when Mandy tried to convince her that she was adopted.

23. How did Tanya get the green scrunchie?

From Quiz The Jacqueline Wilson Quiz

Answer: shoplifted it

Tanya put Mandy's hair up into a more "grown-up" hairstyle but her Mum made her put it back into plaits.

24. What is the name of the baby who Tanya and Mandy take for a walk in the park?

From Quiz Bad Girls

Answer: Ricky

The baby's name was Ricky. Mrs Williams other foster children are called Simon and Charlie.

25. What animal does Mandy's mum put on Mandy's clothes?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Rabbits

Mandy really hates the rabbits, but her mum still buys rabbit things like a rabbit swimsuit.

26. What colour is the hairband that Tanya gives to Mandy?

From Quiz Bad Girls

Answer: Green

Tanya steals the green velvet hairband from the corner shop.

27. What did Mandy run into the street in front of when Kim was bullying her?

From Quiz The Jacqueline Wilson Quiz

Answer: a bus

The bus didn't hit her but managed to stop and just bumped into her. Tanya is rocking a pram when Mandy first sees her.

28. What does Mandy do to Kim before she runs into the road?

From Quiz Bad Girls!

Answer: Mandy hits Kim

Mrs Edwards the headteacher didn't believe this until Mandy confessed that she hit Kim.

29. What is the name of the boy Mandy plays chess with?

From Quiz Bad Girls

Answer: Arthur

Mandy gets cross at Arthur when he says that Tanya talks rubbish.

This is category 16757
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.